Dodaj do ulubionych

Narodowcy piętnują ginekologów

06.09.06, 21:43
Ale tym matołom stadionowym(bo niczym innym oni nie są, mieszkam koło
stadionu, to napisy NOP nie są mi obce) już odwala.
A użycie słowa holocaust, no cóż brawo za elokwencję?
Może jakiś mądry NOP-owiec wytłumaczy znaczenie tego słowa(jak nie zna, to
proponuję zajrzeć na wikipedię) i odniesie je do aborcji? Czekam z
utęsknieniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: StaTom Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.wroclaw.mm.pl 06.09.06, 22:26
      Czego ty oczekujesz od debili ?
      • Gość: mirozmij Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.mybigcity.net 07.09.06, 08:48
        no właśnie, czego? Ale tak już bywa, jak się chce zrobić kariere polityczna, to
        trzeba krzyczeć głośno, zrobić jakąś akcyjkę, żeby prasa miała o czym pisać i
        już wswzyscy znają jakiegoś palanta, o którego istnieniu do tej pory nie mieli
        zielonego pojęcia. Tylko do prokuratury...
        • wissenwertes Przydupasy Kaczychdup robia smrod! 07.09.06, 10:49
          Moze by tak zamknac wszystkich lekarzy? Oni przeciez ingeruja w dzielo Boga,
          czyli czlowieka. Piszac czlowieka, mam na mysli czlowieka a nie Kaczadupe.
          • atomm Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy... 07.09.06, 11:45
            Idac ich tokiem myslenia sami sa odpowiedzialni holocaust.
            Zniszczyli milioy istnien ludzkich onanizujac sie...
            A teraz pewnie skrzywione sumienie zmusza ich do takich czynow...
            • Gość: Jaś Wędrowniczek To już jest chyba jakaś teoria spiskowa :) IP: *.os1.kn.pl 07.09.06, 11:57
              Czy wszyscy czytelnicy GW to ludzie tak ograniczeni?

Niektórym wszystko kojarzy się z seksem, a wiernym czytelnikom Gazety Wyborczej
              z PiSem i Radiem Maryja. Dowolny temat opisany przez GW kieruje dyskusję
              czytelników ku Strasznym Bliźniakom, Kaczyźmie, toruńskiej rozgłośni itp.
              Najwyższy czas podjąć intensywną kurację ;-) Może zacznijcie od tygodniowej
              abstynencji od GW :)))
              • Gość: czytelnik Re: To już jest chyba jakaś teoria spiskowa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:29
                kochanieńki- ja w ogólne nie czytam polskich gazet - a dzisiaj zupełnym
                przypadkiem wszedłem na tę stronkę = czyli nie muszę się abstynentować i wiesz
                co ? myślę jak i oni !!!
                • Gość: RAAF NOP, czyli Natychmiast Odizolować Pierdo...tych IP: 195.117.230.* 07.09.06, 13:29
                  to tak dla jasności. po prostu chcę wytłumaczyć co oznacza ten skrót. moim
                  zdaniem, miejsce nazistów rzeczywiście jest w obozach. tyle że w roli więźniów.
                  • Gość: racja Re: NOP, czyli Natychmiast Odizolować Pierdo...ty IP: 195.117.230.* 07.09.06, 13:31
                    święta racja
                    • Gość: racja NOP, czyli Natychmiast Odizolować Pierdo...tych IP: 195.117.230.* 07.09.06, 13:37
                      moje hasło o nop

PO CO MI DZIEWCZYNA, MAM KUMPLI W NOPIE!
                      • poszeklu Mordowac czlowieka dla pieniedzy - dobry zawod??? 08.09.06, 14:44
                        Tanie, szybkie, fachowe morderstwo.
                        Tylko u nas, ginekologow.
                        Prosimy nie przeszkadzac - wlasnie mordujemy.

"Naklejka wciąż wisi na skrzynce pocztowej przy gabinecie przy ul. Miarki.
                        Pracujący tam ginekolog Krystian Blok jest wściekły: - Nie potrafię jej
                        odkleić, jakiś diabelsko mocny ten klej. W dodatku na nowej skrzynce pocztowej.
                        Ciekawe, kto mi zapłaci za zniszczone mienie?"
                        A ZA ODEBRANE ZYCIE??????
                  • Gość: MSS Re: NOP, czyli Natychmiast Odizolować Pierdo...ty IP: *.supermedia.pl 07.09.06, 13:44
                    Gość portalu: RAAF napisał(a):

> to tak dla jasności. po prostu chcę wytłumaczyć co oznacza ten skrót. moim
                    > zdaniem, miejsce nazistów rzeczywiście jest w obozach. tyle że w roli więźniów.

tak mysląc niczym się nie różnisz od nazistów. Czerwony=brunatny. Powodzenia.

MS
                    • Gość: RAAF Re: NOP, czyli Natychmiast Odizolować Pierdo...ty IP: 195.117.230.* 07.09.06, 13:52
                      nie jestem ani lewakiem, ani anarchistą, ani Żydem, ani gejem, ani prawicowcem.
                      jestem zwykłym młodym Polakiem. moje poglądy polityczne można określić jako
                      centrowe. ale jedną z moich zasad jest nietolerancja wobec nietolerancji.
                      • linfan Re: NOP, czyli Natychmiast Odizolować Pierdo...ty 07.09.06, 14:43
                        Gość portalu: RAAF napisał(a):

> ale jedną z moich zasad jest nietolerancja wobec nietolerancji.

dokladnie. jesli ktos lubi 'nadstawiac drugi policzek' - prosze bardzo. ale
                        jednostki nieprzystosowane do zycia (w tym ujeciu sa to nacjonalisci) osobiscie
                        kazalbym resocjalizowac. na ich szczescie - nie zalezy to ode mnie :/
                      • Gość: MSS Re: NOP, czyli Natychmiast Odizolować Pierdo...ty IP: *.supermedia.pl 07.09.06, 15:46
                        gazowanie przeciwników - nie sądziłem, ze to poglądy centrowe...

Pzdr. MS
                        • lze_elita.71 Dla naziola MSS"resocjalizacja"="poslanie do gazu" 07.09.06, 17:06
                          Oj, jak was jezyk zdradza, nazisci; innej formy resocjalizacji niz
                          ekstermizacja wyobrazic sobie, naziole, nie mozecie?
            • Gość: derdecus Re: Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:32
              Fakt że porównujesz zapłodnioną, żywą i odrębną komórkę - która w chwili
              zapłodnienia staje się początkiem życia nowego, odrębnego człowieka - do
              plemnika świadczy że jesteś kompletnym ignorantem, żeby nie powiedzieć idiotą.
              Ty (i tobie podobni, por. wyżej) posługujecie się najbardziej z prymitywnych
              kryteriów oceny rzeczywistości: kryterium wzrokowe. Oznaką człowieczeństwa jest
              odczytywanie w otaczającej nas rzeczywistości przez pryzmat rozumu a nie tylko
              zmysłów. Wszak i zwierzęta widzą, słyszą, mają powonienie...
              Tak, zgadzam się z Gaszyńskim (myślę że tylko to nas łączy) że aborcja jest
              holokaustem , i to na nieporównywalnie większą skalę niż zagłada zgotowana
              ludziom przez hitlerowskie Niemcy. Negowanie tego faktu - i to w taki furialny
              sposób - jest co najmniej dziwne. Wasz frustracja jest niezwykła. Zastanów się
              jeden z drugim nad tym że wasze matki (gdyby były takie jak wy) mogły was już
              istniejących wyrzucić do kibla - naszczęście wiedziały, że skoro już się
              pojawiliście, to ich zadaniem jest pozwolenie wam na rozwój i życie po
              urodzeniu.
              Pozdrawiam
              Tomek
              • iluminacja256 Re: Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy.. 07.09.06, 13:13
                Co ty wiesz w ogóle o hitlerowskich Niemczech i o tym , co sie wtedy
                działo????????? Mojej babce Niemiec uratował zycie , kiedy była w ciązy, a jej
                siostrę Niemcy zabili w Dachau. Moja matka jeszcze w brzuchu siedziała w
                wiezieniu - gdyby nei jeden dobryu Niemeic to by mnei nei bylo. I co z tego?

Tacy jak ty, wykorzystują to, ze ludzie, którzy pzrezyli Holokaust powoli
                odchodzą i wycieraja sobie gebę tragedią milionów...Jak czytam takie szajsy, to
                mi sie neidobzre robi, zwlaszcvza, z e NOP, to skini , którzy pokrzykuja OJ i
                Hitlera uwazają za wielkiego wodza;/ Poczyatj sobie, jak w Auschwitz noworodka
                roztzraskiwało sie o belkke, a potem pisz.
                • Gość: derdecus Szczerze mówiąc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:19
                  nie wiem o czym mówisz. Mam wrażenie, że przeczytałaś/eś post innego autora i
                  przez pomyłkę odpowiedziałaś/eś pod moim postem...Tylko tak mogę wytłumaczyć
                  sobie całkowity brak odniesienia tego o czym ty mówisz do tego o czym mówiłem ja
                  Pozdrawiam
              • Gość: Scarlet Re: Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:31
                Gdyby mnie matka nie urodzila to bym mnie nie po prostu nie bylo. No i co z
                tego?
                • Gość: derdecus Ha ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:21
                  Gdyby cie ktoś teraz zabił to by cię jutro nie było. No i co z tego?
                  • lze_elita.71 Opowiedz nam o przemysleniach 5-tygodniowej 07.09.06, 17:14
                    zygoty. By wykazac nam glebie jej "czlowieczenstwa":)
                    • Gość: flamaster Re: Opowiedz nam o przemysleniach 5-tygodniowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:07
                      Jeżeli brak głębi przemyśleń uważasz za powód do eksterminacji, to gratuluję.
                      Musiałbyś pozbyć się bardzo wielu ludzi. Jak mniemam oprócz morderców i innych
                      takich, bo przecież kara śmierci jest niehumanitarna.
              • Gość: Marakuja Re: Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:10
                Gość portalu: derdecus napisał(a):
                > jeden z drugim nad tym że wasze matki (gdyby były takie jak wy) mogły was już
                > istniejących wyrzucić do kibla

a wiesz, że 50% ciąż jest usuwana przez organizm kobiety samoistnie?
                może jeszcze wsadzisz nas wszystkie do więzienia za to?

• aron2004 Re: Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy.. 07.09.06, 14:38
                  Mało kto pamięta, że już w 1939 roku Adolf Hitler zezwolił na aborcję w Polsce
                  i uwolnił Polki z niewoli kleru i prawicy. Takie postępowe kraje jak Szwecja
                  czy Holandia zezwoliły na aborcję dopiero 30 lat później.,
                  • Gość: derdecus Ha! A to ci dopiero! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:32
                    To Ty myślisz że mało kto pamięta...
                    Rozbawiłeś mnie, choć z drugiej strony płakać mi się chce: Polak mowiący że
                    Hitler wyzwolił Polki...
                    Nie-pozdrawiam
                    Derdecus
                  • lze_elita.71 Malo kto pamieta, ze Adolf Hitler zakazal w 100% 07.09.06, 17:20
                    aborcji NIEMKOM (nakazujac ja jednak pod przymusem w przypadku Niemek umyslowo
                    uposledzonych, i nastepujaca po niej sterylizacja) - chodzilo mu nie o etyke,
                    ale jak wam, NAZIOLE, WYLACZNIE o masowa produkcje "rasy panow":)
                    Buhahaha! Gdy polski naziol wymysli "argument", to tylko taki, by samemu przez
                    to tylka dac.
                    • sir.vimes Re: Malo kto pamieta, ze Adolf Hitler zakazal w 07.09.06, 17:28
                      Dokładnie - hodowla rasy panów w rasowych macicach. Chcemy powtórki?????
                • Gość: derdecus Skąd te dane?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:28
                  Twierdzisz że ok. 50% ciąż ulega poronieniu - moim zdaniem bzdura. No ale może
                  masz takie dane z wiarygodnych źródeł - chętnie te źródła poznam.
                  A co do meritum: mówisz o czym innym i ja mówię o czym innym. Roztkliwia mnie
                  twoja rozbrajajaca nieumiejętność rozumienia tekstu pisanego (przepraszam za
                  ten ton - ale się naprawdę tobie dziwię). Na prawdę nie rozróżniasz naturalnego
                  poronienia od sztucznego, wywołanego rozmyślnie przez człowieka (dla mnie to
                  zabójstwo)? Poza tym to raczej lekarze dokonujący aborcji powinni iść do
                  więzienia za zabójstwa, matki i ojcowie - co najwyżej za namawianie do
                  zabójstwa (choć oczywiście należy wziąć pod uwagę przy ew. karaniu wszelkie
                  okoliczności oraz to że to matka jest również ofiarą).
                  Pozdrawiam
                  derdecus
                  • Gość: gosc Re: Skąd te dane?! IP: *.crowley.pl 07.09.06, 17:20
                    > Twierdzisz że ok. 50% ciąż ulega poronieniu - moim zdaniem bzdura. No ale może
                    > masz takie dane z wiarygodnych źródeł - chętnie te źródła poznam.

poczytaj dowolna embriologie

a w ogole to najpierw cokolwiek poczytaj, a potem sie wypowiadaj, wszystkim
                    wyjdzie na zdrowie
                    • Gość: detrdecus Wilekie dzięki..gościu IP: *.4web.pl 07.09.06, 18:02
                      poczytam, może macie racje. Ale możesz skonkrestyzować, o co ci chodzi z
                      tym "poczytabiem"? Czy podaję do wierzenia jakieś dane niesprawdzone dane, czy
                      nazywam prawdą coś co wg nauki lub powszechnie przyjętych reguł nie jest
                      prawdą? Jeśli tak, skonkretyzuj gdzie popełniam błąd albo nadużycie. Jeśli nie,
                      to dlaczego piszesz jakieś niezrozumiałe rzeczy i "poczytaniu" i "wychodzeniu
                      na zdrowie".
                      Poza tym meritum dyskusji leży gdzie indziej: nie chodzi o ustalanie ile %
                      wynosi lixczebność poronień - no ale tego chyba nie docztałeś/aś, więc może
                      najpierw troche poczytaj, wyjdzie nam to na zdrowie.
                      pozdrawiam
                      derdecus
                      • Gość: Gen Re: Wilekie dzięki..gościu IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 19:35
                        > poczytam, może macie racje. Ale możesz skonkrestyzować, o co ci chodzi z
                        > tym "poczytabiem"? Czy podaję do wierzenia jakieś dane niesprawdzone dane, czy
                        > nazywam prawdą coś co wg nauki lub powszechnie przyjętych reguł nie jest
                        > prawdą? Jeśli tak, skonkretyzuj gdzie popełniam błąd albo nadużycie. Jeśli nie,
                        > to dlaczego piszesz jakieś niezrozumiałe rzeczy i "poczytaniu" i "wychodzeniu
                        > na zdrowie".

Poniewaz zabierasz zdanie w sprawach, o ktorych najwidoczniej nie masz bladego
                        pojecia. Do czego sie zreszta sam przyznajesz.
                      • delfina77 Re: Wilekie dzięki..gościu 07.09.06, 21:08
                        Samoistnemu poronieniu ulegają zarodki z wadami genetycznymi - dzięki temu nie
                        rodzą się dzieci chore czy upośledzone. Czasami jednak taki zarodek jakoś
                        przeżyje i dopiero w późniejszych badaniach można stwierdzić, że ma np. syndrom
                        Downa czy inne genetyczne obciążenie. W takim wypadku, moim zdaniem, uzasadnione
                        jest usunięcie ciąży, gdyż robimy to co normalnie zrobiłaby natura-choć
                        oczywiście decyzja należy do rodziców
                  • Gość: antikler Re: Skąd te dane?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:15
                    To samo po raz 2.......
                    A Ty wolisz ogladac w tv dzieci na smietnikach albo pozostawione na pastwe
                    losu, glodne i brudne szwedajace sie gdzie popadnie, wachajace klej albo dajace
                    dupy za 10zl. lub moze takie "warzywka" zyjace w cierpieniu rok albo pięć czy
                    takie katoware przez rodzicow-zwyrodnialcow...
                    Popatrz troche realnie na to co sie dzieje. Kosciol duzo krzyczy bo ma nadzieje
                    ze chociaz 1no na 10 niechcianych dzieci bedzie chodzic do kosciolka i wrzucac
                    na tace chocby 1zl. Jesli nie dociera do Ciebie takie wytlumaczenie to sprobuj
                    pochowac "dziecko" poronione w 6stym tygodniu (chodzi mi o pogrzeb jaki ma kazdy
                    "normalnie" urodzony katolik - tj. msza, ceremonia na cmentarzu i pochowek do
                    oddzielnego, przygotowanego tylko dla niego grobu) - zycze powodzenia. Zapytaj
                    swojego proboszcza wtedy dowiesz sie za co przecietny kleryk ma takie "nowe zycie".
                    • Gość: kler Re: Skąd te dane?! IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.09.06, 22:06
                      to zabij tez wszystkie te dzieci - swiat bedzie idealny (no i nikt nie da na
                      kosciol)...
                  • kika843 Re: Skąd te dane?! 11.09.06, 00:19
                    Prawda jest taka, że ponad 50% ciąż ulega samoistnemu poronieniu, nim w ogóle
                    rodzice dowiedzą się o przyszłym potomku. dzieje się tak zupelnie naturalnie i
                    potwierdzają to liczne badania. Może i za to naziści i zaczną karać kobiety.
                    Jak w ogóle naziści, którzy stawiają sobie za wzór Hitlera moga mówić o
                    szacunku dla zycia, skoro tacy ograniczeni ludzie zabili w Auschwitz tysiące
                    ludzi? NOPole to głownie chuligani, pseudokibice, wandale. Przysznoszą tylko
                    hańbę polskiej piłce noznej, wszczynając burdy na stadionach i zatłukując się
                    pałami na śmierć, więc niech oni lepiej nie oceniają wszystkich ginekologów
                    swoją miarą.
              • michalng Re: Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy.. 07.09.06, 14:23
                Gość portalu: derdecus napisał(a):

> Fakt że porównujesz zapłodnioną, żywą i odrębną komórkę - która w chwili
                > zapłodnienia staje się początkiem życia nowego, odrębnego człowieka - do
                > plemnika świadczy że jesteś kompletnym ignorantem, żeby nie powiedzieć
                > idiotą.

Plemnik tez jest zywą i odrębną komórką i tez w chwili zapłodnienia staje sie poczatkiem nowego życia :)
              • lze_elita.71 Kolejny ginekologiczny kretyn: jaka masz gwarancje 07.09.06, 17:11
                ze ta "zamordowana" zygota miala jakakolwiek szanse na unikniecie naturalnego
                poronienia, rozwoju i donoszenia do zdrowego porodu? na Bozie sie zdajesz? To
                zdaj sie na Bozie takze ze zlamaniem, zapaleniem pluc czy rakiem:)
                --
                ss-totenkopf.blogspot.com/
                • Gość: derdecus ha ha dobre IP: *.4web.pl 07.09.06, 18:07
                  Rozumujesz w sposób nielogiczny, do tego odnosisz się do czegoś czego nie
                  powiedziałem, a tak naprwdę nie rozumiesz tekstu pisanego. Tłumaczę więc, jeśli
                  tego nie wychwyciłeś/aś: odróżnij naturalną śmierć (z przyczyn niezależnych od
                  człowieka) od śmierci zadanej przez człowieka. To taie proste...
                  pozdr
                  derdecus
              • Gość: pobre diablo Re: Te przydupasy rydzykowe to dopiero mordercy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:11
                derdecus napisał(a):
                Fakt że porównujesz zapłodnioną, żywą i odrębną komórkę - która w chwili
                > zapłodnienia staje się początkiem życia nowego, odrębnego człowieka - do
                > plemnika świadczy że jesteś kompletnym ignorantem, żeby nie powiedzieć
                idiotą.

Jesteś takim samym ignorantem,żeby nie powiedzieć idiotą porównując zapłodnioną
                komórkę(która tylko potencjalnie może stac się człowiekiem, bo ponad 40%takich
                komórek kasauje sama natura)do człowieka.
                >Zastanów się
                > jeden z drugim nad tym że wasze matki (gdyby były takie jak wy) mogły was już
                > istniejących wyrzucić do kibla - naszczęście wiedziały, że skoro już się
                > pojawiliście, to ich zadaniem jest pozwolenie wam na rozwój i życie po
                > urodzeniu.

Gdyby kobitki spuściły w kiblu zbite grudy blastomerów, to kolesie nigdy by się
                nie urodzili.Ergo nie mieliby świadomości, że ich nie ma.Czyli zwyczajnie
                bredzisz.
        • arius5 A co to za znowu za bydlo ? 07.09.06, 11:23
          Jakis nowy pomiot Giertycha ?
          Co tych pierdzieli qwa obchodzi aborcja.
          • Gość: czytelnik Re: A co to za znowu za bydlo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:31
            no przecież na czymś się trzeba ODBIĆ !!! Im już się marzy latać na weekend do
            Wrocławia samolocikiem!!! qwa
          • lze_elita.71 To nie pomiot Giertycha; to pogrobowcy Hitlera. 07.09.06, 17:07
            Nie pojmuje, jak ta jawnie nazistowska organizacja z jawnie nazistowskim
            rodowodem moze byc nadal w Polsce LEGALNA?
            • Gość: Wolny Czlowiek Hitlerowski Smieciu! Hitler zalegalziwał Aborcje! IP: *.wieczysta.krakow.pl 07.09.06, 21:32
              Hitlerowski Smieciu!
              Hitler zalegalizował aborcje w Polsce
              po raz pierwszy w 1943r!
              Drugi raz stalinowcy w 1956r.
              Wiec to ty jestes nazista nie oni!
              • sir.vimes Re: Hitlerowski Smieciu! Hitler zalegalziwał Abor 07.09.06, 21:35
                W Niemczech zdelegalizował, bo hodował sobie czystą rasę w niemieckich macicach.
        • Gość: Gutmacher Wreszcie ktoś ma odwagę nzywac rzeczy po imieniu!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:32
          Witam Szanownych, Przemądrych Przedmówców!
          A dlaczegóż nikt z Was nie zajmie się samym problemem? Czym jest aborcja? Nawet
          do Wiki nie trzeba sięgać: Jest morderstwem wykonanym na niewinnej istocie, nie
          mogącej się bronić! I żadne spekulacje tego nie zmienią. Porownanie do
          Holocaustu: Jak najbardziej trafne!
          Ilu wymordowano wówczas? Ile dzieci morduje się codziennie w całym świecie?!
          Wowczas mowiono o,,ostatecznym rozwiązaniu problemu żydowsliego, dziś
          o ,,zabiegu".. Mord pozostaje mordeem, bez względu na cała używaną do tego
          otoczkę.
          Przedtswćie sobie o Szanowni sytuację, że to właśnie Was poddano zabiegowi...
          Myślenie podobno nie boli!
          To jest hańba dla ludzkości!!!
          Jak powiedział jeden z moich nauczycieli: Nie chcecie mieć dzieci, to nie
          trzeba się PIE..Ć! Szklanka wody zamiast!
      • blue911 Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 13:40
        Brawo polski Kosciol! widac ,ze dobrobyt plodu jest wazniejszy od milionow
        cierpiacych Polakow z glodu,nedzy i beznadziei zyciowej.
        Co sie nie robi zeby kiese napchac. Obrzydzenie mnie bierze.
        Pseudo-humanisci.
        • blue911 Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 13:51
          Jak ktos nie ma nic do powiedzenia,to wywoluje skandal publiczny zeby zwrocic
          na siebie uwage.
          Zakompleksione kmioty: do szkoly albo tu do Stanow rowy kopac - moze Waszej
          rodzince sie forsa przyda.
          A podobnego idiote mozecie tu na codzien ogladac w tv:bedzie Wam weselej.
          Spieszcie sie:dopoki go ze stolka nie straca. Dosc juz doroslych ludzi
          wymordowal.
          Sorry - wiem,ze plody sa dla was bardzo istotne;jestescie przeciez tacy
          szlachetni....!
          • Gość: Marakuja Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:13
            blue911 napisał:
            > Sorry - wiem,ze plody sa dla was bardzo istotne;jestescie przeciez tacy
            > szlachetni....!

są szlachetni dopóki się dziecko nie urodzi ... potem taką kobietę mają głęboko
            w d...
      • michalng Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 14:25
        Proponuje takimi naklejkamo okleic dzwi mieszkań/domów w których mieszkają aktywisci NOP :))
      • wilma.flintstone A spojrzcie tu ;-))))) 07.09.06, 19:59
        tiny.pl/711n
        • sir.vimes Re: A spojrzcie tu ;-))))) 07.09.06, 20:12
          Śliczne. Szkoda tylko że nie śmieszne, bo za bardzo prawdziwe.
    • Gość: raf Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.korbank.pl 06.09.06, 23:25
      Cóż, właściwie to mieli tutaj rację. W jednym i drugim przypadku dochodzi do
      zabijania ludzi. W jednym i drugim przypadku oprawcy odmówili prawa do
      człowieczeństwa swym ofiarom. W przypadku nazistów chodzi o podludzi, w
      przypadku feminazistów o zlepki komórek. Zło jednak identyczne...

I żeby nie było, nie cierpię NOP-u i innych tego typu organizacji (ale pewnie
      zostanę wrzucony razem z nimi do jednego worka...).
      • Gość: lekarz Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tkanka IP: 139.48.155.* 06.09.06, 23:33
        tkanka jak rak czy zarodek moga byc wycinane.
        • Gość: lekarz prawdziwy Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 10:18
          "tkanka"?
          "tkanka" z której np. po 6 czy 5 miesiącach(aborcja dozwolona jest chyba do 12
          tygodnia)powstanie konkretny Jasiu czy Kasia?
          Czyli ta "tkanka" jak jej się nie ruszy to rozwinie się w nowego człowieka.
          taką samą "tkanką" jest pijak , który leży i nic nie czuje , też można go zabić?
          Bo przecież dopiero za jakiś czas będzie trzeźwy i w pełni samodzielny.
          • Gość: GiGi Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 10:57
            > "tkanka" z której np. po 6 czy 5 miesiącach(aborcja dozwolona jest chyba do 12
            > tygodnia)powstanie konkretny Jasiu czy Kasia?

Po 5-6 miesiacach? Widze, ze PiS ustawowo zmienil czas ciazy.

> Czyli ta "tkanka" jak jej się nie ruszy to rozwinie się w nowego człowieka.
            > taką samą "tkanką" jest pijak , który leży i nic nie czuje , też można go
            > zabić? Bo przecież dopiero za jakiś czas będzie trzeźwy i w pełni samodzielny.

No, jesli dla ciebie w pelni uksztaltowany organizm jakim jest niewatpliwie
            pijak i zarodek sa rownowazne to nie chcialbym sie u ciebie leczyc. Ale tak to
            jest jesli sie zdaje na amfie ...
            • Gość: lekarz Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:20
              "tkanka" z której np. po 6 czy 5 miesiącach(aborcja dozwolona jest chyba
              > do 12
              > > tygodnia)powstanie konkretny Jasiu czy Kasia?
              >
              > Po 5-6 miesiacach? Widze, ze PiS ustawowo zmienil czas ciazy

PiS powinno zmienić przed wszystkim edukacje w Polsce, aby takie "coś" jak ty
              miało szansę nauczyć się czytać ze ZROZUMIENIEM.
              • Gość: GiGi Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 19:38
                No tak, ty faktycznie mogles powstac po 5-6 miesiacach ... a nawet po jednym
                miesiacu. Tyle, ze jak widac mozg nie mial szansy sie poprawnie uksztaltowac.
          • drogiedrinki Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka 07.09.06, 11:20
            Ależ , z ciebie lekarz... Nie pamiętasz tej sali na AM - tak, tej, gdzie w
            słoikach stoją "potworki" , jak śmiesz porównywać to do człowieka? Nie każdy
            zarodek stanie się człowiekiem , nie każdy stanie się nawet płodem. Weż,
            przestań podszywać się pod lekarza. Każdy myślący człowiek, który raz zobaczył
            te słoiki nie będzie ludziom wmawiał bzdur.
            • Gość: lekarz Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:26
              rozumiem , że ty od razu byłaś człowiekiem i to pewnie ubranym.
              nigdy nie byłaś tym "potworkiem"?
              nigdy nie byłaś tą zygotą, "tkanką" , która można usunąć.
              a co z "potworkami" którzy już się urodzili np. cieżko chorych i
              sparaliżowanych i robiących pod siebie ? to są ludzie czy już nie?
              powinno się ich zabijać czy nie?
              • drogiedrinki Re: Właśnie się zdemaskowałeś 07.09.06, 11:33
                Jakbyś studiował medycynę, farmację czy cokolwiek na AM wiedziałbyś, że chodzi
                o te makabryczne płody z wadami, ohydnie zdeformowane. Już w pierwszym
                semestrze chyba były tam jakieś zajęcia. Pisałam o potworkach - nie o
                zwykłych , zdrowych embrionach, które swoją drogą także średnio wyglądają.
                Prawdziwy lekarz wie, że nie wszystko co powstaje w wyniku zapłodnienia będzie
                człowiekiem. Ale ty nie jesteś żadnym lekarzem, chyba ,że niedouczonym.
              • drogiedrinki Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka 07.09.06, 11:34
                Zresztą, tak, od razu byłam człowiekiem - od momentu, kiedy mnie matka urodziła.
                • Gość: lekarz Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:40
                  a na 24 godziny przed porodem jeszcze nie byłaś?
                  co się musiało stać przez te 24 godziny , aby z "tkanki" powstał człowiek?
                  a na 48 godzin przed porodem?
                  itd?
                  • gatsby Hej różnej maści tkanko-potworki całego świata !!! 07.09.06, 11:48
                    Szkoda, że was wszystkich mamusie nie usunęły miesiąc przed porodem. Świat
                    byłby piękniejszy i może nie mordowano by kilkudziesięciu milionów cennych
                    ludzi rocznie na całym świecie, jak to ma miejsce obecnie.
                    • sir.vimes Re: Hej różnej maści tkanko-potworki całego świat 07.09.06, 12:14
                      Qvasimodo? To ty????
                    • jancykryst Re: Hej różnej maści tkanko-potworki całego świat 07.09.06, 12:22
                      a gdziez to dokonuje sie takich aborcji na miesiac przed terminem porodu?
                      • serwus.serwis Hej różnej maści tkanko-potworki całego świata 07.09.06, 15:11
                        jancykryst napisał:

> a gdziez to dokonuje sie takich aborcji na miesiac przed terminem porodu?

A jaka różnica, na miesiąc, czy na trzy miesiące przed porodem? Kiedy "płód"
                        staje się człowiekiem? W nocy ze środy na czwartek?
                    • Gość: Scarlet Re: Hej różnej maści tkanko-potworki całego świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:35
                      Szkoda, ze ciebie nie usunela. nie musialabym czytac takich bzdur.
                    • Gość: Marakuja Re: Hej różnej maści tkanko-potworki całego świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:15
                      w większości usuwają katoliczki leżące krzyżem przed księdzem ...
                      • ron_obvious Re: Hej różnej maści tkanko-potworki całego świat 07.09.06, 16:44
                        no to podaj te statystyki:P
                        • szyderczy_szyderca Re: Hej różnej maści tkanko-potworki całego świat 07.09.06, 19:40
                          > no to podaj te statystyki:P

STATYSTYKA:
                          Katoliczki: 90%
                          • kika843 Re: Hej różnej maści tkanko-potworki całego świat 11.09.06, 00:35
                            Z tymi katoliczkami to jest prawda. Skoro ponad 90% z Polaków deklaruje się
                            jako katolików, to siłą rzeczy ich też najwięcej dokonuje aborcji. ponadto
                            Kościół zabrania używać prezerwatyw, bo to grzech śmiertelny, więc często
                            katoliczki nie chronią się przed niechcianą ciążą.
                  • sir.vimes Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka 07.09.06, 12:13
                    Itd? Bzdet. Z podręcznika - poród jest to wydobycie płodu etc, etc.
                  • Gość: derdecus Otóż to! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:41
                    Samo sedno! Brawo lekarz!
                • serwus.serwis Dusza jest dowodem istnienia i na odwrót 07.09.06, 15:08
                  drogiedrinki napisała:

> Zresztą, tak, od razu byłam człowiekiem - od momentu, kiedy mnie matka urodziła

A zanim urodziła, można cie było dwa miesiące wcześniej wyskrobac czy nie?
                  Kiedy dusza staje się dowodem istnienia, od jakiego tygodnia, kto i kiedy to
                  stwierdził, przy pomocy jakich metod? Czy nie bezpieczniej stwierdzic, jak
                  Japończycy, że o człowieku możemy mówić od chwili poczęcia.
                  • sir.vimes Re: Dusza jest dowodem istnienia i na odwrót 07.09.06, 16:14
                    Nie , nie jest bezpieczniej mówić o człowieku od chwili poczęcia. Bo to
                    kompletna bzura.
          • agnozen Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka 07.09.06, 11:57
            > "tkanka" z której np. po 6 czy 5 miesiącach(aborcja dozwolona jest chyba do 12
            > tygodnia)powstanie konkretny Jasiu czy Kasia?

Nie tak napewno powstanie, przez pierwsze 3 miesiące bardzo często dochodzi do
            samoistnych poronień...
            • aron2004 Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka 07.09.06, 14:42
              agnozen napisała:

> Nie tak napewno powstanie, przez pierwsze 3 miesiące bardzo często dochodzi do
              > samoistnych poronień...

W następnych miesiącach też ludzie umierają nie wiadomo na co.
          • Gość: ratio Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: 81.219.116.* 07.09.06, 14:00
            A jest zdolny do samodzielnego życia?
            Pozatym zawsze będzie trwał spór pomiędzy etykami chrześcijańskimi a naukowcami
            czy wyznawcami innych wartości i jest to jeden z nierozwiązywalnych problemów -
            więc dlaczego nie pozwolić na aborcję tym dla których ten zarodek to kilka
            komórek w kupie a zostawić sprawę sumieniu chrześcijan, którzy widza oprócz
            kilku komórek jeszcze duszę. Mam wrażenie że problem aborcji robi się coraz
            mniejszy z uwagi na powszechność stosowania środków antykoncepcyjnych. W
            związku z tym problem dotyczy tych najbardziej fanatycznych katolików nie
            stosujących antykoncepcji oraz kleru, który jakoś musi sobie radzić ze swoim
            potomstwem - tylko po co angażują w to całe społeczenstwo a nie tylko jego
            część o takim a nie innym światopoglądzie
            • Gość: EwaR Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.astra-net.com 07.09.06, 14:45
              > A jest zdolny do samodzielnego życia?

A noworodek jest zdolny? Pozostawiony sam sobie umrze po kilku godzinach. W tej
              chwili daje się utrzymać przy życiu wcześniaki urodzone nawet w połowie ciąży.
              100 lat temu takie dzieci by umarły. Czy wtedy nie były ludźmi?

> Pozatym zawsze będzie trwał spór pomiędzy etykami chrześcijańskimi a naukowcami

W każdej dowolnej encyklopedii za początek życia ssaka uznawany jest moment
              zapłodnienia. Nie widzę tu sprzeczności.

więc dlaczego nie pozwolić na aborcję tym dla których ten zarodek to kilka
              > komórek w kupie a zostawić sprawę sumieniu chrześcijan, którzy widza oprócz
              > kilku komórek jeszcze duszę.

Problem polega na tym, że aborcja nie jest jedynie decydowaniem _o sobie_, ale
              także o innym człowieku. Równie dobrze można by postulować, żeby zezwolić na
              zabijanie Żydów/Cyganów/uposledzonych tym wszystkim, którzy nie uznają ich za
              ludzi, "zostawiając sprawę sumieniu tych, którzy widza w nich człowieka".
              ER
              • aron2004 Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka 07.09.06, 15:00
                Gość portalu: EwaR napisał(a):

> A noworodek jest zdolny? Pozostawiony sam sobie umrze po kilku godzinach.

No i już są autorytety moralne ( bodajże prof. Singer z Australii) które
                twierdzą, że większą zbrodnią jest zabicie ryby niż ludzkiego noworodka.
            • Gość: m Re: Dusza jest dowodem istnienia osobnika nie tka IP: *.f.strato-dslnet.de 07.09.06, 14:48
              A nie słyszałeś od tych katoloków, że antykoncepcja to też aborcja? Że to środki wczesnoporonne? Że stosowanie antykoncepcji samo w sobie jest grzechem? Ile razy już to słyszałam. Gdyby dać im prawo do decydowania o takich sprawach, to nawet gdyby badania wylazały, że dziecko urodzi się bez rąk i nóg to nie pozwoliliby na aborcję skazując to dziecko na cierpienia.
      • Gość: krag Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 00:14
        problem w tym, że lekarz dokonuje aborcji legalnie tylko w określonych
        przypadkach i w każdym jest to wybór między większym a mniejszym złem.
        a jeśli nop ma dowody lub podejrzenia, że ci ginekolodzy wykonują aborcję
        nielegalnie to niech zgłaszają to do prokuratury.
        • nop-wroclaw Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 00:26
          masney13 sugerował, że jesteśmy hordą kibiców. Pomyłka. Na meczu nie było mnie
          kilka miesięcy, a jeżeli tam będę to raczej ze względów nazwijmy
          to "zawodowych" niż z powodu jakiejś wielkiej miłości do wywijania szalikiem.
          To, że ktoś napisał gdzieś na obsikanej ścianie NOP nie jest dowodem, ani na
          to, że pisuję po murach, ani na to, że w NOP są kibice. To na tyle o tematach
          sportowych.

Krag legalna aborcja brzmi tak samo mniej więcej jak sprawiedliwość
          socjalistyczna. Aborcja to zawsze mordowanie dziecka. Koniec kropka.

Ciekawi mnie co się teraz stanie kiedy na dniach skoczę do prokuratury z
          doniesieniem o popełnieniu przestępstwa przez NOP. Policja będzie musiała
          przesłuchać autorkę tekstu ponieważ ta napisała, że naklejki
          rozklejają "działacze NOP". Prócz tego wstydzić się powinna autorka, która mimo
          propozycji autoryzacji nie zamieszcza poprawki w tekście.

Dawid Gaszyński
          www.wroclaw.nop.org.pl
          • Gość: krag Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 00:39
            zdradzasz ignorancję w zakresie podstaw prawa. poczytaj kodeks karny i zobacz
            co to jest stan wyższej konieczności - też możesz kiedyś znaleźć się w sytuacji
            ratowania jednego zycia kosztem drugiego. i też to nazwiesz morderstwem? a taka
            jest pierwsza z przesłanek dopuszczalnego przerywania ciązy i o ile wiem (nie
            pamiętam teraz w którym z najpopularniejszych tygodników, ale ostatnio były
            takie statystyki) najczęstsza.
            • nop-wroclaw Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 00:45
              Wyższa konieczność dotyczy ratowania życia przy braku możliwości uratowania
              wszystkich zagrożonych. Jest taka hipotetyczna możliwość, że nie udziela się
              komuś pomocy z braku możliwości lub należy wybierać komu tą pomoc udzielić
              ponieważ udzielenie jej wszystkim jest niemożliwe.
              Odróżniasz aborcję - celowe zabicie dziecka od hipotetycznego przypadku kiedy
              lekarz nie jest w stanie udzielić pomocy wszystkim potrzebującym ? Gdzie Rzym a
              gdzie Krym ?

Wracając do nieścisłości - żeby nie powiedzieć manipulacji - w tekście. Akcja
              była przeprowadzana nie tylko we Wrocławiu i Świdnicy, ale także w Zgorzelcu,
              Wałbrzychu, Górze, Lesznie, Poznaniu, Głogowie oraz Bydgoszczy.

Ciekawi mnie jakie dowody posiada autorka tekstu na to, iż to działacze NOP
              rozklejali naklejki. Spokojnie. Nie oczekuję tu odpowidzi. Autorka tekstu
              udzieli jej Policji ponieważ ta będzie z Nią niebawem rozmawiać.
              • Gość: krag Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 01:13
                to ty nie odróżniasz tych sytuacji.
                Art. 4a. 1. Przerwanie ciąży może być dokonane wyłącznie przez lekarza, w
                przypadku gdy:
                1) ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety ciężarnej.
                to jest bardzo podobny wybór jak w s.w.k. i nie jest morderstwem nie tylko w
                świetle prawa ale znaczenia słowo morderstwo w języku polskim. do książek
                chłopie i do słownika.
                • nop-wroclaw Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 01:34
                  Wszystko to nie zmienia prostego faktu, że aborcja zawsze oznacza zamordowanie
                  dziecka.

Obowiązkiem lekarza jest walczyć o życie swoich pacjentów, a nie
                  stosować "łatwe" rozwiązanie polegające na zamordowaniu jednego z pacjentów.
                  Kilkadziesiąt procent ciąży to ciaże z miejszymi lub większymi komplikacjami -
                  w czystej teorii stanowią zagrożenie, a już tylko od interpretacji lekarza
                  zależy czy uzna to za zagrożenie zdrowia czy życia.

Jakie książki mi proponujesz ?
                  • el_p Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 08:12
                    Czemu twoj poglad ma byc jedynym slusznym? Dla mnie to tylko kilka komorek, a ty
                    narzucasz mi swoj swiatopoglad.

nop-wroclaw napisał:

> Obowiązkiem lekarza jest walczyć o życie swoich pacjentów, a nie
                    > stosować "łatwe" rozwiązanie polegające na zamordowaniu jednego z pacjentów.

To stoi w sprzecznosci z sytuacja kiedy zycie matki jest zagrozone, co wtedy?
                    Zabijacie dorosle kobiety?
                    • sothis666 szkoda czasu 07.09.06, 08:55
                      > To stoi w sprzecznosci z sytuacja kiedy zycie matki jest zagrozone, co wtedy?
                      > Zabijacie dorosle kobiety?

No oczywiscie.
                      Przecież sa grzeszne i nieczyste.

Szkoda czasu, ktos powyżej zacytował fragment obowizującego przepisu który jest jasny jak słońce a ten dalej swoje ze "to nie zmienia faktu". Skąd nabuzowany i wdzięczny swej Organizacji (wskazała mu potrzebnego jak powietrze Wroga) 17-latek ma wiedzieć cokolwiek o wyborach jakie stają czasem przed kobietą czy lekarzem? Albo o tym że jest tylko mięsem wyborczym dla facetów mających ten cały Naród, Kraj i inne takie głęboko. Z książki dmowskiego? giertycha?

50lat PRL przyprawionego klerykalizacją daje nam lata opóźnienia w rozwoju społecznym, co widać po obecnej władzy i takich różnych NOP-ach...

• Gość: wojtasoo Re: szkoda czasu IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 10:53
                        A ja tam się cieszę że są tacy ludzie którza aż tak bardzo wierzą na słowo :)
                        To wspaniała cecha wspaniałego obywatela. Taki obywatel który nie musi myśleć,
                        tylko który potakuje słowom księdza z ambony.
                        Obywatel który nie musi myśleć sprawnie wykonuje rozkazy. Nie unika przed
                        płaceniem podatków - szkoda że z racji na obniżoną kreatywność mało zarabia i
                        mało tych podatków płacić może, ale to nie ważne. Ważne że płaci wdowi grosz!

Ja osobiście po prostu uwielbiam takich ludzi roboty.
                        Dzięki nim żyje mi się wygodnie i dostatnio.

Oczywiście powinien on się cieszyć że nie opływa w wygody które ja mam. Łatwiej
                        się dostanie do nieba. A ja będę miał problem. Ale spoko! Wszystko rozdam na
                        łożu śmierci, ładnie się wyspowiadam i będzie ok.
                  • critic Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce umrzeć 07.09.06, 12:42
                    nop-wroclaw napisał:

> Wszystko to nie zmienia prostego faktu, że aborcja zawsze oznacza zamordowanie
                    > dziecka.
                    >
                    > Obowiązkiem lekarza jest walczyć o życie swoich pacjentów, a nie
                    > stosować "łatwe" rozwiązanie polegające na zamordowaniu jednego z pacjentów.

A teraz pytanie z innej beczki: co ma zrobić czternastolatka zgwałcona przez
                    jakiegoś maniaka - co ma zrobić, jeśli w wyniku tago gwałtu zaszła w ciążę?
                    Zrujnować sobie życie tylko przez to, że dorwał ją jakiś przestępca?
                    • aron2004 Re: Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce u 07.09.06, 14:44
                      critic napisał:

> A teraz pytanie z innej beczki: co ma zrobić czternastolatka zgwałcona przez
                      > jakiegoś maniaka - co ma zrobić, jeśli w wyniku tago gwałtu zaszła w ciążę?

oddać dziecko do adopcji.
                      • el_p Re: Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce u 07.09.06, 14:48
                        Tak, bo wszyscy az sie pala do adopcji, a przepisy mamy takie, ze adopcja jest
                        latwiejsza niz zakupy w tesco. Dzieci bez rodzicow az tancza ze szczescia, nie
                        widizales tych radosnych buziek w domach dziecka?
                        Ale co tam, plodzmy plodzmy plodzmy, nie liczy sie jakosc tylko ilosc.
                        Latwiej jest zlikwidowac kilka komorek, a to ze kilku lubiacych sukienki Panow
                        uwaza, ze to zbrodnia, to juz ich problem.
                      • sir.vimes Re: Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce u 07.09.06, 14:49
                        Dlaczego narażać zdrowie , a może i życie, bezbronnego, niewinnego , czującego
                        DZIECKA, jakim niezaprzeczalnie jest zaledwie 14-letnia dziewczynka?
                        • Gość: robert Re: Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce u IP: *.chello.pl 07.09.06, 19:17
                          oddac do adopcji, tak, jak bedzie kogo oddac, pod warunkiem, ze matka (14 letnie
                          dziecko) przezyje ciaze

qwa, konski ryj powiniej wprowadzic obowiazkowa mature z biologii
                          • lot93 Re: Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce u 07.09.06, 19:20
                            Gość portalu: robert napisał(a):

> qwa, konski ryj powiniej wprowadzic obowiazkowa mature z biologii

Nie wprowadzi. Ma nadzieję, że biologicznie "ciemny lud" będzie się szybciej rozmażał.
                      • Gość: Kobieta [...] IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 07.09.06, 19:20
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • sir.vimes Re: Do aron2004 07.09.06, 20:08
                          A dlaczego żle życzysz jego żonie (choć wątpię w jej istnienie).
                      • szapoba Re: Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce u 08.09.06, 11:08
                        A wiesz, jaki negatywny wpływ ma ciąża na intensywnie rozwijający się organizm
                        dziwczynki w wieku lat czternastu? W wieku lat czternastu wiele dziwcząt zaczyna
                        dopiero miesiączkować, kości miednicy, biodrowe, spojenia łonowego są w okresie
                        intensywnego wzrostu, ale nie są ukształtowane! Dziecko w wieku lat czternastu
                        nie jest fizjologicznie przygotowane do rodzenia dzieci! Polecam wizytę w
                        czytelni jakiejkolwiek AM. Nawiasem mówiąc, dlaczego chcesz traktować małoletnią
                        ofiarę jakiegoś degenerata, jak wór ropłodowy na jego geny? Dlaczego ta
                        nieukształowana fizycznie ofiara ma narażać swoje zdrowie, życie aby wydać na
                        świat geny gwałciciela? Pomyśl trochę, jak byś się czuł, gdyby coś takiego
                        trafiło w Twoją córkę (oczywiście nie daj Bóg)? Pozdrawiam
                        • Gość: Kobieta Re: Czyli lepiej nic nie robić i pozwolić matce u IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 08.09.06, 23:49
                          A ja jeszcze spytam: dlaczego JAKAKOLWIEK kobieta, czternasto- czy tez
                          czterdziestoletnia, ma podejmowac trudy zwiazane z ciaza, zeby wydac na swiat
                          pomiota jekiegos gwalciciela? Dlaczego zdruzgotana gwaltem kobieca psychika,
                          ktora czesto trzeba po takim fakcie "naprawiac" dlugoletnia terapia, ma
                          cierpiec i nosic w sobie to pietno jescze dluzej? I wreszcie - czemuz ma
                          jakakolwiek kobieta tracic urode, bo przeciez ciaza to takze rozstepy na
                          skorze, nadwaga, rozluznienie miesni pochwy po porodzie - czy kobieta ma to
                          wszystko znosic, bo jakiemus zwyrodnialcowi sie akurat zachcialo podupczyc?
                          Przepraszam, ale niektorzy mezczyzni to tak tepe, szowinistyczne swinie,
                          ze "Seksmisja" z jej calym przesmiewczym femiznizmem, nagle staje sie dziwnie
                          prawdziwa i adekwatna do sytuacji...
                  • Gość: MM Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.bremultibank.com.pl 07.09.06, 13:23
                    > Wszystko to nie zmienia prostego faktu, że aborcja zawsze oznacza zamordowanie
                    > dziecka.

Dziecka?? Wybacz, ale to spora nadinterpretacja. Na etapie, na którym można
                    dokonać aborcji jest to tylko zbieranina komórek, która nie czuje, nie myśli i
                    nie jest w stanie samodzielnie egzystować. Byle kurczak ma w sobie znacznie
                    więcej z istoty żywej niż taki płód - a ile kurczaków codziennie się w polsce
                    zabija, abyśmy mogli je zjeść na obiad? Może zamiast zajmować się sprawami,
                    których nie rozumiecie, zróbcie akcję protestacyjną przeciwko mordowaniu
                    kurczaczków...
                    Pozdrawiam.
                    Marek.
                    • Gość: EwaR Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.astra-net.com 07.09.06, 14:52
                      Dziecka?? Wybacz, ale to spora nadinterpretacja. Na etapie, na którym można
                      > dokonać aborcji jest to tylko zbieranina komórek,

W wielu krajach mozna dokonywać aborcji do ostatnich miesięcy...

która nie czuje, nie myśli i
                      > nie jest w stanie samodzielnie egzystować.

Już teraz ratuje się dzieci urodzone w połowie ciąży. Czy o człowieczeństwie
                      decyduje postęp technologiczny?
                      ER
                    • Gość: m Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.f.strato-dslnet.de 07.09.06, 14:54
                      Popieram!
                  • Gość: klakson Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:35
                    Czy ty naprawdę nie odróżniasz rozbicia jajka od zabicia kurczaka? Widzisz,
                    płód ma niewiele wspólnego z człowiekiem jeśli chodzi załóżmy o umiejętność
                    samodzielnego myślenia, chociaż jesteś ciekawym przypadkiem i może to akurat
                    zweryfikuję. Bo zakładam że już nie jesteś płodem a z tym myśleniem też
                    nienajlepiej. Sto osób musi tłumaczyć jednemu łysemu a on i tak powtarza
                    usłyszane teksty.
                    • Gość: antydresssssss Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.09.06, 22:24
                      patrz post wyzej. dzieci ratuje sie od 6 mies ciazy czasami wczesniej. jajko
                      jest wydalane podczas miesiaczki
              • Gość: Realistka Ten wredny świstak... IP: *.neurosoft.pl 07.09.06, 10:35
                I wyjątki z tekstu nop-wroclaw :

> Ciekawi mnie jakie dowody posiada autorka tekstu na to, iż to działacze NOP
                > rozklejali naklejki. Spokojnie. Nie oczekuję tu odpowidzi. Autorka tekstu
                > udzieli jej Policji ponieważ ta będzie z Nią niebawem rozmawiać.

Oczywiście poinformujesz nas tu na forum, gdy już złożysz to doniesienie.

> Wracając do nieścisłości - żeby nie powiedzieć manipulacji - w tekście. Akcja
                > była przeprowadzana nie tylko we Wrocławiu i Świdnicy, ale także w Zgorzelcu,
                > Wałbrzychu, Górze, Lesznie, Poznaniu, Głogowie oraz Bydgoszczy.

Jesteś bardzo dobrze poinformowany, jak na przedstawiciela organizacji, która z
                rozklejaniem nie ma nic wspólnego. W artykule jest mowa tylko o Wrocławiu i
                Świdnicy. Czy może coś zostało przeoczone...?

Końcowy fragment artykułu:
                „Dawid Gaszyński zapewnia, że to nie działacze Narodowego Odrodzenia Polski
                naklejali drastyczne zdjęcia przy konkretnych gabinetach. - My tylko rozdajemy
                te naklejki i nie możemy odpowiadać za miejsca, w których ktoś je przykleił. ”

Za to klej jest wszędzie jednakowo mocny.

No a świstak siedzi i zawija te sreberka…

Pzdr.
              • Gość: czytelnik Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:37
                Dziecko jest dzieckiem kiedy sie urodzi.
                • Gość: Myslący Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:12
                  Życie ludzkie rozpoczyna się w chwili poczęcia i winno trwać do biologicznej
                  śmierci.
            • milet_z_sedesu ***Nie dyskutujcie z faszystami**** 07.09.06, 11:03
              Wy sliujcie info do moderatora z żadaniem usunięcia postu!!!!
              • Gość: ???? [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:37
            • Gość: normalny Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:30
              pamiętaj że to CZŁOWIEK tworzy prawo!!!
              można też utworzyć prawo i zabijać zgodnie z prawem , np. kobiety z małym
              biustem , albo facetów poniżej 180 cm wzrostu.
              Wszystko zgodnie z obowiązującym prawem!
              • Gość: wojtasoo Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:35
                Rozumiem.
                A ty chcesz mieć prawo (świeckie) do piętnowania i karania lekarzy?

Bo prawo morlane do ich sądzenia i wykonywania wyroków to ty już sam sobie
                przyznałeś.

A Jezus powidział, nie sądzcie bo zostaniecie osądzeni...

----
                Nie lubię ludzi którzy mówią mi że stoją morlanie wyżej ode mnie i mają prawo
                mnie osądzać.
                • Gość: normalny Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:44
                  lekarz ma przede wszystkim leczyć i nie szkodzić!!!
                  a lekarz , który przerywa życie nie jest lekarzem.
                  A płód jest życiem , bo jak się go "zostawi " w spokoju, to za kilka
                  miesięcy "wychodzi" człowiek.
                  • Gość: wojtasoo zdziwiony ;) IP: *.remontowa.com.pl 07.09.06, 11:50
                    Mi się wydaje że mówimy tu o przypadku kiedy zostawienie płowu podowuje śmierć
                    matki i dziecka? Albo jednego z nich? Tzw. śmiertelne zagrożenie życia?

A może się pomyliłem...

Tak więc, nie zawsze zostawienie płodu doprowadzi do urodzenia żywego dziecka i
                    wciąż żywej matki tego dziecka. Nie zawsze.

Powinienem mieć dwie siostry. Czasami się zastanawiam jak by to było mieć dwie
                    starsze siostry. Dobrze że chociarz mojej matce się nic nie stało...
                    Kasia i Marta. Tak miały mieć na imię... +++
                  • Gość: w Re: ....... IP: 213.192.75.* 07.09.06, 11:55
                    Gość portalu: normalny napisał(a):
                    > A płód jest życiem , bo jak się go "zostawi " w spokoju, to za kilka
                    > miesięcy "wychodzi" człowiek.

Jak widać, nie zawsze wychodzi...
          • Gość: nastr Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.range86-141.btcentralplus.com 07.09.06, 01:04
            to co ,moze bojowki sld wydrukowaly i rozpowszechnialy naklejki z logo nop,
            zeby skompromitowac tak wazna i wplywowa organizacje? pewnie prowokacja
            zydowska? nie radzilbym sie dawidku wysilac. drugi raz sukces mlodziezy
            wszechpolskiej sie nie powtorzy ani im ani innym przyglupom o podobnych
            pogladach wlaczajac twoich 50 ziomali z calej Polski (bo tylu was zapewne
            jest). a swoja droga niezle imie jak na narodowca.pogratulowac
            • nop-wroclaw Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 01:29
              > to co ,moze bojowki sld wydrukowaly i rozpowszechnialy naklejki z logo nop,
              > zeby skompromitowac tak wazna i wplywowa organizacje?

A czy ja gdzieś powiedziałem, ze te naklejki nie są nasze ? Oczywiście, że są
              nasze. Sami je produkowaliśmy, sami wymyślaliśmy i sami rozdawaliśmy
              przechodniom w wielu miastach kraju.

> pewnie prowokacja
              > zydowska?

Z konia spadłeś ?

>nie radzilbym sie dawidku wysilac. drugi raz sukces mlodziezy
              > wszechpolskiej sie nie powtorzy ani im ani innym przyglupom o podobnych
              > pogladach wlaczajac twoich 50 ziomali z calej Polski (bo tylu was zapewne
              > jest).

MW sukcesu nie odniosła. Okazali się takimi samymi politycznie poprawnymi
              obłudnikami jak wszyscy inni.

Przygłupem może jest Twój ojciec albo matka, ale żaden z nas. Zawsze
              rozpoczynasz dyskusję od nazywania kogoś przygłupem ?

Z braku laku zostaje Ci podniecać się imieniem.

www.wroclaw.nop.org.pl
              • Gość: ok Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: 194.146.216.* 07.09.06, 05:23
                nie można zabić kogoś, kto jeszcze się nie urodził.

O zrobieniu skrobanki powinna decydować wyłącznie kopbieta. To jej brzuch, a do
                przecięcia pępowiny płód jest częścią JEJ organizmu, jej ciała. Mężczyzna może
                jedynie iść w tym względzie ZA kobietą.

Świętoszkowate ministrantciątka.
                • Gość: Joanna Przybył Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.wroclaw.mm.pl 07.09.06, 10:06
                  Bardzo słuszne zdanie. Rozpływamy się histerycznie nad zygotą, a nie bronimy
                  niechcianych, katowanych dzieci , już narodzonych- wbrew woli kobiet, które
                  nie miały możliwości wyjścia z z sytuacji niechcianej, przypadkowej ciąży.
                  • Gość: lekarz Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 10:20
                    "tkanka"? "zygota"?
                    "tkanka" z której np. po 6 czy 5 miesiącach(aborcja dozwolona jest chyba do 12
                    tygodnia)powstanie konkretny Jasiu czy Kasia?
                    Czyli ta "tkanka" jak jej się nie ruszy to rozwinie się w nowego człowieka.
                    taką samą "tkanką" jest pijak , który leży i nic nie czuje , też można go zabić?
                    Bo przecież dopiero za jakiś czas będzie trzeźwy i w pełni samodzielny.

przypadkowa ciąża?
                    hahaha
                    tzn. przez przypadek uprawiałaś seks?

• Gość: wojtasoo Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 10:58
                      Nie.
                      Czasami "przypadkowo" kobiety są gwałcone. Więc?
                      • milet_z_sedesu ****Nie rozmawiać z faszystami**** 07.09.06, 11:00
                        Gość portalu: wojtasoo napisał(a):

> Nie.
                        > Czasami "przypadkowo" kobiety są gwałcone. Więc?
                        Wszystkie posty od faszysty zgłosiłem do moderatora do wykasowania.
                        Nie rozmawiać z nim.
                        Zróbcie to samo co ja.
                      • Gość: lekarz Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:23
                        więc zgodnie z jedyną prawidłową linią myślenia nowoczesnego , wszystkich
                        ludzi , którzy są efektem gwałtu trzeba zabić.
                        Bo człowiek poczęty w wyniku gwałtu , to nie jest człowiek.
                        Dodatkowo można dołozyć tzn. zabić jeszcze tych , co zostali poczęci przez
                        przypadek.
                        • agnozen Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 12:06
                          > więc zgodnie z jedyną prawidłową linią myślenia nowoczesnego , wszystkich
                          > ludzi , którzy są efektem gwałtu trzeba zabić.

Ustawa o aborcji dopuszcza usunięcie ciąży w takim wypoadku a nie nakazuje...
                          Nikt nie zmusz zgwałconej kobiety do aborcji ale też nikt jej nie będzie jej
                          wspierał w utrzymaniu i wychowaniu takiego dziecka.
                    • Gość: szadoka Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: 212.160.172.* 07.09.06, 11:03
                      a o gwalcie "lekarzu " slyszales?
                      • Gość: wojtasoo Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:06
                        ciii, daj spokój
                        to na pewno ten typ gościa, który uważa że zawsze kiedy kobieta mówi nie to
                        tylko aby się podroczyć i jeszcze bardziej go podniecić

W jego umyśle coś takiego jak gwałt może nie figurować.
                    • critic Pseudolekarz 07.09.06, 12:47
                      Gość portalu: lekarz napisał(a):

> przypadkowa ciąża?
                      > hahaha
                      > tzn. przez przypadek uprawiałaś seks?

A o czymś takim jak gwałt to się nie słyszało? Moherowy berecik zasłonił uszka?

Nie podszywaj się pod lekarza, bo tylko utwierdzasz ludzi w niechęci do tej
                      grupy zawodowej.
                    • Gość: marysia Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.os1.kn.pl 08.09.06, 12:32

Uprawiać to można pole
                      hahaha

>tzn. przez przypadek uprawiałaś seks?

Uprawiać to można pole
                      Ha ha ha

Wystarczy, że osobnik po czasie okaże się nieodpowiedni na tatę i partnera.
                • Gość: ufufuf... Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.bb.netvision.net.il 07.09.06, 11:59
                  nareszcie jakies rozsadne zdanie w tej dyskusji.to nie lekarz decyduje o aborcji
                  i nie jakas banda trzynogich oszolomow. kobieta decyduje czy chce brac na siebie
                  te odpowiedzialnosc urodzenia i wychowania dziecka. bo tu chyba wiekszosc
                  zapomniala, ze dziecko to nie tylko ciaza. trzeba je pozniej nakarmic, dac dom i
                  wychowac. ciekawa czy ta bande tez interesuje co sie dzieje z narodzonymi
                  niechcianymi dziecmi....
                  • Gość: wojtasoo Odpowiedź IP: *.remontowa.com.pl 07.09.06, 12:02
                    Któryś z "normalnych" gdzieś tu napisał że nie. Nie interesują ich bezdomne, czy
                    głodne dzieci z patologicznych rodzin.
                    • hubba_hubba Re: Odpowiedź 07.09.06, 13:52
                      Najciekawsze jest to, że zwolennicy zakazu aborcji są najczęściej równocześnie zwolennikami wprowadzenia kary śmierci. Nijak tego pojąć nie mogę. Tak samo jak nie mogę pojąć myśliwych, którzy twierdzą, że kochają przyrodę i zwierzęta.
                      • aron2004 Re: Odpowiedź 07.09.06, 14:45
                        hubba_hubba napisał:

> Najciekawsze jest to, że zwolennicy zakazu aborcji są najczęściej
                        równocześnie
                        > zwolennikami wprowadzenia kary śmierci.

Bo kara śmierci jest dla ludzi winnych zabójstwa, a małe dziecko nie może
                        nikogo zabić z premedytacją.
                      • Gość: raf Re: Odpowiedź IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:26
                        Kara śmierci dotyczy zbrodniarzy, aborcja niewinnych dzieci. Co w tym trudnego
                        do zrozumienia?
                        • sir.vimes Re: Odpowiedź 07.09.06, 20:29
                          Płód to nie dziecko, larwa to nie motylek, jajecznica to nie zwłoki kury.
                          • Gość: Raf Re: Odpowiedź IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:48
                            Ale larwa to już życie.
                        • lot93 Re: Odpowiedź 07.09.06, 20:38
                          Gość portalu: raf napisał(a):

> Kara śmierci dotyczy zbrodniarzy, aborcja niewinnych dzieci. Co w tym trudnego
                          > do zrozumienia?

Jeżeli wg nauki społecznej kościoła katolickiego powinno się bronić każdego życia, to w czym jest
                          gorsze życie mordercy od embrionu poczętego w wyniku gwałtu kazirodczego? Jedno i drugie to
                          "życie". Jakieś uwagi "apologeto" życia?
                          • Gość: Raf Re: Odpowiedź IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:50
                            Nie jestem zwolennikiem katolickiej nauki społecznej. Jestem osoba niewierzącą.
                            Kara śmierci jest następstwem aktu woli przestępcy. Dokonał świadomie czynu
                            zagrożonego czapą - jego wybór. Jest to więc coś w rodzaju samobójstwa. Aborcja
                            to uderzenie w drugą istotę ludzką wbrew jego woli.
                            • lot93 Re: Odpowiedź 07.09.06, 20:52
                              Gość portalu: Raf napisał(a):

> Aborcja to uderzenie w drugą istotę ludzką wbrew jego woli.

A skąd wiesz? Miałeś(aś) wizje?
                              • Gość: Raf Re: Odpowiedź IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:54
                                > A skąd wiesz? Miałeś(aś) wizje?

To chyba oczywiste, że każdy normalny człowiek chce zyć.
                                • lot93 Re: Odpowiedź 07.09.06, 21:07

> > A skąd wiesz? Miałeś(aś) wizje?
                                  >
                                  > To chyba oczywiste, że każdy normalny człowiek chce zyć.

A ta normalność zaczyna się od którego miesiąca życia poczętego? Od kiedy pojawia się chęć życia
                                  zygoty? I dalej... kiedy kończy się chęć życia skazańca?
                                  • Gość: Raf Re: Odpowiedź IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:09
                                    > A ta normalność zaczyna się od którego miesiąca życia poczętego? Od kiedy pojaw
                                    > ia się chęć życia
                                    > zygoty?

Wpadłeś. Nawet roczne dziecko nie wykazuje chęci zycia, gdyż jest jeszcze
                                    nieświadomą roślinką. Właśnie zaaprobowales wszystkie zbrodnie na dzieciach tej
                                    kategorii wiekowej.

>I dalej... kiedy kończy się chęć życia skazańca?

W momencie popełnienia zbrodni. Pamiętaj - przestępstwo jest aktem woli. Robisz
                                    coś, godzisz się na wszystkie tego konsekwencje prawne...
                                    • lot93 Re: Odpowiedź 07.09.06, 21:46

> > A ta normalność zaczyna się od którego miesiąca życia poczętego? Od kiedy
                                      > pojaw
                                      > > ia się chęć życia
                                      > > zygoty?
                                      >
                                      > Wpadłeś. Nawet roczne dziecko nie wykazuje chęci zycia, gdyż jest jeszcze
                                      > nieświadomą roślinką. Właśnie zaaprobowales wszystkie zbrodnie na dzieciach tej
                                      > kategorii wiekowej.
                                      >
                                      > >I dalej... kiedy kończy się chęć życia skazańca?
                                      >
                                      > W momencie popełnienia zbrodni. Pamiętaj - przestępstwo jest aktem woli. Robisz
                                      > coś, godzisz się na wszystkie tego konsekwencje prawne...

Chorego psychicznie też?
                                      Abstrachując od choroby psychicznej skazańca.. Kto ci dał prawo do sądzenia o życiu i śmierci? Kto?
                                      Kto Ci dał prawo decydowania, które życie ma się narodzić a które możesz zgładzić? Kto?
                                      Takich, jak Ty cechuje jedno: niekonsekwecja logiczna. Dlaczego? Bo wpisuje się w krótkowzroczne
                                      dążenia polityczne. Tylko.
                  • Gość: kor Re: Robisz wrazenie ze jestes niechcianym dzieckie IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 07.09.06, 15:23
                    m SLD. pAcanie demokracja jest dla MICHNIKA I dla Narodowcow w takim samym
                    wymiarze.
                • Gość: raf Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:23
                  Czyli można zabić nawet dziecko, które znajduje się na zewnątrz, jesli jeszcze
                  nie przecięto pępowiny? Hehehe!!!
                  • lot93 Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 20:29

> Czyli można zabić nawet dziecko, które znajduje się na zewnątrz, jesli jeszcze
                    > nie przecięto pępowiny? Hehehe!!!

Pan(i) ma tylko cztery zwoje i z przeproszeniem, jak kura sra gdzie popadnie? Czy ten tekst to tylko tak
                    dla "paddzierżania razgawora"? Bo kretynizm tu zapodany można zakwalifikować tylko do ułomności
                    intelektualnej.
                    • Gość: Raf Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:53
                      Jestes takim fanatykiem, że nie dostrzegasz ewidentnej głupoty swoich
                      sojuszników. Jakiś inteligent napisał, że człowiekiem stajemy się w momencie
                      przecięcia pępowiny, a ty nawet nie zwrociles na to uwagi. A do tego nazwałeś
                      kretynem człowieka, który z tego idiotycznego tekstu się wyśmiewał.

Zwolennicy aborcji coraz bardziej pokazują swoją ignorancję i zacietrzewienie...
                      • lot93 Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 21:01

> Jestes takim fanatykiem, że nie dostrzegasz ewidentnej głupoty swoich
                        > sojuszników. Jakiś inteligent napisał, że człowiekiem stajemy się w momencie
                        > przecięcia pępowiny, a ty nawet nie zwrociles na to uwagi. A do tego nazwałeś
                        > kretynem człowieka, który z tego idiotycznego tekstu się wyśmiewał.
                        >
                        > Zwolennicy aborcji coraz bardziej pokazują swoją ignorancję i zacietrzewienie..
                        > .

Do naśmiewania się służą cudzysłowy, smile. W tak ułomnym formacie, jak ten na forum GW, każdy
                        piszący powinien zdawać sobie sprawę, że brak w/w "ozdobników' spowoduje potraktowanie
                        wypowiedzi "serio". Ty miałeś wizję! Pojąłeś wypowiedź rafa inaczej! Mam ci za to postawić pomnik?
                        Mogę, tylko przyjdzie inny (to ostatnio w modzie) i Cię skosi z piedestału oraz opluje. :)
              • Gość: wojtasoo Małe pytanko do nop-wrocław (pilne) IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:03
                Jak wielu bezrobotnym kobietom (albo w innej trudnej życiowo sytuacji)
                wychowującym trójkę dzieci pomogłeś?

Np: załątwiłeś pracę, pomogłeś naprawić zlew, nawet jakiś mały detal.

I drugie pytanko przy okazji: Jak dużo dzieci samemu masz, wychowujesz i
                utrzymujesz?
                • nop-wroclaw www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 12:13
                  Jeżeli pilnie chcesz się kontaktować to zadzwoń albo napisz mail. Ja nie siedzę
                  tu non-stop.

Nikomu nie pomagam. Brak pomocy ma być argumentem za zabijaniem dzieci ? Lepsze
                  zabicie dziecka niż urodzenie go nawet w biedzie ? A może tak mordować nawet
                  dwulatki w rodzinach gdzie jest bieda ?

Czy stan majątkowy ma być usprawiedliwieniem dla mordowania kogokolwiek ?

Dawid Gaszyński
                  www.wroclaw.nop.org.pl
                  • Gość: Realistka !... Ciekawa jestem odpowiedzi... IP: *.neurosoft.pl 07.09.06, 13:53
                    nop-wroclaw napisał:

> Nikomu nie pomagam. Brak pomocy ma być argumentem za zabijaniem dzieci ?
                    Lepsze
                    >
                    > zabicie dziecka niż urodzenie go nawet w biedzie ? A może tak mordować nawet
                    > dwulatki w rodzinach gdzie jest bieda ?

Czyli - nie masz własnych dzieci. Oczywiście - o ile wiesz.
                    Bo tego nigdy nie możecie Panowie być pewni.

A tak przy okazji: jesteś pewny, że żadna kobieta mie nusiała skrobać zygoty
                    powstałej m.in z Twojego plemnika? I tylko nie powiedziała Ci o tym ?
                    Ciekawa jestem odpowiedzi...

Pzdr.

• Gość: NOP Narodowe Odrodzenie Polski IP: 85.195.119.* 07.09.06, 14:55
                      Proszę nie mierzyć swoją miarką innych. Nie każda kobieta zabija własne dzieci,
                      nie każda daje dupy na lewo i prawo i ma z tego tytułu problemy.

Dawid Gaszyński
                      www.wroclaw.nop.org.pl
                      • Gość: Realistka To jest unik IP: *.neurosoft.pl 08.09.06, 12:22
                        To jest klasyczny unik, nie mam złudzeń, że doczekam się odpowiedzi na moje
                        pytanie. Zresztą, od początku ich nie miałam.

Pzdr.
                    • Gość: antirealistka Re: !... Ciekawa jestem odpowiedzi... IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.09.06, 22:37
                      ciekawy jestem czy autorka ma dzieci.... ?
                      • lot93 Re: !... Ciekawa jestem odpowiedzi... 07.09.06, 22:56
                        Gość portalu: antirealistka napisał(a):

> ciekawy jestem czy autorka ma dzieci.... ?

A Ty jesteś ofiarą gwałtu lub wymuszonego stosunku kazirodczego zakończonego ciążą?
                      • Gość: Realistka Re: !... Ciekawa jestem odpowiedzi... IP: *.neurosoft.pl 08.09.06, 12:32
                        Gość portalu: antirealistka napisał(a):

> ciekawy jestem czy autorka ma dzieci.... ?

Chcesz sprawdzić, czy jestem uprawniona do zabierania głosu?
                        Owszem, mam, i w dodatku sama urodziłam.

Możesz to o sobie powiedzieć?

Pzdr.
              • d.w.o.r.i.a.n.i.n Nie prawda MW odniosła wielki sukces :-) ... 07.09.06, 11:45
                A pomysłu z akcją i hasłem (świetne !) gratuluje :-)
          • cybulski.t Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 11:26
            Rozdawaliście tylo naklejki...
            Hitler tez sam nie zabijal :)
            A swoja droga to jest po prostu hamstwo. Rownie dobrze mozna by oskarrzac
            policjantow o morderstwa (przeciez niekiedy kogos zabija). Nauczycieli o
            molestowanie nieletnich (zdarzylo sie kilka razy). itd, itd.
            Zgadzam sie, ze ewentualnymi podejrzeniami powinna zajac sie prokuratura. A NOP
            powienien odpowiedziec za niszczenie mienia.
            A lekarzom pozwolmy leczyc w spokoju.
          • agnozen Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 11:50
            > legalna aborcja brzmi tak samo mniej więcej jak sprawiedliwość
            > socjalistyczna. Aborcja to zawsze mordowanie dziecka. Koniec kropka.

Czyli twoim zdaniem chore kobiety mają rodzić mimo zagrożenia swojego życia i
            zdrowia, mają stać się kalekami albo mają umrzeć, bo ty stawiasz potencjalne
            życie nad życie człowieka (a może kobieta to dla ciebie nie w pełni człowiek,
            taki podludź?) Oczywiście kobiety mają rodzić kalekie dzieci albo z chorobami
            genetycznymi, czyżbyś chciał łożyć na ich leczenie i utrzymanie? A i pewnie
            zgwałcone kobiety mają rodzić dzieci swoich oprawców... Masz siostrę, matkę?
            Rozwala mnie takie podejście, jesteś człowieku zaślepiony i wiesz tyle o życiu
            co nic:-(
          • iluminacja256 Dawidzie Gaszyński!!! 07.09.06, 13:21
            Dawidzie Gaszyński - a ty, ile jeszcze naklejek o holokauście musisz nakleic na
            drzwiach ginekologów, zanim adoptujesz choć jedno dziecko?
          • Gość: A. Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:14
            Uwielbiam i jestem szczerze wdzięczna losowi za mozliwość obserwacji:
            1. wycierania sobie pyska ideologią ( a prawda jest taka, że im blizsza
            kościoła, wiary i seksu tym większy skutek odnosi rejwach wokół niej i tym
            większa szansa na dostanie się w poselskie ławy)
            2. kocham obserwować jak do mojego brzucha przypierniczają się ludzie, którym
            sę wydaje, że mają prawo do głoszenia i interpretacji praw boskich, moralnych i
            etycznych, bo są do tego predystynowani. Mają rację: wydaje im się.
            3. nic mnie tak nie bawi, jak dziwne milczenie organów ścigania w sprawie
            zniszczenia mienia prywatnego obywateli.

I tylko jedna konkluzja: zyczę Panu Dawidowi, aby ktoś kiedyś go napadł...I tak
            bardzo pogwałcił jego prywatność i godność, by zobaczył jak się czuję kobiety
            zgwałcone np. Bo ja mam świadomość,że ciążę w wyniku gwałtu
            usunęłabym...Dlatego, że patrząc na dziecko miałabym całe zycie świadomośc w
            jakich warunkach zostało poczęte i jak bardzo mnie ten akt upokorzył. I wiem,
            że ani nie kochałabym dziecka ani..I pieprzenie o instynkcie macierzyńskim
            mozna sobie włozyć tam, gdzie....Wiem, bo zostałam napadnięta.

Z pozdrowienia i zyczeniami bycia człowiekiem, a nie tylko betonem:)
            A.
            • Gość: antiA. Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.09.06, 22:40
              czy aborcja przeciwdziala gwaltom???
              • lot93 Re: Narodowe Odrodzenie Polski www.wroclaw.nop.or 07.09.06, 22:42
                Gość portalu: antiA. napisał(a):

> czy aborcja przeciwdziala gwaltom???

A kara śmierci morderstwom?
      • Gość: Realistka Sam się wrzuciłeś... IP: *.neurosoft.pl 07.09.06, 10:14

> [...]W przypadku nazistów chodzi o podludzi, w
        > przypadku feminazistów o zlepki komórek. Zło jednak identyczne...
        >
        > I żeby nie było, nie cierpię NOP-u i innych tego typu organizacji (ale pewnie
        > zostanę wrzucony razem z nimi do jednego worka...).

Swoją drogą - ciekawe słowo: "feminazista".
        Poza tym - błąd. Sam do tego worka wskoczyłeś.

Pzdr.

• Gość: raf Re: Sam się wrzuciłeś... IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:28
          > Swoją drogą - ciekawe słowo: "feminazista".
          > Poza tym - błąd. Sam do tego worka wskoczyłeś.

Każdy przeciwnik zabijania dzieci jest nopowcem - widocznie masz bardzo wąskie
          horyzonty.

Nie pozdrawiam.
      • r-mi Narodowcy - kryminaliści 07.09.06, 11:01
        Najlepiej ponaklejać im równie durne naklejki na drzwiach domów lub samochodów
        np. "Jak cię widzę to jestem za aborcją" i wielkie zdjęcie osła bo chyba w tej
        sprawie nie można liczyć na sprawiedliwość. Myślałem, że w tym śmiesznym kraju
        istnieje jeszcze coś takiego jak poszanowanie własności. Jeśli kryminalista
        kradnie czy niszczy skrzynkę pocztową albo ścianę budynku - powinien być
        traktowany jak kryminalista, a za swój czyn zapłacić albo przynajmniej odsiedzieć.

--
        rmi.blox.pl
        • Gość: wojtasoo Re: Narodowcy - kryminaliści IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:17
          W Kaczogrodzie, gdzie cała policja warszawy szukajała "bezdomnego" za wyrażenie
          opinii (z wylagryzmami, to fakt) o osobie publicznej?

A PiS dążąc do zlikwidowaniu "układu" tworzy swój własny układ?

Zejdż na ziemię.

Właśnie mi przyszło do głowy!!!

Czym się różni przeciętny polityk PiS od przeciętnego gościa z żołtymi papierami?

Niczym - i jeden i drugi często cierpi na syndrom teorii spiskowej.
          Po prostu jeden ma immunitet, a drugiego rodzina uznała za niezdotnego do życia
          w społeczeństwie.
        • Gość: raf Re: Narodowcy - kryminaliści IP: *.korbank.pl 07.09.06, 14:48
          Akurat własność tych ginekologów z dużą dozą prawdopodobieństwa pochodzi z
          przestępstwa, a tej szanować nie trzeba.
          • Gość: Realistka Najniebezpieczniejszy pogląd, jaki tu przeczytałam IP: *.neurosoft.pl 08.09.06, 12:39

> Akurat własność tych ginekologów z dużą dozą prawdopodobieństwa pochodzi z
            > przestępstwa, a tej szanować nie trzeba.

To najniebezpieczniejszy pogląd, jaki tu przeczytałam !!!

Teraz "raf" będzie o takich rzeczach decydował?
            Niech nas Wszyscy Święci mają w swojej opiece...

Pzdr.
            • sir.vimes Re: Najniebezpieczniejszy pogląd, jaki tu przeczy 08.09.06, 12:55
              Tak. Zastanawiające - może by tak potłuc szyby w gabinetach ginekologów, a
              póżniej przygotować im jakieś wesołe opaski do noszenia na rękawach. Już
              zaczęto znakować "wrogów" , kolej na ich majątki.
              To już było.
              • Gość: Raf Re: Najniebezpieczniejszy pogląd, jaki tu przeczy IP: *.korbank.pl 08.09.06, 22:43
                > Tak. Zastanawiające - może by tak potłuc szyby w gabinetach ginekologów, a
                > póżniej przygotować im jakieś wesołe opaski do noszenia na rękawach. Już
                > zaczęto znakować "wrogów" , kolej na ich majątki.
                > To już było.

Trzeba by poczytać Freuda, cóż to za zboczeniec, któremu się wszystko z nazizmem
                kojarzy.
      • Gość: Scarlet Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:32
        A jak mozna mordowac zlepki komorek?
    • Gość: Polak mały Najbardziej Ograniczeni Polacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 07:38
      :)
    • Gość: dro Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 08:12
      Panie gaszynski. jestes pan niezly kretacz - "My tylko rozdajemy te naklejki i
      nie możemy odpowiadać za miejsca, w których ktoś je przykleił" - to moze ja
      zaczne tylko sprzedawac heroine lub granaty i karabiny bo w koncu nie moge
      odpowiadac za to co ktos z nim zrobi.
      badz mezczyzna i jesli chcesz kogos oskarzyc o cos to zrob to otwarcie a nie
      przyklejaj naklejki na drzwiach - w ten sposob jestes totalnie niewiarygodny
      udowadniajac ze twoje oskarzenia to zwykle pomowienia i boisz sie
      odpowiedzialnosci za nie ...
    • Gość: q Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.wroclaw.mm.pl 07.09.06, 08:36
      Prawdziwym holokaustem dla tego kraju jest głupota, a czystym jej przykładem są
      chłopcy z NOP. Durnowate, łyse półgłówki, drący swoje tępe i niewyparzone mordy
      i głoszący groteskowe, archaiczne hasła, które podobnie, jak lata trzydzieste XX
      w., powinny być już tylko wstydliwą historią.
      • Gość: szadoka Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: 212.160.172.* 07.09.06, 11:05
        oczywiscie, ja juz powrzeszcza to pojada " popukac" sorry za okreslenie, bez
        prezerwatywy czy tabletek boc to grzech , swoje dresice... Ale one znaja sie na
        kalendarzykach i w niechciane ciaze nie zachodza...
    • Gość: Fakir Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.os1.kn.pl 07.09.06, 08:48
      Od kilku lat mam wrazenie ze jest kilka dyżurnych tematów (m. in.) ten, który
      takim oszołomom pomaga zaistnieć. Natomista prawdziwych problemów nie rozwiązuje
      sie od kilku lat. NIech kolesie z NOP zaintwresuja sie np. ile kobieta w ciązy
      musi czekać na wizytę u lekarza poprzez kase chorych - oszczedze czasu, odpowiem
      - ok. trzy tygodnie... I dziwić sie że poźniej dochodzi do zagrożenia życia czy
      zdrowia... Tylko ze tu, do zmiany sytuacji, oprocz kliku naklejek trzeba by
      zrobic poważniejsze poczynania, i nie tak widowiskowe...
    • Gość: gg Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.eltron.pl 07.09.06, 09:17
      "Dawid Gaszyński zapewnia, że to nie działacze Narodowego Odrodzenia Polski
      te naklejki i nie możemy odpowiadać za miejsca, w których ktoś je przykleił."
      A hitlerowcy na procesie w Norymberdze tłumaczyli się, że tylko wykonywali
      rozkazy, które ktoś inny wydał, więc też nie są za nic odpowiedzialni......
      • anka1 Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 10:44
        jak tak dalej pojdzie to bedzie jak w USA, gdzie "obroncy zycia" strzelaja do
        ginekologow dokonujacych aborcji.
        a swoja droga to ciekawa aberracja umyslowa : chciec kary smierci dla
        zbrodniarzy i mianowac sie jednoczesnie "obronca zycia poczetego".
        • Gość: wojtasoo Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:20
          Ludzki umysł jest niesamowity - potrafi pogodzić każdy brak sprzeczności :)
          • Gość: Raf Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:02
            Sprzeczności tutaj nie masz żadnej. Zabijamy winnych czyjejś śmierci. Płód
            takiej winy nie ponosi.

Chyba niektórzy nie potrafią zrozumieć oczywistego faktu, ze bycie
            antyaborcyjnym wynika z wielu przesłanek, nie tylko obrony każdego zycia w stylu
            JPII. Może wynikać też ze zwykłej przyzwoitości, a w tej sytuacji nie ma już
            sprzeczności z poparciem dla kś.
            • lot93 Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 21:26

> Sprzeczności tutaj nie masz żadnej. Zabijamy winnych czyjejś śmierci. Płód
              > takiej winy nie ponosi.

Wątpliwy relatywizm. Uszkodzony genetycznie płód powodujący śmierć kobiety-inkubatora przy
              porodzie... To albo jest nieświadomy-niewinny (czy jest człowiekiem?, w takiej samej sytuacji są
              zwierzęta, które świadomie zabijamy), albo jest świadomym-winnym śmierci kobiety inkubatora
              (podlega karze śmierci za zabójstwo?).
              Przewrotne ale chyba warte zastanowienia.
              • Gość: Raf Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:35
                > Wątpliwy relatywizm. Uszkodzony genetycznie płód powodujący śmierć kobiety-inku
                > batora przy
                > porodzie...

Nigdy nie byłem przeciw skrobance w takich sytuacjach.
        • Gość: Jaś Wędrowniczek Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.os1.kn.pl 07.09.06, 11:37
          Aberrację umysłową wykazują osoby, które żądają prawa do aborcji, jednocześnie
          odmawiając możliwości wykonania kary śmierci dla zwyrodniałych bydlaków
          mordujących innych. Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz, bo z logiką to u Ciebie
          kruchutko...
        • Gość: Gosia Niestety prymitywne myslenie! odwiedz www.gs-arts. IP: *.upc-a.chello.nl 07.09.06, 14:08
          ,net
          lub
          .nl
        • aron2004 Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 14:49
          anka1 napisała:

> jak tak dalej pojdzie to bedzie jak w USA, gdzie "obroncy zycia" strzelaja do
          > ginekologow dokonujacych aborcji.
          > a swoja droga to ciekawa aberracja umyslowa : chciec kary smierci dla
          > zbrodniarzy i mianowac sie jednoczesnie "obronca zycia poczetego".

No bo życie poczęte nie popełniło żadnej zbrodni.
    • Gość: rek płód to NIE dziecko a tylko płód IP: 212.191.170.* 07.09.06, 10:46
      kobieta rob z nim co chce!
      • ciobab1 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 10:56
        Zawsze uważałam, że aborcja jest zła. Tylko jest jedna kwestia, o której się
        jakby zapomina ostatnio: dziecko poczęte nie może żyć poza organizmem kobiety!
        I to nie jest plecak, który się nosi 9 miesięcy, jak to się niektórym Panom
        wydaje. To są zmiany w każdej tkance organizmu matki. Nie mówiąc już o tym, że
        odpowiedzialność za wychowanie tych dzieci spada przeważnie na kobiety. Ile
        dzieci urodził przeciętny "obrońca życia"? (Na marginesie: mam troje dzieci.)
        • Gość: szadoka Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: 212.160.172.* 07.09.06, 11:08
          Pewnie zadnego, zauwaz ze najglosniej dra sie faceci...osobiscie nie znam
          kobiety ktoraby definitywnie opowiedziala sie przeciw aborcji. Nawet te bardzo
          religijne i praktykujace. Zadna normalna kobieta nie twierdzi, ze aborcja jest
          dobra i jest swietnym rozwiazaniem. Mam nadzieje, ze mnie nigdy nie bedzie
          sadzone stanac przed takim wyborem bo wyobrazam sobie, ze jest to straszne
          przezycie. Ale nie zgadzam sie na odbieranie mi prawa do takiego wyboru.
          Zwlaszcza przez lysych baranow.
          • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:32
            > Pewnie zadnego, zauwaz ze najglosniej dra sie faceci...osobiscie nie znam
            > kobiety ktoraby definitywnie opowiedziala sie przeciw aborcji. Nawet te bardzo
            > religijne i praktykujace.

Widocznie mało znasz kobiet. Znam wiele, które są jeszcze bardzej anty niż ja. I
            wcale nie są to jakies brzydkie i stare mohery, ale młode laski.

> Mam nadzieje, ze mnie nigdy nie bedzie
            > sadzone stanac przed takim wyborem bo wyobrazam sobie, ze jest to straszne
            > przezycie.

No wiec skoro jest takie straszne, to po co to robic? To jest chyba
            najzabawniejsze w zwolennikach aborcji. Piszą, jaka ona jest straszna, ale ją
            popierają jakby nigdy nic. Logika szwankuje.
            • sir.vimes Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 20:34
              Tobie nie tylko logika szwankuje. Zresztą, aborcja na pewno nie jest przyjemnym
              zabiegiem ale nie jest takowym i chemioterapia. Nie dla przyjemności się chodzi
              do lekarza.
              • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:56
                Bardzo ciekawe porównanie. Nie wiem czy wiesz, ale chemię stosuje się dla
                ratowania życia. Aborcję dla ratowania wygody, ładnej sylwetki etc.
                • sir.vimes Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:03
                  Na przykład dla ratowania ładnej sylwetki 11latki zgwałconej przez ojczyma.
                  • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:04
                    Czy wszystkie skrobiące się panienki to 11-latki gwałcone przez ojczyma?
                    • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:28

> Czy wszystkie skrobiące się panienki to 11-latki gwałcone przez ojczyma?

Czy wszystkie donoszone płody zadają takie jak Ty?
                      • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:29
                        lot93 napisała:

> Gość portalu: Raf napisał(a):
                        >
                        > > Czy wszystkie skrobiące się panienki to 11-latki gwałcone przez ojczyma?
                        >
                        > Czy wszystkie donoszone płody zadają takie jak Ty?

miało być: zadają pytania takie, jak Ty?
                        • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:33
                          Co było niewłaściwego w tym pytaniu? Było naturalną konsekwencją manii
                          odwoływania się do skrajnych przypadków. W dalszym ciągu nikt nie wyjaśnił,
                          czemu na zezwoleniu na aborcję zgwałconej kobiecie mają zyskiwać te, które nie
                          zostały zgwałcone, ale wpadły z własnej głupoty?
                          • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 22:01

> Co było niewłaściwego w tym pytaniu? Było naturalną konsekwencją manii
                            > odwoływania się do skrajnych przypadków. W dalszym ciągu nikt nie wyjaśnił,
                            > czemu na zezwoleniu na aborcję zgwałconej kobiecie mają zyskiwać te, które nie
                            > zostały zgwałcone, ale wpadły z własnej głupoty?

To o co Ci właściwie chodzi Kwiatuszku? O respektowanie dotyczasowej ustawy (jako i mnie), czy o
                            całkowity zakaz aborcji?
                            • Gość: antilot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.09.06, 22:45
                              w czym pomaga aborcja gwalconym kobietom???
                              • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 22:49
                                Gość portalu: antilot93 napisał(a):

> w czym pomaga aborcja gwalconym kobietom???

W tym, że przez dziewięć miesięcy po udpodleniu przez jakiegoś gnoja nie muszą nosić pod sercem
                                jego plugawego pomiotu i cały czas myśleć o tym, że jest to JEGO plugawy pomiot, który powstał
                                WBREW JEJ WOLI.
                              • Gość: Kobieta Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 08.09.06, 23:59
                                W dalszym sie pieprzeniu, tym razem z tym, z kim chca, ty pojebie genetyczny.
                            • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 08.09.06, 22:45
                              Nie jestem kwiatuszkiem...

Możesz wskazać moją wypowiedź, w której opowiedziałem się za całkowitym zakazem?
                • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:08

> Bardzo ciekawe porównanie. Nie wiem czy wiesz, ale chemię stosuje się dla
                  > ratowania życia. Aborcję dla ratowania wygody, ładnej sylwetki etc.

KRETYN!
                  • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:12
                    Czy to "93" to rok twoich narodzin? ;)
                    • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:48

> Czy to "93" to rok twoich narodzin? ;)

Tak, 1893. Zadowolony?
                    • Gość: Ko Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 09.09.06, 00:01
                      Oj, skucha, rafciu, skucha. Bronisz zycia poczetego, a ze swojego korzystac nie
                      umiesz - nawet nie wiesz co w kinach leci...
            • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 20:47

> Widocznie mało znasz kobiet. Znam wiele, które są jeszcze bardzej anty [aborcyjne] niż ja.
              > I wcale nie są to jakies brzydkie i stare mohery, ale młode laski.

A te laski zostały już zgwałcone? Ojciec je przeleciał? Wiedzą, że ciąża może być wyrokiem śmierci?
              • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:59
                Aborcja po gwałcie jest legalna - zapoznaj się z obowiązującym prawem.

I to jest druga zabawna cecha zwolenników, ukazująca kompletny brak logiki -
                argumentują legalizację aborcji przypadkami gwałtów, zagrożenia życia i
                deformacji, kiedy to aborcja JUŻ jest legalna.
                • sir.vimes Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:03
                  Nie JUŻ lecz JESZCZE
                • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:12

> Aborcja po gwałcie jest legalna - zapoznaj się z obowiązującym prawem.
                  >
                  > I to jest druga zabawna cecha zwolenników, ukazująca kompletny brak logiki -
                  > argumentują legalizację aborcji przypadkami gwałtów, zagrożenia życia i
                  > deformacji, kiedy to aborcja JUŻ jest legalna.

Chodzi o to nieuświadomiony chłopcze, że właśnie aborcji w tych wypadkach chce się zakazać! Chcą
                  tego zakazać obrońcy życia poczętego i zwolennicy kary śmierci w jednym.
                  DOTARŁO W KOŃCU?!!
                  • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:17
                    > Chodzi o to nieuświadomiony chłopcze, że właśnie aborcji w tych wypadkach chce
                    > się zakazać!

Nieuświadomiony chłopcze? Nie ucz ojca dzieci robić. Polityki to za grosz nie
                    kumasz. Zaostrzenie ustawy aborcyjnej nie jest mozliwe, gdyz popiera je jedynie
                    LPR. No ale żeby to wiedziec, to trzeba obserwować życie publiczne, nie zas
                    zamykać się w swym urojonym światku klerofaszystowskiego spisku...
                    • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 21:56

> > Chodzi o to nieuświadomiony chłopcze, że właśnie aborcji w tych wypadkach
                      > chce
                      > > się zakazać!
                      >
                      > Nieuświadomiony chłopcze? Nie ucz ojca dzieci robić. Polityki to za grosz nie
                      > kumasz. Zaostrzenie ustawy aborcyjnej nie jest mozliwe, gdyz popiera je jedynie
                      > LPR. No ale żeby to wiedziec, to trzeba obserwować życie publiczne, nie zas
                      > zamykać się w swym urojonym światku klerofaszystowskiego spisku...

Ojcze, który dzieci podobno zrobiłeś.. To nie dotarło do ojcowej mózgownicy, że SO popiera, PIS
                      popiera a konstytucyjną wrzutkę chce się zrobić przy okazji "europejskiego nakazu ścigania". I kto tu
                      durnowaty? Jak rozumiem, za dużo z krzyża zeszło, za mało w mózgu zostało... CBDO. :)
                      • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 08.09.06, 22:48
                        Nowelizacja konstytucji wymaga jednak poparcia 2/3 posłów, a nie połowy.
                    • Gość: Kobieta Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 09.09.06, 00:05
                      Zaostrzenie nie jest mozliwe? Jasne. Jeszce niedawno gadali, ze koalicja z
                      Samoobrona i LPR nie jest mozliwa i nigdy nie bedzie mmiala miejsca. I co?
        • Gość: Raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 20:31
          > Zawsze uważałam, że aborcja jest zła.

No to czemu jesteś za? Tylko dlatego, że ciąża jest trudnym doświadczeniem?
          Wychowanie dzieci jest pewnie jeszcze trudniejsze - czy to daje nam prawo
          zabijania ich w dowolnym okresie ich zycia az do 18 roku zycia?
          • lot93 Re: płód to NIE dziecko a tylko płód 07.09.06, 20:43

> > Zawsze uważałam, że aborcja jest zła.
            >
            > No to czemu jesteś za? Tylko dlatego, że ciąża jest trudnym doświadczeniem?
            > Wychowanie dzieci jest pewnie jeszcze trudniejsze - czy to daje nam prawo
            > zabijania ich w dowolnym okresie ich zycia az do 18 roku zycia?

A dlaczego tylko do 18 roku życia? To wprowadzenie zakazu aborcji ma się nijak do chęci
            wprowadzenia kary śmierci? To jedno życie można zabić (te narodzone) a drugie nie (te nienarodzone)?
            • Gość: raf Re: płód to NIE dziecko a tylko płód IP: *.korbank.pl 07.09.06, 21:07

> To jedno życie można zabić (te narodzone) a drugie n
              > ie (te nienarodzone)?

A znasz płód, ktory kogoś bestialsko zgwałcił i zamordował? Raczej nie. I stąd
              sprzeciw wobec zabijania życia poczętego. Wierz mi, osobiscie bym dokonał
              aborcji, gdybym wiedział, że ten konkretny płód w przyszłości będzie Hitlerem,
              Che Guevarą albo Kubą Rozpruwaczem.

"Jestem przeciwko aborcji, gdyz jak pokazała historia, wyskrobali nie tych co
              trzeba" - Korwin-Mikke.
    • dzakarta Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 11:04
      Brunatna zaraza rozlewa się po calej Polsce!
    • noldia Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 11:06
      niedługo to kobiety w polsce beda w dzien staly przygarach, rodziły dzieci, do
      kosciola codziennie i 'obługiwały' mąża!! NIEDOCZEKANIE !!
    • milet_z_sedesu Panie Ministrze Ziobro!!!!!! 07.09.06, 11:08
      Weź się Pan za faszystów. Msy pan moje poparcie.
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n [...] 07.09.06, 11:42
    • Gość: wa Jak to "Kogo podać do sądu"? NOP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:11
      Dziwią mnie pytania ginekologów o to, "kto ma odpowiedzieć za ich mienie" etc.
      Oczywiście NOP. Jest to organizacja zarejestrowana, każdy może pójśc do KRS,
      zażądać wpisu, poznać adres siedziby, wycenić straty i pójść do prokuratury,.
      Najlepiej całą grupą, żeby prowadzić jedną sprawę wspólnie.

Przecież to skandal, że na NOPowska banda wandali jeszcze działa! Na swoich
      reklamowych spotach proponowali szubienice dla migrantów i homoseksualistów -
      czyli szerzyli nienawiść i podżegali do zabójstw... teraz dewastują mienie i
      znowunawołują do nienawiści... i wszystko w świetle prawa. To skandal, ale
      poraża również bezradność i nieznajomość prawa po stronie poszkodowanych...
      Bardzo współczuję wszystkim skrzywdzonym przez NOP ginekologom, ale - miejcie
      panie i panowie świadomość że takie działania "przechodzą" tylko pod warunkiem,
      że nikt nie stawi im oporu.
      • Gość: zaciekawiony Re: Jak to "Kogo podać do sądu"? NOP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:16
        Obecna władza kocha faszystów z NOP bo mogą się okazać przydatni jak przyjdzie
        do rozprawy z opozycją, łże-elitami itd.
        • nop-wroclaw www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 12:07
          Obecna władza nas nie kocha. Poczytaj co mówią na temat nacjonalizmu ludzie
          tacy jak R.Gejtych czy PiSowcy.

Z równą chęcią rozliczylbym się z PiS jak i SLD.

Dawid Gaszyński
          www.wroclaw.nop.org.pl
          • Gość: w Re: www.wroclaw.nop.org.pl - LOVE IP: 213.192.75.* 07.09.06, 14:44
            nop-wroclaw napisał:
            > Obecna władza nas nie kocha. Poczytaj co mówią na temat nacjonalizmu ludzie
            > tacy jak R.Gejtych czy PiSowcy.
            >
            > Z równą chęcią rozliczylbym się z PiS jak i SLD.
            >
            > Dawid Gaszyński
            > www.wroclaw.nop.org.pl

ależ PiS i LPR was kocha, tylko musi udawać, że nie... i Pan Rydzyk was kocha -
            tylko jak zwykle inaczej, i nawet SLD, bo naganiacie im elektoratu.
          • Gość: tsurani jeden z szajboli się objawił IP: 150.254.164.* 07.09.06, 14:55
            nie chrzań szajbusie, że Cię władza nie kocha, bo gdybym ja był u władzy to
            tacy popaprańcy jak Ty do góry nogami, powieszeni za jaja, by dyndali....
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n Mówienie prawdy o tzw. aborcji to "nawoływanie do 07.09.06, 11:43
        nienawiści" biedny człowieku idź się leczyć ...
      • nop-wroclaw www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 12:07
        Szukasz NOP w KRS ? Widać, że nie wiesz o czym piszesz. Nie znajdziesz NOP w
        KRS lecz w ewidencji partii politycznych.

Kłamiesz, bo szubienice proponowaliśmy dla gwałcicieli i morderców, a o
        imigrantach w filmie nie było mowy. Zboczeńców planujemy leczyć, a nie wieszać.

Do prokuratury idę zaś ja. Dlaczego ? Skoro dziennikarka G.Wyborczego twierdzi,
        że to działacze NOP naklejali wlepki to widocznie ma jakieś dowody. Zgłoszę
        więc sam na swoją partię, że ta popełnia przestępstwo, a jako powód zgłoszenia
        podam doniesienie prasowe gdzie dziennikarka autorytatywnie stwierdza o winie
        NOP.

Dawid Gaszyński
        www.wroclaw.nop.org.pl
        • Gość: wojtasoo Re: www.wroclaw.nop.org.pl IP: *.remontowa.com.pl 07.09.06, 12:14
          Leczyć "zboczeńców"?

:)

Życzę szczęścia! Będzie wam potrzebne, bo umiejętności na razie nikt takich nie
          posiada!
    • maureen2 Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 11:15
      czy można jedną łyżką dokonać masowego morderstwa ?? Co na to ofiary holokaustu
      czy nie obraża ich porównanie do aborcji będącej czasem wynikiem rozpusty i chu
      ci ?
      • Gość: wojtasoo Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:27
        >aborcji będącej czasem wynikiem rozpusty i chuci?

Eeee?
        Dajcie lekarza! Pani zepsół się zapis w genomi!
        Ma problemy z odczuwaniem podniecenia i popędu płciowego!
        Lekarza!!! Pomóżcie tej biednej kobiecie!!!
        • maureen2 Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 11:48
          ciąża bywa czasami wynikiem rozpusty i chuci,nie tylko świadomego i ponurego
          działania prokreacyjnego. A potem jest aborcja,pikusiu.Na ogół chuć i rozpusta
          jest po stronie mężczyzny,w przeciwnym przypadku kobieta nie usuwałaby ciąży,
          chociaż nie jest to wykluczone. Porównywanie ludzi,ktorzy przeżyli bądż nie prze
          żyli holokaustu z baraszkowaniem w łożku jest nie na miejscu.
          • Gość: wojtasoo Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.remontowa.com.pl 07.09.06, 11:56
            Zgadzam się że porównanie jest eee...

A co do świadomego poczęcia.
            Tak, właśnie zaczeliśmy się starać z żoną.
            Ale za nic mi nie chce stać, jeżeli nie jestem podniecony :)
            Po prostu wpierw muszę poczuć chuć.

No wiesz:
            Chuć->krew wpływa do członka->członek jest sztywny i może wejść do pochwy

Dla mnie przyjemne. Dla żony też przyjemne.
            No i te nasze orgazmy...
            Rozmarzyłem się...

Staranie się o potomka jest dla nas przyjemne - pełne chuci :)
      • nop-wroclaw www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 12:15
        Od kiedy to jedna martwa ofiara może obrażać inną ?

Ofiary tzw."holocaustu" nie są żadną świętością i nikt nie ma monopolu na
        używanie ich obrazu. Istnieją w dziejach ludzkości o wiele gorsze zbrodnie na
        bardziej masową skalę - taką zbrodnia jest aborcja.
        • iluminacja256 Re: www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 13:46
          Owszem holokaust jest praktycznei "swietością " dla Żydów , bo to ich naród w
          doskonałej większości wymordowano. Ileś matek, córek, ojców , w tym kobiet w
          ciązy - zagazowano, albo zagłodzono. A dla ciebie to fajne hasło i ładnei
          wyglada na plakacie --------dlatego uwazam, ze takich jak ty powinno sie
          przymyusowo zaprzęgnąć do parcy w domu dla ludzi obłoznei chorych - jakby s
          zetknał si z neiszczesciem ludzkim, podcierał kał, wycierał wymioty, myl i
          karmił ludzi przez pól roku, coćś by moze zajarzyło w twoim mózgu, choć nei
          jest to pewne. Moze dotarłoby, ze napisanei "aborcja to morderstwo" - nic nei
          da niemowleciu, które płacze z glodu, ma czyraki i odparzenia, bo matki nei
          stać na talk i goraca wodę...Moze wreszcie dotarłoby, ze tacy jak ty , pwoinni
          pracować w domach dla samotnych matek i własnym przykładem dawać
          świadectwo ,jak od rana do nocy pomagaja NARODZONYM dzieciom.
          • sir.vimes Re: www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 13:49
            Brawo, iluminacjo. Nic dodać, nic ująć.
        • Gość: molej Re: www.wroclaw.nop.org.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:52
          "Ofiary tzw."holocaustu" nie są żadną świętością i nikt nie ma monopolu na
          używanie ich obrazu. Istnieją w dziejach ludzkości o wiele gorsze zbrodnie na
          bardziej masową skalę - taką zbrodnia jest aborcja."

Tysiące Polaków którzy zginęli w Oświęcimiu nie są dla NOP żadną świętością.
          Zgoda, łagrów było więcej, ale czy ilość ma dla Was-narodowców znaczenie? to
          jest wyznacznik czy coś jest zbrodnią,a co jeszcze nie? W tej skali ostatnie
          zamachy terrorystów, to ledwie wypadki przy pracy. Opanujcie się!!!!!!!
          Otwórzcie głowy!!!! przeczytajcie coś poza Dmowskim!!!! Każde życie, Wasze,
          Nasze, Ich, moje, Twoje, lewaka, geja, narodowcy, skina, anarchisty,
          pisowca, .... WSZYSTKICH i tych nienarodzonych też, jest nieocenione!!!
          Ale są sytuacje, gdy trzeba podjąć decyzję, a w przypadku aborcji, tą decyzje
          podejmuje matka i to jest jej święte prawo. Państwo i Narodowcy powinni matkom
          pomagać, namawiać, wspierać, a nie narzucać im swój światopogląd. period.

• Gość: bosman Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.intersoft.pl 07.09.06, 11:20
      Jakby taki łysy nastoletni kretyn wpadł ze swoją laską to od razu zacząłby
      szukać kogoś, kto usunie ciążę. Najłatwiej jest być radykalnym, gdy chodzi o
      kogoś innego.
    • Gość: Ja Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:20
      Kobiety chodzą do ginekologa nie po to by się "wyskrobać" lub wyleczyć jakąś chorobe weneryczną lub po pigułki antykoncepcyjne jak się wydaje tym "narodowcom".
      Rozumiem, że wyrośli oni w jakiś zakłamanych, obłudnych rodzinach, gdzie pójście do lekarza-ginekologa kojarzy się z czymś wstydliwym.
      Ale tak nie jest.
      Każda dbająca o siebie kobieta powinna co jakiś czas (przynajmniej raz na rok) pójść na badanie kontrolne do ginekologa, podobnie jak każdy Polak i Polka na kontrolę do dentysty co 6 miesięcy.
      A że Polki wolą chodzić do prywatnych gabinetów? Nic dziwnego, każdy widzi jak wygląda publicza słuzba zdrowia. Prywatnie, są lepiej, kulturalniej traktowane i mogą się umówić na dowolną godzinę a nie stać cały dzień w kolejce w przychodni. Podobnie do dentystów większość Polaków chodzi prywatnie, ale ich nikt nie podejrzewa o jakieś nielegalne zabiegi.
      Tak wygląda cała prawda o "tajemnicy prywatnych gabinetów ginekologicznych".
      • Gość: wojtasoo Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:32
        A ja sobie u dentysty wybieliłem zęby! ;)
        A to oznacza że oszukuję kobiety które teraz widzą moje białe zęby!
        Jestem grzesznikiem bo umyślnie wprowadzam je w błąd - wiele z nich myśli teraz
        że jestem dawcą "dobrych genów". Ale prawda jest smutna. Mój naturalny kolor
        kości i tym samym zębów to żólty...

Ale co mi tam! Lepiej się teraz czuję oszukując kobiety do których się uśmiecham
        i z którymi flirtuję :) Niech myślą że biały, to naturalny kolor moich zębów.
    • Gość: kura Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:21
      "Dawid Gaszyński zapewnia, że to nie działacze Narodowego Odrodzenia Polski
      te naklejki i nie możemy odpowiadać za miejsca, w których ktoś je przykleił" -
      tłumaczenie wprost idiotyczne- gdybyście zamiast wlepek rozdawali broń takim
      osobom, to czy też nie ponosilibyście odpowiedzialności za np. napady z użyciem
      owych narzędzi?
      • Gość: wojtasoo sprzedają "narkotyk" IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:41
        Ale oni już sprzedają - narkotyki.

Nazywa się to wirusem umysłów - memem. Wadliwy zespół przekonań który jest
        atrakcyjny i przyjemny dla nosiciela! Bo czyż nie czujesz się większy kiedy
        pomniejszasz innych ludzi! Czyż nie czujesz się bardziej moralny kiedy poddajesz
        w wątpliwość cudzą moralność! Czyż nie czujesz się lepszy kiedy inni podobnie
        myślący mówią o towie - jesteś wzorem silnego w wierze?

I ten zespół przekonań jest roznoszony. Cały czas zarażają się kolejne jednostki.
      • nop-wroclaw www.wroclaw.nop.org.pl 07.09.06, 12:12
        Ciekawa, barwna historia o rozdawaniu broni. Tymczasem trzymajmy się faktów.
        Rozdajemy naklejki, tak samo jak rozdaje się ulotki czy próbki towarów. Czy
        Avon ponosi odpowiedzialność za to, że ktoś wyleje na Ciebie jakieś pachnidło ?
        Czy Idea ponosi odpowiedzialność, że ktoś śmieci rzucając ich ulotkę na ulicę ?
        My również nie ponosimy odpowiedzialności za to gdzie są rozklejane naklejki.

Dawid Gaszyński
        www.wroclaw.nop.org.pl
        • Gość: klakson Re: www.wroclaw.nop.org.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:44
          Tak, bo rozdając je mówicie "powieś na drzwiach najbliższego domu zakonnego
          albo na lustrze w łazience"
    • Gość: wojtasoo Dowcip! Przeczytaj!!! IP: *.it-rem.pl 07.09.06, 11:23
      Czym się różni przeciętny polityk PiS od przeciętnego gościa z żołtymi papierami?

Niczym - i jeden i drugi często cierpi na syndrom teorii spiskowej.
      Po prostu jeden ma immunitet, a drugiego rodzina uznała za niezdotnego do życia
      w społeczeństwie.
    • Gość: gk Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:24
      cytat ze strony NOP: "
      W ramach akcji działacze i sympatycy NOP kolportują wśród Polaków kolorowe
      naklejki (tzw. wlepki - 10x10 cm; patrz załącznik), które poprzez swój hasłowy i
      graficzny przekaz mają uświadomić, że największa zbrodnia przeciwko ludzkości,
      TO NIE WYKORZYSTYWANY W CELACH PROPAGANDOWYCH TAK ZWANY HOLOCAUST Z CZASóW II
      wojny światowej, ale miliony zabijanych codziennie na całym świecie dzieci. "
      www.wroclaw.nop.org.pl/----------------------------------------------
      Czy trzeba coś jeszcze komentować... Podobno "kłamstwo" oświęcimskie jest w
      polsce zakazane...
      • Gość: Jaś Wędrowniczek Polityczna poprawność nas kiedyś zgubi... IP: *.os1.kn.pl 07.09.06, 11:42
        Termin kłamstwa oświęcimskiego wymyślili podoni do Ciebie ignorancji politycznej
        poprawności. To trzeba być naprawdę ograniczonym, aby wpaść na taki kretyński
        pomysł. Czy jeżeli ja zacznę głosić, że Ziemia jest płaska, to postawisz mnie
        przed sądem, czy nazwiesz idiotą?

Z całym szacunkiem, ale na razie ludzie Twojego pokroju wychodzą na idiotów...

PS. Podane przez Ciebie stwierdzenie nie podchodzi pod ten kretyński zapis.
      • Gość: graf Re: Narodowcy piętnują ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:44
        Na NOP po prostu szkoda czasu - to zwykli neonaziole i tyle.
        Może nie w takim stopniu jak ONR, który możnaby zamknać choćby za samą
        nazistowską flagę, ale niewiele im brakuje.
        Ale przynajmniej stoją twardo na ziemi -przykład -
        www.nop.org.pl/?artykul_id=419 :)
    • piwi77 Neofaszyści, zachęceni przyzwoleniem prokuratury, 07.09.06, 11:27
      podnoszą coraz bardziej swój brunantny łeb. Tolerując faszystowskie ekscesy w
      Polsce, nasze władze tracą moralne prawo występować przeciw Eryce Steinbach.
      Szefowa Wypedzonych napewno zaciera ręce.
    • krzych.korab Prokuratura nic oczywiście nie wie a zdjęcia nie 07.09.06, 11:29
      są na tyle drastyczne aby zadziałać.
      • Gość: normalny Re: Prokuratura nic oczywiście nie wie a zdjęcia IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:34
        przeież zdjęcia to sama prawda.
        Tak trudno pogodzić się z tym , że aborcja = zabijanie tych , którzy nie mogą
        się bronić?
        • Gość: wewe Re: Prokuratura nic oczywiście nie wie a zdjęcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 11:36
          gadasz bez sensu
    • greg958 Re: Narodowcy piętnują ginekologów 07.09.06, 11:36
      Jeśli nazwa organizacji ma o czymś mówic - ODRODZENIE - to dlaczego ten ktoś
      kto "tylko rozdaje nalepki" jest tchórzem? Czemu odważnie - zgodnie z NARODOWYM
      ODRODZENIEM - nie ponosi odpowiedzialności za to co głosi i robi? To komuniści
      byli lepsi! Odważniejsi bo wsadzano ich za przekonania... aci od NOPu to małe
      tchórze, wstydzące się tego co robią, bojący się brac odpowiedzialnośc za swoje
      działanie.. a potem mamy legiony "odważnych" polityków. Małośc, małośc,
      małośc....
    • Gość: Moherowy beret Kleić na klej z tłuczonym szkłem, żeby nie zlazło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:38
      Nie można udawać bez końca, że się tych zabiegów nie robi, przecież ludzie mają
      oczy w odróżnieniu od Temidy - ta ślepa jest od urodzenia.
    • d.w.o.r.i.a.n.i.n Aborcja - prawdziwy holocaust. 07.09.06, 11:39
      Nic dodać nic ując ... gratuluje kolegą z NOP pomysł na kacje społeczną !
    • d.w.o.r.i.a.n.i.n Aborcja to ludobójstwo tak jak holocaust 07.09.06, 11:40
      • Gość: normalny Re: Aborcja to ludobójstwo tak jak holocaust IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 11:47
        brawo dla NOP-U!
        przeież zdjęcia to sama prawda.
        Tak trudno pogodzić się z tym , że aborcja = zabijanie tych , którzy nie mogą
        się bronić?

• amanasunta53 Re: Aborcja to ludobójstwo tak jak holocaust 07.09.06, 13:35
        d.w.o.r.i.a.n.i.n napisał:

>
        Dworianin ,przecież holocaust ci pasi,oczywiście żydów.Wystawa w Teheranie
        wbudzila twój entuzjazm.To jak to z tobą jest?
        • d.w.o.r.i.a.n.i.n Wystawa w Teheranie miała tytuł Szarańcza i 07.09.06, 15:13
          dotyczyła polityki Państwa Izrael ... przynajmniej tak wynika z tytułu wystawy
          i obrazów na niej zamieszczonych ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka