Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego ortopedy

IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 06.11.01, 21:57
Chciałabym za Waszym pośrednictwem dowiedzieć się gdzie we Wrocławiu można
poradzić się dobrego ortopedy? Prywatnie mnie nie stać, chyba, że ma podpisaną
umowę z Kasą Dolnośląską. Byłabym bardzo wdzięczna.
Agnieszka

--------------------------------------------------------------------------------
Obserwuj wątek
    • Gość: KaKa Re: Capstrzyk dla Wroclawian. IP: 172.17.15.* 08.11.01, 09:48
      Biedna Agnieszko,
      ja Ci niestety pomoc nie moge-zbyt dawno opuscilam Wroclaw. Ale moze uda mi sie
      poruszyc cos w tej kwestii apelujac do naszych slodkich forumowiczow: po raz
      pierwszy rozczarowalam sie co do Was, krajanie. Zadnej reakcji na apel
      czlowieka w potrzebie? Wyraznie zaczynacie sie krecic wokol wlasnych pepkow i
      uwielbiacie czytac samych siebie.
      Forumowicze, nie zgubcie Waszej klasy, ktora do tej pory Was wyrozniala wsrod
      innych polskich miast. Zainteresowanie bliznim to jeden z jej warunkow.
      • Gość: nell Re: Capstrzyk dla Wroclawian. IP: 213.77.49.* 08.11.01, 11:17
        Gość portalu: KaKa napisał(a):
        Zadnej reakcji na apel czlowieka w potrzebie? Wyraznie zaczynacie sie krecic
        wokol wlasnych pepkow i uwielbiacie czytac samych siebie.
        > Forumowicze, nie zgubcie Waszej klasy, ktora do tej pory Was wyrozniala wsrod
        > innych polskich miast. Zainteresowanie bliznim to jeden z jej warunkow.
        >
        Czy troszkę nie przeginasz kaka ?
        Akurat nigdy nie potrzebowałam ortopedy i takowych nie znam, ale moge podać adres
        bardzo dobrego ortodonty i laryngologa.

I zmień nick, bo źle się kojarzy, francuskie dzieci mówią tak jak narobią w
        pieluchę.

• Gość: KK Re: Capstrzyk dla Wroclawian. IP: 172.17.15.* 08.11.01, 13:20
          Dziekuje za informacje. Od dwunastu lat posluguje sie wylacznie tym jezykiem.
          Czy moj nick (uwazaj, bo tez sie brzydko kojarzy po francusku) moze tak zostac?
          A bientôt.
          • Gość: nell Re: Capstrzyk dla Wroclawian. IP: 213.77.49.* 08.11.01, 15:42
            Gość portalu: KK napisał(a):

> Dziekuje za informacje. Od dwunastu lat posluguje sie wylacznie tym jezykiem.
            > Czy moj nick (uwazaj, bo tez sie brzydko kojarzy po francusku) moze tak zostac?
            > A bientôt.

Rozumiem, że twój pierwszy wpis na ten wątek to chęć pochwalenia się, że
            opuściłaś Wrocław i mieszkasz pewnie we Francji.
            Bardzo fajnie, tylko,że nie znam narodu, który bardziej niż Francuzi kręciłby się
            wokół własnych pępków, więc pretensje do słodkich forumowiczów chyba troszkę mało
            uzasadnione.
            Pa, pozdrowienia

• Gość: Bitch Re: Capstrzyk dla Wroclawian. IP: *.mw.mediaone.net 12.11.01, 02:29
              Nell, przestan sie czepiac czlowieka. A twoja uwaga, ze mozesz podac innych
              lekarzy, jest nie na miejscu. Zmniejsz dawke testosteronu; twoj ginekolog na
              pewno to zaaprobuje.
              • Gość: nell Re: do Bitch IP: 213.77.49.* 12.11.01, 08:56
                Gość portalu: Bitch napisał(a):

> Nell, przestan sie czepiac czlowieka. A twoja uwaga, ze mozesz podac innych
                > lekarzy, jest nie na miejscu. Zmniejsz dawke testosteronu; twoj ginekolog na
                > pewno to zaaprobuje.
                Masz rację, mężczyźni ostatnio jakoś mają tego testosteronu coraz mniej
                (wszystkie czasopisma o tym trąbią) więc my kobiety musimy ich zastąpić

• Gość: KK Re: Capstrzyk dla Wroclawian. IP: 172.17.15.* 12.11.01, 12:35
              Przegapilam ten wpis i chyba dobrze sie stalo, bo nie zwrocilabym Ci honoru tak
              latwo. Zanizasz tym tekstem loty: chwalic sie, ze opuscilam Wroclaw??? A co Ty
              o mnie wiesz, kobito?! I ze po francusku, to tylko we Francji? Nie trafilas.
              I ze Francuzi to egocentrycy???? Tak wszyscy w czambul???? I ze Polka we
              Francji mialaby stac sie zapatrzona w siebie Francuzka????? Ejze, bardzos
              agresywna i malo konsekwentna w Twych propos.
              I przypomnij sobie, co mnie sklonilo do rozmowy o jezyku francuskim...
              Pozdro.
              • Gość: nell Re: Capstrzyk dla Wroclawian. IP: 213.77.49.* 12.11.01, 12:53
                Tak naprawdę, to mogłabym cos jeszcze wymyslać, ale przestało mi się chcieć.

Ciekawa jestem tylko czy Agunia skorzysta z tych informacji i czy będa tego
                jakieś pozytywne efekty.
                To wszystko z mojej strony w tym wątku.
    • Gość: Guilty Re: Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego ortopedy IP: 212.160.147.* 08.11.01, 13:25
      obawiam się, że bez płacenia i tak Ci się nie uda, Świętego Mikołaja nie ma, a
      tym bardziej nie ma go wśród ortopedów.
      niemniej pozdrawiam
    • Gość: Janek Re: Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego ortopedy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 15:11
      W szpitalu im. Rydygiera są bardzo dobrzy ortopedzi. Jest także przychodnia
      ortopedyczna. Wejście od ul. Pomorskiej. O ile wiem to jest długa kolejka.
      Radzę dowiedzieć się szczegółów na miejscu. Pozdrawiam i powrotu do zdrowia
      życzę.
      • Gość: Agunia Do wszystkich IP: 156.17.236.* 08.11.01, 16:46
        Serdecznie Wam dziekuje.
        Nell nie moge sie doczekac, kiedy napiszesz :-)
    • Gość: nell Re: Do Aguni IP: 213.77.49.* 08.11.01, 15:54
      Gość portalu: Agunia napisał(a):

> Chciałabym za Waszym pośrednictwem dowiedzieć się gdzie we Wrocławiu można
      > poradzić się dobrego ortopedy? Prywatnie mnie nie stać, chyba, że ma podpisaną
      > umowę z Kasą Dolnośląską. Byłabym bardzo wdzięczna.
      > Agnieszka
      >
      Wiem, że koleżanka była u jakiegoś znanego ortopedy z dzieckiem, jak się dowiem,
      to dam znać .
      > -------------------------------------------------------------------------------
      > -

• Gość: nell Re: Do Aguni - 2 IP: 213.77.49.* 09.11.01, 07:54
      A to wyniki moich poszukiwań:
      1. Dr Kowal - przychodnia kolejowa, ul. Joannitów 10/12, przyjmuje codziennie
      po godz. 15:00,chyba, że ma dyżur. Przyjmują tam pacjentów z Kasy
      Dolnośląskiej, ale trzeba mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu.
      2. Dr Piort Rymer - pracuje w szpitalu na pl. 1 Maja, jak dotrzeć , nie wiem,
      może trzeba tam zadzwonić, przyjmuje też w przychodni OPTIMED na ul. Fabrycznej
      10, ale tu jako specjalista rehabilitacji, nie trzeba mieć skierowania,
      konsultacja kosztuje 25 zł, więc lepiej próbować umówic się znim na ternie
      szpitala, bo pewnie ma jakieś godziny przyjęć.
      Numery tel. chyba sobie sama znajdziesz.
      Jak jeszcze cos się dowiem, to napiszę.
      pozdro
      • Gość: KK Re: Do Aguni - 2 IP: 172.17.15.* 09.11.01, 11:16
        Nell, zwracam honor.
        • Gość: nell Re: Do KK IP: 213.77.49.* 09.11.01, 12:23
          Gość portalu: KK napisał(a):

> Nell, zwracam honor.

To miło !
          Ja też byłam trochę niegrzeczna, jako usprawiedliwienie powiem, że denerwuje mnie
          potępianie z góry w czambuł czegoś i kogoś, zamiast proponowania rozwiązań.
          Łatwo jest czasami z daleka potepiać, ale wykonać jakiś wysiłek, ruszyć dupę
          trochę trudniej.
          Pozdro
          • Gość: KK Re: Do Nell IP: 172.17.15.* 09.11.01, 16:20
            Za daleko jestem. Nie moglam stad ruszyc dupy, jak mowisz, i to mnie wkurzylo.
            Mamy podobne reakcje na podobne zjawiska. Poruszyl mnie bezruch na laczach w
            badz co badz powaznej sprawie. Moja, byc moze zbyt ostra notka, to bylo wlasnie
            jakies ROZWIAZANIE.
            A co do potepiania w czambul, to jestes niesprawiedliwa. Pisze przeciez o
            wroclawskiej "wysokiej klasie" i obawiam sie o jej przetrwanie. Teraz juz
            troche mniej...
            Wzajemnie
          • Gość: Bitch Re: Do KK IP: *.mw.mediaone.net 12.11.01, 19:56
            Nell, stracilem kontakt z tym co piszesz ale gdy uslyszalem o ruszniu dupa to
            sie zaraz ozywilem i nabralem rumiencow. Ty, a moze bysmy sie spotkali?
      • Gość: Agunia Podziekowanie IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 09.11.01, 17:25
        Serdeczne DZIĘKI Nell.

• Gość: Janek Re:Wątek podwindowany na prośbę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 23:57
      Marsho. To jest ten wątek. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka