Dodaj do ulubionych

doby gin z Borowskiej?

IP: *.wro.vectranet.pl 18.09.06, 09:30
Cześć dziewczyny!Znacie ginekologów z przychodni przy Borowskiej(AM)??? Kogo
polecacie do prowadzenia ciąży???DZIęKI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: klara* Re: doby gin z Borowskiej? IP: *.wro.vectranet.pl 21.09.06, 08:10
      Czy żadna z was nie chodzi do tej przychodni??????????
      • Gość: ola Re: doby gin z Borowskiej? IP: 213.193.145.* 05.10.06, 14:27
        czy bylaś tam moze? jakie wrażenia?
        • Gość: klara* Re: doby gin z Borowskiej? IP: *.wro.vectranet.pl 13.10.06, 16:00
          byłam u dr rozdolskiego mniej -więcej w 3-4 tyg ciąży.nie zbadał mnie i nie
          zrobił cytologi!od razu wziął mnie na USG, którego w dodatku nie umiał
          obsługiwać. w końcu pielęgniarka podsunęła mu instrukcję po czym stwierdził, że
          ciąża jest bardzo wczesna i jeszcze nic nie można stwierdzić. widać tylko
          zagnieżdzone jajeczko (ale nie wiadomo czy jest zarodek?!). zlecił zrobienie
          badań przypadających na ten czas ciąży i do zabaczenia za miesiąc!
          ogólnie człowiek bardzo miły i wesoły, czułam się dość swobodnie zobaczymy jak
          przebiegnie następna wizyta.
          NAPISZCIE CZY TEż TAM BYłYśCIE!
          • Gość: ola Re: doby gin z Borowskiej? IP: 213.193.145.* 16.10.06, 10:14
            cześć wiesz co pojechałam tam zasięgnać informacji - kobiety na recepcji,
            tragedia!!! ja pytam jacy lekarze przyjmują teraz (w ogóle przyjmują) w
            przychodni a jedna babeczka do mnie krzyczy że nie mam po co sterczeć koło niej
            bo i tak nikt mnie nie przyjmnie bo nie ma miejsc. Kurcze...Tłumaczę że
            przyjechałam po informację a nie się wprosić na wizytę (i tak nikt już nie
            przyjmował) a ta do mnie po co mi to. W końcu zdecydowała się podać mi nazwiska
            lekarzy. Ale w zwiazku z tym że rejestracja na listopad będzie dopiero 30,31
            października a mnie trochę się spieszy musiałam zrezygnowac póki co z
            borowskiej. DOwiedziałam sie że przyjmuje tam od niedawna dr Aneta Kos-
            Położyńska. Kiedys byłam u niej i gdyby nie to ze przyjmowała jedynie prywatnie
            zostałabym jej pacjentką. Polecam ci. Mimo różnych opiniii które widziałan na
            jej temat no forum ja była bardzo zadowolona, dokładna, delikatna i nie
            zbywała. ZObaczymy jak spodoba mi się lekarz w mojej przychodni. MOze wróce do
            doktor Kos. Jak coś mój nr gg 1434506. pozdrawiam
            • Gość: klara* Re: doby gin z Borowskiej? IP: *.wro.vectranet.pl 16.10.06, 23:56
              Z babkami to racja- zależy na którą się trafi, z tą rejestracją też trochę
              przegięcie a lekarze przyjmują po kilka godzin w miesiącu!!!Czy Twoja pani
              doktor pracuje w którymś z wrocławskich szpitali? W poprzedniej ciąży chodziłam
              do świetnego lekarza ale pracował w szp w Brzegu! Rodziłam na Brochowie i byłam
              traktowana jak bezpański pies. Chciałabym teraz uniknąć takiej sytuacji. Pozdrawiam
              • Gość: ola Re: doby gin z Borowskiej? IP: 213.193.145.* 17.10.06, 11:59
                wiesz co tego akurat nie wiem gdzie ta kobietka pracuje, czy w ogóle pracuje w
                szpitalu. najlepiej moze zapisz się i zobaczysz, czy CI pasuje i o szpital
                pytniesz. Ci dwaj pozostali są z dyrekcyjnej z tego co wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka