willow77 10.10.06, 21:45 To w Polsce PiSy maja juz nawet wlasne kluby sportowe? Do przejecia zostaly juz chyba tylko przedszkola i zlobki, zeby mozna bylo kazdego mlodego czlowieka wychowac na prze-PiSowego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lost100 Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza 10.10.06, 21:50 Kompromitacja pana Dutkiewicza !!! Pietryszyn prawa reka Adama Hofmana z PIS- u (to ten od komisji bankowej) na 1-dynce do rady, czy taka byla cena poparcia PIS dla Pana na prezydenta ??? Stracil pan glosy wielu ludzi w tym i moj, gorliwie bede namawial znajomych do oddania glosu na innych kandydatow, byc moze bez szans ale przynajmniej nie tak umoczonych !!! Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walik Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.crowley.pl 10.10.06, 21:59 koleś z opola, pracuje w lubinie, ma przecież w d.....Wroclaw! co to za pomysł! Panie prezydencie! skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroccc Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 00:20 ... nie pierwsza i nie ostatnia kompromitacja Dudkiewicza.. PR ma dobry, ale jak zaczna wyłazic afery... a jak tam wrocławski aquapark???, jak tam pomoc Sląskowi piłkarskiemu? jak tam hale sportowe i boiska dla sportu młodziezowego? jak tam... ech... ale PR i media ma w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupuso Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.madcomputers.pl 10.10.06, 22:02 Pis-ior z Opola na liscie bezparytjnej pana Prezydenta z pierwszego miejsca w dodatku, a co on wie o naszym miescie ??? Jest pan tak samo parytjniacki jak cala ta banda, panie Prezydencie. Na te wybory nie pojde, a pan stacil szacunek w moich oczach i nie tylko w moich jak domniemam. Moze jescze kogos z Samoobrony pan wezmie przeciez to wszystko dla dobra Wroclawia. Ale obciach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale wstyd Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.06, 23:40 Ale wstyd, to jakieś jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obel Dutkiewicz zrobi wszystko, byle by zostac u wladzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:34 niestety, wladza wciaga i jest z tego spora kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.10.06, 17:47 Zupełnie Was-Wrocławian nie rozumiem, wieszacie psy na gościu, który sprawił że o Wrocławiu jest głośno w całej Europie. I to pozytywnie głośno. Póki co facet (ditkiewicz) robi dla Waszego miasta a więc i dla Was kawał świetnej roboty, w dodatku jest jedynym który potrafił połączyć dwie najwieksze aktual;nie siły polityczne w tym kraju. Do tej pory robi to skutecznie, dajcie mu więc pracować i oceńcie za 4 lata. Delikatnie powiem, że zwolennikiem PiS-u to ja nie jestem, ale patrząc nadziałania Pietryszyna w Lubinie, to radzi sobie całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.crowley.pl 11.10.06, 19:35 pietryszyn, nie chwal sam siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek czy dziś jest prima aprilis ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:53 przecież Pietryszyn to gośc z opola, co om ma do Wrocławia, gdzie są działacze wrocławscy pisu, czy pis nie ma swoich wrocławskich kadr że eksportuje ludzi z Opola? a moze poprostu prezes jackiewicz zrobił ich w balona bo przecież tylko on ma wpływ z pisu na liste dutkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziober Re: czy dziś jest prima aprilis ?????? IP: *.os1.kn.pl 11.10.06, 00:08 PiS ma swoich ludzi tylko nie na liście Dutkiewicza...a zapewniam, że na liście PiS znajdują się Wrocławianie, a nie wątpliwej jakości transfery z Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławijanin on ma kasę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.06, 10:55 i o to chodzi - nie o poglądy, etykę czy moralność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo czlowiek schetynescu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:57 smierdzi mi na kilometr czlowiekiem schetynescu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgut Re: czlowiek lipy korupcjanta IP: *.os1.kn.pl 11.10.06, 13:19 Haha. I znowu te gadki "jestem spoza środowiska więc się zajmę praca a nie układami". Jak przejmował Zagłębie Lubin, to tez mowil, ze jest spoza układu i ze to atut. Na czym sie jeszcze nie zna? Na astronautyce, budowaniu mostów i zbieraniu runa leśnego? To tam też nich go Lipiński wsadzi! Jaja i skandal na pół kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Ossowski Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.ac.pwr.wroc.pl 11.10.06, 13:20 Nie jestem działaczem PO. Nie jestem Dyrektorem u Dudkiewicza. Gdybym był dyrektorem u Prezydenta to nie mógł bym startować do Rady Miejskiej, o tym dziennikarz zajmujący sie wyborami wiedzieć powinien. To jest bardzo przykre, że gazeta o takiej renomie publikuje nieprawdziwe i niesprawdzone informacje. Jacek Ossowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilkownik Re: Prezydent mnie poprosił........ IP: *.os1.kn.pl 11.10.06, 13:25 Hahaha!!!!!!!! Bo pęknę! Poprosił go prezydent. Dutkiwicz do tej pory łazi struty, że takiego pajaca musiał wziąć na 1ke i będzie musiał teraz firmować jego numery. Lipiński mu kazał i finał pitolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.06, 13:58 no to przerosło już wszystko, koleś przyznaje się oficjalnie do partyjniactwa, że się na niczym nie zna, gazety o tym trabią. - I NIC !!!!!!!!!! czy nie ma konca ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: list Do pana Ossowskiego. IP: *.madcomputers.pl 11.10.06, 18:18 Ja rowniez, slyszalem, ze jest pan czlonkiem PO i patrzac na sondaze przeszedl pan tam z PeDe, a potem "zabil" medialnie pana Nowotraskiego korzystajac ze swoich wplywow w ratuszu, ale skoro pan mowi, ze to plotka to nie mam powodow panu nie wierzyc.Pozdrawiam serdecznie i udanej kampanii panu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Ossoewski Re: Do pana Ossowskiego. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:44 Nie jestem członkiem PO, owszem opuściłem PD ponieważ nie ma we mnie poglądów lewicowych. Nie wykorzystywałem żadnych wpływów w Ratuszu przeciw Panu Nowotarskiemu czy też komukolwiek innemu. Każdy jest kowalem własnego losu. Pozdrowienia, podziekowanie za dobre życzenia J. Ossowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.chello.pl 11.10.06, 18:30 w sumie Dutkiewicz mógl i nie mógł wypiąć się na PiS. Mógł, bo i tak by wygrał; jednak gdyby to zrobił zaryzykowałby konflikt, zwłaszcza, że z PiS-em nie od wczoraj sobie flirtował, a pisiorki na punkcie wypinania się na nich są bardzo czuli. Tak więc zaczęło by się szukanie kwitów na UM, obcinanie dotacji na inwestycje etc. Poza tym Dutkiewicz to polityk, a dobry polityk, to umiarkowany polityk. Szkoda, że to co dobre dla polityki jest niekoniecznie dobre dla miasta; tym sposobem będziemy mieli kolejną radę miejską z przewagą różnych miernot, choć jej skład będzie i tak pewnie lepszy od polskiego sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz matuj lista szindlera IP: *.fabiankeil.de 12.10.06, 00:54 miernota a nie polityk, miasto placze, mast znikad do nikad, on nic nie robi tylko pierdzi w telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropotkin POPIS-owa żenada!!! IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 20:11 Panie Rafale, po co Panu takie miernoty. Silny lider w miescie powinien mieć silne zaplecze, a nie słabeuszy i kretynów na plecach. Mniej partyjniactwa, więcej indywidualnych osobowości. Inaczej pomyślę, że ma Pan jakieś kompleksy i boi się konkurencji silniejszych i lepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
dunka24 Re: POPIS-owa żenada!!! 12.10.06, 00:43 jajca zwyczajne, dno i żenada myślałam że od dutkiewicza w drugim szeregu pójdą młodzi zorientowani na wrocław ekonomiści, prawnicy itd a tu lipa taka że bbc nie pomoże żenła rafał żenła bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk55 Re: Prezes Zagłebia Lubin na liście Dutkiewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.06, 10:45 to już jest przesada panie dutkiewicz ! przeciesz ten człowiek to zero i wybił się tylko dzięki swoim partyjnym kolesiom, nigdzie nie zagrzał miejsca niz 2 miesiące - wszędzie dzięki układom - poczytajcie tylko komentarze do artykułu kiedy zostawał prezesem zagłebia lubin. ten smród panie dutkiewicz bedzie się za panem długo ciągnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcos Rada Miejska Nieudaczników? IP: *.static.korbank.pl 12.10.06, 15:00 Zapowiada się niezła Rada Miejska we Wrocławiu. Zagubione małe ludziki, weterani walki o "słuszną sprawę", emeryci polityczni, "zasłużeni" w czymś tam etc. W kazdym razie ludzie bez poglądów, bez charakteru, bez znajomości spraw społecznych, bez wizji miasta, bez zacięcia typowego dla działaczy społecznych. Czy to ma być jakiś salon próżniactwa i głupoty? Panie Prezydencie: Wrocław i Pana cyba stać na lepsze zaplecze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. DLAczego DLaczegO DLaczegO ??? DLaczegO ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.06, 10:19 dlaczego nawet we wrocławiu doszło do babrania się w gó..e ? wpisywania na listy zer moralnych i bezmózgowców tylko ze względu na układy i znajomości, rzygać sie chce, że dopadło to nawet ludzi o których myślałem inaczej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roland Re: Dlaczego DLaczegO DLaczeg ??? Dlaczego ? IP: *.madcomputers.pl 16.10.06, 18:46 widocznie i we Wro. dziala uklad :), z tym czlowiekiem co to otwarcie przyznaje sie ze nic nie umie i nic nie wie z PIS, ale prezydent go poprosil to nie odmowil to faktycznie mega obciach !!! Odpowiedz Link Zgłoś