Dodaj do ulubionych

Wolność słowa w IV RP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:24
Nowa miotła zamiata:
www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=8976
Michnikowszczyzna odchodzi, nadciągają bardziej skuteczne bojówki Kaczyńskich
i Rydzyka. Witamy w Czwartej Rzeszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Heniek Re: Wolność słowa w IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:04
      Tu o tym nie pogadasz, nie to forum.
      • Gość: gizmo Re: Wolność słowa w IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:22
        Kaczyński jedną ręką dzwoni do Isakiewicza z gratulacjami, a drugą bije jego
        dziennikarzy. Jakby miał trzecią to by piplakowi proszki podał, ale nie ma.
        A na tym forum to widziałem już jednego gościa co chciał dyskusje za pomocą
        bicia w twarz wyjaśniać. Piplak właśnie.
        • Gość: Piplak Re: Wolność słowa w IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:51
          Zapomniałeś dodać, że mnie wcześniej kilka razy ubekiem nazwałeś czy to właśnie
          zasugerowałeś.
          • dr.freud Re: Wolność słowa w IV RP 18.01.07, 07:00
            Gość portalu: Piplak napisał(a):

> Zapomniałeś dodać, że mnie wcześniej kilka razy ubekiem nazwałeś czy to właśnie
            > zasugerowałeś.

Gadzinowi dziennikarze dziś dyskutują za pośrednictwem UB-eków.
            Zostało to im z czasów komuny.
          • Gość: gizmo Re: Wolność słowa w IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:56
            Ci co pobili dziennikarza też uważali że zostali sprowokowani, piplaku,
            dokładnie tak jak ty. A może jednak to po prostu ty? Piplak, brat Kalego.
    • Gość: Kir Re: Wolność słowa w IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 09:57
      To nie pierwsza dyskusja na temat wolności słowa.Radykałowie twierdzą,że powinno
      się móc mówić wszystko bez oglądania się na godność człowieka.
      Twierdziłem i twierdzę,że wolność słowa ma swoje granice a jest godność człowieka.
      Tutaj widzę radykalne pode3jście do wolności słowa w określeniach słownych te4go
      redaktora a także w zachowaniu fizycznym tej grupy osób,która obrzucała go
      epitetami i użyła siły fizycznej w stosunku do niego.
      Uczyniła to przecież w radykalnym rozumieniu wolniości słowa pomimo,że ta
      fizyczna była nietypowa ale wyrażała zdanie odrębne?
      Czy zachowano godność człowieka?
      Zgodnie z rozumieniem wolności słowa przez część społeczeństwa powinni
      odpowiadać jedynie za pobicie. ponieważ wyrażenia słowne miesćiłyby się w ramach
      wolności słowa.
      W związku z tym dlaczego np.jedni składaą pozwy za znieważenie a inni obrażając
      ich ,znieważając tłumaczą się wolnością słowa?
      Odpowieź jest bprosta:-bo poczuli ,,,,,,,,,,,,,, że narażono ich godność
      osobistą a sprawcy tej godności u drugiego człowieka nie widzą stąd próba
      tłumaczenia się wolnością słowa.
      Możecie traktować to co napisałem jak chcecie ale my7ślący człowiek powinien się
      zastanowić.
      Nie będę pisał elaboratu Pozostawiam go w myślach czytających.
      Kir
    • mczgdy Re: Wolność słowa w IV RP ? 18.01.07, 18:21
      Wolność słowa to nie przyzwolenie na bezkarne obrzucanie błotem,poniżanie w oczach opinii publicznej na podstawie domysłów i spekulacji.Działania takie powinny być szybko i skutecznie karane.Nie wolno tolerować linczu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka