Gość: lolo_de_bolo zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: 212.127.92.* 02.10.06, 12:41 Mięso to zbrodnia - dlaczego dzieciom nie mówi się prawdy gdy zapytają skąd się biorą parówki? Dzieci póki nie są skażone tym syfem dookoła nas reagują bardzo negatywnie gdy nic złego nierąbiącej nikomu małej śwince podcina się gardło... Nie trzeba w dzisiejszym świecie jeść mięsa ani jajek ani mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
ikonka11 Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? 02.10.06, 22:02 Albo na zarzynanie koguta na niedzielny rosołek? Beee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny marek Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:49 Albo poczęstuj swoje dziecko pasztetem z króliczka, który był niedawno głaskany przez to dziecko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 13:53 jako dziecko widziałem kilka razy swiniobicie nie robiło na mnie to głebszego wrazenia wszystko było robione tradycyjnie i zgodnie z rytmem zycia wybijanym na wsi przez czas natomiast gorsze zncanie było dla mnie zobaczeni jak odwiazuje sie zdechła młoda jałowke która sie udusiła na powrozie i odór jaki sie wydobył z trupa tej krówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:33 i co z tego??nie nafaszeruj go sterydami albo wstrzyknij amfe-będzie ci wdzięczne-a jutro leć po świeze3 mięsko-ty anty człowieku!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nie mówi? 13.10.06, 14:32 Wszystkie dzieci jakie znam wiedzą, że parówka powstała z zarżniętej świnki, krówki czy innego stworzenia. I żadnemu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J2006 Do zenonx4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:25 A może chodziło Ci o kupno koryta? Odpowiedz Link Zgłoś
ikonka11 Może tam? 03.10.06, 09:45 vegeland.wrzuta.pl/film/3RFDYu52yN/testing_1-2-3 Odpowiedz Link Zgłoś
blog4000 Zabijanie 03.10.06, 11:00 Żadne zabijanie nie można nazwać "humanitarnym"! Zabijanie jest zawsze zabijaniem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalajlama Re: Zabijanie IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 13:31 najbardziej mnie smiesza ci swiadomi wegetarianie, którzy zjadaja jogurty, pasztety sojowe i takie inne wyroby wpieprzajac rownoczesnie mnóstwo innych pochodnych produktów odzwierzecych robionych z kosci zabitych w rzezniach zwierzat jak zelatyna np jak któs mowize nie je zwierzat to nie znaczy ze ich nie je taki jest wspolczesny swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Do dalajlama Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:43 bełkoczesz, jakbyś się juchy nachłeptał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalajlama Do dalajlama Re: IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 13:51 a twoj glos bardzo przypomina głos premiera tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Do dalajlama Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:17 Nie podoba Ci się premier tego kraju? To wyjedź z tego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalajlama Do dalajlama Re: IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 14:27 jest przystojny, piekny, czy ja powiedziałem ze mi sie nie podoba???? powiedziałem tylko ze gadasz tak jak on a byc moze jak jego kot z którym zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosił... Do dalajlama Re: IP: *.tvk-gaj.pl 03.10.06, 16:56 Wtorek, co za bzdura! A ty wyjechałeś, jak rządził Kawśniewski, bo wnioskuję, że Kaczyński Ci odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Do Prosił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:50 Gość portalu: Prosił... napisał(a): > Wtorek, co za bzdura! A ty wyjechałeś, jak rządził Kawśniewski, bo wnioskuję, ż > e > Kaczyński Ci odpowiada... Nie Kaczyński, tylko Pan Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Swinia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.06, 14:42 Swinia sie kupuje besposrednio u bambra co futruje wyprodukowanym tylko przez siebie futrym.Jak se chlopie kupisz takiego swiniaka to napewno bedziesz miol smacne kotelety i dobrol slonina do wyndzyniol, ohh palce bedziesz lizol. Smacznego swiniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosił... Re: Gdzie można kupić świniaka IP: *.tvk-gaj.pl 03.10.06, 16:57 Zauważam, że wegetarianie mają podwyższony poziom agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Re: Gdzie można kupić świniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:52 E, tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie można kupić świniaka IP: *.chello.pl 03.10.06, 17:53 Ludzie to jakaś paranoja - wszyscy nagle święci wegetarianie! A pisząc posty pewnie wpierdzielacie kiełbaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świstak wpierdzielacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:12 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ludzie to jakaś paranoja - wszyscy nagle święci wegetarianie! A pisząc posty > pewnie wpierdzielacie kiełbaskę. co to znzczy "wpierdzielacie"? cóż to za wyszukane słownictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: wpierdzielacie? IP: *.lanet.net.pl 04.10.06, 07:23 tak wegetarianie sa znacznie bardziej spieci od jedzacych miesa którzy przyjmuja w swych wypowiedziach bardziej luzna pozycje pewnie wynika to z braku zbyt wielu cennych elementów które organizm powinnien otrzymywac w posiłku Odpowiedz Link Zgłoś
ikonka11 Październik Miesiącem Dobroci Dla Zwierząt 06.10.06, 18:03 jak w tytule postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radeberger Re: Październik Miesiącem Dobroci Dla Zwierząt IP: *.lanet.net.pl 09.10.06, 06:19 bleeeeeeee wymysl cos innego dziecinko Odpowiedz Link Zgłoś
ad.verbum Re: Październik Miesiącem Dobroci Dla Zwierząt 10.10.06, 23:31 Gość portalu: radeberger napisał(a): > bleeeeeeee wymysl cos innego dziecinko A dlaczego? Przecież dobrze mówi! Odpowiedz Link Zgłoś
drekar.drekar Re: świnki 13.10.06, 12:06 qiqi napisał: > świnki: > > swinie.republika.pl/ Żeby zdrowo żyć, nie trzeba jeść mięsa, świńskiego ani zadnego innego, to jest oczywiste :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Zdrowo żyć? 13.10.06, 14:33 Co to za zycie bez golonki, schabowego, kiełbasy czy rosołku z kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniam mniam Re: Zdrowo żyć? IP: *.chello.pl 13.10.06, 17:04 Bardzo lubię świnki.........szczególnie z rożna Odpowiedz Link Zgłoś