brzoza36 30.09.06, 21:43 zdarzyło się , że oglądałem . No chyba dlatego , że w Polsce ,sam nie wiem. Wszystko ok , taka konwencja ... Jednak co to za debil prowadzący ?! Ten z Polski z brudką . Prostak , żenada ! Żart z dyskoteki lub pubu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Wybory Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:31 Was ist das brudka? Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Wybory Miss 01.10.06, 11:34 zawsze znajdzie się ktoś ciekawy tłumaczę - brudka to takie owłosienie na brodzie . mam wytłumaczyć u ? , proszę u to jest u , a ó to jest o , ale z kreską . W Polsce wystarczy mieć zaświadczenie o dyslekcji i można walić u zamiast ó. Wynikają z tego rużne oskarżenia np. o dyskryminację . Moim zdaniem trzeba zakończyć polską gramatykę rozpocząć gramatykę nowoczesną , wymuszą to dyslektycy (naciągani lub nie ). Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Wybory Miss 30.09.06, 23:19 Zajechało prowincją. Peerelowska sceneria, spontaniczni prowadzący, puste blahary + Disco Polo/Geje z Westlife. No i w końcu prysnął mit o polskich dziewczynach. Ciężko o lepszą kryptoreklame dla tego kraju. Jedyne co mi sie podobało to sceny z Wrocławia. Chociaż z tej Czszki będą jeszcze ludzie. One zawsze są ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatics Re: Wybory Miss IP: 87.48.235.* 01.10.06, 00:59 wygrała Czeko, całkiem ,całkiem,jestem z nią umówiony jutro w ruinach zamku Książ Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Są ! Lipne wprawdzie, ale są :) 01.10.06, 11:52 Lipne, tzn. wybudowane od razu jako ruiny :) Nooo, ale nie wiemy, może koleś mówiąc o ruinach ma poważniejsze plany w stosunku do całego zamku ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzącykocisyn Re: Są ! Lipne wprawdzie, ale są :) IP: *.server4you.de 01.10.06, 18:50 Też jezdem umówiony z tą babką ,ale na wtorek i też w Książu. Ma być sama albo z koleżanką- Cindy co nie wiedziała kiedy zaprzestać Odpowiedz Link Zgłoś