hummer 17.10.06, 16:55 Ważniejszy jest IPN. To czasu jak będzie PiS nic nie zmieni się na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czerwony sierpowy Bankructwem zapłacił za dobroć IP: *.chello.pl 01.11.06, 17:47 a kto przypisuje sobie członkowstwo w roli poddanych w socjalistycznych związku republik europejskim ("unia europejskim", jak nie komuch pierwsza klasa Leszek Miller? (nie zapomnimy o tym jak mężczyzna kończy) czemu siedzi tylko ułamek kierownictwa SLD a nie całe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Bankructwem zapłacił za dobroć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.06, 19:50 To już jest obrzydliwe co rząd dla pieniędzy robi. No i na co to wszystko? Na premie i dodatki, nowe gabinety i samochody? Zero szacunku dla uczciwego człowieka. Jak tu być uczciwym i coś mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: Bankructwem zapłacił za dobroć IP: *.pl 02.11.06, 07:38 Wkurza mnie już robienie z faceta cierpiętnika - te przepisy są jasne i obowiązują wszystkich.Chciał dokonywać darowizn - jest ku temu stosowna forma i włos by mu z glowy nie spadł, a jak olał z premedytacją prawo to poniesie taką samą sankcję jak każdy inny człowiek, który by ten przepis naruszył. Niestety u naszych przedsiębiorców często jeszcze zapytanie o radę doradcy podatkowego czy prawnika przed zrobieniem czegoś należą do żadkości,tzw. kultura prawna jest po prostu żadna, no a potem są efekty. Sam sobie jest winien. W konflikcie Antygony i Kreona zasze uważałam,że Kreon miał rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Bankructwem zapłacił za dobroć IP: *.devs.futuro.pl 02.11.06, 08:40 hummer napisał: > Ważniejszy jest IPN. To czasu jak będzie PiS nic nie zmieni się na lepsze. "Kłopoty zaczęły się, gdy legnicki magistrat przyznał mu tytuł Sponsora Roku 2004." Rozumiem, że działo się to w czasach gdy rządził PiS?!? To tak samo, jak za zlikwidowanie matematyki na maturze (w 1983 roku) ponosi odpowiedzialność minister Giertych. Wiem, że PiS i Giertych to samo zło, ale nie przypisujmy im winy rozpętania II wojny światowej i kryzysu na giełdach w latach dwudziestych XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś