Gość: marsha IP: 192.168.0.* 05.11.01, 13:09 jeszcze raz rozpoczynam 2 część wątku Konrada- tamta straszliwie powoli się otwiera... Moi drodzy-wpisujcie się tu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
76monika Ile można gadać na ten sam temat?!!! 05.11.01, 14:19 Nie wiem kim jesteś, ale, na Boga (!), co Ci tak odwaliło z tym Imielą?!!! Nie dziw się, że ludzie milczą. Ile można wałkować ten już i tak solidnie uwałkowany temat?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Ile można gadać na ten sam temat?!!! IP: 192.168.0.* 05.11.01, 14:27 76monika napisał(a): > Nie wiem kim jesteś, ale, na Boga (!), co Ci tak odwaliło z tym Imielą?!!! Nie > dziw się, że ludzie milczą. Ile można wałkować ten już i tak solidnie > uwałkowany temat?! sorry,ale to nie mnie odwaliło.zajrzyj do jego poprzedniego wątku. chciałam dla jego fan clubu wprowadzić "ułatwienie"-aby szybciej się toto otwierało.i nie naskakuj na mnie skoro nie jesteś w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: Ile można gadać na ten sam temat?!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 23:30 76monika napisał(a): > Nie wiem kim jesteś, ale, na Boga (!), co Ci tak odwaliło z tym Imielą?!!! Nie > dziw się, że ludzie milczą. Ile można wałkować ten już i tak solidnie > uwałkowany temat?! Oj zapewniam cie ze mozna...oj mozna:P -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @gi 16 Re: Ile można gadać na ten sam temat?!!! IP: 213.25.170.* 28.02.02, 10:25 ty ... nie dziw się osobom które ZACHWYCAJĄ się Konradem Imielą! Jeśli pójdziesz na musical GREASE sama się o tym przekonasz. A do tej pory: siedż cicho! Pogadamy jak wrócisz z ROMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Ile można gadać na ten sam temat?!!! IP: *.ipartners.pl 28.02.02, 11:27 Gość portalu: @gi 16 napisał(a): > ty ... nie dziw się osobom które ZACHWYCAJĄ się Konradem Imielą! Jeśli > pójdziesz na musical GREASE sama się o tym przekonasz. A do tej pory: siedż > cicho! Pogadamy jak wrócisz z ROMY A kto Cię tak zirytował?! W kwestii Grease zgadzam się, nie jest najgorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 05.11.01, 22:14 Tygrysek zaproponował spotkanie, może da się coś zrobić? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 00:18 Ale się zrobiła zawierucha! Ucałowania dla wszystkich! kinga!!! napisał(a): > Tygrysek zaproponował spotkanie, może da się coś zrobić? :) > Pozdrawiam jakie spotkanie?! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodeks Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 01:32 czy chłopców też całujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 15:57 O..0:18 czykli jeszcze tu nie byles dzisiaj....To jesli bedziesz -pozdrow ode mnie syrenke, dawno jej nie widzialam. ElGnome P.S.Drezka wlasciwie tez mozesz...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 17:51 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Ale się zrobiła zawierucha! Ucałowania dla wszystkich! > kinga!!! napisał(a): > > Tygrysek zaproponował spotkanie, może da się coś zrobić? :) > > Pozdrawiam > > jakie spotkanie?! > > pozdrawiam! ...powystepowe... lub jekiekolwiek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaguśka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 18:23 Popieram pomysł spotkania...:):):) Jak tam w Warszawie? Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 18:40 Pozdrowienia dla wszystkich w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 18:44 W Warszawie też:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 06.11.01, 20:08 To ja w końcu wytłumaczę, a więc tak chodzi o spotkanie nas forumowych szrych myszek z wami aktorami czyli spotkanie "jakiekolwiek":) Czy da się coś takiego zrobić?!i chyba tyle. a nie ciągle zapominam się zapytac jak tam zajęcia na PWST i jak w roli nauczyciela? Również pozdrawiam! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 20:27 kinga!!! napisał(a): > To ja w końcu wytłumaczę, a więc tak chodzi o spotkanie nas forumowych szrych > myszek z wami aktorami czyli spotkanie "jakiekolwiek":) Czy da się coś takiego > zrobić?!i chyba tyle. > > a nie ciągle zapominam się zapytac jak tam zajęcia na PWST i jak w roli > nauczyciela? > > Również pozdrawiam! > pa trafne określenie-forumowa szara myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: 212.244.60.* 07.11.01, 17:22 Gość portalu: Birbant napisał(a): > trafne określenie-forumowa szara myszka. > Widzę, Birbancie, że pilnie śledzisz te nasze wątki. Czyli są interesujące, prawda? A co do spotkania - pogadam z chłopakami. Tyle że w tą sobotę 17go może być ciężko, bo skończymy grać pewnie koło 23.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 23:08 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > A co do spotkania - pogadam z chłopakami. Tyle że w tą sobotę 17go może być > ciężko, bo skończymy grać pewnie koło 23.30. Hmm...Jesli moge sie wyrazic swe zdanie w tej sprawie to...blagam nieee!!! W koncu grzeczne dz...akto...fani o tak poznej godzinie spac musza prawda? Poza tym na pewno trzej muszkieterzy beda zmeczeni bardzo po koncercie nieprawdaz...? -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 15:22 Gość portalu: Gnomka napisał(a): > Gość portalu: Konrad I napisał(a): > > A co do spotkania - pogadam z chłopakami. Tyle że w tą sobotę 17go może by > ć > > ciężko, bo skończymy grać pewnie koło 23.30. > > Hmm...Jesli moge sie wyrazic swe zdanie w tej sprawie to...blagam nieee!!! > W koncu grzeczne dz...akto...fani o tak poznej godzinie spac musza prawda? > Poza tym na pewno trzej muszkieterzy beda zmeczeni bardzo po koncercie > nieprawdaz...? > -ElGnome > Prawdaż... ki Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 08.11.01, 19:10 Sądzę że czas na spotkanie to nie 17 listopada, ale inny dzień np. w jakis piątek po 17 w winiarni w lub i innym fajnym miejscu. Co o tym moi drodzy sądzicie? pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagna Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: 195.94.218.* 09.11.01, 10:54 Uwaga! Dla wszystkich zainteresowanych... Bilety na muszkieterów sa po 20 zł. Jest ich tylko 40, a wejściówek jak narazie nie ma. Do kupienia w K2 i Galerii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.01, 14:45 20 zł...hmmmmm... mam propzycje. mówcie o wejściówkach. :)))) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.studio.tpi.pl 10.11.01, 11:42 Kinga i Magician przestancie sie podlizywac KIMIELI .Facet zonaty i mocno juz przytyty.Widzieliscie go w Majakowskim.Podobno w Warszawie goscie poddaja diecie cud.Chociaz cudo to zadne. Wezcie sie za Mariusz Drezka ten przynajmiej wolny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 14:22 Gość portalu: ARNOLD napisał(a): > Kinga i Magician przestancie sie podlizywac KIMIELI .Facet zonaty > i mocno juz przytyty.Widzieliscie go w Majakowskim.Podobno > w Warszawie goscie poddaja diecie cud.Chociaz cudo to zadne. > Wezcie sie za Mariusz Drezka ten przynajmiej wolny... BUAHAHAHAHAHHAHAAHAHA że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 10.11.01, 20:48 Gość portalu: magician napisał(a): > Gość portalu: ARNOLD napisał(a): > > > Kinga i Magician przestancie sie podlizywac KIMIELI .Facet zonaty > > i mocno juz przytyty.Widzieliscie go w Majakowskim.Podobno > > w Warszawie goscie poddaja diecie cud.Chociaz cudo to zadne. > > Wezcie sie za Mariusz Drezka ten przynajmiej wolny... > > BUAHAHAHAHAHHAHAAHAHA że tak powiem. !!!!!!!!!!!!! Hahahahahaha i w tym miejscu Arnoldzie drobi pudło nie udało ci się!!! :) a może to ty masz coś z osobowością? :))hehe > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.studio.tpi.pl 11.11.01, 13:24 kinga!!! napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Gość portalu: ARNOLD napisał(a): > > > > > Kinga i Magician przestancie sie podlizywac KIMIELI .Facet zonaty > > > i mocno juz przytyty.Widzieliscie go w Majakowskim.Podobno > > > w Warszawie goscie poddaja diecie cud.Chociaz cudo to zadne. > > > Wezcie sie za Mariusz Drezka ten przynajmiej wolny... > > > > BUAHAHAHAHAHHAHAAHAHA że tak powiem. !!!!!!!!!!!!! > > Hahahahahaha i w tym miejscu Arnoldzie drobi pudło nie udało ci się!!! :) a moż > e > to ty masz coś z osobowością? :))hehe KIMIELA niski i przytyty.W W-wie kariery nie zrobi.Wezcie sie za innego artyste. Napalone z was dziewuchy.> > > Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 11.11.01, 18:36 > > > BUAHAHAHAHAHHAHAAHAHA że tak powiem. !!!!!!!!!!!!! > > > > Hahahahahaha i w tym miejscu Arnoldzie drobi pudło nie udało ci się!!! :) > a moż > > e > > to ty masz coś z osobowością? :))hehe > > KIMIELA niski i przytyty.W W-wie kariery nie zrobi. nie ładnie tak mówić a ty ideł jesteś ? Konrad ma greckie oczy :) Wezcie sie za innego artyste > . > Napalone z was dziewuchy.> > chyba naprawdę nie jesteś Arnoldzie do końca normalny a na marginesie juz się dawno wzięłyśmy ;)))))))))))))))) hahahahahahahahahhaha! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 19:02 ARNOLD: Ty jakiś chyba mocno zakompleksiony jesteś...rozumiem że na wątku "ARNOLD" nie otrzymałbyś ponad 200 wpisów, ale... no ludzie... żeby się tak czepiać...bosz..... Kinga a za kogo to się teraz bierzemy? Bo Imielę już nam wypominają... :( :)))) I nie czepiac się mnie bardzo proszę!!! Magician. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 11.11.01, 19:12 Gość portalu: magician napisał(a): > Kinga a za kogo to się teraz bierzemy? Bo Imielę już nam wypominają... :( > :)))) > Dręzek odpada bo jedzie do stolicy...Konrad nie może...Mario Kiljan może? :))) Albo no nie wiem?...A może Arnold? yyyy...nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 14:01 Zrobmy tak-my sie wezmiemy za imiele bo wyglada jak maly pulchny rumunski chlopiec a wy sie wezcie za roberto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.01, 14:55 Kinga: Arnold???? dobry żart... :))) Nie bo znowu nam wypomni że tym razem to on ma dzieci.... Mariusz Kiljan? No dopóki nikt nic nie mówi... ;) Kto idzie do Galerii z tu obecnych na wątku???? Do zobaczenia! Magician Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.01, 17:09 --> nie ma wejściówek na Trzech Muszkieterów --> bilecik 20 zł jak wiadomo --> rezerwować można bilety w K2 :)))))) No kto idzie??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 13.11.01, 19:55 Gość portalu: magician napisał(a): > --> nie ma wejściówek na Trzech Muszkieterów > --> bilecik 20 zł jak wiadomo > --> rezerwować można bilety w K2 > > :)))))) > > No kto idzie??? :)) Oki pójdę niech stracę te 20zł. ale nie odpowiadam za siebie :)))))))))) żartuję oczywiście już dawno mam ochotę pójść zobaczyć Muszkieterów w akcji śpiewanej... pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 17:35 Konrad, moglbys sie wreszcie pokazac i potwierdzic lub zdemenowac plotki jakobys mial grac w grudniu w Firleju przy jakiejs innej okazji...?Ja sie sklaniam zdecydowanie ku potwierdzeniu;P -EllGnome Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 16.11.01, 18:59 Trzej muszkieterowie w dzisiejszym Słowie Polskim napisano że jutrzejszy występ będzie ciężką próbą dla serc niewiast... Aż tak źle ?... a na wasz widok drżą ręce (?) :) pozdro i see you!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 19:08 kinga!!! napisał(a): > Trzej muszkieterowie > > w dzisiejszym Słowie Polskim napisano że jutrzejszy występ będzie ciężką próbą > dla serc niewiast... Aż tak źle ?... a na wasz widok drżą ręce (?) :) > pozdro i see you!!! A w "Co jest grane" napisali że każdy wpis Konrada Imieli powoduje parę omdleń wśród nas!!! :))))))))))))))) hehehe:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 16.11.01, 19:35 Gość portalu: magician napisał(a): > > A w "Co jest grane" napisali że każdy wpis Konrada Imieli powoduje parę omdleń > > wśród nas!!! :))))))))))))))) hehehe:))))))))) To pisał Pułka więc co się dziwic jak on reaguje , stary erotoman i sądzi że wszyscy juz tak mają, szkoda że tak trudno jest zrozumieć że można lubić kogoś za sztukę a nie za wygląd czy inne czynniki ... sorry za szczerość ale to jest nie do zniesienia! uwaga mdleję... ups coś nie wyszło może ze mną coś nie tak ? :) jeszcze raz pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 17:48 Witam! Odpowiadam na pytanie Gnomki: - To prawda, że Piotr Guzek szykuje 8 grudnia Nocne Spotkania Literacko Muzyczne w Firleju i, jeśli tylko tryb przygotowań do GREASE nie stanie na przeszkodzie, zaśpiewam tam kilka piosenek. A sprawa omdleń jest oczywiście grubo przesadzona. Wolę gadać z normalnymi ludźmi, czasem się trochę pokłócić, czasem przeczytać parę miłych słów, niż z jakimiś mdlejącymi (jakby to niektórzy chcieli widzieć...). Pozdrawiam i przebieram się w strój muszkietera... Do zobaczenia w Galerii! ki www.kki.net.pl/~kimiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagienka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 18:26 A buuu... -to był akt rozpaczy. Mdleć nie bede :) Niestety nie bedzie mnie dziś na muszkieterach (siła wyższa) .... Więc gdyby ktoś tak mógł jakąś małą recenzje po powrocie napisać, byłabym wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie. -Yaguś Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 17.11.01, 18:40 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > A sprawa omdleń jest oczywiście grubo przesadzona. Wolę gadać z normalnymi > ludźmi, czasem się trochę pokłócić, czasem przeczytać parę miłych słów, niż z > jakimiś mdlejącymi (jakby to niektórzy chcieli widzieć...). jak narazie nikt tu nie mdleje i nie ma zamiaru , to jakaś paranoja ... oki ale koniec z tymi bredniami! > > Pozdrawiam i przebieram się w strój muszkietera... :)) zobaczymy ja wam będzie do twarzy :)) także pozdrawiam!!! see you Yaguś wszystkiego się dowiesz uwiarz w to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaguśka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 18:48 Wierze, wierze...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 21:17 :((( To chyba tlumaczy wszystko...Nie moge byc dzisiaj na muszkieteach dlatego tak sie dopytuje o tego...6 grudnia? Jesli w firleju to bede na 99,9%... Za niecala godzine koncert ja siedze tu...Bu...Pocieszam sie ze moze sie Dziubek spozni po wczesniejszym koncercie, aha konrad mozesz mu pogratulowac jeszcze raz bo tak uciekl szybko...? -EllGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 00:04 To ja napiszę coś o tym co zobaczyłam przed chwilą w Galerii Dominikańskiej. Nie wiem za bardzo od czego zacząć...bo właściwie to występ był BARDZO DOBRY, ale... No właśnie. Jest parę "ale". Przyznam się że raczej długo zastanwiałam się zanim kupiłam bilet, bo myślałam czy akurat Galeria nie zepsuje mi obrazu jaki mam w pamieci po obejrzenia recitalu KI w Firleju. Kupiłam bilet i niestety moje najgorsze przeczucia okazały się słuszne. gdybyście występowali oddzielnie to byłoby bardzo dobrze, bo razem nie stanowiło to raczej spojnej całości. Każdy z Was był bardzo dobry w swoich piosenkach, ale razem to nijak wyglądało. Oczywiście galeria skutecznie burzyła atmosferę, która udawało się budzić... Myślę że taki występ obejrzany (i trochę jeszcze dopracowany) w innym miejscu byłby bardzo bardzo fajny. Tylko nie wiem czy Cave przeplatany ze Stingiem i piosenkami o perfumach (moja ulubiona z resztą) jest dobrą mieszkanką. Ale oczywiście NIE ZALUJE ŻE PRZYSZLAM! Gratuluję występu i dziękuję za miły wieczór. P.S Ale macie piskliwy fan-klub. Na recitalu też tak wreszczały... ;)))) Magician. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 18.11.01, 00:13 Witajcie przybyłam z koncertu TRZECH MUSZKIETERÓW mogłabym pobawić sie teraz w Leszka P. ale tego nie zorbie i nie bardzo skrytykuję dzisiejszy koncert w Galerii. Koncert rozpoczął Konrad ze swoim przebojem...( Konradzie sorki ale wylecieło mi z głowy pomóż:)) ) i za każdym razem gdy wchodził i wychodzł ze sceny wybuchały gromkie brawa z widowni a nawet okrzyki zachwytu niewiast. Konrad rozruszał atmosfere po "mrocznych klimatach" Mariusza Drężka i szlał z gitarą przed czasami lirycznym Mario Kiljanem (o MK iMD w ich wątkach). Galeria jako nietypowy obiekt koncertowy był dobrze przygotowany na tego typu imprezę, akustyka nie zawiodła chyba żę któryś z artystów za szybko mówił to zmienało sie w szum słów, ale można to wybaczyć. Po koncercie i w czasie (nawet) kilka pannic wręczało kwiaty wykonawcą... Na sali obecny był RGonara, TSawicka czy ktos jeszcze nie widziłam... Gartuluję koncertu to był udany eksperyment, rozgrzaliscie widownie choć na dworze przymrozek:) oczywiście nie wszyscy byli zadowoleni, niektórzy krytykowali głośno Jak i Ciebie Konradzie jak i odu Mariuszow, ale nie zawsze można dogodzić wszystkim naraz... pozdrów wszystkich do następnego koncertu pa Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 18.11.01, 00:17 a właśnie Magician to dlatego czuję niedosyt brakowało pewnego spoidła w tym wszystkim, fan club który jest widoczny na kazdym twoim koncercie Konradzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:50 To było tak: Ja i Drągal (M.Drężek) przyjechaliśmy dziś rano z Warszawy. Niestety wiedzieliśmy, że tak będzie. Ale czy odwoływać koncert i przekładać go na inny termin z powodu braku choć jednej wspólnej próby?! Odpowiedzieliśmy sobie: - Nie! Nie wiadomo kiedy znów będzie okazja się spotkać, a i tak każdy ma swoje piosenki jakoś tam przepróbowane. Stąd może brak pewnej spoistości. Eksperyment. Ja również zatęskniłem do wspólnego pulsu w czeluściach Firleja... Ze "Skrzypkowym" kontrabasem, "Dziubkowym" akordeonem, "Czwojdowymi" przeszkadzajkami w LUCu i moim chórkiem ulubionym... Ale i poeksperymentować czasem warto! Śpiewaliście kiedyś w sklepie?!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 10:52 ten chórek był mówiąc szczerze beznadziejny... Ja nigdy nie śpiewałam w sklepie, ale szło mi nad wyraz dobrze..hehehe.... Ale następmym razem to chyba Mariusz Drężek będzie musiał zmienić repertuar, bo mnie osobiście Cave (w Galerii bleeee) w tym występie bardzo bolał. Ale pomysł bardzo dobry. pozdrawiam P.S No fajny fan-klub, ale głosy mają...hyhyhy Kinga a Ty znowu przede mną zwiałaś.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 18.11.01, 12:39 Gość portalu: magician napisał(a): > ten chórek był mówiąc szczerze beznadziejny... > co się dziwić to amatorki z eliminacji " Drogi do gwiazd" > > Ale następmym razem to chyba Mariusz Drężek będzie musiał zmienić repertuar, bo > > mnie osobiście Cave (w Galerii bleeee) w tym występie bardzo bolał. Mroczny był Drągal strasznie, ale poza tym ok > > P.S No fajny fan-klub, ale głosy mają...hyhyhy , ten fan club nieoficjany siedział za mną i głuchłam przy każdym występie Konrada aż dziwne że na Mariuszów tak nie reagowły ... > Kinga a Ty znowu przede mną zwiałaś.... ;) Żartujesz !!! Przepraszam nie poznalam cie pewnie ale to cała ja - zawsze zakręcona ... Wybaczysz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 12:57 kinga!!! napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > ten chórek był mówiąc szczerze beznadziejny... > > > > co się dziwić to amatorki z eliminacji " Drogi do gwiazd" > heheheehe > > Ale następmym razem to chyba Mariusz Drężek będzie musiał zmienić repertua > r, bo > > > > mnie osobiście Cave (w Galerii bleeee) w tym występie bardzo bolał. > > Mroczny był Drągal strasznie, ale poza tym ok... Drągal??? Mojego brata kabaret nazywa się Drągal:)))) > > > > P.S No fajny fan-klub, ale głosy mają...hyhyhy , ten fan club nieoficjany > siedział za mną i głuchłam przy każdym występie Konrada aż dziwne że na Mariusz > ów > tak nie reagowły ... jak nie reagowały? Ja wchodził Kiljan to az szyby wibrowały ;) > > > Kinga a Ty znowu przede mną zwiałaś.... ;) > Żartujesz !!! Przepraszam nie poznalam cie pewnie ale to cała ja - zawsze > zakręcona ... Wybaczysz :)) zastanowię się :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 13:24 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Ale i poeksperymentować czasem warto! Śpiewaliście kiedyś w sklepie?!... Oj oj...spiewalismy i srednio milo to wspominam...Od tego czasu ani razu nie bylam w tym sklepie, i nie zapowiada sie na szybkie odwiedziny..:P W galeri obecna bylam duchem. Wielkie dzieki za recenzje. -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagna Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.01, 14:14 Ja również dziękuję za recenzje. Nie zawiodłam sie na forumowiczach:):) Gnomka- ;) Pozdrawiam -Yaguś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.01, 19:39 może jakiś Firlej się, albo coś takiego...? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaguśka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 17:01 Ale tu pusto na forum sie zrobiło:)... Wiadomo już jakie piosenki z recitalu zostaną wykonane w Firleju 8 grudnia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 21.11.01, 22:12 Konradzie chyba masz dzisiaj imieniny jak tak To wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i nie mdlejących fanek...:)i co sobie wymarzysz:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: 212.244.60.* 22.11.01, 15:26 kinga!!! napisał(a): > Konradzie chyba masz dzisiaj imieniny jak tak To wszystkiego najlepszego > spełnienia marzeń i nie mdlejących fanek...:)i co sobie wymarzysz:))) > pozdrawiam Dziękuję, choć imieniny obchodzę w Dzień Dziecka... ki Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 22.11.01, 17:44 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > kinga!!! napisał(a): > > > Konradzie chyba masz dzisiaj imieniny jak tak To wszystkiego najlepszego > > spełnienia marzeń i nie mdlejących fanek...:)i co sobie wymarzysz:))) > > pozdrawiam > > Dziękuję, choć imieniny obchodzę w Dzień Dziecka... > > ki No i nie trafiłam buuuu...:) to tak juz na zapas :)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: 212.244.60.* 28.11.01, 16:19 Gość portalu: Yaguśka napisał(a): > Wiadomo już jakie piosenki z recitalu zostaną wykonane w Firleju 8 grudnia? > Pozdrawiam Wiadomo będzie właściwie dopiero 8 grudnia. Zobaczymy jaka będzie atmosfera i potrzeby widowni. A może masz jakieś życzenia?! Przy okazji informuję, że moja strona zmienia adres na www.imiela.art.pl Co prawda jeszcze nie wszystko tam zrobione i jeszcze nie działa, ale jak położymy kafelki, pomalujemy i zawiesimy zdjęcia - się uruchomi. Będzie to lada chwila, może jeszcze dziś. Zapraszam! ki póki co www.kki.net.pl/~kimiela ale już niedługo www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaguśka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.01, 21:24 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > A może masz jakieś życzenia?! Życzenia... a więc... no... eee... cały recital? No dobra, dobra... po burzliwych obradach... dla mojego pierwszego 'ja'-Miasta, dla drugiego Telefon z Istambułu, a dla 'ja' właściwego, jeśli mogłabym prosić, Mandaley albo Madonny...:) Yagna P.S. Aaa... i koniecznie Dadasenkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.01, 16:18 dla mojego pierwszego 'ja'-Miasta, dla drugiego Telefon z Istambułu > , > a dla 'ja' właściwego, jeśli mogłabym prosić, Mandaley albo Madonny...:) > Yagna > P.S. Aaa... i koniecznie Dadasenkę! ja się przyłączam, ale jak można to i Madonny i Mandaley, ale dodatkowo to byłoby super jakby np. były PERFUMY! :))) Hmmmmmmm..... "Pole Garncarza" chyba też by pasowało... pa. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 29.11.01, 22:27 Gość portalu: magician napisał(a): > > dla mojego pierwszego 'ja'-Miasta, dla drugiego Telefon z Istambułu > > , > > a dla 'ja' właściwego, jeśli mogłabym prosić, Mandaley albo Madonny...:) > > Yagna > > P.S. Aaa... i koniecznie Dadasenkę! > > ja się przyłączam, ale jak można to i Madonny i Mandaley, ale dodatkowo to > byłoby super jakby np. były PERFUMY! :))) > Hmmmmmmm..... "Pole Garncarza" chyba też by pasowało... > > pa. i ja się przyłączę :Dadasenka, Perfumy,telefon... tak się tylko zastanawiam czy będę 8 w Firleju bo jak narzie wszystko wskazuje że nie no cóz stracę pewnie fajną zabawę ale ide najprawdopodobniej do teatru wiec sie nie rozdwoję a szkoda ... Trzymaj się cieplutko wśród jesiennej pluchy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 19:58 ile trwają "wieczory literackie"? jakie piosenki (uwzględniając nasze powyższe prośby:) będzie Pan śpiewał? dziekuje i pozdrawiam! P.S w jakiej cenie są bilety, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 20:13 Gość portalu: magician napisał(a): > ile trwają "wieczory literackie"? > jakie piosenki (uwzględniając nasze powyższe prośby:) będzie Pan śpiewał? > > dziekuje i pozdrawiam! > > P.S > w jakiej cenie są bilety, ktoś wie? HIHI!!! ... Przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac...:)) Wlasnie, ile to moze trwac? 2 godziny..? 3? I wlasnie, macie moze jakies proby przed tym? -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 20:15 Gość portalu: Gnomka napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > ile trwają "wieczory literackie"? > > jakie piosenki (uwzględniając nasze powyższe prośby:) będzie Pan śpiewał? > > > > dziekuje i pozdrawiam! > > > > P.S > > w jakiej cenie są bilety, ktoś wie? > HIHI!!! > ... > Przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac...:)) > Wlasnie, ile to moze trwac? 2 godziny..? 3? > I wlasnie, macie moze jakies proby przed tym? > -ElGnome a co takiego śmiesznego El Gnomie? :>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.01, 21:34 Gość portalu: magician napisał(a): > Gość portalu: Gnomka napisał(a): > > > Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > ile trwają "wieczory literackie"? > > > jakie piosenki (uwzględniając nasze powyższe prośby:) będzie Pan śpie > wał? > > > > > > dziekuje i pozdrawiam! > > > > > > P.S > > > w jakiej cenie są bilety, ktoś wie? > > HIHI!!! > > ... > > Przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac...:)) > > Wlasnie, ile to moze trwac? 2 godziny..? 3? > > I wlasnie, macie moze jakies proby przed tym? > > -ElGnome > > > a co takiego śmiesznego El Gnomie? :>>>>>> Niic....tylko to ze znowu zaczyna sie ganianina, ile bilet? kiedy? o ktorej? co bedzie? gdzie? Podoba mi sie to, wreszcie cos sie dzieje, jest dla czego, a raczej dla kogo przetrwac codziennosc... Wiec chaslo na dzis: BYLE DO SOBOTY! -ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.01, 12:54 Gość portalu: Gnomka napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Gość portalu: Gnomka napisał(a): > > > > > Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > > > ile trwają "wieczory literackie"? > > > > jakie piosenki (uwzględniając nasze powyższe prośby:) będzie Pan > śpie > > wał? > > > > > > > > dziekuje i pozdrawiam! > > > > > > > > P.S > > > > w jakiej cenie są bilety, ktoś wie? > > > HIHI!!! > > > ... > > > Przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac...:)) > > > Wlasnie, ile to moze trwac? 2 godziny..? 3? > > > I wlasnie, macie moze jakies proby przed tym? > > > -ElGnome > > > > > > a co takiego śmiesznego El Gnomie? :>>>>>> > Niic....tylko to ze znowu zaczyna sie ganianina, ile bilet? kiedy? > o ktorej? co bedzie? gdzie? Podoba mi sie to, wreszcie cos sie > dzieje, jest dla czego, a raczej dla kogo przetrwac codziennosc... > Wiec chaslo na dzis: BYLE DO SOBOTY! > -ElGnome taaaaaa zważywszy na to że jest niedziela.....ech... P.S a co się stało z P. Imielą? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 02.12.01, 14:05 Gość portalu: magician napisał(a): > > P.S > a co się stało z P. Imielą? cybarprzestrzeń Go wciągneła i biedaczek błądzi po łaczach i robi karierę w czasoprzestrzeni i brak mu czasu na forum :), jednak duża pochwała się należy Konradowi że juz tyle z nami wytrwal i dba o swój wątek :) bo inni niestety tego nie robią:( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.01, 15:24 Gość portalu: magician napisał(a): > taaaaaa zważywszy na to że jest niedziela.....ech... Nie...moj umysl zawodzi rzeczywiscie kiedy chodzi o takie przyzady jak telewizor, i zegar w magnetowidzie ale z kalendarza jeszcze umiem korzystac: 8 grudnia to SOBOTA! -dumna z siebie ElGnome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 23:39 No więc tak...: Nocne Spotkania Literacko-Muzyczne trwają nikt nie wie ile, bo okazuje się to dopiero w dzień ich odbywania się. W każdym razie tak to wyglądało kiedyś, jak występowałem tam jeszcze jako student. Raz nawet zaproszono mnie jako laureata PPA i miałem zaśpiewać kilka piosenek, którymi nagrodę na tym festiwalu zdobyłem. Skończyło się jednak tym, że nie mogąc doczegać się opóźnianego w nieskończoność występu, zostałem wciągnięty przez moich kolegów studentów w picie piwa. W rezultacie (ok. 1 w nocy) nie zaśpiewałem Brela i Brechta, tylko (wraz z moim kolegą ze stancji) piosenkę naszego autorstwa pt."Chłopaki z Zimowej" oraz folksong "Z tamtej strony Wisły Cyganeczka tonie...". A więc jak widać owe Spotkania cechowała pewna nieprzewidywalność i może teraz być podobnie. Ja w każdym razie mam wystąpić ok. 21. A po ile bilety i inne pytania logistyczne muszę zostawić bez odpowiedzi, bo jej nie znam. Kolejność i ilość piosenek też na razie zostawię dla siebie, choć na pewno uwzględnię Wasze sugestie. Właśnie byłem na PRZYPADKU KLARY. Polecam!!! I pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
olothegey Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 02.12.01, 23:43 Jaką Ty zdobyłeś nagrodę na PPA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:28 olothegey napisał(a): > Jaką Ty zdobyłeś nagrodę na PPA? Olu! Boję się Tobie cokolwiek odpowiedzieć... Sprawdź w annałach PPA. ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.01, 19:38 Gość portalu: Konrad I napisał(a): Właśnie byłem na PRZYPADKU KLARY. Polecam!!! > I pozdrawiam! > > ki ja właśnie mam iść bo jestem bardzo ciekawa, ale jak pomyślę że Grammatik tam śpiewa...heh.... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.i Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 04.12.01, 21:17 Informuję wszystkich zainteresowanych , że zmuszony zostałem do zalogowania się na forum. Pozdrawiamki www.kki.net.pl/~kimiela www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 18:58 Witam Wiadomo cos moze na temat jakichs prob przed jutrzejszym wystepem? -E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.01, 18:29 Napiszcie jak było na wieczorze w Firleju!!! :) pozdrawiam i życzę udanego występu i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 19:26 konrad.i napisał(a): > Informuję wszystkich zainteresowanych , że zmuszony zostałem do zalogowania się > > na forum. > Pozdrawiamki > www.kki.net.pl/~kimiela > www.imiela.art.pl No więc informuję, że niestety to nie ja to napisałem... Nie wiem o co chodzi, ale taka prawda. ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.01, 23:56 Tiaa...dobra, pozwole sobie nie skomentowac... A co do dzisiejszego koncertu...Hmm..chyle czola przed talentem improwizacyjnym w ekstremalnych warunkach...ale Telefon z Istambulu naprawde mi sie podobal..:) Zwlaszcza ciekawie komponowal sie z wstepem zaczerpnietym z Anabell, wyszlo nadzwyczaj interesujaco:)) -E. P.S.A Ola Szomanska moze niech jednak pozostanie przy tworzeniu na wlasna reke...?Ja ja naprawde badzo lubie, super dziewczyna jest i wogole ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.01, 23:58 Aha, jeszcze jedno. Naprawde ciekawie sie w calosc wkomponowal ten osobliwy pulpit . Pytanie tylko - gdzie takie cudo znalezliscie?! -E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.01, 10:06 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > konrad.i napisał(a): > > > Informuję wszystkich zainteresowanych , że zmuszony zostałem do zalogowani > a > się > > > > na forum. > > Pozdrawiamki > > www.kki.net.pl/~kimiela > > www.imiela.art.pl > > No więc informuję, że niestety to nie ja to napisałem... Nie wiem o co chodzi, > ale taka prawda. > > ki Hmmmm to może niech się Pan teraz zaloguje i nie będzie takich rzeczy, bo coś mi się wydaje, że ten ktoś nie poprzestanie tylko na takich prostych oszustwach. Bleee... pozdro magician. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 09.12.01, 10:59 to ja sie wtrące trochę: po pierwsze co myśle o podszywaczach napiałam w wątku "zalogwałem sie" po drudie droga Gnomko twoja wypowiedz na temamt wczorajszego wieczoru jest b. haotyczna jednak dzieki za jakiekolwiek sprawozdanie :) Pozdrawiam w mroźny niedzielny poranek! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 09.12.01, 17:47 no i cóż... zalogowałem się. A więc: konrad.imiela to ja! A co do wczorajszego koncertu to po prostu miał on swoje dobre i złe strony. Na pewno podczas grania tego materiału w całości będzie więcej tych dobrych, a mniej złych niż wczoraj. A "Telefon z Istambułu" była to jedyna nieprzepróbowana wcześniej piosenka... Może dlatego tak dobrze wyszła. Pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.01, 17:15 konrad.imiela napisał(a): > no i cóż... zalogowałem się. A więc: konrad.imiela to ja! > > A co do wczorajszego koncertu to po prostu miał on swoje dobre i złe strony. Na > > pewno podczas grania tego materiału w całości będzie więcej tych dobrych, a > mniej złych niż wczoraj. A "Telefon z Istambułu" była to jedyna > nieprzepróbowana wcześniej piosenka... Może dlatego tak dobrze wyszła. > > Pozdrawiam! > > ki Mam nadzieję że to ten prawdziwy Konrad Imiela się zalogował bo mi się zaczyna mylić już... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.01, 23:34 > Mam nadzieję że to ten prawdziwy Konrad Imiela się zalogował bo mi się zaczyna > mylić już... ech... Prawdziwy prawdziwy. Samo zrodlo mi to wczoraj niechcacy potwierdzilo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 09:38 Gość portalu: Malfina napisał(a): > > Mam nadzieję że to ten prawdziwy Konrad Imiela się zalogował bo mi się za > czyna > > mylić już... ech... > > Prawdziwy prawdziwy. Samo zrodlo mi to wczoraj niechcacy potwierdzilo. :-) I Bogu dzięki bo już mnie to zaczynało denerwować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 19:06 Hmm..a moze niech prawdziwy Konrad wykaze sie pewna znajomoscia tekstu swojego..i zacytuje czesc "Pola Garncarza", najlepiej jak najdluzsza..:)) Albo fragment "Hucka Finna" naprzyklad zaczynajacy sie od slow: Synowa Chepertsonow czyli corka Grengerfordow...etc, hmmm? -E. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 11.12.01, 21:02 Drogie panie forumowiczki prawdziwego Konrada nic i nikt nam nie zastąpi a rozróżnić Go od iinnych jest łatwo, wogóle bym nie panikowała tak na ten temat Konrad Będzie nadal (Prawda Konradzie???) z nami i sie pojawi jak tylko bedzie miał ochotę. O czywiście podpisuje pod wypowiedzią Gnomki że część Pola Garncarza mogło by sie tu pojawić, a poza tym Czy Ty wrócisz jeszccze jako Huck Finn na scenę Teatru Polskiego... navigare nesese est! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.01, 23:33 Gość portalu: Gnomka napisał(a): > Hmm..a moze niech prawdziwy Konrad wykaze sie pewna znajomoscia tekstu > swojego..i zacytuje czesc "Pola Garncarza", najlepiej jak najdluzsza..:)) > Albo fragment "Hucka Finna" naprzyklad zaczynajacy sie od slow: Synowa > Chepertsonow czyli corka Grengerfordow...etc, hmmm? Hmmm... Czy ja wiem czy to takie wiarygodne... "Pole garncarza" przy odrobinie wysilku sama moge zacytowac... Siadam, spisuje i mam. A Konradem zdecydowanie nie jestem. :-) Ale jeszcze dla uwiarygodnienia-tylko TEN Konrad zaglada na forum gdy jego pociag do Warszawy juz stoi na dworcu... A w przypadku ostatniego wpisu tak chyba bylo... Coz, co nalog to nalog... ;-))) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagna Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.01, 17:50 > a poza tym Czy Ty wrócisz jeszccze jako Huck > Finn na scenę Teatru Polskiego... navigare nesese est! O! Dobre pytanie... A nie wiesz, Konrad, może przypadkiem czemu pan Drężek porzucił swoja role w wyżej wymienionym spektaklu? Przepraszam,że tu pytam ale na jego wątku pewnie nikt by pytania nie zauważył ;) I czy będziecie grywać jeszcze w 'starym' składzie? Pozdrawiam -Yaguś Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 14.12.01, 15:11 Jestem, jestem i już się tłumaczę: W porządku, postaw mi drinka,a ja Ci powiem co wiem... Sam tego chciałeś, szaleńcze - czy Ty nie jesteś naćpany?! Czy Czarna Wdowa nie snuje lepkiej zagadki swej przędzy Od Twojej czaszki pękniętej aż do mej martwej źrenicy?... Opowieść zacznę od drżenia ręki z naparstkiem whisky W pociągu przez Bronx pędzącym, którym odjedziesz daleko Na samo dno tej butelki co będzie szkłem roztrzaskanym By w mym policzku wyżłobić trzy autostrady blizn.............. Dobrze, że to nie jest moje hasło do logowania się tutaj... Otóż Hucka oczywiście zagram (pewnie już w styczniu) natomiast Jakuba Gordona nie zagra już w tym spektaklu Mariusz Drężek... Po prostu od stycznia nie jest już aktorem Teatru Polskiego we Wrocławiu, ani zresztą żadnego innego. Gościnnie gramy obaj w GREASE w Romie. Zajechałem tu na dwa dni i w niedzielę rano zmiatam do tej Warszawy. Po raz pierwszy znalazłem tam coś fajniejszego niż tutaj... Po prostu leży tam mnóstwo skrzypiącego pod nogami śniegu i to jest super! Bardzo pozytywnie pulsująca jest też cała ekipa występująca w GREASE. To takie połączenie "Romowiczów", ludzi z Teatru Muzycznego z Gdyni (z "Hair", czy "Snu Nocy Letniej"), znanych twarzy Teatru Buffo i paru fajnych chłopaków z Wrocławia... Naprawdę myślę, że niezły skład. Wszyscy występują na czołowych scenach muzycznych tego kraju i teraz udało się ich zebrać razem. Pozdrawiam i już tęsknię za kolejnym (tym razem już świątecznym) powrotem do Wrocławia! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.01, 21:45 No dobra dobra wiem że już się pytałam, ale czy wiadomo cokolwiek o płycie MCMAYAK'a albo jakieś mp3 na stronie...? :) Widzieliście nowy plakat "Oczyszczonych" (ten z dziewczynką)? Mi się nie podoba, ale jak dla mnie to i tak lepsze to niż takie zwyczajne z obsadą (małą czcionką) i twórcami. P.S A "perfumy" i tak są najlepszą piosenką z recitalu!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.01, 00:00 Gość portalu: magician napisał(a): > No dobra dobra wiem że już się pytałam, ale czy wiadomo cokolwiek o płycie > MCMAYAK'a albo jakieś mp3 na stronie...? :) Alez masz nosa... Wczoraj wyslalam na strone "Nowe Kazanie z Gory Oliwnej" z MC Mayaka-zapraszam. www.imiela.art.pl/opl.htm - tam szukac. > A "perfumy" i tak są najlepszą piosenką z recitalu!!! Jedna z... Ech ta "Wiolonczela", ech ten sentyment do "Dadasenki"... Zreszta mi za kazdym razem podoba sie co innego. Tez M. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 15.12.01, 15:11 Do Magician: Konrad juz wielokrotbie mówił że płyta ukarze się przed PPA czyli gdzieś w marcu Do Konrada: byłam przed momentem na twojej stronie i sie dowiedziałam że śpiewasz kolędy wraz z M. Kogut czy wjście będzie ne zasadzie 3Muszkieterów czy może w czasie robienia zakupów mozna będzie Was usłyszeć? Pozdrawiam z śnieżnego Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
egoist THE EGOIST 15.12.01, 01:59 Konrad Imiela jest słaby. Wystarczy zobaczyć ja się śmiał u Jarzyny ... EGO ist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! c.d IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 18:53 dzieki za informacje. Już wszystko wiem... Może Trzej Muszkieterowie już nie będą śpiewać w Galerii...? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 19:16 Pragnę zauważyć, że u nas tesh już jest śnieg więc Warszawa już nie zwycięża z Wrocławiem:)))) Oh yeah... Może Pan spokojnie wracać. P.S Wesołych świąt!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.12.01, 23:42 Wygrzebalam wlasnie cos takiego (fragment): "Tylko Konrad Imiela, jeden z odtwórców głównej roli męskiej, siedział wczoraj smutny na widowni. Kilka dni temu miał kontuzje ręki i nie wiadomo, czy będzie mógł zagrać na premierze." Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 23.12.01, 05:22 Gość portalu: Malfina napisał(a): > Wygrzebalam wlasnie cos takiego (fragment): > "Tylko Konrad Imiela, jeden z odtwórców głównej roli męskiej, siedział wczoraj > smutny na widowni. Kilka dni temu miał kontuzje ręki i nie wiadomo, czy będzie > mógł zagrać na premierze." > Pozdrawiam > M. No i jest to poniekąd prawda. Tzn. faktycznie zepsułem rękę (naderwałem lewy biceps), ale aż taki smutny nie siedziałem... Zresztą o tym kto ma w WARSZAWIE zagrać za premierze decydują zupełnie inne sprawy... Kiedyś Wam opowiem. Tymczasem idę spać. Pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.01, 00:22 > No i jest to poniekąd prawda. Tzn. faktycznie zepsułem rękę (naderwałem lewy > biceps), ale aż taki smutny nie siedziałem... Zresztą o tym kto ma w WARSZAWIE > zagrać za premierze decydują zupełnie inne sprawy... Kiedyś Wam opowiem. > Tymczasem idę spać. I dobrze-o 5:22 to nawet najwieksze nocne Marki juz spia... :-) O "innych sprawach" chetnie posluchamy, jednoczesnie cieszac sie, ze jest lepiej niz te warszawskie pismaki wypisuja. :-) Tez pozdrawiam i zycze Wesolych... M. P.S. Napiszecie jak tam dzisiejsze koledy...? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 25.12.01, 23:52 Co do kolęd to więcej szumu wokół nich jest na Forum niż w samej Galerii. A swoją drogą na tyle uwielbiam śpiewać z tymi muzykami (i w znakomitych aranżacjach Piotra Dziubka), że nie straszne mi były nawet pierogi rozdawane pod sceną. Parę dźwięków się naprawdę udało. Teraz siedzę na cudownie zaśnieżonej podwrocławskiej wsi, a w czwartek rano puszczam się w wir brylantyny, rock&rolla, awantur, stresów i wyścigów na scenie ROMY. Ponoć pierwszy spektakl przedpremierowy już w piątek.... Pozdrawiam i życzę cudownego świątecznego naładowania baterii! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 14:18 czy w najblizszym czasie szykuje pan jakis skromny koncercik w firleju? czy musical grease bedzie jezdzil po polsce jak metro? pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnomka Happy new york! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.02, 20:13 temat chyba mowi sam za siebie: Syckiego co najlepsze w tym nowym roku, duzo pieniedzy, czestych koncertow konrada i co tylko sobie wymarzycie... Zycze wam ja: -E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.02, 23:35 Kochani, w sobote premiera "Grease". Chyba nie musze dodawac, z czyim udzialem... :-))) Milowicz moze sobie poczekac na normalne spektakle. ;-) Zatem w sobote wieczorem nalezy zatrudnic babcie, mame, psa i kogo sie da i mocno trzymac kciuki... :-) Pozdrowionka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: GREASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.02, 16:34 A JA SIĘ NIE ZGADZAM!!! Grease z Konradem jest dokładnie wtedy kiedy Huck Finn. Czyżby wynaleźli nowy środek lokomocji pokonujący w cztery godziny trasę Wrocław-Warszawa, dwa razy dziwnnie... czy zostajemy skazani na 'Hucka Finna' bez Hucka, z Chorosińskim w roli głównej? Do Warszawy narazie jechać nie moge :((( A może chociaż jakiś recitalik? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: GREASE 04.01.02, 21:23 Konrad ssposobem Harrego Pottera będzie tu i tu ;), ja trzymam kciuki od teraz aż do niedzili za premierę, miałam plany odwiedzić W-wę i Teatr Roma jednak zima przyszła i sami widzicie. Widziałam poza tym przed momentem na 2TVP reportaż o zblizającej sie premierze Grease, Konradowi do twarzy z brylantyna we włosach. Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.01.02, 23:02 Kingo, ale PIERWSZA premiera z Konradem w sobote. W niedziele druga, juz z Milowiczem... Takze jutro 3mac. :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beavis Re: GREASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.02, 00:11 Ciekawe z której premiery bedą recenzje. Zawsze chyba druga była prasową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Koni u FOGGA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 20:14 CZy ktoś widział może dziś Konada w Cafe FOGG - tak, aż milo popatrzeć, całkiem inny facet niż w supermarkecie pozdrawiam i przy okazji, wszystkim forumowiczom zycze szczesliwego roku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: Koni u FOGGA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.02, 23:11 Gość portalu: Marta napisał(a): > Cz ktoś widział może dziś Konada w Cafe FOGG - tak, aż milo popatrzeć, całkiem > inny facet niż w supermarkecie Swieta prawda... W czasie antenowym nie widzialam, ale moja wspaniala sister wypatrzyla i mi jedna piosenke nagrala. Postaram sie ja zgrac w jakis pliczek i wrzucic na strone. Szkoda zeby sie marnowalo, bo zaspiewane ladnie... :-) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Koni u FOGGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.02, 23:17 Swieta prawda... W czasie antenowym nie widzialam, ale moja wspaniala sister wypatrzyla i mi jedna piosenke nagrala. Postaram sie ja zgrac w jakis pliczek i wrzucic na strone. Szkoda zeby sie marnowalo, bo zaspiewane ladnie... :-) Pozdrawiam M. Zrób to koniecznie jak najprędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: Koni u FOGGA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.02, 23:32 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Zrób to koniecznie jak najprędzej. Zebys mial sie znow czego czepiac...? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela generalne "RE" 07.01.02, 00:25 Jestem już w domu! Co za radość przeczytać jarzące się "dobry wieczór we Wrocławiu"! Huk premiery wybrzmiewa - przyjedźcie, zobaczcie. Nie mnie oceniać... Wracam tam we wtorek i gram do niedzieli. Niestety nie jestem Harrym P. i nie będę w tym tygodniu Huckiem Finnem... Ale w najbliższej serii spektakli sobie odbiję! Pozdrawiam wszystkich, dziękuję za życzenia! "Letnia miłość to niezły czad, Letnia miłość pachnie jak wiatr... Z taką co wie czego chce, Z chłopcem co tak dużo wie. Letni dzień odchodzi w cień i oho! Idzie letnia noc!" ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: generalne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 12:24 > Huk premiery wybrzmiewa - przyjedźcie, zobaczcie. Nie mnie oceniać... Wracam ta poczekamy na galerie dominikanska albo jakis kaufland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 29.01.02, 20:16 W tzw. międzyczasie - mam pytanko - co zadecydowało o tym, że to Ty zagrałeś na premierze Grease,a nie Milo? Bo choć dla mnie jest to jasne (talent), może jest coś o czym nie wiem (-my)? Obiecałes kiedyś, że napiszesz coś więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta S. Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 11:42 CHcialam tylo zapytac czy przeszedl wam juz "Szal" pana K? czy tak szybko straciiliscie idola , skoro nikt juz nic nie pisze? pan K. zaczyna swiatowe zycie a wy...... obraziliscie sie na niego czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 15:02 Chyba nie czytałaś recenzji w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 22:45 a dlaczego we wszystkich relacjach TV czy w gazetach są same zdjęcia Milowicza?? A Imiela??? Nie rozumiem tego..myślałam że względnie uczciwie traktuje się aktorów zamiennie grających... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 23:49 Dla Warszawiaków Konrad to "no name". milowicz jest dla nich gwiazdą. Przeczytaj recenzję Pawłowskiego. P.S. Konrad za to w Gazecie opowiada o swoim Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 23:55 Jezu! Wy o jednym jak dzieci: tylko wódka, dziwki i Imiela. Nie do wiary, żeby w siedmiusettysięcznym mieście nie było innych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 19.01.02, 12:44 Gość portalu: magician napisał(a): > a dlaczego we wszystkich relacjach TV czy w gazetach są same zdjęcia Milowicza? > ? > A Imiela??? Nie rozumiem tego..myślałam że względnie uczciwie traktuje się > aktorów zamiennie grających... Witaj, magician!!! Uchylę rąbka tajemnicy. Sytuacja była taka, że na miesiąc przed premierą do pierwszej obsady "nominowany" był Milo. A więc mimo tzw. równorzędności ;-) obsad cały marketing skierowany był na niego. Ten układ zmienił się na moją korzyść dokładnie na trzy dni przed premierą. Nie sądziłem,że dojdzie do takich jazd w tych sprawach, no ale widocznie Warszawa ma swoje prawa... Cieszę się więc że zagrałem pierwszy, a te zdjęcia Mila to już są koszty. Ja wciąż walczę o swoje. Zresztą, podsumowując, obydwaj dostaliśmy tą sytuacją nieźle w tyłek. pozdrawiam!!! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she ktoś nowy IP: *.ipartners.pl 25.01.02, 15:50 Cześć Wam! Znamy się mało więc może powiem kilka słów o sobie. Jestem chyba najświeższą fanką Pana Konrada (moje uwielbienie wzięło swój początek na premierze Grease). Poszukując informacji o nim w internecie, dotarłam do tego forum i przeczytałam je cale jednym tchem (co chyba ma jakąś jednostkę chorobową). I przeżyłam szok, bo nie spodziewałam się, że mój idol ma tak szerokie grono fanek. Ale cóż, nic to. Zazdroszczę tylko, że większość z was ma Go, że tak powiem - na miejscu. Jakieś spotkania przy kawiarnianym stoliku, stanie obok w samochodzie na światłach, że nie wspomnę już o tej kawiarence internetowej (czytaj: myślami jest zawsze we Wrocławiu)... Aż wstyd się przyznać, że człowiek jest z Warszawy, bo zostanie może... usunięty z tego wątku. Na marginesie, to nawet rozumiem tę niechęć do stolicy, bo jak się ma takiego Konrada I. to aż strach się bać! No dobra, dobra... nie przedłużam. Idę jutro na Grease, bo co mi innego zostało, mnie biednej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: ktoś nowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 15:23 Chcę rozwiać wszystkie Twoje wątpliwości NIE MA ŻADNYCH SPOTKAŃ, NIE MA ŚWIATEŁ (w przenośni oczywiście) itp. A Konrada we Wrocławiu mamy teraz tylko od święta. I to święto musi być nie byle jakie. Ciesz się, że mieszkasz w Warszawie... tam przynajmniej z góry jest jasne jakie są układy i może się nie rozczarujesz. Na Grease za często nie biegaj, bo teatr powoduje głębokie uzależnienie i ciężko się to potem leczy...:) Polecam recital Konrada który ma się w kwietniu odbyć w Warszawie. Jeśli będzie grał w zwykłym składzie, to zwróć uwagę na muzyków którzy sa naprawde dobrzy w tym co robią. Pozdrawiam serdecznie. -Ya P.S. Ja jednego tylko nie rozumiem... dlaczego piosenka Gonery po lekkich przeróbkach, niesety na niekorzyść jej, stała się nagle dziwnym trafem piosenką Konrada? Konkretnie Cybulski, jakby kto pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta S. Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 17:32 cztalam, chodzilo o to, że na forum dyskusja została zakończona ...nie wiadomo z jakichg powodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta S. Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 17:37 a czy już wiadomo co bedzie z "Kombinatem" na marcowym PPA, bo przeciez p.Konrad I. miał występować? a i kiedy HUCK FINN w najlepszej z najlepszych obsad we wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela RE! 28.01.02, 21:12 KOMBINAT pracuje! A raczej zacznie pracować już za 2 tygodnie. Zaczynamy próby 12go lutego, a 16 marca premiera na PPA i w TVP1. Huck Finn miał być w marcu ale właśnie został zdjęty... Co do piosenki o Cybulskim - nigdy się nie podawałem za jej autora, to jest oczywiście piosenka Roberta Gonery (tak jak Dadasenka)- może jest błąd na mojej stronie - jeśli tak to przepraszam, natychmiast go poprawię. Żadnych zmian w tekście nie robiłem, więc nie wiem w czym rzecz dotycząca jakichkolwiek przeróbek... Od marca 2002 zapraszam na mój recital do k2. W kwietniu zagramy w ROMIE - ZAWSZE z tymi samymi muzykami - to jest jeden organizm... Planujemy też koncert na PPA. Po ostatnim GREASie w tej serii (3.02.), zląduję na dobre we Wrocławiu i zajmę się tym wszystkim. Dbajmy o jakość naszego wrocławskiego FORUM!!! Pozdrawiam! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: RE! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 08:31 To moze ja tez odpowiem i sie wytlumacze, w zwiazku ze strona. Z Kombinatem bez zmian, po prostu nie zrozumielismy sie z Konradem, ale juz wszystko sie wyjasnilo i termin wroci na strone. Przepraszam, ale nie zawsze sa sie upilnowac takie drobiazgi na odleglosc, czasem set kilometrow, majac sto tysiecy innych rzeczy na glowie. Choc naprawde sie staramy... "Cybulskiego" KI nigdy sobie nie przypisywal, ja to niechcacy zrobilam. Po prostu dostalam tekst niepodpisany co do autorstwa. To sobie domniemalam, niestety w tym przypadku niezbyt trafnie. Jakos wylecialo mi to z glowy, ale poprawie predziutko... A tak poza tym... Bylam w niedziele na "Grease". Dla mnie bomba. Niech sobie mowia, ze kicz i rozne takie, ale ja bawilam sie swietnie. Nogi ustac w miejscu nie chcialy, rece bolaly od klaskania... A Konrad byl naprawde rewelacyjny!!! Moze ja do zbyt obiektywnych nie naleze ;-)) , ale moi warszawscy znajomi, ktorzy prawie wcale Konrada nie znali, tez byli zachwyceni. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: ktoś nowy IP: *.ipartners.pl 29.01.02, 10:37 Wielkie dzięki Ya za odzew, jest mi naprawdę bardzo miło, że chciało Ci się poświęcić na niego minutę. Ale ja i tak nie mogę pozbyć się wrażenia, że K. dwoi się i troi, żeby tylko nie zawieźć swoich WROCŁAWSKICH (!) fanów (patrz: stała obecność na FORUM, Konrad nie pozostawia żadnej Waszej wątpliwości bez odpowiedzi!). Poza tym plany zawodowe wydają się nadal uwzględniać przede wszystkim wrocławską publiczność! Nie to żebym miała z tego powodu jakieś pretensje, raczej wprost przeciwnie – podoba mi się ten Jego „lokalny patriotyzm” (u mojego męża z małego miasta na Wybrzeżu też się on odzywa i nawet to lubię). Nie miejcie więc żalu do K. za tą nieszczęsną ROMĘ i Grease, bo mam wrażenie, że takiż macie! Przecież to Jego wielki sukces, na który chyba zasłużył. I bynajmniej nie dlatego, że to Warszawa albo, że spektaklowi towarzyszy burza medialna. Tylko błagam niech nikt nie pisze, że to żaden sukces, tylko nic nie warty kicz, albo jeszcze coś gorszego, bo nie o to przecież chodzi. Na marginesie, czy ktoś widział niedzielny program w TVP1 o realizacji przedstawienia. Uważam, że K. wypadł nie najgorzej, żeby nie powiedzieć, że świetnie – szczególnie w porównaniu z pozostałymi wykonawcami (nie chcę nikogo obrazić!) - jego wypowiedź jako jedyna była jakaś taka niebanalna .... Oczekuję na recital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: RE! IP: *.ipartners.pl 29.01.02, 12:36 konrad.imiela napisał(a): > Dbajmy o jakość naszego wrocławskiego FORUM!!! Co przez to masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.i Re: RE! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 12:43 Gość portalu: she napisał(a): > konrad.imiela napisał(a): > > > Dbajmy o jakość naszego wrocławskiego FORUM!!! > > Co przez to masz na myśli? mam na myśli olbrzymią ilość jakiś beznadziejnych wątków jaka zalewa to forum - jeszcze parę miesięcy temu to były sytuacje sporadyczne... pisanie tylko po to, żeby ścigać się z Warszawą też jest żenujące... może utworzyć podforum "Wyścigi na ilość postów - mecz Wrocław-Warszawa" - nie wiem... pozdrawiam!!! ki > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: RE! IP: *.ipartners.pl 29.01.02, 14:24 może sam zaproponuj jakiś ciekawy wątek zamiast ... ty wiesz (i ja wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaho Re: RE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 18:02 Gość portalu: konrad.i napisał(a): > Gość portalu: she napisał(a): > > > konrad.imiela napisał(a): > > > > > Dbajmy o jakość naszego wrocławskiego FORUM!!! > > > > Co przez to masz na myśli? > > mam na myśli olbrzymią ilość jakiś beznadziejnych wątków jaka zalewa to forum - > > jeszcze parę miesięcy temu to były sytuacje sporadyczne... pisanie tylko po to, > > żeby ścigać się z Warszawą też jest żenujące... może utworzyć podforum "Wyścigi > > na ilość postów - mecz Wrocław-Warszawa" - nie wiem... > > pozdrawiam!!! > > ki > > > To jest dopiero głupi wątek dla śliniących się małolat. Załóżcie jeszcze wątek Deląga , który gra jak kawał drąga. Jeszcze lepszym idolem podlotków powinien zostać Maniek Kiljan prowadzący teraz zajęcia dla panienek w Galerii Dominikańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
winietka Re: RE! 29.01.02, 18:21 > To jest dopiero głupi wątek dla śliniących się małolat. Załóżcie jeszcze wątek > Deląga , który gra jak kawał drąga. Jeszcze lepszym idolem podlotków powinien > zostać Maniek Kiljan prowadzący teraz zajęcia dla panienek w Galerii > Dominikańskiej. Odczep się od Konrada Imieli Bardzo go lubię. My wszystkie go lubimy. A Ty jesteś po prostu zazdrosny o jego sławę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: RE! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:23 pogrzeb glebiej, a zapewne cos wyciagniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: RE! IP: *.ipartners.pl 29.01.02, 18:56 Gość portalu: Yaho napisał(a): > To jest dopiero głupi wątek dla śliniących się małolat. Załóżcie jeszcze wątek > Deląga , który gra jak kawał drąga. Jeszcze lepszym idolem podlotków powinien > zostać Maniek Kiljan prowadzący teraz zajęcia dla panienek w Galerii > Dominikańskiej. Wspaniale się irytujesz! Naprawdę cudownie! Tak trzymać! Tylko nie dawaj się podpuszczać w tak prostacki sposób, przeciez to chyba oczywiste, że Konrad I. którego cytujesz to nie nasz Konrad I. I dzięki za te małolaty! Jesteś słodki! Odezwij jeszcze czasem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she bez tematu IP: *.ipartners.pl 29.01.02, 20:25 W tzw. międzyczasie - mam pytanko - co zadecydowało o tym, że to Ty zagrałeś na premierze Grease,a nie Milo? Bo choć dla mnie jest to jasne (talent), może jest coś o czym nie wiem (-my)? Obiecałes kiedyś, że napiszesz coś więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: bez tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 20:31 Gość portalu: she napisał(a): > W tzw. międzyczasie - mam pytanko - co zadecydowało o tym, że to Ty zagrałeś na > > premierze Grease,a nie Milo? Bo choć dla mnie jest to jasne (talent), może jest > > coś o czym nie wiem (-my)? Obiecałes kiedyś, że napiszesz coś więcej na ten > temat. cos mi sie wydaje ze nam to samo chodzi po głowie..... ;)))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 20:27 WItam witam Pana Konrada! Już przestałam tu zaglądac ze względu na śmietnik na forum i Pana nieobecność, ale widzę że znów zacząć trzeba ;) Co do mojego listu o nieuczciwości...to nie żebym miała coś przeciwko zdjęciom MIlowicza, ale odbieram to jako nierzetelność dziennikarską. Rozumiem że w tym kraju nikt się Teatrem nie interesuje, ale sprawiedliwość musi być! W jakim sensie Pan i M.M 'dostaliście' przez te zmiany. I jeśli mogę zapytać to od czego zależy, który aktor będzie grał na premierze, a który później? Jakoś mnie to dręczy... pozdrawiam M. P.S wiedziałam że nawet Warsaw nie zawładnie prawdziwym mieszkańcem Wrocławia... forum także. A śmietnik to już tu od dawna...nie da się posprzątac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: RE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 20:29 Gość portalu: she napisał(a): > Gość portalu: Yaho napisał(a): > > To jest dopiero głupi wątek dla śliniących się małolat. Załóżcie jeszcze w > ątek > > Deląga , który gra jak kawał drąga. Jeszcze lepszym idolem podlotków powin > ien > > zostać Maniek Kiljan prowadzący teraz zajęcia dla panienek w Galerii > > Dominikańskiej. > Arnold? a ja już myślałam że Ci mówiłyśmy z Kinga co na ten temat myślimy i że sobie dałeś spokój, a tu prosze... no no. Odpowiedz Link Zgłoś
konik.nr1 Re: RE! 29.01.02, 20:37 Gość portalu: magician napisał(a): > Gość portalu: she napisał(a): > > > Gość portalu: Yaho napisał(a): > > > To jest dopiero głupi wątek dla śliniących się małolat. Załóżcie jesz > cze w > > ątek > > > Deląga , który gra jak kawał drąga. Jeszcze lepszym idolem podlotków > powin > > ien > > > zostać Maniek Kiljan prowadzący teraz zajęcia dla panienek w Galerii > > > Dominikańskiej. > > > Arnold? a ja już myślałam że Ci mówiłyśmy z Kinga co na ten temat myślimy i ż > e > sobie dałeś spokój, a tu prosze... no no. Jaki znowu Arnold? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: RE! 29.01.02, 20:46 konik.nr1 napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Gość portalu: she napisał(a): > > > > > Gość portalu: Yaho napisał(a): > > > > To jest dopiero głupi wątek dla śliniących się małolat. Załóżcie > jesz > > cze w > > > ątek > > > > Deląga , który gra jak kawał drąga. Jeszcze lepszym idolem podlo > tków > > powin > > > ien > > > > zostać Maniek Kiljan prowadzący teraz zajęcia dla panienek w Gal > erii > > > > Dominikańskiej. > > > > > Arnold? a ja już myślałam że Ci mówiłyśmy z Kinga co na ten temat myślim > y i ż > > e > > sobie dałeś spokój, a tu prosze... no no. > > Jaki znowu Arnold? witam, jaki Arnold - jeszcze w "złotych czasach" forum i największej aktywności i mądrych wywodów , był Arnold, bardzo miły człowiek , ale troche naiwny a moze udawał [?] witam Ciebie Konradzie, jak tam wpływ stolicy, nowe fanki , fotografie na pamiątkę, autografy, mdlenie pannienek.... ah to życie artystów ;)))))))))))) Czy mogę sie upewnic , że wydasz płytkę, jakieś czynności w tym kierunku juz są, czy trzeba będzie jszcze poczekać. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: RE! IP: *.ipartners.pl 30.01.02, 10:15 kinga!!! napisał(a): > witam Ciebie Konradzie, jak tam wpływ stolicy, nowe fanki , fotografie na > pamiątkę, autografy, mdlenie pannienek.... ah to życie artystów ;)))))))))))) Ah Kingo, widzę, że jesteś bardzo rozczarowana i zawiedziona występami K. na scenach innych niż wrocławskie. A może to prowokacja...? Chcesz wywołać w K. poczucie winy i spowodować, by nawet nie próbował myśleć o niczym (nikim?) innym ? Widziałam Twój (?) wpis w księdze gości na stronie K. Czy Ty aby nie jesteś po prostu zazdrosna? To by wszystko tłumaczyło ... Tylko się nie gniewaj ! Tak tylko głośno myslę. Pozdrawiam Cię gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: RE! 30.01.02, 15:51 Widziałam Twój (?) wpis w księdze gości na stronie K. tak mój wpis Czy Ty aby nie > jesteś po prostu zazdrosna? ja? zazdrosna? hmm to by było ciekwe, nie jednak nie jestem zazdrosna ani rozczarowna , zresztą jak mozna byc zazdrosnym o kogos kogo sie osobiście nie zna i emocjonalnie sie nie jest związanyym z tym kimś, rozumiem jakby był to inny aktor to jeszcze bym rozważyła taką możliwość,Konrad i tak ma na głowie inne fanki to poco ja jeszcze . Tak więc o Konrada jestem spokojana i bardzo bardzo mnie cieszy , ze występuje poza Wrocławiam, w końcu świat sie na Wrocławiu nie kończy i niech inna publika podziwa Konrada i nam zazdrości jakich mamy zdolnych artystów we Wrocławiu. Zazdrosna? :D jeszcze o cos takiego nikt mnie nie osądzał:) To by wszystko tłumaczyło ... Tylko się nie gniewaj > ! wybaczam i sie nie gniewam Również Nino Cię pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: RE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 21:23 Tekst jest zmieniony albo ja miałam dostęp do nieorginalnego orginału:) Droga she, nikt nie ma żalu do Konrada o Rome (czytaj Ya nie mam żalu). Troche się poprostu rozczarowałam całokształtem... ale młoda, głupia jestem... może to mi się tylko tak wydaje. Jeśli mój komentarz wyglądał jak 'żal' to przepraszam. Poprostu komercja jest wszędzie i nikt na to nic nie poradzi. Co do Grease nie bede sie wypowiadac bo nie widziałam... widziałam za to zdięcia i... no może akurat jakies niefortunne zdięcia widziałam. Napisze tyle, że co za dużo brylantyny...:) Konrad naprawde nie musiał odzwierciedlać tytułu na włosach... pozdrawiam! -Ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: RE! IP: *.ipartners.pl 30.01.02, 16:34 kinga!!! napisał(a): > wybaczam i sie nie gniewam > > Również Nino Cię pozdrawiam! > Kingo! Całe szczęście, że sie odezwałaś, bo miałam troche wyrzuty sumienia, że się tak bez sensu wcinam i w ogóle, że może ta moja poufałość była nie na miejscu. Naprawdę kamień spadł mi z serca i przepraszam, jeśli mimo wszystko poczułaś sie urażona. Nina Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: RE! 30.01.02, 17:09 Gość portalu: magician napisał(a): > WItam witam Pana Konrada! > > Już przestałam tu zaglądac ze względu na śmietnik na forum i Pana nieobecność, > > ale widzę że znów zacząć trzeba ;) > Co do mojego listu o nieuczciwości...to nie żebym miała coś przeciwko zdjęciom > > MIlowicza, ale odbieram to jako nierzetelność dziennikarską. Rozumiem że w tym > kraju nikt się Teatrem nie interesuje, ale sprawiedliwość musi być! > W jakim sensie Pan i M.M 'dostaliście' przez te zmiany. > I jeśli mogę zapytać to od czego zależy, który aktor będzie grał na premierze, > a który później? Jakoś mnie to dręczy... > > pozdrawiam M. > P.S > wiedziałam że nawet Warsaw nie zawładnie prawdziwym mieszkańcem Wrocławia... > forum także. A śmietnik to już tu od dawna...nie da się posprzątac. Witam również!!! W sprawie kolejności obsad niewiele zostało do powiedzenia. To, że obu nas to wiele kosztowało to ponoć w branży musicalowej normalne. A co kosztowało? Wyobraź sobie, że ciężko pracujesz kilka miesięcy, żeby zagrać swoją rolę jak najlepiej i nagle, na miesiąc przed premierą dowiadujesz się, że to nie Ty będziesz nr 1. Mimo to pracujesz dalej i sytuacja odwraca się na dwa dni przed premierą mimo, że to już właściwie było niemożliwe. Albo wyobraź sobie, że przygotowujesz swoją rolę i na miesiąc przed premierą dowiadujesz się, że to Ty będziesz nr 1! Dziennikarze robią z Tobą wywiady, Twoje zdjęcia wiszą na ścianach teatru, Twoja piosenka jest na singlu promocyjnym, program spektaklu zdobią Twoje portrety i na dwa dni przed premierą okazuje się, że to nie Ty zagrasz 5go stycznia! To tak w skrócie... A od czego to zależy? Od reżysera i dyrektora teatru. A on ma prawo być subiektywny do końca. Z dwojga złego wolę ten pozytywny koniec. Ale jak to napisał w dzisiejszej Wyborczej krytyk Pawłowski, element konkursowej rywalizacji między aktorami jest w teatrze muzycznym bardzo ważny, więc widocznie tak ma być. Tymczasem jestem po lekturze scenariusza KOMBINATU, czyli koncertu piosenek Republiki na tegorocznym PPA (reż. W.Kościelniak) - no i jestem pod wrażeniem... Może być niezły cios! Zapraszam! Bądźcie z nami 16go marca w Imparcie! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 17:46 I jak ja mam wierzyć w sprawiedliwość...? Raz ten, raz ten i nie wiadomo w końcu o co chodzi... Czy we Wrocławiu też tak jest? Jeśli jest dwóch aktorów na jedną rolę to kto decyduje o TYM jednym? Szczerze mówiąc to ja dalej nie rozumiem... W tym wypadku to naprawdę dość spore zaskoczenie jak dla mnie (przyznam sie), bo myślałam że Milowicz jako lokalno-nielokalna gwiazda będzie pierwszy. Wrocław is Wrocław. Nie ma co ;))) Ale mam nadzieję, że ta wielka, tylko objętością, nie obniży nam poziomu artystycznego... Czekamy na jakiś recital w Firleju i płytkę (ma Pan do wyboru: MCMAYAK albo Recital). pozdrawiam - M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 18:06 A ponoć w Firleju Konradowych recitali ma już nie być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 18:42 Zrobiła się niezła „afera" z tą premierą Grease i nie wiadomo do końca o co chodzi, ja przynajmniej nadal mam lekki niedosyt związany z tą sprawą, a Ty Magician? No i oczywiście straszne popuszczenie z tym singlem! Wiem, bo jestem szczęśliwą (a raczej zrozpaczoną) posiadaczką jednego i jakież było moje zdziwienie, gdy odsłuchując go w drodze z teatru do domu usłyszałam jakiś inny głos. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Ya (czy Ya to skrót od czegoś, czy też Ya to po prostu Ya?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 18:57 Jeśli można jeszcze jedno - czy to prawda z tą "Kawą i herbatą" w przyszły wtorek? Bardzo by było fajnie! Na jaki temat będzie rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 19:11 Jeśli można to jeszcze jedno - czy to prawda z tą 'kawą czy herbatą" w przyszły wtorek? Byłoby fajnie! Na jaki temat będzie rozmowa? She Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 22:23 Dziękuję za pozdrowienia she. Ya to od Yagny, ale tez troche Ya jako Ya:) O jakim singlu mowa? Pozdrawiam -Yagna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.02, 00:03 Gość portalu: she napisał(a): > Jeśli można to jeszcze jedno - czy to prawda z tą 'kawą czy herbatą" w przyszły wtorek? Byłoby fajnie! Na jaki temat będzie rozmowa? Prawda prawda... Ze tak sie znow wtrace... Jak cos jest na stronie to to raczej jest prawda. W koncu strona oficjalna, nieprawdaz...? :-)) Widze, ze TVP1 w tej nieludzkiej porze we wtorek zyska na ogladalnosci... ;-)) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA IP: *.ipartners.pl 31.01.02, 09:34 Chodzi o singiel promocyjny z Grease, który można było dostać m. in. na premierze przedstawienia (ale zapewne nie tylko). Na singlu znajdują sie cztery utwory,w tym "letnia noc", czyli jeden z największych szlagierów spektaklu (można go znaleźć na stronie Konrada) w wykonaniu oczywiscie Beaty Wyrąbkiewicz (Sandy)i ... Michała Milowicza(Danny). No cóż, szkoda... she Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA 31.01.02, 21:48 Gość portalu: she napisał(a): > Chodzi o singiel promocyjny z Grease, który można było dostać m. in. na > premierze przedstawienia (ale zapewne nie tylko). Na singlu znajdują sie cztery > > utwory,w tym "letnia noc", czyli jeden z największych szlagierów spektaklu > (można go znaleźć na stronie Konrada) w wykonaniu oczywiscie Beaty Wyrąbkiewicz > (Sandy)i ... Michała Milowicza(Danny). No cóż, szkoda... > she To prawda że na singlu śpiewa Michał, ale na mojej stronie są fragmenty MOICH wersji duetów z Beatą: Letniej Nocy i Magnetycznych Fal. Jak któś ma ochotę - zapraszam! "Kawa czy herbata" - to wszystko prawda, pojawię się tam we wtorek po ósmej rano (!...) i będziemy rozmawiać przede wszystkim o Grease. A dokładnie o co zapytają mnie poranni redaktorzy to na razie ich tajemnica... Co do płyty - ze względu na czas i pieniądze na razie, na PPA, wydamy singla z czterema piosenkami. Reszta później. Jutro rano jadę do stolicy zagrać ostatnie spektakle Grease w tej długiej popremierowej serii. Ostatni lutowy spektakl w niedzielę o 17tej - następny już po Wielkanocy! Do usłyszenia!!! Pozdrawiam! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 22:35 Czy Wy dobrze sie macie ? Za duzo coli ? Nie macie co robic tylko temu bidakowi w glowie zawracac ? Wiecie dziewczyny jak mu skacze cisnienie ? Morderczynie ! Dajcie mu tego Hamleta zagrac i fajrant . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 01.02.02, 10:03 Może masz i rację z tym zawracaniem głowy! Nadużywamy uprzejmości Pana Konrada tymi ciągłymi pytaniami, na które tak cierpliwie odpowiada. Ale żebyś Ty wiedział, jak ciężko się powstrzymać... Może rzeczywiście za dużo coli? A może to coś innego...? she Korzystając z faktu, że jestem na „antenie” (jeśli pozwolisz Stefano!), chciałabym zapytać, czy ta cała zawierucha związana z premierą Grease wpłynęła na Pana, Panie Konradzie, stosunki z Michałem? I z kim najlepiej się Pan dogadywał w czasie realizacji przedstawienia? Nie pogniewam się, jeśli pozostawi Pan to bez odpowiedzi! I jeszcze jedno (ostatnie) – jak tam znosi to wszystko Pana rodzinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 16:48 Gość portalu: she napisał(a): > Może masz i rację z tym zawracaniem głowy! Nadużywamy uprzejmości Pana Konrada > tymi ciągłymi pytaniami, na które tak cierpliwie odpowiada. hihi... nie przejmuj się she. Stefano, z tego co zaobserwowałam wpada to tu, to tam i pisze takie ciekawe komentarze. A co do Konrada... nie wiadomo kto komu bardziej głowę zawraca... czy on nieświadomie forumowiczom (czyt. forumowiczkom;) czy też forumowicze jemu... jedno jest pewne, że jednak nałóg komputerowy robi swoje, i Konrad bez względu na to czy byśmy tu coś pisali czy nie i tak by tu pewnie zaglądał... :) -Yagienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 01.02.02, 17:34 Oj, masz Ty rację najdroższa Yagienko, masz... Mój nałóg (jak to ładnie ujęłaś) komputerowy (a ja bym dodała komputerowo - konradkowy) sięgnął dziś już chyba zenitu, bo prześlęczałam cały dzień (!) wertując sieć w poszukiwaniu różnych wątków (i nie tylko) związanych z Panem Imielą. Popraw mnie jeśli się mylę, ale odniosłam wrażenie, że Wy (forumowicze), a przynajmniej niektórzy z Was, bardzo dobrze się znacie i to nie tylko tak „internetowo”, ale również „live”! Oczy mnie już bolą od komputera, a robota czeka! Chyba mnie przez tego typka – Imielę wyrzucą z pracy! A co do Stefano, zostawię bez komentarza (na razie..) . Miłej zabawy, boć to w końcu weekend, a na dodatek karnawałowy się zaczął! she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 18:32 Zaręczam, że nałóg nie sięgnął zenitu bo można jeszcze nocą siedzieć. Testowałam, ale mało to praktyczne bo następnego dnia cięzko jest robić cokolwiek:) Mi też się zdaje że się niektórzy forumowicze znają ale nie wiem... Ja tam znam tylko taką jedną co tu sie kiedyś pare razy pokazała... Niektórzy chyba znają Konrada..., nawet jesli nie osobiście to napewno dobrze:) NIE WYRZUCĄ CIĘ Z PRACY! Bo chyba by musieli wyrzucić sporą część Wrocławian... Jednak staraj się panować nad tym bo to uzależnia. Pewien przykład uzależnienia został juz dzis zresztą wymieniony... i nie tylko dziś... Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego surfowania po internecie:) -Yaguśka P.S. Zapytowujem sie uprzejmie kiedy pojawi się dalszy ciąg tekstów na stronie, na które z niecierpliwościa oczekuję. Może tak chwilowa przerwa w warszawskich spektaklach byłaby dobrym pretekstem na uzupełnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 18:38 Jeśli można spytać... Konrad, dlaczego nie spiewałeś zwrotki z budyniem w 'Dadasence'? -Yaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:56 Jeśli można spytać... Konrad, dlaczego nie spiewałeś zwrotki z budyniem w 'Dadasence'? -Yaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 21:06 Blagam , nie zostawcie na mnie ani jednej suchej nitki . Zal mi Was i Waszych pracodawcow . Imiela , zapewne sympatyczny gosc i na dzis juz dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 09:52 Zabawny jesteś! A co do pracodawców - też mi ich żal, że już nie wspomnę o sobie!!! Może znasz jakieś skuteczne antidotum ? Oczekuję naprawdę błyskotliwej odpowiedzi! She Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 04.02.02, 14:35 "spokojnie - podwieczorek jem ananasowy budyń dyń dyń... zawsze bowiem we wtorek komfort bardzo lubię nagle jednak bezczelny budyń zjada mnie wstaję i dostaję w łeb - rozpoczynam wielki bieg" ta zwrotka dadasenki trochę się nam nie zmieściła w całej koncepcji DADASENKI... Mogło być trochę za długo... Pewnie szkoda. - To odpowiedź na post sprzed paru dni. Wczoraj na GREASE było ponad 1000 osób! A bilety na kwiecień ponoć sprzedają się tak dobrze, że za parę dni mogą zostać tylko wejściówki! To niesamowite w obliczu dziury budżetowej... Super. Odpowiadając hurtem na kilka poprzednich postów, moje stosunki z Michałem są zupełnie dobre. Na szczęście nie ma powodu żebyśmy sobie zakłócali łącza. A z kim najlepiej się rozumiałem podczas tej realizacji?! Zdecydowanie z moją bandą Chłopaków z Burger Kinga. Tzn. z Bartkiem Adamczykiem (Roger), Mariuszem Drężkiem (Sonny), Kubą Szydłowskim (Kenicky) i Jankiem Bzdawką (Doody). To supergoście. Myślę że dobre obsadzenie tej grupy to jeden z sukcesów tego przedstawienia. Pozdrawiam jeszcze z Warszawy! Jutro rano wypiję "Kawę czy Herbatę" i znikam stąd do Wro. Już tęsknię za "dobry wieczór we Wrocławiu" przed dworcem... ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 14:56 konrad.imiela napisał(a): > Wczoraj na GREASE było ponad 1000 osób! A bilety na kwiecień ponoć sprzedają si > ę tak dobrze, że za parę dni mogą zostać tylko wejściówki! To niesamowite w obliczu dziury budżetowej... Super. No nie, ja się zabiję !! Przecież dzwoniłam wczoraj do ROMY i powiedziano mi, że gra Milo, więc nie poszłam, a tu taka frekwencja!! Sabotaż jakiś czy co ?! -she Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 04.02.02, 15:00 Gość portalu: she napisał(a): > konrad.imiela napisał(a): > > > Wczoraj na GREASE było ponad 1000 osób! A bilety na kwiecień ponoć sprzeda > ją si > > ę tak dobrze, że za parę dni mogą zostać tylko wejściówki! To niesamowite > w > obliczu dziury budżetowej... Super. > > No nie, ja się zabiję !! Przecież dzwoniłam wczoraj do ROMY i powiedziano mi, ż > e > gra Milo, więc nie poszłam, a tu taka frekwencja!! Sabotaż jakiś czy co ?! > > -she > > Zapraszam na pierwszy tydzień kwietnia! 3-7.04. Wtedy, wedle wszelkich ustaleń, będę grał ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 15:10 P.S. dla zainteresowanych, nadmienię tylko, że moją poprzednią wypowiedź odczytać należy w intonacji chichotliwo - figlarnej , żeby mi się tu żaden Stef nie przyczepił. Do Konrada Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 17:30 Jestes dla mnie za dobra , nie zasluzylem na tyle ciepla . Dzisiaj nikomu nie jest latwo , wiec i pracodawcy cierpia . Jest jeden sposob , nie pisac do k.i. pisac do mnie , a to usprawiedliwiam. Caluski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 17:53 Gość portalu: Stefano napisał(a): > Jestes dla mnie za dobra , nie zasluzylem na tyle ciepla . > Dzisiaj nikomu nie jest latwo , wiec i pracodawcy cierpia . > Jest jeden sposob , nie pisac do k.i. pisac do mnie , a to usprawiedliwiam. > Caluski blee... nie za słodko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 05.02.02, 10:55 Czy towarzyszy Panu trema przed występem na scenie (szczególnie pierwszym) lub w telewizji (szczególnie na żywo) , a jeśli tak, to czy Pan to uczucie lubi, czy raczej ono Panu przeszkadza ? A propos telewizji .... SUUPEER !!! -she P. S. Panie Stefanie! Cóż za kokieteria!! Czekam na dalsze propozycje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 14:13 Konradku (mam nadzieję, że wybaczysz mi tę poufałość), czy Ty chodzisz czasami zabawić się do jakiegoś klubu lub tym podobnego miejsca, dającego możliwość wykazania się w zakresie choreograficznym , czy też wolisz raczej zabawę w gronie znajomych w domciu? A może preferujesz tzw. imprezy intergacyjno - plenerowe (działka)?! Jeśli bywasz (czytaj: odwiedzasz w celach rozrywkowych miejsca otwarte dla szerszej publiczności), to napisz proszę jakie są Twoje ulubione lokale we Wrocławiu, a jakie (jeśli takie masz) w Warszawie. A poza tym, masz naprawdę wielkie możliwości ! Wierzę, że nie pokazałeś jeszcze wszystkiego. Czy jest coś o czym marzysz w sensie zawodowym ? ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta S. Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 14:31 do pana KOnrada.. Odnośnie dzisiejszego wywiadu w TV to gratuluje "gwiedzie musicalu" - jak określi prowadzcacy...., za to, że pan podkreślił trzy razy , iż zostaje w teatrze polskim we wrocławiu .... --------------------- a teraz do forumowiczow a właściwie she i Stefano: chciałam tylko powiedziec ze to forum bylo wczesniej o wiele ciekawsze i mniej nuzace ze wzgledu na wage waszych wypowiedzi.. i chcialam tylko dodac ze jest to watek p.K.I. , który nie służy bynajmniej do podrywania Stefana przez She lub w drugą stronę.... proszę przejść w miejsce prywatne albo um.ówcie sie na randkę a nie każcie nam czytać tych.... -------------------- całą resztę pozdrawiam p. Konradzie zycze samych sukcesó , i udanego występu na PPA ..... Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 16:30 Zaspałam! Jak nic przespałam Konrada w telewizji... Czy mógłby mi ktoś streścić o czym była mowa? -Yaguś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 05.02.02, 16:58 Gość portalu: Ya napisał(a): > Zaspałam! Jak nic przespałam Konrada w telewizji... Czy mógłby mi ktoś streścić > o czym była mowa? > -Yaguś Wywiad został przeze mnie zarejestrowany na taśmie VHS (tylko się nie śmiej!), więc polecam się w razie co! A o czym była mowa? Konrad opowiadał o sobie, o Grease, o tym, że już od dawna związany jest z PPA i Teatrem Polskim we Wrocławiu , że ma nadzieje jeszcze długo z nim zostać związany, że wkrótce ukarze się jego singiel (!), a potem płyta (!!!) i, że najbardziej jest zainteresowany jabłkami ...(no zapomniałam, jak im było) , bo jeszcze nie jadł śniadania! -she -she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 05.02.02, 16:38 Bardzom ciekawa odpowiedzi na pytanie ik (to chyba nie jest alter ego Pana ki)! Tylko, czy Konrad znajduje czas na takie przyjemności jak bywanie w celach rozrywkowych w miejscach otwartych dla szerszej publiczności? A może wypadałoby raczej zapytać o to, czy Pan Konrad miał już okazje odwiedzić któryś z warszawskich teatrów i co by ewentualnie polecił na wrocławskich scenach? W ogóle to bardzo intrygująca sprawa z tym aktorstwem. Skąd się w człowieku bierze taka potrzeba? Czy mógłby Pan, Panie Konradzie oświecić mnie w wolnej chwili? Skąd pomysł na szkołę aktorską? Czy miał Pan to coś od dzieciństwa, czy też decyzja zapadła dopiero w klasie maturalnej pod wpływem jakiegoś impulsu? I niech Pan na miłość boską jada śniadania !!! Co do telewizji – jak to jest w końcu z tą tremą, przy czym zaznaczam, że nie wyglądał Pan na zestresowanego, a taki wywiad na żywo ma chyba tendencje do podnoszenia ciśnienia Do Marty: Po pierwsze: nie bądź taka zasadnicza, po drugie: jeśli ktoś tu kogoś podrywa, to raczej ja i raczej Konrada, po trzecie: podejdź do tematu na większym luzie, przecież wszyscy tu jesteśmy z sympatii do Konradka, a poboczne wątki tak się jakoś wplątują przy okazji! Stefanie, a co Ty na to ?! Słyszysz i nie grzmisz !!! Czy ta zniewaga krwi wymaga ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 18:07 She, kto byłby zestresowany o 8 rano? Wtedy większośc bodźców zewnętrznych do człowieka jeszcze nie dociera. Z tego co przeczytałam do Konrada docierało jedno - jeść! A to powód do stresu nie jest, co najwyżej średnio dobrego samopoczucia... :) Myślę, że po takiej ilości występów, wywiadów itp. dziwne byłoby gdyby wyglądał na zestresowanego, niemniej jednak czekam na opinię Konrada:) -Yagienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.02, 23:50 Skoro juz tak wszyscy o tej "Kawie czy herbacie"... Mi tez sie udalo kawalek przespac, ale o "gwiezdzie scen musicalowych" zdazylam uslyszec. Konradzie, wypadles swietnie, tylko te oczka zaspane i to fotela skubanie... Czyzby nerwy...? ;-)) Pozdrawiam i zycze awansu na mniej zabojcze dla organizmu godziny antenowe TVP. ;-)) Mysle, ze masz DUZE szanse. Malfina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:26 Powtórzę pytanie, bo zaraz zginę w przepastnych otchłaniach tego wątku, a bardzom ciekawa odpowiedzi: gdzie się Konradku udajesz, jeśli chcesz spotkać się z przyjaciółmi (że tak już przetłumaczę z polskiego na nasze) i nie jest to teatr? Chciałabym - korzystając z okazji - pozdrowić she i yagunię, bo sympatyczne z nich dziewczątka, chociaż nie znam osobiście, a i Stefano jakiś taki wydaje się być do rzeczy z tym swoim specyficznym poczuciem humoru (chociaż Yaguśka ostrzegała i może przedwczesne te moje peany). -ik p.s. niestety nie jestem alter ego Konradka. Odpowiedz Link Zgłoś
ms11 Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 08.02.02, 21:36 Czy w najbiższym czasie zapowiada się jakiś recital w Firleju ? czy HUCK FINN ostatecznie został ściągniety z afisza w pana wykonaniu ? pozdrawiam wszystkich Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 18:41 Może wyręcze poniekąd Konrada... Firlejowo-Konradowy recital bedzie w K2, a Huck Finn miał byc w marcu ale chyba nie bedzie. Jeśli coś źle napisałam to prosze mnie skorygować. -Yaguś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.02, 23:20 No to moze ja tez w zastepstwie... "Huck Finn" mial byc grany w marcu, ale niestety wylecial z repertuaru. :-( Recital Konradowy bedzie, bedzie-nawet niejeden. I to juz w marcu... Tylko juz nie w Firleju, a w k2. Szczegoly wszelakie na www.imiela.art.pl/terminarz.htm Pozdroofka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 18:23 Przepraszam, na jakich częstotliwościach jest PR Wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 19:38 Ja nie wiem, więc Ci niestety nie pomogę... ...a w Warszawie i tak jestem bez szans na usłyszenie dziś Konradka, ale Ci zazdroszczę!!!! -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 19:49 Na razie to nie ma co zazdroscic nie znam czestotliwosci wiec........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 20:28 co by nie mówić to w życiu nie myślałam, że już drugi wątek pt KONRAD IMIELA podejdzie pod 200 postów... Wątki Mariusza Kiljana i Drężka dochodziły w porywach do 40! A tu prosze... Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć kolejnych postów i nowych fanek Panie Konradzie. :) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.ipartners.pl 12.02.02, 09:42 No i chyba fanów też.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA wywiad IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 13:45 Jak ja się pytałam z Kingą o płytę z recitalu albo z MCMAYAkA to Pan nic nie mówił a jak Pani z jakiejśtam gazety się pyta to od razu ma odpowiedź... ładnie ładnie... ;)))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA wywiad IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:13 poprostu pan K. przestał być z nami szczery, nawet przestał zaglądać na forum..... to pewnie przez tą telewizje. i radio........ ale może jeszcze kiedyś przyjdzie//// Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA wywiad 13.02.02, 23:10 jestem! zacząłem próby do KOMBINATU i nagrywam jednocześnie dźwięki na singla, więc jakoby mnie nie było... ale do usłyszenia wkrótce! pozdrawiam! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 23:11 Hehe... Czytałam sobie właśnie teksty na stronie. Ogólnie nawet całkiem podobne do recitalowych wersji;) Upierałabym się jednak żeby w 'Rozmowach u fryzjera' pozostawić 'Dzieńdoppanie' bo 'Dzień dobry! Panie' aż razi....:))) -Yagna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 19:05 Jak zdążyłam zauważyć, ale poprawcie mnie jeśli się mylę, Konrad najwięcej czasu poświęca temu forum jak jest w Warszawie. Idzie sobie w ten czas do kawiarenki internetowej i nadrabia zaległości. Wrocław pochłania go nawałem obowiązków (zapewne nie tylko zawodowych) i takie są tego skutki. Nic to. Będziemy czekać. Bo bez niego jakoś tak smutno. Buziaki dla M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.02, 07:49 Droga ik. Masz troche racji, ale tylko troche. Za starych dobrych czasow, zanim nam Konrada porwala Warszawa, bywal tu wlasciwie codziennie. Potem wybyl do Warszawy, pochlonely go proby do "Grease" i tez znaku zycia nie dawal. Teraz pochlonelo go co innego i znow pewnie bedzie sie odzywal raz na pol roku. Szkoda, ze nie mozna klonowac ludzi... ;-)) Jeden Konrad by sobie chodzil na proby, drugi spiewal recital, a trzeci... dysputowal z nami na jakims forum czy innym czacie. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 23:11 Ostatnio uslyszalem , ze jestes bardzo dumny z istnienia posta K.I. ktory ciagnie sie jak gumka od majtek . Coz , kazdy ma swoj cel w zyciu , ja wrocilbym na scene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 03:09 Gość portalu: Stefano napisał(a): > Ostatnio uslyszalem , ze jestes bardzo dumny z istnienia posta K.I. > ktory ciagnie sie jak gumka od majtek . > Coz , kazdy ma swoj cel w zyciu , ja wrocilbym na scene. tylko trzeba miec tę scenę Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 17.02.02, 13:45 witam, bardzo jestem zniecierpliwiona oczekiwaniem na singla i płytę K.I., nie było mnie przez ostatnie tygodnie w Polsce i nie zabardzo wiem o co chodzi z tą "Kawą czy Herbatą' jak moge prosić to poprosze o któtkie wyjaścienie o co chodzi? :) Dzięki wielkie za teksty piosenaek na stronie www. i wogóle za terminarz, trzeba będzie po raz kolejny pójść na twój koncert;) Pozdrawiam PS. a może Konradzie masz juz jakieś plany związane z filmem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.02, 23:09 Kingo, z "Kawa i herbata" chodzi o to, ze program ten, nadawany w srodku nocy, poznal sie byl na naszym ulubionym Konradzie i zaprosil go, zaspanego biednego, na rozmowe do studia. Wiadomosc rozeszla sie lotem blyskawicy (nie ma to jak info na stronie i na forum) i bez komentarzy sie nie obeszlo. To takie wprowadzenie, wiecej pare postow wstecz. Za teksty piosenek z recitalu tez Konradowi dziekuje-ze mu sie je chcialo wklepac, popoprawiac i wyslac gdzie trzeba. Wreszcie mam(y) z tymi tekstami swiety spokoj... Pozdrowionka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 19:40 Czy wybiera się ktoś z was na recital K. w K2 podczas PPA lub na KOMBINAT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.skane.se 28.02.02, 20:46 Nie wybieram sie.Zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 28.02.02, 23:01 ja się wybieram!... witam po dość długiej przerwie - singiel już jest tłoczony, a KOMBINAT pracuje pełną parą - dość ryzykowne przedsięwzięcie, ale kto nie ryzykuje...itd. Mimo wszystko zapraszam Michale na PPA! Będzie się dużo działo. Do zobaczenia w salach teatrów! ki Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA !!! cd... 28.02.02, 23:46 konrad.imiela napisał(a): > ja się wybieram!... > > witam po dość długiej przerwie - singiel już jest tłoczony, a KOMBINAT pracuje > pełną parą - dość ryzykowne przedsięwzięcie, ale kto nie ryzykuje...itd. Mimo > wszystko zapraszam Michale na PPA! Będzie się dużo działo. > > Do zobaczenia w salach teatrów! > > ki Konrad Skoro mnie zapraszasz osobiscie t jednak przyjde. Plyte kupie napewno.Niedawno ogladalem na video w Pustyni i w puszczy.Wypadles dobrze. Pozdrawiam Michal. P.S. Raz sie na mnie na tym forum lekko wkur.... ale wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA !!! cd... IP: *.skane.se 01.03.02, 04:08 Konrad Imiela i Wojciech Koscielniak obejma dyrekcje Operetki Wroclawskiej. Na otwarcie Hair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHA 200 200 200 200 200 200 IP: *.skane.se 01.03.02, 04:10 Kolejna wiadomosc.Goscinne wystepy Teatru Roma we Wroclawiu. W Hali Ludowej Grease przeniesienie z Romy.Konrad Imiela na czele zespolu. Zespol Operetki Dolnoslaskiej z jego szefem Rosteckim uciekaja w poplochu z Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: 201 IP: *.ipartners.pl 01.03.02, 13:27 No pięknie się wstrzeliłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: 201 01.03.02, 14:12 "Konrad Imiela i Wojciech Koscielniak obejma dyrekcje Operetki Wroclawskiej. Na otwarcie Hair. Kolejna wiadomosc.Goscinne wystepy Teatru Roma we Wroclawiu. W Hali Ludowej Grease przeniesienie z Romy.Konrad Imiela na czele zespolu. Zespol Operetki Dolnoslaskiej z jego szefem Rosteckim uciekaja w poplochu z Wroclawia." Są to wieści dość dziwnej treści, ale chętnie zagrałbym GREASE we Wrocławiu. No i forumowicze wtedy w specjalnej loży oczywiście...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: 201 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 15:23 konrad.imiela napisał(a): > "Konrad Imiela i Wojciech Koscielniak obejma dyrekcje Operetki > Wroclawskiej. > Na otwarcie Hair. > > > Kolejna wiadomosc.Goscinne wystepy Teatru Roma we Wroclawiu. > W Hali Ludowej Grease przeniesienie z Romy.Konrad Imiela > na czele zespolu. > Zespol Operetki Dolnoslaskiej z jego szefem Rosteckim > uciekaja w poplochu z Wroclawia." > > > Są to wieści dość dziwnej treści, ale chętnie zagrałbym GREASE we Wrocławiu. No > i > forumowicze wtedy w specjalnej loży oczywiście...! w specjanlej loży , a może wejdziemy na scenę ? i jeszcze jedno pytanie ? ktore z piosenek republiki zaśpiewa sznowny p. K podczas koncertu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: 201 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.02, 07:55 Gość portalu: Marta napisał(a): > w specjanlej loży , a może wejdziemy na scenę ? I tak wejdziemy, i tak... Przynajmniej w "Romie" mozna bylo wejsc bez problemu i zatanczyc. Madrze to sobie wymyslili. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: 201 02.03.02, 19:18 Gość portalu: Marta napisał(a): ktore z piosenek republiki zaśpiewa sznowny p. K > podczas koncertu ? "Obcego astronoma". ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: 201 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 23:47 konrad.imiela napisał(a): > Gość portalu: Marta napisał(a): > ktore z piosenek republiki zaśpiewa sznowny p. K > > podczas koncertu ? > > > "Obcego astronoma". > > ki dziekuje za tak szybka odpowiedz.. powrot z warszawy dobrze zrobil dla naszego forum....... pozdrawiam wszytkich, zycze owocnej pracy nad kombinatem i mam nadzieje ze jednak sie powiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Re: 03.03.02, 20:48 Ja osobiście niestety z wielkim żalem musze powiedzieć ze na Kombinata nie pójdę ze wzgledów finansowych 80 czy 100 zł. to jednak za duzo jak na moją kieszeń w tym miesiącu wiec pozostanie mi bycie duchem w Imparcie,oraz krótka retransmisja w TV ( w kwietniu). A tak przy okazji co zaśpiewa M.Kiljan i K.Preis??? ale mogę i chetnie pewnie pójdę na Twój recital. singiel sie tłoczy ? Wspaniale juz sie nie moge doczekać:) Pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 22:46 kinga!!! napisał(a): > Ja osobiście niestety z wielkim żalem musze powiedzieć ze na Kombinata nie > pójdę ze wzgledów finansowych 80 czy 100 zł. to jednak za duzo jak na moją > kieszeń w tym miesiącu wiec pozostanie mi bycie duchem w Imparcie,oraz krótka > retransmisja w TV ( w kwietniu). A tak przy okazji co zaśpiewa M.Kiljan i > K.Preis??? ale mogę i chetnie pewnie pójdę na Twój recital. > singiel sie tłoczy ? Wspaniale juz sie nie moge doczekać:) > Pozdrawiam > k. i jeszcze co zaśpiewa Jacek Bończyk??? kiedy zostanie wydana płyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 17:57 Niestety jeżeli chodzi o moje plany z PPA, dzis o dziesiatej rozpoczela sie sprzedaz biletow w imparcie, pani w kasie po 20 minut oswiadczyla ze nie ma juz biletow na recital Konrada. i kilka innych przedstawien (m.in. na recital M. Przybylskiego i E. Jungowskiej, z jezeli chodzi o Galę to jest tylko resztka, take więc tlum rozpaczonych i naiwnych ludzi stal kolejne 3 godziny bez celu, a kiedy doszlam do kasy zeby kupic upragnione bilety na koncert finalowy pani powiedziala ze juz dawno sie skonczyly ( a mialy byc zarezerwowane ???).... tak wiec wyglada tegoroczny ppa pozdrawiam, moze recital Konrada po Przeglądzie będzie mniej okupowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: Re: IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.02, 23:13 Ot cale PPA... Nie ma bilecikow dla szaraczkow, bo VIPy musza zazyc coroczna dawke snobizmu... A pewnie 90% z nich nie ma pojecia chocby kim jest Konrad Imiela. Sad but true... Nic to, poczekamy tydzien. Tylko jakos tak przykro troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 22:08 A kim jest Konrad i Miela? To jakiś zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Re: IP: 213.77.64.* 05.03.02, 22:15 Tercet kwartetowy. Raz wystepuja w Teatrze Polskim, innym razem w Galerii. Mozna ich spotkac tez na Swiebodzkim. Konrad gra na fletni, Miela na balalajce, a ten trzeci, na grzebieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 22:54 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Tercet kwartetowy. Raz wystepuja w Teatrze Polskim, innym razem w Galerii. > Mozna ich spotkac tez na Swiebodzkim. Konrad gra na fletni, Miela na > balalajce, a ten trzeci, na grzebieniu. Na czyjej fletni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: Re: IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.02, 23:14 Rzuc tu czlowieku pochopnie przykladem... I jak tam, VIPie, Twoje zapasy snobizmu...? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.i Re: Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 16:51 przepraszam, nie miałem czasu się zalogować a propos KOMBINATU, to właśnie ważą się losy dodatkowego koncertu w niedzielę 17go marca. Będą na pewno dużo tańsze bilety lecę na próbę z Republiką pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 17:30 A ja wiem kim jest KI a i tak mnie nie stać na bilety. Panie, i gdzie ta sprawiedliwość?!?! :))))))) Ale tak na serio to PPA jest dla samych VIPów ktorych to nie interesuje ( w większości) i nic na to nie poradzimy. CHoć gdyby Nick Cave jeszcze raz przyjechał to nie byłoby dla mnie żadnych przeszkód żeby wejść na jego występ. Żaden brak miejsc ani nic z tych rzeczy. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: KI IP: 213.77.64.* 06.03.02, 19:59 Fletnia ? Pana Ja lece, w przeciwienstwie do Mieli, po dzieci do przedszkola. Istny kombinat. Wszystko przez brak aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 20:02 do Kingi i KI: a kogo jeszcze mogę wypatrzeć na ulicy?!?! P.S 3h po bilety się nie stoi, bo po 2 minutach już ich nie ma przecież! M Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Re: 06.03.02, 22:25 > > a propos KOMBINATU, to właśnie ważą się losy dodatkowego koncertu w niedzielę > 17go marca. Będą na pewno dużo tańsze bilety to jest fantastyczny pomysł, jestem za, tylko proszę nie tylko o tańsze ale o wcześniejsze poinformowanie o takimże koncercie > > lecę na próbę z Republiką Republika juz we Wrocku siedzi......hm trzeba sie baczniej rozgladać na ulicy :)))) równiez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 23:29 kinga!!! napisał(a): > > > > a propos KOMBINATU, to właśnie ważą się losy dodatkowego koncertu w niedzi > elę > > 17go marca. Będą na pewno dużo tańsze bilety > > to jest fantastyczny pomysł, jestem za, tylko proszę nie tylko o tańsze ale o > wcześniejsze poinformowanie o takimże koncercie > > > > lecę na próbę z Republiką > Republika juz we Wrocku siedzi......hm trzeba sie baczniej rozgladać na > ulicy :)))) > > równiez pozdrawiam > Tak p. KOnradzie jak cos bedzie wiecej wiadomo to prosze szybciej nas poinformowac po tzw. znajomosci..... zeby nie stac 3 godziny po bilety.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 23:30 Gość portalu: Marta napisał(a): > kinga!!! napisał(a): > > > > > > > a propos KOMBINATU, to właśnie ważą się losy dodatkowego koncertu w n > iedzi > > elę > > > 17go marca. Będą na pewno dużo tańsze bilety > > > > to jest fantastyczny pomysł, jestem za, tylko proszę nie tylko o tańsze al > e o > > wcześniejsze poinformowanie o takimże koncercie > > > > > > lecę na próbę z Republiką > > Republika juz we Wrocku siedzi......hm trzeba sie baczniej rozgladać na > > ulicy :)))) > > > > równiez pozdrawiam > > > Tak p. KOnradzie jak cos bedzie wiecej wiadomo to prosze szybciej nas > poinformowac po tzw. znajomosci..... zeby nie stac 3 godziny po bilety.!!! > w którym hotelu mieszka Republika ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Re: IP: 213.77.64.* 08.03.02, 21:27 Po ilosci postow mozna sadzic, ze zespol Konrad i Miela, to juz emeryci. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: Re: 09.03.02, 00:35 Niestety dodatkowego niedzielnego koncertu KOMBINATu nie będzie... Za to będzie dodatkowy mój recital w czwartek 14.03. o 20tej w k2. Zapraszam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Re: 09.03.02, 22:11 dobre i to !:) dzięki za informacje Konradzie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 23:22 Czy k2 to Kaufland 2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 17:31 a ja mam singiel już! i się bardzo cieszę! Ale Panie Konradzie dlaczego tak mało piosenek? Znów fundusze...? Boże... Wie Pan jak to boli jak po czterech piosenkach zatrzymuje się kompakt i za nic nie chce grać innych piosenek jeszcze dalej...! Ach... ale dzięlki i tak chociaż za singiel! M. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KI 14.03.02, 20:28 Gość portalu: magician napisał(a): > > a ja mam singiel już! i się bardzo cieszę! Ale Panie Konradzie dlaczego tak > mało piosenek? Znów fundusze...? Boże... Wie Pan jak to boli jak po czterech > piosenkach zatrzymuje się kompakt i za nic nie chce grać innych piosenek > jeszcze dalej...! Ach... > > ale dzięlki i tak chociaż za singiel! > > M. i ty mnie Martus niepoiformowalas, oj nie ladnie a gdzie kupilas !?!? kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 21:02 kinga!!! napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > a ja mam singiel już! i się bardzo cieszę! Ale Panie Konradzie dlaczego t > ak > > mało piosenek? Znów fundusze...? Boże... Wie Pan jak to boli jak po cztere > ch > > jeszcze dalej...! Ach... > > > > ale dzięlki i tak chociaż za singiel! > > > > M. > > i ty mnie Martus niepoiformowalas, oj nie ladnie a gdzie kupilas !?!? > kinga Ja również muszę się pochwalić, że udało się, i już leży na półce - wczoraj podczas koncertu Pamiętajmy o Osieckiej. Dziekujemy panie K. tylko jeżeli będziecie wydawać płytę to wersje koncertowe są zdecydowanie lepiej.. a dziś oczekując na recital pana Przybylskiego była próba Republiki... dobrze sie zapowiada . do soboty panie K. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KI tez mam singiel:P 15.03.02, 18:34 > > Ja również muszę się pochwalić, że udało się, i już leży na półce - wczoraj > podczas koncertu Pamiętajmy o Osieckiej. Dziekujemy panie K. tylko jeżeli > będziecie wydawać płytę to wersje koncertowe są zdecydowanie lepiej.. > a dziś oczekując na recital pana Przybylskiego była próba Republiki... dobrze s > ie > zapowiada . do soboty panie K. > pozdrawiam wszystkich > > dzis nabyłam w K2 bardzo sie cieszę i nie lezy na półce tylko non stop gra gra gra....DZiękuję Ci Konradzie za te piosenki są fantastyczne i teraz też w moim domu:) Trzymam dzis kciuki za jutrzejszego "Komnbinata" i wogóle pozdrawiam Ciebie i Mańka K. to bedzie najbardziej wzruszający koncert Republiki...ach... trzymaj sie , pa Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta 5 Braci Moe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 23:16 Pytanie do pana Konrada : Był pan dzisiaj na musicalu Olafa Lubaszenki. Chciałam zapytać jak się podobało i co sądzi pan o takiej formie "teatralnej" ? Dlaczego pani organizatorka z Impartu jest taka nie miła ? Nie pozwolila wejść na próbę...:( pozdrawiam jutro koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta KOMBINAT!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 00:42 Gratuluje, było poprostu wspaniale - poprostu fantastycznie... choeografia i scenografia - nie przepuszczałam ,że można tak wspaniale zaprezentować piosenki REPUBLITI. Koncert był wspaniały - poprostu brakuje słów, a owacje na stojąco.... dobre 10 minut jak nie dłużej..... pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: 5 Braci Moe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.02, 12:53 Gość portalu: Marta napisał(a): > Pytanie do pana Konrada : Był pan dzisiaj na musicalu Olafa Lubaszenki. > Chciałam zapytać jak się podobało i co sądzi pan o takiej formie "teatralnej" ? ja odpowiem od siebie: beznadzieja. Texty były strasznie banalne a w ustach Kordka to już w ogóle. Spektakl 'ciĄgnęli' Milowicz (który świetnie tańczył) i Rozmus. Dlaczego 5 braci zaproszono na PPA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: 5 Braci Moe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 13:35 Gość portalu: magician napisał(a): > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Pytanie do pana Konrada : Był pan dzisiaj na musicalu Olafa Lubaszenki. > > Chciałam zapytać jak się podobało i co sądzi pan o takiej formie "teatraln > ej" ? > > ja odpowiem od siebie: beznadzieja. Texty były strasznie banalne a w ustach > Kordka to już w ogóle. Spektakl 'ciĄgnęli' Milowicz (który świetnie tańczył) i > Rozmus. Dlaczego 5 braci zaproszono na PPA??? Dzięki Bogu, że ktoś podziela moje zdanie , tylko nie rozumiem czemu zebrali tyle oklasków.... a zamiast musicalu pana Lubaszenki mogliby koncerty środowe rozłożyć w czasie (Akmiję Steczkowskiej - Dwoje na Jednośladzie i PAmiętajmy o Osieckiej które były w tym samym czasie ), albo zorganizować jeszcze jeden Kombinat...... a jeżeli chodzi o rozmusa to nie podobał mi się - moim zdaniem za sztuczny . a tekty typu : "urka da kogutowi" czy "pociąg jedzie pociąg" to chyba nie na wrocławski PPA tylko na Przegląd Piosenek Ludowych... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: PPA i inne takie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.02, 17:19 Ja na "Kombinacie" nie bylam, bo jak "Kombinat" pracowal bylam sobie na gali. I bardzo mi sie podobalo, choc bylo jak to na Gali-galowo. Ale w koncu jakas Gala z sensem zrobiona-to co bylo w poprzednich latach to szkoda slow... Przy okazji wizyty w "Teatrze Polskim" nabylam sobie singielek KI, ktory z zaaferowania po czwartkowym jego recitalu w k2 przegapilam. Ale mam, slucham i bardzo mi sie podoba. Zupelnie inaczej to brzmi niz na koncercie, choc inaczej niekoniecznie znaczy gorzej. Piotr Dziubek powinien dostac Grammy za to, co tam wyprawia. :-))) Choc co recital to recital... Przynajmniej sie opakowanie nie rozkleja, jak w przypadku singla. ;-))) Ale to juz naprawilam-nie ma to jak dobry klej biurowy. Pozdrowienia M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.02, 23:24 A, jeszcze cos... Nie wiem, czy ktos to widzial, ale w piatek poznym popoludniem TV Wroclaw puscila taka kilkuminutowke o KI i jego recitalu. Same wstawki i sam Konrad-piekne... Ale pani redaktor tego programu troche chyba przesadzila z ideologia... Nie ma to jak szukanie odpowiedzi na pytanie, co autor chcial przez to powiedziec. A moze nic nie chcial??? W kazdym badz razie tekst "niepokojaca moralnie konstatacja" przyprawil mnie o atak smiechu. Niemniej gratuluje bardzo bardzo bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.i Re: KI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 01:07 Pięciu Braci widziałem i w 100% podpisuję się pod recenzją p.Tomka Talerzaka która jutro ukaże się w Wyborczej... Świetnie napisana zresztą. A co do Kombinatu to ciężko cokolwiek pisać... Podczas "Mojej krwi" za pierwszym i za drugim razem na scenie powietrze iskrzyło. Wszyscy mieliśmy łzy w oczach czekając na nieuchronny ostatni dźwięk. Ostatni dźwięk Republiki. A potem flagi na widowni i skrajne emocje na scenie. To sa tzw. niezapomniane chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KI - kombinat 18.03.02, 16:31 ja sie wzruszyłam tym koncertem, słyszłam później wywiad w Polskim Radiu Wrocław, to było piękne że wszyscy tak cudnie pożegnali Republikę, JAk sądzisz czy będzie ten koncert powtórzony dla szerszej publiczności a nie tylko dla widzów PPA??? A jak tam emocje? nadal trwają? Pozdrawiam! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: 5 Braci Moe IP: *.man.polbox.pl 18.03.02, 12:16 a ja właśnie uważam, że należy im się duży szacuneczek. ludzie, przecież to pierwszy tego typu performans na polskiej scenie! to miało być łatwe i przyjemne. owszem, kordek nie popisał się za zbytnio ale porannego bluesa zaśpiewał bardzo przekonująco. widać ma w tym wprawę... a poza tym to pierwsze przedstawienie. miejcie trochę litości, chłopaki się napracowali a wy nie zostawiacie na nich suchej nitki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yagienka singiel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 19:23 Jakie utworki znalazły sie na singlu? pozdrawiam -Yag Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: singiel 18.03.02, 21:15 Gość portalu: yagienka napisał(a): > Jakie utworki znalazły sie na singlu? > pozdrawiam > -Yag to ja odpowiem jak tu jestem :) 1.Luc :))) 2.Perfumy (.........ach:)) 3.Dadasenka (!!!):)))) 4.Madonny :) singiel jest niesamowicie fajny, i jak na singla przystało za krótki :-/ Pozdrawiam także K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: singiel IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.02, 23:48 4. to dokladnie "Karuzela z Madonnami"... To tak dla formalnosci. I jaki sloneczny ten singielek... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 09:26 W sobotę recital pana Konrada. Czy ktos z forumowiczów się wybiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: 21.03.02, 18:00 Gość portalu: Marta napisał(a): > W sobotę recital pana Konrada. Czy ktos z forumowiczów się wybiera ? W sobotę o 19tej i w niedzielę o 18tej. Zapraszam! (w k2 oczywiście) ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Recital!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:36 Ja się wybieram, ale nie w sobotę ani niedzielę ale poniedzialek. I nie do k2 ale do Romy!!!!! Juz sie nie mogę doczekać!!!! -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 20:23 Gość portalu: ik napisał(a): > Ja się wybieram, ale nie w sobotę ani niedzielę ale poniedzialek. I nie do k2 > ale do Romy!!!!! Juz sie nie mogę doczekać!!!! > > -ik Bardzo mi miło , tylko raczej się nnie spotkamy... ja zostanę we wrocławiu i w k2...- ten teatr jest wspaniały !! pozdrawiam ------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Recital!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:06 Gość portalu: Marta napisał(a): > Bardzo mi miło , tylko raczej się nnie spotkamy... ja zostanę we wrocławiu i w > k2...- ten teatr jest wspaniały !! > pozdrawiam > ------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: Recital!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.02, 01:18 Nie wiem, jak jest na scenie Kameralnej w Romie, ale w Firleju (w k2 recitale odbywaja sie dopiero od marca) bylo o tyle wygodnie, ze scena miala z 20 cm wysokosci i od pierwszego rzedu do sceny byl niecaly metr, wiec mozna bylo pstrykac nie wstajac z miejsca. Zycze zatem samych dobrych ujec. Tylko uwazaj, zeby Ci obiektyw nie przeslonil calego recitalu, bo szkoda. :-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 14:43 Gość portalu: ik napisał(a): > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Bardzo mi miło , tylko raczej się nnie spotkamy... ja zostanę we wrocławiu > i w > > k2...- ten teatr jest wspaniały !! > > pozdrawiam > > ------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 16:34 Marsha kiedyś wzięła ze sobą dyktafon, ale jakieś dziewczyny przyszły i się tak darły że podobno prawie jej się zepsuł :)))) P. Konradzie czy można robić zdjecia na recitalu...? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Recital!!!! 22.03.02, 17:23 O MAtko! zdjęcia zdjęcia zdjęcia :)))) moze któraś z Was mi przyśle jakieś jak juz uda wam sie zrobić:) ja niestety wyjeżdżam na narty na ten weekand wiec nici z recitalu KOnrada:( no cóż nie zawsze da sie wszystko załatwić, mam nadzieję że jeszcze będzie recital w przyszłości. Życzę wspaniałaej zabawy! K. ps. taaak pamiętam te panny co darły sie na recitalu, kompletna żenada !nie dziwię sie ze dyktafon był na skraju wytrzymałości :))) Pozdrawiam! pss. Pytania do Konrada I. : Co z Huckiem Finem będzie jeszcze grany??? a Tomek Swayer??? Kiedy Konradzie będzie można Cię zobaczyć na scenie Teatru Polskiego?? papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 17:50 Pozwolę sobie coś dopisać : jak ja byłam to też były takie dziewczyny... darły się tak, że muzyki prawie nie było słychać... chyba byłyśmy na tym samym recitalu... a jeżeli chodzi o wyjazd na narty to życze udanej jazdy... pamiętam jak w firleju były nocne spotkania muzyczne i nawet już miałam bilety - wtedy występował pan Konrad - ale okazało się,że wyjeżdżam na narty ... pierwszy dzień fantastyczna zabawa- a w drugi - postanowiłam spróbować jazdy na desce - tak fantastyczny pomysł- bardzo pasuje do mojej "duszy"... już mi nawet bardzo dobrze szło - pan instruktor stwierdził , że zaraz wieżdżamy na samą górę - bo ćwiczyliśmy na początkowej trasie stoku - i Marta jedzie, nogi przywiązane do deski i trzeba zrobić zakręt - zamiast tego w połowie się wywróciłam , kilka fikołków i bec na placy - a przy okazji złamana ręka z kilkoma przemieszczeniami.... ale nie narzekam... a biorąc pod uwagę , że wypadek był u naszych sąsiadów Czechów rączka boli do dzisiaj i muszę ją złamać jeszcze raz..... tak więc pan Konrad wysłał złe fluidy, narty zamiast Spotkań w Firleju... a jeżeli chodzi o zdjęcia to jeżeli wyśłą jestem do dyspozyji. Chętnie wyślę pozdrawiam udanego wyjazdu życzę.. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Recital!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 19:56 No to niech się Pan, Panie Konradzie wypowie w kwestii zdjęć, bom strasznie napalona i nie mogę przestać o tym myśleć. Mam szukać kogoś odważnego do tej roboty, czy dać sobie spokój i nie robić obciachu? Albo - jeśli Konradowi w tym temacie wypowiadać się nie wypada - może ktoś z forumowiczów coś podpowie. Może jakieś konkretne wskazówki? -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:18 Gość portalu: ik napisał(a): ) No to niech się Pan, Panie Konradzie wypowie w kwestii zdjęć, bom strasznie ) napalona i nie mogę przestać o tym myśleć. Mam szukać kogoś odważnego do tej ) roboty, czy dać sobie spokój i nie robić obciachu? ) ) Albo - jeśli Konradowi w tym temacie wypowiadać się nie wypada - może ktoś z ) forumowiczów coś podpowie. Może jakieś konkretne wskazówki? ) ) -ik IBRAHIM AL-KAUNÍ: KAMENNÁ IKONA Kozly nenapadlo nic lepšího než se přímo před ním začít trkat právě když se chystal k modlitbě. Nastal podvečer a rozžhavený kotouč se pohnul ze svého piedestalu uprostřed nebes. Loučil se s výhrůžkou, že se zítra znovu vrátí, aby dožehl to, co nestihl spálit dnes. Asúf zabořil obě ruce do písku vádí a zahájil rituální očistu k večerní modlitbě. Zaslechl z dálky rámus motoru a rozhodl se, že si pospíší, aby dal Bohu, co mu patří, než dorazí ti křesťané, které v poslední době v tomto vádí obvykle vítal. Přicházeli, aby si prohlédli kresby vyryté ve skalách. Ale ďas do těch kozlů vjel. Nemají lepší zábavu než se před ním začít trkat ve chvílí, kdy velebí Boha a odříkává súru Otvíratelku knihy. Jako by se chtěli pochlubit svými rohy nebo předvést své mistrovství trku. Ten kozlí pohyb vyvolala jedna koketní kozička. Tak rozpálila žárlivost urputného samce, že ji sledoval už od rána. Nozdrami očichával její zadeček a vehementně se na ni pokoušel zezadu vyšplhat, což vyvolalo žárlivost ostatních kozlů. Srotili se a vyzbrojeni svými dlouhými rohy začali boj. Přerušil modlitbu a proklínaje ďábla odešel před nejmohutnější skálu v údolí Matchandúš, aby povinnost věřícího dokončil tam. Skála se tyčí na konci západního břehu údolí, kde se sbíhá s údolím Ainsis do jednoho hlubokého vádí. To se pak stáčí k severovýchodu, až ústí do údolí Velký Aberhoh v pláních Masek Satfat. Mohutná skála ohraničuje řetěz jeskyní. Stojí na jejich konci jako svorník a již tisíce let se vypíná proti nemilosrdnému slunci. Byla vyzdobena tím nejlepším, co předvěký člověk vůbec na Sahaře nakreslil: po délce mohutné skály se vypíná velekněz. Tvář skrývá za tajemnou maskou a pravou rukou se dotýká muflona. Ten stojí vedle něj, urputný a majestátný, a stejně jako kněz zvedá hlavu ke vzdálenému obzoru, odkud vychází slunce. Jeho paprsky se jim vpíjejí do tváří. Tisíce let si ten nádherný velekněz a posvátný muflon zachovali svoje rysy vyryté do skály. Rysy hluboké a velkolepé, promlouvající s tvrdostí němé horniny. Vzpřímený velekněz tu stojí v životní velikostí vyryt do tvrdého kamene. Zdá se dokonce, že je vyšší a mohutnější než přirozená postava člověka. Trochu se naklání k posvátnému muflonovi, mohutnějšímu, než bývá obyčejný muflon. Asúfa nikdy nenapadlo, ani když ještě jako chlapec zaměstnaný pasením ovcí prošel celým opuštěným vádím, že ta ve skále vyrytá kresba bude pro něj někdy mít takový význam jaký má dnes, kdy se stala Mekkou křesťanských turistů. Přicházejí za ní z těch nejvzdálenějších zemí. Terénními vozidly překonávají poušť, jen aby na ten kámen pohlédli. Otvírají ústa překvapením před její velkolepostí, nádherou a tajemností. Jednou dokonce zahlédl evropskou ženu jak před tím kamenem klečí na kolenou a mumlá nějaká slova. Instinktivně pochopil, že to jsou křesťanské modlitby. Kresby zdobí kameny na kopcích, v jeskyních a v dalších údolích po celém Masak Satfatu. Objevil je už jako malý chlapec. To když ho běh za neposedným stádem úplně vyčerpal, a tak musel ve stínu jeskyně hledat útočiště před sluncem. Získal tak chvíli na oddech a bavil se prohlídkou barevných kreseb: lovci s podivně protáhlými obličeji běží za početnými stády zvířat. Z nich poznal jenom muflony, gazely a divoké buvoly. Také nahé ženy s velikými prsy tu byly na skalách. S prsy nepatřičně velikánskými k jejich postavám. Ten pohled ho rozesmál. Představoval si, jak jim prsy brání v chůzi, v pohybu. Smál se, až se prohýbal v bocích a ozvěna si jeho hlas předávala v neprozkoumaných jeskyních. Jak šplhával po kopcích za kozami, objevoval další kresby. Na kamenných stěnách viděl ohavné tváře. Snad pouštních démonů. Viděl ošklivá zvířata, jaká v poušti nejsou. Divil se, že mu o nich matka ve svých legendách nevyprávěla. Ani od otce o nich nikdy neslyšel, než tenkrát zahynul při pronásledování toho posedlého muflona. Matka mu řekla: „Jsou to pradávní obyvatelé jeskyní. Naši dávní předci." „Ale ty jsi přece říkala, že v jeskyních sídlí džinové?" Udiveně na něj pohlédla. Usmála se, naklonila se doprava a doleva, potřásajíc v rukou měch s mlékem. Naléhal: „Copak jsou džinové našimi prapředky?" Skryla úsměv, ale zachytil ho v jejích očích. Opakoval otázku, až celá nesvá uhnula: „Zeptej se otce." Zeptal se otce. Zasmál se: „Možná to byli džinové. Ale dobří džinové. Džinové jsou stejně jako lidé dvojího druhu: dobří a zlí. My patříme k těm prvním. K džinům, kteří si zvolili dobro." „To kvůli tomu nemáme žádné sousedy?" „Ano, kvůli tomu. Máš-li zlé sousedy, přejde to zlo i na tebe. Člověk, který si zvolí dobro, musí od lidi utéci. Jinak by ho zlo následovalo. A tak to dělají i džinové. Odpradávna sídlí v jeskyních. To aby utekli před zlem. Copak jsi neslyšel, jak si za měsíčních nocí povídají?" Matka vstoupila do hovoru: „Proč ho strašíš nočním povídáním džinů? Raději podoj velbloudici a mléko mi přines ještě před večeří." Otec se zasmál a zvedl se, aby podojil velbloudici. Asúf se otočil k matce: „Já každý den slyším, jak si džinové v jeskyních povídají. Říkají podivuhodné věci a někdy je i napadne si zazpívat. Já se džinů nebojím." Zasmála se a hodila par kousků dřeva na oheň. Bavil se tvářemi džinů v jeskyních na kopcích. Na útěku před vedrem se celý zadýchán skryl v dutinách skal. Na chvíli se natáhl, ale pak se doplazil ke kamenné stěně a začal odstraňovat nánosy prachu, až se objevily čáry, vyryté do kamenů. Otíral ty němé stěny, až před ním vyvstávaly tváře v maskách. A jiné zas protáhlé. Jindy se objevila zvířata, prchající před šípy maskovaných lovců, mufloni, gazely, buvoli a spousty jiných zvířat, mohutných, s dlouhýma nohama, která dnes v poušti nelze spatřit. Pak začal údolím, hřebenům a kopcům dávat jména duchů, namalovaných na kamenech. Tak tohle je Údolí gazel a tamto Hřeben lovců. Tady je Mufloní hora a tam zas Planina pastevců. Až nakonec objevil toho největšího džina. Obra v masce. Vztyčeného obra s hrozivým muflonem. S tváří obrácenou k východu v očekávání ranního slunce. Obra pronášejícího věčnou modlitbu. Jednou pronásledoval tu nejneposednější kozičku ve stádě. Oddělila se od ostatních zvířat a slezla do pustého vádí Matchandúš. Běžel za ní, až ji spatřil u ústí do sousedního vádí Ainsis. Obě vádí tvoří mohutné hluboké řečiště. Prodírá se bezútěšnou pouští k pláním Abarhoh, kde zeje několik jeskyní obkroužených velikánskými kameny. Uzavírá je veliká skála, podobná stavbě. Vypíná se k nebesům jako pohanská mohyla vystavěná bohy. Ten veliký kus kamene pokrývá od vrcholu až dolů maskovaný džin s posvátným muflonem. Dlouho stál a hleděl na ten obraz. Potom se pokusil vyšplhat po skalách a dotknout se masky mohutného džina. Nešlo to. Cesta ke skále je zatarasena kupami hrbolatého kamení. Ještě jeden pokus vyškrábat se po hladké skále. Pod nohama se mu uvolnilo několik kamenů. Zavrávoral a po zádech se zřítil do vádí. Svíjel se bolestí. Plazil se po čtyřech. Pokoušel se dosáhnout stínu vysoké zelené akácie uprostřed vádí. Srdce mu bilo. Pot stékal po těle. Ke stromu se doplazil, ale stín zmizel. Ohromilo ho, že stín zmizel. Přesto se natáhl pod stromem a čekal na západ tak krutě pálícího slunce. Příští den zjistil, že neposednou kozu, která se oddělila od stáda a zavedla ho do jeskyně největšího džina, tu noc zardousil vlk. Vzpomněl si, jak padl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: Recital!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.02, 21:56 Hm, co do zdjec to ja sie raczej nie wypowiem, bo ja tam wole chlonac niz blyskac komus fleszem po oczach (choc kto wie kto wie)... Ale moge sie wypowiedziec w kwestii piszczacych fanek i dyktafonu. Na recitalu w Firleju bylam dwa razy, pozniej byly jeszcze Nocne Spotkania. Fanki byly za kazdym razem. Raz siedzialam przed nimi i omal nie ogluchlam (to byl chyba TEN recital). Ale na tym samym recitalu zastosowalam juz tu wspomniany pomysl z dyktafonem i przyznam, ze nagralo sie caukiem caukiem. Fanki tez sie nagraly, ale dyktafon nie wybuchl, chwala bogu. ;-)) Po prostu trzeba usiasc w odpowiednim miejscu, w Firleju odpowiednie miejsce to bylo w pierwszym rzedzie gdzies na srodku, w okolicy kolumny. W k2 nie wiem, nie myslalam o tym, ale idac znow trzeba bedzie znow pomyslic o dyktafonie. Bo i akustyka lepsza, a i fanki czuja respekt przed teatrem i siedza cicho-same plusy. :-)) Choc chyba najlepiej trzymac kciuki za plyte... Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
postrnodern Re: Recital!!!! 22.03.02, 22:11 Gość portalu: Malfina napisał(a): > Hm, co do zdjec to ja sie raczej nie wypowiem, bo ja tam wole chlonac niz > blyskac komus fleszem po oczach (choc kto wie kto wie)... Ale moge sie > wypowiedziec w kwestii piszczacych fanek i dyktafonu. > Na recitalu w Firleju bylam dwa razy, pozniej byly jeszcze Nocne Spotkania. > Fanki byly za kazdym razem. Raz siedzialam przed nimi i omal nie ogluchlam (to > byl chyba TEN recital). > Ale na tym samym recitalu zastosowalam juz tu wspomniany pomysl z dyktafonem i > przyznam, ze nagralo sie caukiem caukiem. Fanki tez sie nagraly, ale dyktafon > nie wybuchl, chwala bogu. ;-)) > Po prostu trzeba usiasc w odpowiednim miejscu, w Firleju odpowiednie miejsce to > > bylo w pierwszym rzedzie gdzies na srodku, w okolicy kolumny. W k2 nie wiem, > nie myslalam o tym, ale idac znow trzeba bedzie znow pomyslic o dyktafonie. Bo > i akustyka lepsza, a i fanki czuja respekt przed teatrem i siedza cicho-same > plusy. :-)) > Choc chyba najlepiej trzymac kciuki za pyte... > Pozdrawiam > M. Za jaką pyte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:49 > > Za jaką pyte? > Jak to za jaką ? Przecież podzcas PPA został wydany singiel pana Konrada - jak można się domyślić - zamierza wydać płytę !!!!!!! A jeżeli chodzi o fanki to mam nadzieję, że jutro w k2 ich nie będzie - a jeżeli o tego flesza - to zdjęcia robic oczywiście - ale bez lampy - przecież nie będę błyskać lampą co 10 minut .... Jeżeli płyta będzie z nagraniem z koncertu to chybalepiej jak nikt nie będzie wrzeszczał ..... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 18:22 > Jak to za jaką ? Przecież podzcas PPA został wydany singiel pana Konrada - jak > można się domyślić - zamierza wydać płytę !!!!!!! > > A jeżeli chodzi o fanki to mam nadzieję, że jutro w k2 ich nie będzie - a jeżel > i > o tego flesza - to zdjęcia robic oczywiście - ale bez lampy - przecież nie będę > > błyskać lampą co 10 minut .... > Jeżeli płyta będzie z nagraniem z koncertu to chybalepiej jak nikt nie będzie > wrzeszczał ..... ?? Nie no jak będą nagrywać płytę to się wszystkich zaknebluje ;)))) Ale tak na serio - to ja myślę że jest jakaś organizacja zrzeszająca Imieloofanki i fanów bo nie wierzę że te dziewczyny tak o sobie wpadły na recital i piszczały w niebogłosy... :::::))) "Fanki czują respekt przed teatrem" --> i like it :))))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 22:37 Gość portalu: magician napisał(a): > > > Jak to za jaką ? Przecież podzcas PPA został wydany singiel pana Konrada - > jak > > można się domyślić - zamierza wydać płytę !!!!!!! > > > > A jeżeli chodzi o fanki to mam nadzieję, że jutro w k2 ich nie będzie - a > jeżel > > i > > o tego flesza - to zdjęcia robic oczywiście - ale bez lampy - przecież nie > będę > > > > błyskać lampą co 10 minut .... > > Jeżeli płyta będzie z nagraniem z koncertu to chybalepiej jak nikt nie będ > zie > > wrzeszczał ..... ?? > > Nie no jak będą nagrywać płytę to się wszystkich zaknebluje ;)))) > Ale tak na serio - to ja myślę że jest jakaś organizacja zrzeszająca Imieloofan > ki > i fanów bo nie wierzę że te dziewczyny tak o sobie wpadły na recital i piszczał > y > w niebogłosy... :::::))) > "Fanki czują respekt przed teatrem" --> i like it :))))) > M. > wróciłam z recitalu - jeszcze lepszy niż w firleju - tam jest jak w dużej świetlicy a tutaj tak kameralnie . Pan Konrad widać było dał z siebie wszystko!!! i cały zespół również !!!I jacy byli zadowoleni - trzy bisy na koniec - to mi się podoba ! A jeżeli chodzi o zdjęcia to stwierdziłam, że nie wypada, i tak przeszkadzać to nie ładnie a poza tym po co mi one ? , nie jestem w tej organizacji - IMIELOMANIOWEJ, jeżeli można tak powiedzieć - więc nie czuje nawet abym mogła .... a FANKI znów były ... i piszczały z tyłu - tylko nie widziałam twarzy - siedziałąm w trzecim rzędzie - lewa strona , a one siedziały gdzieś z tyły wiec za bardzo byłam wskupiona na występie aby oglądać się do tyłu........ Panie Konradzie a co z Huckiem Finnem ? I czy wyjeżdża Pan do Warszawy - czy można Pana będzie zobaczyć jeszcze w jakims wrocławskim przedstawieniu pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 15:12 .... a FANKI znów były ... i piszczały z tyłu - tylko nie widziałam > twarzy - siedziałąm w trzecim rzędzie - lewa strona , a one siedziały gdzieś z > tyły wiec za bardzo byłam wskupiona na występie aby oglądać się do tyłu........ To chociaż mogłaś fankom robić zdjęcia...byśmy ich zdemaskowali a tak to znów nie wiadomo kogo kneblować... ech. ;)))) M P.S recital zawsz jest świetny. Nie ma co ! Żałuję że ja nie mogę iść... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Recital!!!! 24.03.02, 17:10 a ja ani na nartach :( ani na recitalu:( , palny legły w gruzach :( ale nie łamię sie zbyt mocno bo pewnie jeszcze KI przedstawi nam swój recital w przyszłości :)) pozdrawiam Was serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Recital!!!! IP: 213.77.64.* 24.03.02, 19:27 Wszedlem na koniec postu i czytam o recitalu. Czyzby Cohen mial we Wroclawiu recital? Przekaze Mieli, zeby przyszla z Konradem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Recital!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 19:57 Jestem jedną z ,jak nas brzydko nazywacie, piszczących fanek. My o sobie mówimy groopies i towarzyszymy panu Konradowi na każdym koncercie nawet na tych wyjazdowych. Fajnie się bawimy, poznajemy nowych ciekawych ludzi i trochę sobie dorabiamy w ten sposób do kieszonkowego. Ostatnio współpracę zaproponował nam sam Mariusz Kiljan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Recital!!!! IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 24.03.02, 20:21 niestety (a moze stety) to co opisalas nei nazywa sie groopies...groopies to fanki jezdzace za gwiazda w celu doznan erotyczno-seksualnych a o ile pamietam KI jest zonaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: do Agaty-fanki! 24.03.02, 21:27 Gość portalu: Agata napisał(a): > Jestem jedną z ,jak nas brzydko nazywacie, piszczących fanek. My o sobie mówimy > > groopies i towarzyszymy panu Konradowi na każdym koncercie nawet na tych > wyjazdowych. Fajnie się bawimy, poznajemy nowych ciekawych ludzi i trochę sobie > > dorabiamy w ten sposób do kieszonkowego. Ostatnio współpracę zaproponował nam > sam Mariusz Kiljan. życzę wam nadal dobrej zabawy i wogóle, tylko czy naprawde musicie tak głośno krzyczeć, to brzmi nieco (niestety)prostacko. a Moze sie wciągnę w waszą grupę co? ale mam problemy ze strunami głosowymi wiec nie krzyczę i brak donośnego głosu,ale zawsze sie cos wykombinuje :))) za Milowiczem tez jeżdzicie??? czy tylko 'molestujecie' wrocławskiich aktorów?! pozdrawiam! PS. na czym miałaby polegać współpraca z MK? :) wiedze że MAriusz zatrudnił juz stadko młodych chórzytsek tzw."Boyses"czy jakoś tak a teraz brak mu fanek......ojojjjj...powiedzialabym coś ale sie powstrzymam z sympatii do MAriusza. a Konrad was zatrudnił was?;) jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: do Agaty-fanki! IP: 213.77.64.* 24.03.02, 21:33 Szkolne chorzystki ? Zle trafilem. Nie na ten post. trudno/. Mila nie ma talentu. Jej glos, to skrzypienie na dachu. Uroda nie mozna nadrobic. Co innego Konrad ! Ten, to doprawdy falsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: do fanek-generalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.02, 00:05 Fanki drogie moje (a raczej KI). Ja wszystko rozumiem... Ze milosc nie zna granic, ze jest slepa itepe itede. Ale zeby nawet w teatrze piszczec...? Za grosz szacunku. O tempora, o mores... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: do fanek-generalnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 00:32 W teatrach występujemy rzadko. W sezonie letnim głównie jesteśmy w plenerze przy okazji jakichś festynów lub festiwali. I macie rację co do tych pseudo chórzystek Mariusza - są fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: do fanek-generalnie 25.03.02, 15:46 Gość portalu: Agata napisał(a): > W teatrach występujemy rzadko. W sezonie letnim głównie jesteśmy w plenerze > przy okazji jakichś festynów lub festiwali. I macie rację co do tych pseudo > chórzystek Mariusza - są fatalne. Agatko chyba was/cię zabrakło na kolędach MK, bo stanęły na wysokości zadania! ale to mało ważne, wkońcu to wątek Konrada wiec wróćmy na Jego temat a coś takiego , nie wiem co... ja bym was nazwała raczej :top secret organization of yelling! a nie g...coś! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re:generalnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 21:26 A miał być respekt przed teatrem...profanacja... Agata - litości nie piszczcie bardzo proszę. Mnie się to potem śni... ;) A w ogóle to forum ma być anonimowe a tu wszystko już wiadomo...co to się porobiło. Aż KI tu nie zagląda przez to wszystko! Ma być spokój! No. :) M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re:generalnie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 14:00 Gość portalu: magician napisał(a): > > > A miał być respekt przed teatrem...profanacja... Agata - litości nie piszczcie > > bardzo proszę. Mnie się to potem śni... ;) > A w ogóle to forum ma być anonimowe a tu wszystko już wiadomo...co to się > porobiło. > Aż KI tu nie zagląda przez to wszystko! > > Ma być spokój! No. :) > > M nie piszcie , jestem za...... chyba musimy się przenieść na jakieś inne forum?? - nie wiem czy to dobry pomysł, ale ostatnio nastąpiła jego popularyzacja i nie wiem czy dobrze mu - forum zrobiło ? Jeżeli chodzi o fankki, to mam nadzieję , że pisać przestaną, bo to chyba odstraszyło pana KI , a jeżeli chodzi o ich "pracę" , to myślałam , że n arecitale i ogólnie do teatru przychodzą poprostu ludzie, którzy się tym interesują a nie podstawieni przez artystę "g... " żeby klaskać, chyba przestanę chodzić do teatru , żeby nie zabierać miejsca "g..." pozdrawiam Marta i z tym Mielą to też możecie przestać, bo wcale się nie dziwie , że pan Konrad przestał tu zaglądać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL KiMIELA W WESELU NIE WYSTEPUJE IP: *.skane.se 27.03.02, 05:32 ....i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re:generalnie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 09:57 Gość portalu: Marta napisał(a): > Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > > > A miał być respekt przed teatrem...profanacja... Agata - litości nie pisz > czcie > > > > bardzo proszę. Mnie się to potem śni... ;) > > A w ogóle to forum ma być anonimowe a tu wszystko już wiadomo...co to się > > > porobiło. > > Aż KI tu nie zagląda przez to wszystko! > > > > Ma być spokój! No. :) > > > > M > > nie piszcie , jestem za...... > chyba musimy się przenieść na jakieś inne forum?? - nie wiem czy to dobry pomys > ł, > ale ostatnio nastąpiła jego popularyzacja i nie wiem czy dobrze mu - forum > zrobiło ? > > Jeżeli chodzi o fankki, to mam nadzieję , że pisać przestaną, bo to chyba > odstraszyło pana KI , a jeżeli chodzi o ich "pracę" , to myślałam , że n > arecitale i ogólnie do teatru przychodzą poprostu ludzie, którzy się tym > interesują a nie podstawieni przez artystę "g... " żeby klaskać, chyba przestan > ę > chodzić do teatru , żeby nie zabierać miejsca "g..." > > pozdrawiam > Marta > i z tym Mielą to też możecie przestać, bo wcale się nie dziwie , że pan Konrad > przestał tu zaglądać ... Każdy by przestał po przeczytaniu takich onanizmów jak wasze. No może nie...niektórzy "artyści" się tym upajają..... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re:KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 21:55 Kurcze, chwilę człowieka nie było i już zadyma! Panie Konradzie niech Pan nie zwraca uwagi, bo mam dziwne podejrzenia, że wszyscy sie dają podpuścić przez jedną i tą samą osobę. Ludu! Przecież to prowokacja! A zresztą. Klimat został popsuty przez "niewiadomokogo", komu na tym zależy. Przemilczmy to. Nie dajmy się. Albo rzeczywiście przenieśmy się w takie miejsce, żeby każdy mógł zostać z grubsza zindetyfikowany i żeby sie żaden motłoch nie wtrącał! Ja pozdrawiam Konrada tak gorąco jak mogę. A tak dla rozweselenia, chciałam spytać, czy masz Konradzie jakiś klucz w dobieraniu partnerek do finałowego rock'n rolla (Grease), bo chętnie to uwzględnie przy kupnie biletów! Co byś powiedział np. na drugi rząd, lewa przystawka po środku widowni? Żarty żartami, ale nie byłoby źle jak byś dał mi jakiś cynk w tej sprawie. Jeszcze raz pozdrawiam, tym razem również wszystkie sympatyczne duszyczki tego wątku. -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re:KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 10:55 Dobrze, że się odewałaś ik, bo widac zostalyby same "zgliszcza" z naszego wątku... Jak wszystkim wspaniałomyślnym osobą życzę pogodnych Świąt Wielkanocnych I mam nadzieję , że osoby niezainteresowane, źle nastawione już więcej nie odwiedzą tego wątku, bo nie rozumiem dlaczego nawet na naszym forum musi być nieprzyjemnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re:KONRAD IMIELA 28.03.02, 13:25 No, poczytałem sobie... Podoba mi się to z zatrudnianiem fanek ;-) Kiedyś to w końcu była podstawa - dobrzy klakierzy. Siedze w tej Warszawie, skończyłem próby wznowieniowe do Grease i czekam na pociąg do naszego Wrocławia w kawiarence internetowej. Wszystkim życzę Wesołych Świąt, żeby się na chwilę zresetowali, zdefragmentowali i zwolnili trochę miejsca na swoich dyskach żeby ruszyć z nową siłą do poświątecznej walki z rzeczywistością. A odpowiadając na pytanie z któregoś posta powyżej - nie kieruję się niczym w wyciąganiu na scenę do finałowego rock&rolla w Grease. Jeśli będziesz chciała potańczyć - po prostu wskocz do nas! Pozdrawiam! ki www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re:KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 17:00 konrad.imiela napisał(a): > No, poczytałem sobie... Podoba mi się to z zatrudnianiem fanek ;-) Kiedyś to w > końcu była podstawa - dobrzy klakierzy. > Siedze w tej Warszawie, skończyłem próby wznowieniowe do Grease i czekam na > pociąg do naszego Wrocławia w kawiarence internetowej. > > Wszystkim życzę Wesołych Świąt, żeby się na chwilę zresetowali, > zdefragmentowali i zwolnili trochę miejsca na swoich dyskach żeby ruszyć z nową > > siłą do poświątecznej walki z rzeczywistością. > > A odpowiadając na pytanie z któregoś posta powyżej - nie kieruję się niczym w > wyciąganiu na scenę do finałowego rock&rolla w Grease. Jeśli będziesz chciała > potańczyć - po prostu wskocz do nas! > > Pozdrawiam! > > ki > www.imiela.art.pl Ja chyba zemdleję - sam Konrad mi odpisał!!! Trochę szkoda, że nie masz żadnej zasady w wyciąganiu partnerki na scenę, bo mogłabym usiąść tak, żebym to ja została przez Ciebie wybrana i mogła sobie podylać z Tobą w parze.. ach... I tak dziekuję za zaproszenie. Skorzystam już 7 kwietnia! No i oczywiście dołączam się do życzeń naszego gospodarza! Całuski dla Marty i reszty tu obecnych, w tym szczególnie dla Malfiny. O Konradzie nie wspominam, bo i tak wiecie jak jest! Albo wspomnę - co mi tam - całuski dla Konrada Imieli - prawdziwej gwiazdy polskiej sceny musicalowej (i nie tylko!)! -ik -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re:KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 19:09 Jak tradycja nakazuje , ja również chciałabym złożyć jeszcze raz wszytkim forumowiczom wszystkiego najlepszego... napiszę naki wierszyk, nie moj wprawdzie, ale liczy się intencja: autorstwa mistrza pióra pana Wojtka Młynarskiego WIERSZ PRZEDŚWIĄTECZNY Niechaj każdy pamięta, że samotnym źle w Święta, że tak pragną czułości, zmierzchem gapią się w okno, w ciemnym oknie, głęboko widzą twarz samotności. Czasem pamięć zapłacze: keidyś było inaczej, gdy się społem w krąg siadło. Myśl samotną, nim zaśnie, duma: czemu ja właśnie? Czemu na mnie wypadło? Inni w oczach śmiech mają, a samotnym się zdaje, że te śmiechy z nich szydzą, przemykają się chyłkiem, rozmawiają z wysiłkiem, swej niedoli się wstydzą. Potem budzą się rano z samotnością jak z raną, co się nidgy nie goi, boli równo i średnio i ucieka w powszedniość, odświętności się boi. Przeto, ludzie szczęśliwi, niech was prośba nie dziwi w wiersza strofce ostatniej: w Święta proście samotnych, lecz z powodów istotnych tulcie ich delikatnie... Nutką melancholii zabrzmiało na naszym forum...... Pozdrawiam wszystkich... odpocznijcie... Pana Konrada równiez pozdrawiam.... i jedno pytanie,. czy panu nie przeszkadzają te wrzeszczące fanki ? ( a moze lepiej nie odpowiadac na to pytanie , zakonczony temat ) do uslyszenia wszystkim Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re:KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 13:55 > A odpowiadając na pytanie z któregoś posta powyżej - nie kieruję się niczym w > wyciąganiu na scenę do finałowego rock&rolla w Grease. Jeśli będziesz chciała > potańczyć - po prostu wskocz do nas! a nie wie Pan czy może Michał Milowicz czymś się kieruje w wyborze...? :))))))) Wesołych świąt! P.S i teraz jak Pan pochwalił to piszczenie to już nie ma szans...będą wrzeszczeć.:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.B.King Re:KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 13:25 Przecież jest bardzo przyjemnie. Stałem się fanem Konradka od kiedy zaczął grać bardzo stylowe solówki na gitarze. Niech drżą takie uznane gwiazdy tego instrumentu jak: Jarosław Śmietana, Wojciech Waglewski czy Marek Raduli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaguśka Re:KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 19:48 hehe... ale tu się porobiło, wrzaski, piski, zdięcia, całuski... Niewiadomo tylko czy zazdrościc Konradowi czy współczuć momentami:) Życzę wszystkim zdrowych, wesołych i 'muzyczno-aktorskich' świąt. Pozdrawiam -Ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re:KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 13:17 W Warszawie trwa wielkie odliczanie przed Twoim Konradku recitalem! A i Grease od jutra znowu w Romie!!! Huuuuuuuuuraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Ktoś zadał jakiś czas temu pytanko o plany filmowe... Czy juz coś wiadomo? Bo ja już się martwię, że jak Grease zejdzie z warszawskich afiszy, to i Konrad zniknie Warszawiankom z oczu! A jak długo Grease będzie grane (zgodnie z planem), bo chyba jest na nie jakaś licencja, czy cuś w tym guście..? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re:KONRAD IMIELA 02.04.02, 20:30 A MOGE SIE w końcu dowiedzieć Konradzie co Huckiem Finnem , czy juz pozostał tylko rock-and-roll :) pozdrawiam Warszawianki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re:KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 21:37 Konrad pewnie w tym momencie tańczy sobie rock'n rolla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bored Re:KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 11:27 Przestań już wypisywać te swoje ochy i achy bo to żenujące. Szkoda ,że nie ma "podforum piaskownica". Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re:KONRAD IMIELA 04.04.02, 16:29 To ja! Owszem piszę w przerwie między jednym a drugim GREASEM. Co do Hucka Finna to czekam na informacje z Teatru Polskiego, czy w ogóle planują granie tego przedstawienia. Wtedy stawię się ochoczo do zagrania tej roli bo już też się stęskniłem, natomiast na razie takich planów nie ma. Acha! I jeszcze jedno - w Romie zagram tylko jeden recital, a nie dwa, jak było planowane. W poniedziałek 8.04. o 20.00. pozdrawiam ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re:KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 23:03 konrad.imiela napisał(a): > To ja! Owszem piszę w przerwie między jednym a drugim GREASEM. > > Co do Hucka Finna to czekam na informacje z Teatru Polskiego, czy w ogóle > planują granie tego przedstawienia. Wtedy stawię się ochoczo do zagrania tej > roli bo już też się stęskniłem, natomiast na razie takich planów nie ma. > > Acha! I jeszcze jedno - w Romie zagram tylko jeden recital, a nie dwa, jak było > > planowane. W poniedziałek 8.04. o 20.00. > > pozdrawiam > > ki Kurcze! Genialnie, że sie odezwałeś i podałeś tę ostatnią wiadomość! Kupiłam bilety na 18.00 i byłaby katastrofa, jak bym się dowiedziała dopiero przed wejściem, że recitalu nie będzie! Na prawdę wielkie, wielkie dzięki! Uratowałeś mi życie - moja z trudem zwerbowana towarzyszka pewnie by mnie zabiła! A tak pójdziemy sobie na dwudziestą i fajnie jest!!! A raczej będzie! Do zobaczenia! -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta HUCK FINN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 14:37 Panie KI : proszę złożyć protest od nas - forumowiczów i kilku tysięcy wrocławian oraz małych dzieci, które nie będą miały świadomości kim jest Huck Finn!!! - jeżeli oczywiście teatr polski postanowi nie grac już więcej tego "sympatycznego" przedstawienia..... Czy musical GREASE będzie grany we Wrocławiu ? CZy recitale zawsze będą już w k2 ? - jeżeli tak, to bardzo dobrze bo tam jest wspaniała atmosfera , a w Firleju to jak w dużej świetlicy.... pozdawrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beavis Re: HUCK FINN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:34 kiedy te wspaniale spektakle bedzie mozna zobaczyc w TESCO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: HUCK FINN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 12:48 Gość portalu: Beavis napisał(a): > kiedy te wspaniale spektakle bedzie mozna zobaczyc w TESCO? Drogi człowieku o co ci chodzi? Wstałeś lewą nogą czy co??? Masz jakiś problem ? bo na twoje wypowiedzi szkoda słów... tylko tyle powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 19:04 Gość portalu: Marta napisał(a): > Gość portalu: Beavis napisał(a): > > > kiedy te wspaniale spektakle bedzie mozna zobaczyc w TESCO? a co? boisz się iść do teatru...? Do KI: Czy jeżeli Grease przyjedzie do Wrocławia kiedykolwiek:) to kto zagra rolę Danniego? ;> M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 19:20 > > > Do KI: > Czy jeżeli Grease przyjedzie do Wrocławia kiedykolwiek:) to kto zagra rolę > Danniego? ;> > > M michal mioliwcz... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 06.04.02, 21:57 Milowicz musi zagrać bo Konradka ( przepraszam z góry jak źle zabrzmi :)) mamy na recitalach a na Michała trzeba jechac 5 godzin do Warszawy ;) choc najlepiej by było gdyby były dwa występy w jednym KI w drugim MM , to by było sprawiedliwe! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 23:35 kinga!!! napisał(a): > Milowicz musi zagrać bo Konrada mamy na recitalach a na Michała trzeba jechac 5 godzin do Warszawy ;) no i co z tego? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 14:05 Gość portalu: magician napisał(a): > kinga!!! napisał(a): > > > Milowicz musi zagrać bo Konrada mamy na recitalach a na Michała trzeba jec > hac 5 > godzin do Warszawy ;) > > no i co z tego? ;))) Właśnie chyba nic... ja wcale nie mam zamiaru oglądac Milowicza w Grease... po tym jak zobaczyłam go w "Niedzieli na Głównym " a teraz w "Pięciu braci moe" nie mam zamiaru oglądać przedstawień z Milowiczem.... ale nie ma co dewagować, bo GREASE pewnie i tak nie przyjedzie do Wrocka .. na razie cieszmy się , że powtórnie mam pana Wojtka Kościelniaka co wróży o światłęj przyszłości teatru muzycznego we Wrocławiu ..... a jak wrażenia po wczorajszym KOMBINACIE?? Ja szczerze mówiąc nie spodziewałam się , że tv zrobi ten koncert aż tak dobrze. ale muszę powiedzieć, że to co widziałąm na żywo w żaden sposób nie jest porónywalne z tym co zobaczyłąm w tv/... pozdarwiam \ <Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:21 KOMBINAT był zaj...isty! Nie wiem skąd się biorą u ludzi taaakie pomysły!! Szczególnie duże wrażenie zrobiła na mnie choreografia! A Pan Konrad...? Cóż może rzecz kobieta, która jest na etapie absolutnie bezkrytycznej fascynacji tym gościem! Pół koncertu czekałam na jego występ! I doczekałam się! Był wspaniały! Zresztą wszyscy byli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:31 A! I jeszcze jedno! Nie zdobyłam się dziś wieczór na odwagę, coby z Tobą Konradzie zatańczyć! Zapatrzyłam się na Ciebie i nie wiedzieć kiedy już było za późno! Ale parę dziewcząt skorzystało z okazji! Niech im będzie na szczęście!! Co się odwlecze, to nie uciecze! -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.02, 23:28 A mi sie udalo zatanczyc... Choc nogi mi sie poplataly z wrazenia... Ale debiut na scenie Teatru Roma mam zaliczony. ;-)) IK, do odwaznych swiat nalezy. :-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: KONRAD IMIELA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 14:17 Gość portalu: Malfina napisał(a): > A mi sie udalo zatanczyc... > Choc nogi mi sie poplataly z wrazenia... > Ale debiut na scenie Teatru Roma mam zaliczony. ;-)) > IK, do odwaznych swiat nalezy. :-) > M. No to masz Ty wielkie szczęście! I odwagę! Będe próbowała do skutku - chyba sobie wyrobię bilet miesięczny na Grease. A dziś - tralalala - idę na recital - tralalala... -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KONRAD IMIELA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.02, 14:52 Szczescie szczescie... Chyba mozna tak powiedziec. :-) Choc ja bym to nazwala troche inaczej. Prawde mowiac przez mysl mi wczesniej nawet nie przeszlo, ze taka gratka mnie spotka. Swoja droga teraz ja zazdroscze-recitalu. I czekam na jakies relacje ze stolycy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzuś Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 15:47 Gość portalu: Malfina napisał(a): > Szczescie szczescie... Chyba mozna tak powiedziec. :-) Choc ja bym to nazwala > troche inaczej. > Prawde mowiac przez mysl mi wczesniej nawet nie przeszlo, ze taka gratka mnie > spotka. > Swoja droga teraz ja zazdroscze-recitalu. I czekam na jakies relacje ze stolycy > . > M. jak ja wom zazdroszcze ja tez by kciol zatancyc na scenie z aktore Konradem Imiela Odpowiedz Link Zgłoś
luteczek123 RECITAL w Wawie 09.04.02, 10:09 > Swoja droga teraz ja zazdroscze-recitalu. I czekam na jakies relacje ze stolycy Prosze bardzo! Pisze po raz pierwszy, wiec przede wszystkim witam Forumowiczow-fanow Konrada i samego Konrada! :) Co do Recitalu... Wykonanie - na 6, obsluga i promocja - na 0. Wszyscy na pewno wiecie, co Konrad potrafi wyczyniac na scenie, wiec o tym pisac nie trzeba - byl w jak najlepszej formie:) Zmartwilo mnie co innego - to, jak dyrekcja i obsluga Romy potraktowala jego i jego recital. Mial odbyc sie dwa razy - o 18 i 20. Wystep o 18 odwolano z powodu niklego zainteresowania, natomiast o 20 sala (na ok. 100 miejsc) co najmniej w polowie wypelniona byla aktorami z Romy. A ja sie pytam: skad niby mialo sie wziac zainteresowanie recitalem, skoro teatr nie kiwnal palcem, zeby wypromowac to wydarzenie!? Tak naprawde o recitalu wiedzieli tylko fani Konrada, ktorzy zagladaja na jego strone i znajomi ludzi zwiazanych z teatrem. Nawet w samym teatrze wzmianka o recitalu ograniczyla sie tylko do plakatu powieszonego przy wejsciu na mala scene, ktore jest z tylu budynku teatru i normalnie nikt tamtedy nie chodzi. Poza tym druga sprawa - akustyk. Nie wiem, czy Konrad ma wlasnego akustyka, czy recital obslugiwal akustyk z Romy, ale kilka piosenek (m.in. Mandalay i Dadasenka) to byl jeden wielki lomot! Sala jest dosc mala, a dzwiek podkrecili tak, jakby Konrad gral co najmniej na Torwarze. Kilka osob musialo wyjsc z sali, bo nie mogly tego wytrzymac. Generalnie narzuca mi sie taka konkluzja - jesli dyr. Kepczynski chce kisic sie we wlasnym sosie i "promowac" (choc to i tak za duzo powiedziane) tylko "swoje" spektakle, to niech nie odstawia szopy i niech nie zaprasza artystow na recital, w ktorym publicznoscia beda w wiekszosci krewni i znajomi krolika. W Wawie jest wiele innych miejsc, w ktorych mozna zorganizowac takie wydarzenie. A Konrad jest tak wspanialym artysta, ze zasluguje chyba na troche wiecej szacunku i jak najlepsza mozliwosc prezentacji swojego recitalu. Mimo wszystko ciesze sie, ze moglem obejrzec recital Konrada i gratuluje serdecznie! To prawdziwe wydarzenie artystyczne! Oby tak dalej, Konradzie! Pozdrawiam serdecznie, Luteczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: RECITAL w Wawie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 15:28 Konradka nie trzeba promować . Sam to skutecznie czyni za pomacą forum GW. Gdyby koncert miał miejsce w Tesco lub na Stadionie X-cio lecia to na frekwencję nie trzeba by było narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: RECITAL w Wawie 09.04.02, 16:11 Gość portalu: jojo napisał(a): > Konradka nie trzeba promować . Sam to skutecznie czyni za pomacą forum GW. > Gdyby koncert miał miejsce w Tesco lub na Stadionie X-cio lecia to na > frekwencję nie trzeba by było narzekać. Podobno ma wystapić razem z isis w duecie na koncercie promującym bułgarską suchą karmę o nazwie G-azor podczas wystawy kundelków i wiewiórek w Vincencie. Czat z pomysłodawcą Azorem w środę o 14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
isis1 Re: RECITAL w Wawie 09.04.02, 16:56 waldek.s napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Konradka nie trzeba promować . Sam to skutecznie czyni za pomacą forum GW. > > Gdyby koncert miał miejsce w Tesco lub na Stadionie X-cio lecia to na > > frekwencję nie trzeba by było narzekać. > > Podobno ma wystapić razem z isis w duecie na koncercie promującym bułgarską > suchą karmę o nazwie G-azor podczas wystawy kundelków i wiewiórek w Vincencie. > Czat z pomysłodawcą Azorem w środę o 14.00 Prowadzenie koncertu- Jasiek > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: RECITAL w Wawie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 16:57 Gość portalu: jojo napisał(a): > Konradka nie trzeba promować . Sam to skutecznie czyni za pomacą forum GW. > Gdyby koncert miał miejsce w Tesco lub na Stadionie X-cio lecia to na > frekwencję nie trzeba by było narzekać. Widzisz drogi gościu naszego forum, muszę stwierdzić ,że jesteś w błędzie... U NAS!! we Wrocławiu, czyli nie TAM w stolicy jakoś nie ma problemó z wypełnieniem sali teatralnej podczas występu pana KI, nawet wręcz przeciwnie na ostatnim recitalu w sobotę sala była wypełniona po brzegi, a nawet kilka krzeseł było dostawionych..... NA koniec pan KI bisował prawie tyle samo ile trwał koncert :) a to, że występuje w Warszawie , to chyba dobrze dla jej mieszkańców, może zrobią się wrażliwsi, albo chodziaz milsi.... pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulgari Re: RECITAL w Wawie IP: 203.53.242.* 09.04.02, 17:14 Gość portalu: Marta napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Konradka nie trzeba promować . Sam to skutecznie czyni za pomacą forum GW. > > Gdyby koncert miał miejsce w Tesco lub na Stadionie X-cio lecia to na > > frekwencję nie trzeba by było narzekać. > Widzisz drogi gościu naszego forum, muszę stwierdzić ,że jesteś w błędzie... > U NAS!! we Wrocławiu, czyli nie TAM w stolicy jakoś nie ma problemó z > wypełnieniem sali teatralnej podczas występu pana KI, nawet wręcz przeciwnie n > a > ostatnim recitalu w sobotę sala była wypełniona po brzegi, a nawet kilka krzese > ł > było dostawionych..... NA koniec pan KI bisował prawie tyle samo ile trwał > koncert :) a to, że występuje w Warszawie , to chyba dobrze dla jej mieszkańców > , > może zrobią się wrażliwsi, albo chodziaz milsi.... > pozdrawiam > Marta Lepiej niech zostanie we Wrocławiu. To miasto jest tyglem kulturowym i rasowym więc nie będzie miał problemów z asymilacją. > Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: K Imiela Nasz debiutant w Opolu :) 09.04.02, 18:54 Konradzie to prawda? To świetnie! juz trzymam kciuki! Pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: K. Imiela Nasz debiutant w Opolu :) 09.04.02, 19:06 Aktor wrocławskiego Teatru Polskiego (znany m.in. z roli Hucka Finna), którego zobaczyć i posłuchać można także w warszawskim Teatrze Roma, gdzie występuje w musicalu "Grease", zaśpiewa w koncercie debiutów na Festiwalu Polskiej Piosenki w Opolu. - Stwierdziłem, że w branży piosenkarskiej jestem debiutantem - stwierdził Konrad. Aktor wybrany został w niedzielnych eliminacjach. 29 maja wystąpi w Opolu wśród dziesięciorga śpiewających osób. Prawdopodobnie zaśpiewa piosenkę "Luc" z recitalu "Śpiewa Konrad Imiela". mis (08-04-02 17:15)Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: K. Imiela Nasz debiutant w Opolu :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 20:24 Jeżeli debiuty będą podobne do tych zeszłorocznych...... to pan KI chyba zawyży poziom.... JEstem siekawa na reakcje publiczności, kiedy podczas występu pana KI wyświetlone zostanie zdjęcie pewne lidera zespołu ......... Czy obok KI wystąpią zespoły na poziomie ich troje ? Ja trzymam kciuki..... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela OSTATNI POST 09.04.02, 22:53 Strasznie długo czekałem aż to się otworzy więc sugeruję zamknięcie drugiego rozdziału tego wątku! Zapraszam na "KONRAD IMIELA III"! pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.i Re: OSTATNI POST IP: *.magma-net.pl 05.06.02, 01:06 jeszcze raz dziękuję bonczku - nasz forumowy pączku ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: OSTATNI POST- nie ma sprawy IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.06.02, 08:31 Gość portalu: konrad.i napisał(a): > jeszcze raz dziękuję bonczku - nasz forumowy pączku > > ki nie ma sprawy konrad.jak by co to zawsze podciągniemy wątek do góry a czy to będzie III czy XXXV to nieważne - pozdrawiam bonk bonk Odpowiedz Link Zgłoś