Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:34 bez Cieslaka bedzie trudno. a jesli chodzi o wybor to lepiej Hansa bo Hampel zatrzymal sie w rozwoju i uz wyzej nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Wielka feta Atlasu IP: *.bchsia.telus.net 26.09.06, 07:27 Ja tam uwazam ze zawsze warto stawiac na polskich chlopakow. Dlatego zdecydowanie chcialbym widziec Hampela w skladzie Sparty(Atlasu). Moze sie tak zastanowic co jest lepsze Lokalny klub w wiekszosci polskimi chlopakami czy mistrzowska druzyne w ktorej zawodnicy sa armia zasiezna i nic zupelnie ich nie laczy z klubem oprocz $$$$$. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Wielka feta Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:48 A byłeś na meczu??? To powinieneś wiedzieć, kto jako jedyny pokazał, że kibice coś dla niego znaczą!!! Hans, Hans Andersen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg Re: Wielka feta Atlasu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.06, 15:30 HANS THE BEST AND FUCK OF THE REST! niech ucza sie wapniaki od najlepszego CZLOwIEKA w naszej SPARTUNI i oby tak do konca kariery HANS! HANS HANS ANDERSEN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bHZL Rusko zamknij stadion IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.09.06, 07:49 Rusko zamknij stadion dla widzów zuzla we wrocławiu. a tak ładnie mówiłeś że na zawodach czarnego sportu jest kultura. przez ciebie ludzie nie wchodzą na mecze w gdyni legia nie jeździ na wyjazdy itd won z piłki wracaj do sportu gdzie się skręca tylko w jedna stronę Rusko precz z futbolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Wielka feta Atlasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:23 Na płytę stadionu nie wbiegło kilkuset, tylko kilkudziesięciu kibiców. Wcale nie byli rozwścieczeni, tylko rozradowani. Dziennikarska fuszerka - takie przesadzanie!! I skandalem jest rezerwowanie tylu miejsc dla prasy na trybunie głównej, jak dziennikarzy jest kilku! A kibic płaci za bilet 40 złotych i siedzi za murkiem, gdzie nic nie widać, zwłaszcza stertu. Tym razem jednak kibice siedli na miejscach dla prasy i słusznie! Niech dziennikarz przyjdzie sobie wcześniej i zajmie miejsce jak każdy inny, przynajmniej posłucha komentarzy prawdziwych kibiców. A pokaz ogni był super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Wielka feta Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:43 Kilkuset czy kilkudziesięciu to nieistotne. Istotne, że na płycie się znaleźli torpedując całą zabawę. To właśnie tym debilom możemy podziękować za brak rundy honorowej. Co by było, gdyby cały stadion postanowił się radować w tak osobliwy sposób? Przy okazji dziękuję fanom z sektora 3, którzy zafundowali mi "szampański" przysznic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Wielka feta Atlasu 26.09.06, 20:45 z artykułu: "Mam oferty z DZIEWIĘCIU klubów z EKSTRALIGI - chwali się Duńczyk." heh, czy to znaczy że Hans już coś wie, ile będzie klubów w przyszłorocznej ekstralidze? to wie więcej niż GKSŻ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1950 Re: Wielka feta Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:30 Siedząc daleko od wieży, widziałem że tłum nie był ROZWŚCIECZONY, tylko URADOWANY SUKCESEM! Trochę rzetelności panie redaktorze, wiem że szuka pan sensacji, ale nie tak za wszelką cenę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZuKO Re: Wielka feta Atlasu IP: *.magma-net.pl 26.09.06, 23:07 Siedząc w pobliżu wieży widziałem jak po ostatnim biegu kilkunastu pajaców rzuciło się do bramy aby ją wyłamać. To swoisty sposób okazywania radości. Może to dzięki nim srebrni medaliści (zawodnicy Częstochowy) chodzili po płycie stadionu zapomniani przez organizatorów i kibiców. Tak przynajmniej sugerowała prasa częstochowska. I było im smutno. A tak na marginesie - ten stadion nie nadaje się do takich imprez. Może dla tysiąca widzów tak, dla dwu już nie, a dla piętnastu tysięcy to już skandal. Płoty, mury, druty - widziałem jedynie start, przejeżdżające kaski i finisz, nie widziałem co dzieje się na torze. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Wielka feta Atlasu 27.09.06, 07:06 To prawda, wcześniej tego ne dostrzegałem! Kibiców było więcej niż na GP. Zajęte były ławki nawet w pierwszych rzędach, a tam inaczej jak "na stojaka" oglądać się nie da i tak nie wiele widać. Przy okazji mam prośbę do kibiców rozwieszających flagi na ogrodzeniu. Nie mam nic przeciw flagom - dodają meczowi kolorytu, ale wieszajcie je gdzie indziej. Powieszone w ten sposób sprawiają, ze połowa kibiców nie widzi nawet kasków nad bandami. A swoją drogą może miasto zajmie się wreszcie remontem olimpika, zamiast topić kasę na Oporowskiej. Nie żebym miał coś przeciw kopaczom - niech każdy ogląda to co lubi. Myślę jednak,ze stadion na Oporowskiej prędzej, czy później zostanie przeznaczony na działkę budowlaną - nie może być inaczej z obiektem wciśniętym między wieżowce. Od lat mówi się w naszym mieście o konieczności wybudowania nowego obiektu piłkarskiego, a tu ciągle reanimuje się tego trupa. O konieczności modernizacji olimpika nich świadczy fakt, że GP 2008 odbędzie się w Lesznie i idę o zakład, że będzie to ten turniej, który dotąd odbywał się we Wrocławiu. Tak, tak panowie działacze, na samej historii, choćby najchwalebniejszej "jechać" się nie da! Dotyczy to takze stadionu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanzuzla Wielka feta Atlasu IP: *.man.czest.pl 27.09.06, 17:58 Jezeli tak wyglada super feta dla dwoch najlepszych zespolow w siedzibie mistrza to wolalbym tego wogole nie ogladac. Pokolei. Sam mecz- super walka na torze , mijanki , zawody godne finalu - choc o pietruszke . Nie jest prawda , ze mecz nie byl wazny - zapytajcie zniesmaczonych kibicow Sparty ,ktorzy gwizdali po 5 biegu. Moim zdaniem nie mozna tak traktowac swoich kibicow , co by kto nie powiedzial to wszedzie plecy niewazne czy Rudy nie chcial, czy nie mogl, czy co innego - wszyscy powinni dac swoim kibicom widowisko na koniec sezonu. sprawa druga to gdzie organizatorzy znalezli takie wzorce dekoracji najlepszych sezonu zuzlowego 2006 . jedno podium z ktorego przegania sie wicemistrzow do parkingu bo musza wejsc mistrzowie .HMMMMM mistrzostwo SWIATA nie tylko Polski.Organizacyjnie poprostu WROCLAW tragedia - gdzie byla ochrona , policja , zabezpieczenie . Cale szczescie ze Czestochowa i Wroclaw jakos szczegolnie nie palaja do siebie zloscia , bo czarno to widze co by sie dzialo i ile bylo by ofiar (albo prawie ofiar )Przyznaje pokazy byly wysmienite naprawde super godne mistrzow i Wroclawia. na koniec powiem tak : SPARTA JEST MISTRZEM - niewatpliwie ale organizacja to mistrzowska ŻENADA i DRAMAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Wielka feta Atlasu IP: *.os1.kn.pl 27.09.06, 22:01 Tego że kibice wbiegli na płytę akurat bym sie nie czepiał,Nie jest to odosobniony przypadek, bo w poprzednich latach bywało z tym jeszcze gorzej (czytaj więcej kibiców było na płycie )Tarnów,Toruń wcześniej Bydgoszcz.Organizacja do bani to fakt,ale wbieganie kibiców na tor nie było przewidziane w programie atrakcji,a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś