Dodaj do ulubionych

Gdzie można kupić świniaka

• Gość: lolo_de_bolo zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: 212.127.92.* 02.10.06, 12:41
      Mięso to zbrodnia - dlaczego dzieciom nie mówi się prawdy gdy zapytają skąd się
      biorą parówki? Dzieci póki nie są skażone tym syfem dookoła nas reagują bardzo
      negatywnie gdy nic złego nierąbiącej nikomu małej śwince podcina się gardło...

Nie trzeba w dzisiejszym świecie jeść mięsa ani jajek ani mleka.
      • ikonka11 Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? 02.10.06, 22:02
        Albo na zarzynanie koguta na niedzielny rosołek? Beee...
      • Gość: nocny marek Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:49
        Albo poczęstuj swoje dziecko pasztetem z króliczka, który był niedawno głaskany
        przez to dziecko :(
        • Gość: larry Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 13:53
          jako dziecko widziałem kilka razy swiniobicie nie robiło na mnie to głebszego
          wrazenia wszystko było robione tradycyjnie i zgodnie z rytmem zycia wybijanym na
          wsi przez czas natomiast gorsze zncanie było dla mnie zobaczeni jak odwiazuje
          sie zdechła młoda jałowke która sie udusiła na powrozie i odór jaki sie wydobył
          z trupa tej krówki
        • Gość: tylko ja Re: zaprosisz swoje dziecko na "swiniobicie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:33
          i co z tego??nie nafaszeruj go sterydami albo wstrzyknij amfe-będzie ci
          wdzięczne-a jutro leć po świeze3 mięsko-ty anty człowieku!!!!!!!!!!
      • wielki_czarownik Nie mówi? 13.10.06, 14:32
        Wszystkie dzieci jakie znam wiedzą, że parówka powstała z zarżniętej świnki, krówki czy innego stworzenia. I żadnemu to nie przeszkadza.
    • Gość: J2006 Do zenonx4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:25
      A może chodziło Ci o kupno koryta?
    • ikonka11 Może tam? 03.10.06, 09:45
      vegeland.wrzuta.pl/film/3RFDYu52yN/testing_1-2-3
    • blog4000 Zabijanie 03.10.06, 11:00
      Żadne zabijanie nie można nazwać "humanitarnym"!
      Zabijanie jest zawsze zabijaniem :(
      • Gość: dalajlama Re: Zabijanie IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 13:31
        najbardziej mnie smiesza ci swiadomi wegetarianie, którzy zjadaja jogurty,
        pasztety sojowe i takie inne wyroby wpieprzajac rownoczesnie mnóstwo innych
        pochodnych produktów odzwierzecych robionych z kosci zabitych w rzezniach
        zwierzat jak zelatyna np jak któs mowize nie je zwierzat to nie znaczy ze ich
        nie je taki jest wspolczesny swiat
        • Gość: wtorek Do dalajlama Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:43
          bełkoczesz, jakbyś się juchy nachłeptał
          • Gość: dalajlama Do dalajlama Re: IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 13:51
            a twoj glos bardzo przypomina głos premiera tego kraju
            • Gość: wtorek Do dalajlama Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:17
              Nie podoba Ci się premier tego kraju? To wyjedź z tego kraju!
              • Gość: dalajlama Do dalajlama Re: IP: *.iitd.pan.wroc.pl 03.10.06, 14:27
                jest przystojny, piekny, czy ja powiedziałem ze mi sie nie podoba????
                powiedziałem tylko ze gadasz tak jak on a byc moze jak jego kot z którym zyje
              • Gość: Prosił... Do dalajlama Re: IP: *.tvk-gaj.pl 03.10.06, 16:56
                Wtorek, co za bzdura! A ty wyjechałeś, jak rządził Kawśniewski, bo wnioskuję, że
                Kaczyński Ci odpowiada...
                • Gość: wtorek Do Prosił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:50
                  Gość portalu: Prosił... napisał(a):

> Wtorek, co za bzdura! A ty wyjechałeś, jak rządził Kawśniewski, bo wnioskuję, ż
                  > e
                  > Kaczyński Ci odpowiada...

Nie Kaczyński, tylko Pan Kaczyński!
            • Gość: Franz Swinia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.06, 14:42
              Swinia sie kupuje besposrednio u bambra co futruje wyprodukowanym tylko przez
              siebie futrym.Jak se chlopie kupisz takiego swiniaka to napewno bedziesz miol
              smacne kotelety i dobrol slonina do wyndzyniol, ohh palce bedziesz lizol.
              Smacznego swiniaka
    • Gość: Prosił... Re: Gdzie można kupić świniaka IP: *.tvk-gaj.pl 03.10.06, 16:57
      Zauważam, że wegetarianie mają podwyższony poziom agresji.
      • Gość: wtorek Re: Gdzie można kupić świniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:52
        E, tam...
    • Gość: Ania Re: Gdzie można kupić świniaka IP: *.chello.pl 03.10.06, 17:53
      Ludzie to jakaś paranoja - wszyscy nagle święci wegetarianie! A pisząc posty
      pewnie wpierdzielacie kiełbaskę.
      • Gość: świstak wpierdzielacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:12
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ludzie to jakaś paranoja - wszyscy nagle święci wegetarianie! A pisząc posty
        > pewnie wpierdzielacie kiełbaskę.

co to znzczy "wpierdzielacie"? cóż to za wyszukane słownictwo?
        • Gość: zizi Re: wpierdzielacie? IP: *.lanet.net.pl 04.10.06, 07:23
          tak wegetarianie sa znacznie bardziej spieci od jedzacych miesa którzy przyjmuja
          w swych wypowiedziach bardziej luzna pozycje pewnie wynika to z braku zbyt wielu
          cennych elementów które organizm powinnien otrzymywac w posiłku
    • ikonka11 Październik Miesiącem Dobroci Dla Zwierząt 06.10.06, 18:03
      jak w tytule postu
      • Gość: radeberger Re: Październik Miesiącem Dobroci Dla Zwierząt IP: *.lanet.net.pl 09.10.06, 06:19
        bleeeeeeee wymysl cos innego dziecinko
        • ad.verbum Re: Październik Miesiącem Dobroci Dla Zwierząt 10.10.06, 23:31
          Gość portalu: radeberger napisał(a):

> bleeeeeeee wymysl cos innego dziecinko

A dlaczego? Przecież dobrze mówi!
    • qiqi świnki 12.10.06, 16:51
      świenki:

swinie.republika.pl/
      • drekar.drekar Re: świnki 13.10.06, 12:06
        qiqi napisał:

> świnki:
        >
        > swinie.republika.pl/

Żeby zdrowo żyć, nie trzeba jeść mięsa, świńskiego ani zadnego innego, to jest
        oczywiste :)
        • wielki_czarownik Zdrowo żyć? 13.10.06, 14:33
          Co to za zycie bez golonki, schabowego, kiełbasy czy rosołku z kaczki?
          • Gość: Mniam mniam Re: Zdrowo żyć? IP: *.chello.pl 13.10.06, 17:04
            Bardzo lubię świnki.........szczególnie z rożna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka