ectogamat 07.09.06, 20:35 Gdzie we Wrocławiu można dorobić kluczyki do samochodu z immobilajzerem (Renault Clio). W ASO mają ceny zaporowe więc szukam jakiegoś tańszego rozwiązania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Gdzie dorabianie kluczyków do samochodu IP: 80.54.21.* 07.09.06, 20:41 spróbuj na ul. Kurkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ectogamat Re: Gdzie dorabianie kluczyków do samochodu IP: *.wroclaw.mm.pl 07.09.06, 20:45 Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: Gdzie dorabianie kluczyków do samochodu 07.09.06, 20:56 Tesco i inne hipermarkety, punkty w pasażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie dorabianie kluczyków do samochodu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.06, 11:29 w Hali Targowej, na parterze. Próbowałam dorobić klucz do Toyoty, w kilku innych miejscach nie mieli akurat tego wzoru. W końcu odesłano mnie tam i udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arizona1 Re: Gdzie dorabianie kluczyków do samochodu IP: *.honeywell.com 08.09.06, 15:49 Najlepszy jest Polski uniwersalny wytrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ectogamat jasne! IP: *.wroclaw.mm.pl 08.09.06, 17:12 Gość portalu: arizona1 napisał(a): > Najlepszy jest Polski uniwersalny wytrych. że ja na to nie wpadłem! Wobec tego informacja dla "inteligentnych inaczej": to jest MÓJ SAMOCHÓD i nie potrzebuję się do niego włamywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arizona1 Re: Gdzie dorabianie kluczyków do samochodu IP: *.honeywell.com 09.09.06, 17:30 najlepiej to otwiera sie lomem...hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś