lemoniadowyjoe 25.09.06, 16:43 Właśnie kiedy oni w koncu zamierzaja to otworzyć?? rondo już wlasciwie jest wylozone asfaltem, hala wygląda na gotową, na co więc czekają Zna ktos moze termin otwarcia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwonapa Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 20:00 Podobno 4. pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proof Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: 213.77.49.* 06.10.06, 14:19 Czy ktos juz był w tym outlecie ??? czy warto ??? niedługo będe przebywał we wrocławiu i chciałbym wstapić tylko nie wiem czy jest sens zawracac sobie głowe ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:13 BYŁEM, WIDZIAŁEM, NIC CIEKAWEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:01 narazie nic ciekawego ale to dla tego ze polowa lokali jeszcze nie jest otwarta troche ceny mnie zaskoczyły myslalem ze bedzie taniej ale trzeba sie przedkonac samemu warto zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 09.10.06, 11:09 Centrum mi się podoba. Natomiast jeśli chodzi o ceny to są one na takim poziomie jak w innych centrach handlowych. Więc nie bardzo rozumiem skąd w nazwie Centrum oznaczenie "OUTLET"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemano Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.os1.kn.pl 09.10.06, 15:34 niższe ceny niż w innych sklepach widziałem tylko w sklepie 'Diverse' (zreszta tam był największy tłok :P), a reszta raczej na tmy samym poziomie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baumwolle Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.06, 16:02 Niekoniecznie, w Reeboku, Vistuli i Calzedonii ceny były całkiem atrakcyjne, ale nie na wszystko. Wielkie przeceny będą i tak tylko 2 razy do roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baumwolle Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.06, 16:05 Ale dodam, że bardzo mi się podobają toalety w FO :-). Są całe wykafelkowane w mozaice, w miłym kolorze (żadna sterylna biel czy pseudomarmurki), nowoczesna armatura Koło (w tym fajne kwadratowe umywalki nablatowe), z głośników sączy się muzyczka. No i mam nadzieję, że cały czas będzie tak czysto jak dotąd. :-) Odpowiedz Link Zgłoś