Dodaj do ulubionych

szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:44
hey hey

szukam super fryzjera ktory wyczaruje mi cudo na głowie
czy mozecie mi kogos polecic ktory potrafi sam dobrac fryzure do buzki
szukam kogos najlepszego gdyz zapuszczałam włosy długo i teraz oddam je w
dobre ręce...

HELPP!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska29 Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.chello.pl 15.10.06, 10:49
      sebastian machocki, salonik fryzjerski w przejsciu garncarskim w Rynku. telefon
      071/3431441. radze wczesniej zadzwonic,bo sebastian pracuje od 8 do 20, a i tak
      czeka sie przynajmniej tydzien
      • Gość: klaudiaprokula Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.06, 09:49
        Le Grand salon rewelacja polecam :)
      • grand_taxi Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! 28.10.06, 13:02
        Gość portalu: kaska29 napisał(a):

> sebastian machocki, salonik fryzjerski w przejsciu garncarskim w Rynku.
        telefon
        >
        > 071/3431441. radze wczesniej zadzwonic,bo sebastian pracuje od 8 do 20, a i
        tak
        > na wieziennej jest super
        > czeka sie przynajmniej tydzien
    • Gość: Dominika Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.cable.mindspring.com 29.10.06, 01:24
      Artur Zukowski
      salon Maxim Hair Studio ul.Swietorzyska 34
      (71)3221127

Jest moim fryzjerem juz 8 lat, ciagle w SWIETNEJ FORMIE !!!
      POLCAM .

Dominika
      • Gość: pimka Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.os1.kn.pl 01.11.06, 09:42
        Pani Bozenka w salonie Quattro na legnickiej w budynku Quattro Forum. Niestety nie pamietem numeru telfonu, ale bez problemu dostaniesz ina informacji telefonicznej. Pracuje na JOICO. Opiekuje sie moimi wlosami juz od 1.5 roku i w koncu jestem naprawde zadowolona z tego co mam na glowie.
        Polecam!
      • kartynka Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! 21.11.06, 10:58
        Artura i reszte ekipy z Maxim hair studio tez polecam! Sa super!!!!!!!!!
    • Gość: Luka Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.06, 13:46
      Polecam Studio Fryzur "JS" w centrum handlowym Krzyki ul Wawrzyniaka 2 na
      pierwszym piętrze .Fryzjerka ma na imię Sabina tel do zakładu 071 360 83 75
    • Gość: megiii Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:50
      JEJ!! DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA INFO !!!!!!!!!
    • Gość: mol Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:09
      pâni Basia w salonie janina na 1 maja/koniec Mikolaja ; od 18 lat jestem jej
      wierna, a strzyzenie podziwiaja i za granica.
    • agatta30 Broadway - Wrocław - fryzjer !! 13.12.06, 18:37
      Polecam salon, który ostatnio odwiedziłam. Tzn. odwiedzam ich od lat ale teraz
      są po kapitalnym remoncie i mają naprawdę super - no i maja nową strone na
      której widac wszystko jak na dłoni. Dla zainteresowanych adres
      www.studiobroadway.pl
      Warto zajrzeć. Polecam.
    • Gość: Natalia Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! IP: *.kuzniki.net 21.12.06, 13:46
      Kuzniki - Salon Dana ( do Pani doroty) Naparwde extra kobieta szukac tylko
      takich fryzjerow
    • agata1408 Re: szukam dobrego fryzjera - HELP - poraddzie!! 16.03.25, 07:33
      Czy w Broadwaygroup w Magnolia Park nadal pracuje Pani Justyna?
      Jeśli nie, to w jakim salonie obecnie pracuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka