Dodaj do ulubionych

Factory Outlet - co tam się dzieje??

25.09.06, 16:43
Właśnie kiedy oni w koncu zamierzaja to otworzyć??
rondo już wlasciwie jest wylozone asfaltem, hala wygląda na gotową, na co
więc czekają
Zna ktos moze termin otwarcia??
Obserwuj wątek
    • Gość: iwonapa Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 20:00
      Podobno 4. pazdziernika
    • Gość: proof Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: 213.77.49.* 06.10.06, 14:19
      Czy ktos juz był w tym outlecie ??? czy warto ??? niedługo będe przebywał we
      wrocławiu i chciałbym wstapić tylko nie wiem czy jest sens zawracac sobie
      głowe ???!!!
      • Gość: HANS Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:13
        BYŁEM, WIDZIAŁEM, NIC CIEKAWEGO.
        • Gość: xx Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:01
          narazie nic ciekawego ale to dla tego ze polowa lokali jeszcze nie jest otwarta
          troche ceny mnie zaskoczyły myslalem ze bedzie taniej ale trzeba sie przedkonac
          samemu warto zobaczyc
    • Gość: yo Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 09.10.06, 11:09
      Centrum mi się podoba. Natomiast jeśli chodzi o ceny to są one na takim
      poziomie jak w innych centrach handlowych. Więc nie bardzo rozumiem skąd w
      nazwie Centrum oznaczenie "OUTLET"?
      • Gość: siemano Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.os1.kn.pl 09.10.06, 15:34
        niższe ceny niż w innych sklepach widziałem tylko w sklepie 'Diverse' (zreszta
        tam był największy tłok :P), a reszta raczej na tmy samym poziomie ...
        • Gość: baumwolle Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.06, 16:02
          Niekoniecznie, w Reeboku, Vistuli i Calzedonii ceny były całkiem atrakcyjne, ale
          nie na wszystko. Wielkie przeceny będą i tak tylko 2 razy do roku.
          • Gość: baumwolle Re: Factory Outlet - co tam się dzieje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.06, 16:05
            Ale dodam, że bardzo mi się podobają toalety w FO :-). Są całe wykafelkowane w
            mozaice, w miłym kolorze (żadna sterylna biel czy pseudomarmurki), nowoczesna
            armatura Koło (w tym fajne kwadratowe umywalki nablatowe), z głośników sączy się
            muzyczka. No i mam nadzieję, że cały czas będzie tak czysto jak dotąd. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka