Dodaj do ulubionych

Bandycki napad pod dyskoteką

• xsatanistax Re: Bandycki napad pod dyskoteką 28.09.06, 22:48
      ćpalnia i ruchalnia. ciekawe dlaczego jeszcze nikt tego nie zamknął. określenie
      "wieśniaki" dla tego bydła co tam się zjeżdza to wręcz komplement. trzeba
      zobaczyć tę hołotę w drodze do swojej mekki - w pociągu gorszy syf niż jakby
      rezerwiści jechali.
    • Gość: Bllondyna Bandycki napad pod dyskoteką IP: 213.199.197.* 29.09.06, 17:15
      Hmmm...ja też nie chce dyskutować na ten temat...ale mimo, że czasami chodze do
      Dk to nigdy nie zdarzyło mi się, aby ktoś mnie zarzygał tak jak Ciebie...nie
      wiem albo mam życiowego farta i trafiam na dni, w których są tam normalni ludzie
      albo różne akcje odbywaja sie poza moimi oczami...Ja tam zresztą chodze
      potańczyć a nie pić...bo pić mogę wszędzie indziej a zresztą uważam za głupote
      iść do klubu żeby sie nawalić i naćpać bo dla mnie klub to miejsce, w którym
      mozna się fajnie pobawić wywijając na parkiecie...
      • cytrynowe_pole Re: Bandycki napad pod dyskoteką 01.10.06, 12:06
        Cieszę się, że masz normalne podejście, ale w takim razie nie rozumiem jednego:
        dlaczego nie wybierzesz jakiegoś innego klubu, w którym grają podobną muzykę, a
        klimat, imprezowicze no i nawet dojazd do neigo są zdecydowanie lepsze?
      • Gość: DK Flashback Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.cpe.nova.is 20.09.19, 13:38
        Trafnie napisane i Pozdrawiam cię Serdecznie po tyluu latach. Wspomnienia to najwspanialsze co nam pozostało :)
        Dolmel Team !
    • wielki_czarownik Ustawa o wychowaniu w trzeźwości 01.10.06, 13:01
      Art. 18. Sprzedaż napojów alkoholowych przeznaczonych do spożycia w miejscu lub poza miejscem sprzedaży może być prowadzona tylko na podstawie zezwolenia
      (...)
      10. Zezwolenie, o którym mowa w ust. 1, organ zezwalający cofa w przypadku:
      (...)
      3) powtarzającego się co najmniej dwukrotnie w okresie 6 miesięcy, w miejscu sprzedaży lub najbliższej okolicy, zakłócania porządku publicznego w związku ze sprzedażą napojów alkoholowych przez dany punkt sprzedaży, gdy prowadzący ten punkt nie powiadamia organów powołanych do ochrony porządku publicznego,
      (...)

I w czym problem? Przepis jest, pozostaje tylko go wyegzekwować.
      • Gość: antyTROLL Nie karmić wielkiego_trolla czarownika! IP: *.e-wro.net.pl 01.10.06, 19:32
        I to pisze człowiek który w wizytówce ma wpisane:
        Hobby: Prowokowanie, trolowanie, granie na nerwach, doprowadzanie ludzi do
        rozpaczy. Ponadto alkoholizm.
        • lillalu Re: Nie karmić wielkiego_trolla czarownika! 02.10.06, 12:26
          Nie żołądkuj się,idź zjedz jabłko tak jak ja, a przejdzie ci złość
    • mr_pope Re: Bandycki napad pod dyskoteką 02.12.06, 17:22
      Jak zamkną dolmel to pójdą do innego lokalu i nic się nie zmieni. A tak
      przynajmniej wieś bawi się daleko od centrum.
      • lillalu Re: Bandycki napad pod dyskoteką 02.12.06, 21:52
        Dzisiaj w autobusie natknęłam się na 15-osobową bandę kretynów udających się do
        dolmelu...Tak się darli,że miałam ochotę udusić tego,który z wyrazem twarzy
        szympansa usiadł koło mnie i darł ryj najgłośniej,wydzielając woń wódy...
        • nocne_polucje Re: Bandycki napad pod dyskoteką 03.12.06, 10:38
          lillalu napisała:

> Dzisiaj w autobusie natknęłam się na 15-osobową bandę kretynów udających się
          > do dolmelu...Tak się darli,że miałam ochotę udusić tego,który z wyrazem twarzy
          > szympansa usiadł koło mnie i darł ryj najgłośniej,wydzielając woń wódy...

W tobie więcej agresji niż u dresów z Dolmelu

Ja wczoraj z takimi samymi musiałem wracać z Rynku. Jeden rzygał i nie wracali
          z Dolmelu tylko z zacnego centrum Wrocławia
          • Gość: zalamka Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.generacja.pl 03.12.06, 11:16
            a ja w czwartek wracałem o 22 z pracy i musiałem jechac zarzyganym tramwajem,
            po czym odechciało mi sie isc na andrzejki...
        • cclement Re: Bandycki napad pod dyskoteką 03.12.06, 11:41
          lillalu napisała:

> Dzisiaj w autobusie natknęłam się na 15-osobową bandę kretynów
          kklement zorganizował wam wycieczkę?

> się darli,że miałam ochotę udusić tego,który
          Znów nie wzięłaś leków!

> z wyrazem twarzy szympansa usiadł koło mnie i darł ryj
          To było lustro

> najgłośniej,wydzielając woń wódy...
          nie pij więcej, bo tak to się później kończy :)
    • wroclawianie_info [...] 03.12.06, 17:58
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka