Dodaj do ulubionych

Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza

10.10.06, 21:45
To w Polsce PiSy maja juz nawet wlasne kluby sportowe? Do przejecia zostaly
juz chyba tylko przedszkola i zlobki, zeby mozna bylo kazdego mlodego
czlowieka wychowac na prze-PiSowego Polaka.
Obserwuj wątek
    • lost100 Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza 10.10.06, 21:50
      Kompromitacja pana Dutkiewicza !!! Pietryszyn prawa reka Adama Hofmana z PIS-
      u (to ten od komisji bankowej) na 1-dynce do rady, czy taka byla cena
      poparcia PIS dla Pana na prezydenta ??? Stracil pan glosy wielu ludzi w tym i
      moj, gorliwie bede namawial znajomych do oddania glosu na innych kandydatow,
      byc moze bez szans ale przynajmniej nie tak umoczonych !!! Zenada.
      • Gość: walik Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.crowley.pl 10.10.06, 21:59
        koleś z opola, pracuje w lubinie, ma przecież w d.....Wroclaw! co to za pomysł!
        Panie prezydencie! skandal!
        • Gość: wroccc Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 00:20
          ... nie pierwsza i nie ostatnia kompromitacja Dudkiewicza.. PR ma dobry, ale
          jak zaczna wyłazic afery... a jak tam wrocławski aquapark???, jak tam pomoc
          Sląskowi piłkarskiemu? jak tam hale sportowe i boiska dla sportu
          młodziezowego? jak tam... ech... ale PR i media ma w kieszeni
      • Gość: lupuso Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.madcomputers.pl 10.10.06, 22:02
        Pis-ior z Opola na liscie bezparytjnej pana Prezydenta z pierwszego miejsca w
        dodatku, a co on wie o naszym miescie ??? Jest pan tak samo parytjniacki jak
        cala ta banda, panie Prezydencie. Na te wybory nie pojde, a pan stacil szacunek
        w moich oczach i nie tylko w moich jak domniemam. Moze jescze kogos z
        Samoobrony pan wezmie przeciez to wszystko dla dobra Wroclawia. Ale obciach !!!
        • Gość: Ale wstyd Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.06, 23:40
          Ale wstyd, to jakieś jaja !
          • Gość: Obel Dutkiewicz zrobi wszystko, byle by zostac u wladzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:34
            niestety, wladza wciaga i jest z tego spora kasa
      • Gość: JasioJasio Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.10.06, 17:47
        Zupełnie Was-Wrocławian nie rozumiem, wieszacie psy na gościu, który sprawił że
        o Wrocławiu jest głośno w całej Europie. I to pozytywnie głośno. Póki co facet
        (ditkiewicz) robi dla Waszego miasta a więc i dla Was kawał świetnej roboty, w
        dodatku jest jedynym który potrafił połączyć dwie najwieksze aktual;nie siły
        polityczne w tym kraju.
        Do tej pory robi to skutecznie, dajcie mu więc pracować i oceńcie za 4 lata.

Delikatnie powiem, że zwolennikiem PiS-u to ja nie jestem, ale patrząc
        nadziałania Pietryszyna w Lubinie, to radzi sobie całkiem nieźle.
        • Gość: zdziwiony Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.crowley.pl 11.10.06, 19:35
          pietryszyn, nie chwal sam siebie!!!!
    • Gość: Janek czy dziś jest prima aprilis ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:53
      przecież Pietryszyn to gośc z opola, co om ma do Wrocławia, gdzie są działacze
      wrocławscy pisu, czy pis nie ma swoich wrocławskich kadr że eksportuje ludzi z
      Opola? a moze poprostu prezes jackiewicz zrobił ich w balona bo przecież tylko
      on ma wpływ z pisu na liste dutkiewicza
      • Gość: Ziober Re: czy dziś jest prima aprilis ?????? IP: *.os1.kn.pl 11.10.06, 00:08
        PiS ma swoich ludzi tylko nie na liście Dutkiewicza...a zapewniam, że na liście
        PiS znajdują się Wrocławianie, a nie wątpliwej jakości transfery z Opola.
    • Gość: wrocławijanin on ma kasę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.06, 10:55
      i o to chodzi - nie o poglądy, etykę czy moralność
    • Gość: bolo czlowiek schetynescu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:57
      smierdzi mi na kilometr czlowiekiem schetynescu
      • Gość: morgut Re: czlowiek lipy korupcjanta IP: *.os1.kn.pl 11.10.06, 13:19
        Haha. I znowu te gadki "jestem spoza środowiska więc się zajmę praca a nie
        układami". Jak przejmował Zagłębie Lubin, to tez mowil, ze jest spoza układu i
        ze to atut. Na czym sie jeszcze nie zna? Na astronautyce, budowaniu mostów i
        zbieraniu runa leśnego? To tam też nich go Lipiński wsadzi! Jaja i skandal na
        pół kraju!
    • Gość: Jacek Ossowski Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.ac.pwr.wroc.pl 11.10.06, 13:20
      Nie jestem działaczem PO. Nie jestem Dyrektorem u Dudkiewicza. Gdybym był
      dyrektorem u Prezydenta to nie mógł bym startować do Rady Miejskiej, o tym
      dziennikarz zajmujący sie wyborami wiedzieć powinien. To jest bardzo przykre,
      że gazeta o takiej renomie publikuje nieprawdziwe i niesprawdzone informacje.
      Jacek Ossowski
      • Gość: wilkownik Re: Prezydent mnie poprosił........ IP: *.os1.kn.pl 11.10.06, 13:25
        Hahaha!!!!!!!! Bo pęknę! Poprosił go prezydent. Dutkiwicz do tej pory łazi
        struty, że takiego pajaca musiał wziąć na 1ke i będzie musiał teraz firmować
        jego numery. Lipiński mu kazał i finał pitolenia.
    • Gość: jacek Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.06, 13:58
      no to przerosło już wszystko, koleś przyznaje się oficjalnie do partyjniactwa,
      że się na niczym nie zna, gazety o tym trabią. - I NIC !!!!!!!!!! czy nie ma
      konca ...
      • Gość: list Do pana Ossowskiego. IP: *.madcomputers.pl 11.10.06, 18:18
        Ja rowniez, slyszalem, ze jest pan czlonkiem PO i patrzac na sondaze przeszedl
        pan tam z PeDe, a potem "zabil" medialnie pana Nowotraskiego korzystajac ze
        swoich wplywow w ratuszu, ale skoro pan mowi, ze to plotka to nie mam powodow
        panu nie wierzyc.Pozdrawiam serdecznie i udanej kampanii panu zycze.
        • Gość: Jacek Ossoewski Re: Do pana Ossowskiego. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:44
          Nie jestem członkiem PO, owszem opuściłem PD ponieważ nie ma we mnie poglądów
          lewicowych. Nie wykorzystywałem żadnych wpływów w Ratuszu przeciw Panu
          Nowotarskiemu czy też komukolwiek innemu. Każdy jest kowalem własnego losu.
          Pozdrowienia, podziekowanie za dobre życzenia J. Ossowski
    • Gość: wic Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.chello.pl 11.10.06, 18:30
      w sumie Dutkiewicz mógl i nie mógł wypiąć się na PiS. Mógł, bo i tak by wygrał;
      jednak gdyby to zrobił zaryzykowałby konflikt, zwłaszcza, że z PiS-em nie od
      wczoraj sobie flirtował, a pisiorki na punkcie wypinania się na nich są bardzo
      czuli. Tak więc zaczęło by się szukanie kwitów na UM, obcinanie dotacji na
      inwestycje etc. Poza tym Dutkiewicz to polityk, a dobry polityk, to umiarkowany
      polityk. Szkoda, że to co dobre dla polityki jest niekoniecznie dobre dla
      miasta; tym sposobem będziemy mieli kolejną radę miejską z przewagą różnych
      miernot, choć jej skład będzie i tak pewnie lepszy od polskiego sejmu
      • Gość: mariusz matuj lista szindlera IP: *.fabiankeil.de 12.10.06, 00:54
        miernota a nie polityk, miasto placze, mast znikad do nikad, on nic nie robi
        tylko pierdzi w telewizor
    • Gość: Kropotkin POPIS-owa żenada!!! IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 20:11
      Panie Rafale, po co Panu takie miernoty. Silny lider w miescie powinien mieć
      silne zaplecze, a nie słabeuszy i kretynów na plecach. Mniej partyjniactwa,
      więcej indywidualnych osobowości. Inaczej pomyślę, że ma Pan jakieś kompleksy i
      boi się konkurencji silniejszych i lepszych...
      • dunka24 Re: POPIS-owa żenada!!! 12.10.06, 00:43
        jajca zwyczajne, dno i żenada
        myślałam że od dutkiewicza w drugim szeregu pójdą młodzi zorientowani na
        wrocław ekonomiści, prawnicy itd a tu lipa taka że bbc nie pomoże
        żenła rafał żenła
        bez odbioru
    • Gość: eryk55 Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.06, 10:45
      to już jest przesada panie dutkiewicz ! przeciesz ten człowiek to zero i wybił
      się tylko dzięki swoim partyjnym kolesiom, nigdzie nie zagrzał miejsca niz 2
      miesiące - wszędzie dzięki układom - poczytajcie tylko komentarze do artykułu
      kiedy zostawał prezesem zagłebia lubin. ten smród panie dutkiewicz bedzie się
      za panem długo ciągnął
    • Gość: Marcos Rada Miejska Nieudaczników? IP: *.static.korbank.pl 12.10.06, 15:00
      Zapowiada się niezła Rada Miejska we Wrocławiu. Zagubione małe ludziki,
      weterani walki o "słuszną sprawę", emeryci polityczni, "zasłużeni" w czymś tam
      etc. W kazdym razie ludzie bez poglądów, bez charakteru, bez znajomości spraw
      społecznych, bez wizji miasta, bez zacięcia typowego dla działaczy społecznych.
      Czy to ma być jakiś salon próżniactwa i głupoty? Panie Prezydencie: Wrocław i
      Pana cyba stać na lepsze zaplecze?
      • Gość: m.k. DLAczego DLaczegO DLaczegO ??? DLaczegO ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.06, 10:19
        dlaczego nawet we wrocławiu doszło do babrania się w gó..e ? wpisywania na
        listy zer moralnych i bezmózgowców tylko ze względu na układy i znajomości,
        rzygać sie chce, że dopadło to nawet ludzi o których myślałem inaczej !!!
        • Gość: roland Re: Dlaczego DLaczegO DLaczeg ??? Dlaczego ? IP: *.madcomputers.pl 16.10.06, 18:46
          widocznie i we Wro. dziala uklad :), z tym czlowiekiem co to otwarcie przyznaje
          sie ze nic nie umie i nic nie wie z PIS, ale prezydent go poprosil to nie
          odmowil to faktycznie mega obciach !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka