Gość: m. IP: *.wroc.gazeta.pl 04.03.03, 15:26 Jako fanka coca-coli w ogole (rowniez w wersji cherry) pytam: gdzie jest waniliowa cola, o ktorej pisze firma coca-cola w swoim bannerze w portalu gazety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabelek2 Re: Wiem! 04.03.03, 18:26 kolega był w USA na wakacjach i mówił że tam jest...a w Polsce to jeszcze trzeba będzie zapewne poczekać:)) pozdrawiam aga ps do Acho!!!ciekawa jestem jak bedzie smakowac waniliowa coca-cola w kufelku;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto lepsza jest Pepsi-Cola. IP: *.proxy.aol.com 04.03.03, 23:58 Nowa ,niebieska jest lepsza od waniliowej Coca -Coli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olay Re: lepsza jest Pepsi-Cola. IP: *.dyn.optonline.net 05.03.03, 19:01 LEPSZA?????? Wlasnie mialam pisac, ze jak ktos bedzie kupowal na sprobowanie to zeby kupil mala butelke. Ja, jako fanka Pepsi otwarta na wszelkie nowosci z bijacym serce kupilam sobie cale 2,5 litra niebieskiej i... 2 wylalam. Ja zostane przy tradycyjnej ale szanuje gusta forumowcow. Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
lombat Re: waniliowa coca-cola 05.03.03, 01:20 Gość portalu: m. napisał(a): > Jako fanka coca-coli w ogole (rowniez w wersji cherry) pytam: gdzie jest > waniliowa cola, o ktorej pisze firma coca-cola w swoim bannerze w portalu > gazety? Jest u mnie w sklepiku na rogu i w duzych ilosciach. Nauczylismy sie ja stosowac, gdyz jestt to wspanialy rozcienczalnik do wszystkich wynalazkow. Jej smak jest tak zabojczo intensywny, ze rozne drinki smakuja tak samo. Maskuje smak, ze drink z rumem smakuje tak, jak z bimbrem, Chopinem, sliwowica , denaturatem badz borygo. Niestety nie maskuje smaku sambuco (anyzowki). Zyczac przyjemnego kosztowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: waniliowa coca-cola IP: *.wroc.gazeta.pl 05.03.03, 15:31 lombat napisał: > Gość portalu: m. napisał(a): > > > Jako fanka coca-coli w ogole (rowniez w wersji cherry) pytam: gdzie jest > > waniliowa cola, o ktorej pisze firma coca-cola w swoim bannerze w portalu > > gazety? > > Jest u mnie w sklepiku na rogu i w duzych ilosciach. Nauczylismy sie ja stosow > ac, > gdyz jestt to wspanialy rozcienczalnik do wszystkich wynalazkow. Jej smak jest > tak > zabojczo intensywny, ze rozne drinki smakuja tak samo. Maskuje smak, ze drink > z rumem > smakuje tak, jak z bimbrem, Chopinem, sliwowica , denaturatem badz borygo. Nies > tety > nie maskuje smaku sambuco (anyzowki). > > Zyczac przyjemnego kosztowania. Bardzo dziekuje, ale gdzie jest ten sklepik? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_j_o konserwatysta 05.03.03, 23:36 Jako klient strategiczny firmy PepsiCo (duuuuużo litrów) chciałem nadmienić, że po latach korzystania z dobrodziejstw firmy Coca-Cola zmieniłem front :))) Pepsi to jest to. Czasem z braku wyboru i cole sie wypije (lokale są objete strefami wpływów pepsi i coke)i nie robie z tego problemu, ale wolałbym ... pepsi. Chętnie próbuje nowości, ale jeszcze nigdy nie trafili w mój smak. Panie, panowie - tylko wersja classic (bez udziwnień). Może jakieś spotkanie "colowców)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olay Re: konserwatysta IP: *.dyn.optonline.net 06.03.03, 01:12 Z Twojego listu wynika, ze chyba 'pepsiowcow' to spotkanie. Widze, ze poza mna PepsiCo ma jeszcze jakis klientow strategicznych... Spotkanie przy szklaneczce zimnej Pepsi jak sadze? Jezu, ja chyba jestem uzalezniona. Pozdrowienia M. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_wr Re: konserwatysta 06.03.03, 09:49 A ja tam wolę Coca-Colę :) Jak dla mnie ma bardziej odpowiedni stosunek słodyczy do kwasu. Jakoś słodycz w Pepsi jest jakby troszku zbyt "sztuczna".No ale to subiektywna opinia moich kubków smakowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: coca pepsi 06.03.03, 12:22 jak tylko dojde do siebie pojde do sklepu NA ROGU kupie Cole i Pepsi i wtedy wam powiem co jest lepsze czy waniliowy rozpuszczalnik czy niebieski... pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nie znacie się 06.03.03, 17:28 najlepsze jest PIWO! Np. Guinness Extra Stout albo Newcastle Brown Ale. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Nie znacie się 06.03.03, 17:31 wielki_czarownik napisał: > najlepsze jest PIWO! Nareszcie ktoś to zauważył;) Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_j_o Re: Nie znacie się 06.03.03, 19:04 piwo może być, ale pepsi... brak słów Poza tym gdybym pił tyle piwa co piję pepsi to... chyba tylko w zakładzie zamkniętym i na pewno bym sie tu nie wpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Nie znacie się 06.03.03, 19:33 Ja piję wielkie ilości piwa i żyję! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Nie znacie się 06.03.03, 19:40 k_a_j_o napisał: > Poza tym gdybym pił tyle piwa co piję pepsi to... No bez przesady, nikt nie każe ci pić TYLE piwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario P...LĘ coca-colę 06.03.03, 19:57 Od momentu, kiedy truli ludzi bakteriami w wodzie mineralnej. Smacznego odrdzewiacza :P Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: P...LĘ coca-colę 06.03.03, 21:06 aa gadajcie sobie co chcecie ja ide sie napic herbaty z cytrynką i miodem... a Cola jest dobra Pepsi tez a na piwo moge sie umówic innym razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Jak na piwo to ze specem - czyli ze mną (n/t) ;) 06.03.03, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro "ani pepsi, ani cola... 12.03.03, 01:14 ...nie jest lepsza od jabola" - taki napis ktos kiedyś wysprajował w Zakopanem koło dworca PKP. Co do pierwszej części napisu (tu w tytule posta) się przychylam, bo i jedno i drugie, to rozpuszczalniki do zębów (OK, OK, pogadamy o tym za kilka lat, Fani). Lepiej napić się naturalnego soku (najlepiej własnej produkacji), z dobrych, niespryskanych chemią owoców tudzież warzyw. Pozdro dla wszystkich absty-coli'ków Odpowiedz Link Zgłoś