moniczkabb 30.08.06, 12:52 Czy ktos z Was mógłby powiedzieć - być może z własnego doświadczenia - gdzie lepiej kupić nową Renówkę u NAWROTA czy JASIAKA? Jak podchodzą do klienta, jaki serwis u N... a jaki u J... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Renówkę?? A kto to kupuje?? Chyba samobójca jakiś! 30.08.06, 13:16 Kup lepiej porządne auto a nie jakiegoś żabojada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R19,5 Re: Kupno nowego auta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.06, 13:34 U Jasiaka na pewno siedzą w ASO ciule. U Nawrota ponoć jest lepiej. Renówki fajne. A jak kupisz używaną :-) to nawet nie trzeba sie szarpać z drogim i dyletanckim ASO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLVO Re: Kupno nowego auta IP: *.e-wro.net.pl 30.08.06, 13:59 żabką jeździć po mieście to obciach jakich mało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R19,5 Re: Kupno nowego auta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.06, 14:27 Niekoniecznie. Ja mam tak długiego, że Renault mi zupełnie wystarcza. Ale są tacy, co im do przedłużenia i utwardzenia potrzebne aż Volvo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R21 Re: Kupno nowego auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:13 Nie ma jak to Renault. Zwłaszcza model 21 Kombi. Długi i dobry do pakowania. Odpowiedz Link Zgłoś