tfurca 18.10.06, 23:04 takie pozytywne akcje dobrze ze sa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnGol Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we Wro.. IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.06, 23:16 Bo te 500 miejsc to pewnie za małą na ilość niepełnosprawnych w naszym mieście. Ciekawy jestem ilu mieszkańców (tylko) Wrocławia otrzymało karty upowazniające do parkowania na miejscach dla niepełnosprawnych. Pewnie kilka tysięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnGol-a Re: Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we W IP: *.core.lanet.net.pl 19.10.06, 15:05 Co misiu problem ze zrozumieniem prostego tekstu czy z matematyką? pół setki to 50 a nie 500. Do szkoły, a nie do komputera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tim_1982 Re: Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we W 20.10.06, 09:16 Popieram akcję :) Niestety, świadomość w Polsce dotycząca osób niepełnosprawnych jest naprawdę niska. Wielu sądzi, że to osoby niezbyt sprawne umysłowo. Pora to zmienić! --- Najlepsze serwisy turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX N_I_E__PARKUJ IP: 212.127.66.* 20.10.06, 10:06 www.nieparkuj.pl/ nie parkuj jak ŁOŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer a moze zagramy w rugby? IP: 212.127.66.* 21.10.06, 10:19 www.gazetawyborcza.pl/1,75475,3693461.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Re: N_I_E__PARKUJ IP: *.lanet.net.pl 24.10.06, 22:48 oj sysło sysło podbijałes watek a teraz my bedziemy podbijac ten watek by przeciwdziałac takim osobom jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
witek7205 Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we Wro... 18.10.06, 23:28 W jednym z miast w których byłem, na tak zaparkowane samochody naklejano ulotki samoprzylepne na przedniej szybie. Dosyć spore, zasłaniające widoczność, tak że nie dało się dalej jechać. Ulotki były tak skonstruowane, ze zdrapanie ich, żeby pojechać dalej zajmowało z dobre pół godziny. Nie niszczyły samochodu, ale rwały się na drobne kawałki przy próbie odklejenia. Trzeba wręcz było drapać paznokciem. W tym czasie policjant, spacerujący tam raz na jakiś, czas spokojnie wypisywał mandaty drapiącym samochody. Może to się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx klepanie IP: 62.233.154.* 19.10.06, 01:26 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,3682050.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: klepanie IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.10.06, 07:44 W normalnym kraju, wśród normalnych ludzi na taki temat nie ma miejsca. A u nas zamiast porządnie remontować chodniki, po których można jechać wózkiem inwalidzkim, robi się cyrk z miejscami postojowymi dla pojazdów inwalidów. Co z tego, że można zaparkować auto, jak po krzywych i dziurawych chodnikach trudno inwalidzie przejść lub przejechać wózkiem. Wystraczy egzekwować prawo (mandaty) i po sprawie. Nam się nie chce jednak podjąć prostego zadania jakim jest mandatowanie. Koniecznie trzeba robić akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwan Re: klepanie IP: *.magma-net.pl 24.10.06, 12:22 i w tym samym mieście podczas remontu pl.Bohaterów Getta odtwarza się ...schody na jednym z ruchliwszych ciagów pieszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampania Wilemożny Sysło startuje w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:22 Jak fajnie że sysło jako pierwszy skomentował "swoj" artykul. Wiem kampania się zaczeła a on zawsze wykorzystywał niepełosprawność do własnych celów. A potem to juz w ogóle bedize jazda. Zebys nie został radnym bo zmienia sie zasady wszystkiego we Wro Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca nic o nas bez nas 19.10.06, 08:45 mlodzi aktywni ludzie, ktorzy chca cos robic powinni tez robic pozytywne rzeczy dla innych to nie zbrodnia ze jako spolecznik i twórca po prostu chce czynic dobrze dla innych nie tylko dla niepelnosprawnych, dla ciebie tez. nie jestem tez wielmozny, daleko mi do tego artykul jest poswiecony "kampanii parkingowej" w ramach wroclaw bez barier, nie zauwazylem aby tam bylo cos wspomniane o wyborach. wroclaw to dla mnie stan swiadomosci z powazaniem tomasz jakub syslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuwroclaw Re: nic o nas bez nas IP: 217.8.190.* 19.10.06, 10:26 Brawo Tomek! Jestes jedna z bardziej pozytywnych osob w tym miescie i jesli startujesz w wyborach samorzadowcych to mozesz byc powien, ze zaglosuje na Ciebie! Nie przejmuj sie, zawsze sa tacy, ktorzy musza widziec dziure w calym. Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław Re: nic o nas bez nas IP: *.lanet.net.pl 20.10.06, 18:55 niestety jest bardzo negatywna osoba mysle ze jest zwykłym cw3aniakiem który juz zaciera łapki bo podessie sie pod koryto Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca Re: nic o nas bez nas 20.10.06, 19:33 wiesławie gdybys mnie znal blizej to nie mowilbys o mnie w ten sposob daleki jestem do podessania koryta chce miasto zmieniac pozytywnie nie umiem zacierac lapek pozdrawiam tomasz jakub syslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław Re: nic o nas bez nas IP: *.lanet.net.pl 20.10.06, 19:46 pieprzysz bzdety gdyby tak było to by ci tego artykułu nie pisała twoja bliska znajoma poza tym skoro starujesz w wyborach czemu z tym "pozytywnym" PR nie zaczekałes do ogłoszenia wyników wyborów??? Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca Re: nic o nas bez nas 20.10.06, 19:50 Gość portalu: wiesław napisał(a): > pieprzysz bzdety gdyby tak było to by ci tego artykułu nie pisała twoja bliska > znajoma poza tym skoro starujesz w wyborach czemu z tym "pozytywnym" PR nie > zaczekałes do ogłoszenia wyników wyborów??? pozytywny przekaz jest od wielu lat moim normalnym zyciem, nie ma w nim falszu i przeklaman, czesto jestem w gazetach i nikt tego nie neguje jakobym mowil rzeczy nie prawdziwe... dzialam spolecznie i sie realizuje a ty wieslawie masz jakis problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław Re: nic o nas bez nas IP: *.lanet.net.pl 20.10.06, 20:24 ale z ciebie szerlok holms buhahaha larry king to moj brat hehehe a tak wracajac do twej poztytywnosci to powiem ci tak ze pozytywna osoba nie pisze o sobie ze jest pozytywna osoba i dlatego ci nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niew. Ręka Rynku post 001 IP: *.171.16.7.crowley.pl 20.10.06, 23:21 a teraz przerwa na reklamy zapra szamy w a s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Wilemożny Sysło startuje w wyborach IP: *.e-wro.net.pl 19.10.06, 09:38 Właśnie tacy ludzie, zaangażowani społecznie od lat we Wrocław i odnoszący w swojej działalności sukcesy powinni ubiegać się a mandaty polityczne. Wiemy, co robili i wiemy, że nie są ludźmi znikąd. I wiemy, że lubią robić coś dla ludzi. A jeśli Sysło zostanie Radnym i parę rzeczy się zmieni, to całkiem dobrze - ostatecznie przy całym swym uroku Wrocław to jednak nie jest miasto doskonałe. I przyda się w jego władzach społecznik i artysta. A argumenty, że ktoś wykorzystuje swoją niepełnosprawność są obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu Re: Wilemożny Sysło startuje w wyborach IP: *.lanet.net.pl 21.10.06, 15:53 to nie sa obrzydliwe argumenty tylko stricte fakty kolo jedzie na swojej niepełosprawnosci od dawna w wielu dziedzinach w które stara sie wkrecic uzywa tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikus ludzie malek wiary i nikczemni IP: 212.127.66.* 21.10.06, 18:08 nie znajacy tsy pisza straszne bzdury to ze jest na wozku i tak sie porusza nie swiadczy ze to wykorzystuje ma o wiele trudniej a mimo to daje rade pelen szacunek dla tsy z jednym sie zgadzam nie jest dj syslo wybitnym grajkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry king Re: ludzie malek wiary i nikczemni IP: *.lanet.net.pl 22.10.06, 11:08 ludzie małej wiary w co?? w te bzdety, które obiecuje i wygaduje ?? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killer Re: Wilemożny Sysło startuje w wyborach IP: *.core.lanet.net.pl 19.10.06, 12:14 Tomek nie czytaj nawet takich komentarzy buraków być może z konkurencyjnej opcji, to jest jeden z tych który w życiu nic pożytecznego nie zrobili, ale stworzył oryginalną (czyt. chorą)teorię spiskową. Czterema łapami jestem z Tobą, a do tego żartownisia co pisze "...on zawsze wykorzystywał niepełosprawność do własnych celów", nic nie stoi na przeszkodzie abyś zrobił sobie kuku i wykorzystał to sam, jeśli niepełnosprawność to taką przyjemność i na każdym kroku można ją wykorzystywać do uzyskiwania jakiś urojonych profitów, do tej pory radnym nie był i działał, ale zawsze znajdzie się jakaś pierdoła, której się nic nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Wilemożny Sysło startuje w wyborach IP: *.emirates.net.ae 19.10.06, 15:23 Popieram kolege, jak mozna komentowac wlasny artykul jako 1sza osoba i w dodatku nic nie wnoscic do dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niew. Ręka Rynku Re: Wilemożny Sysło startuje w wyborach IP: *.171.16.7.crowley.pl 21.10.06, 15:44 skandal, prawda? :] (Niewidzialna Ręka Rynku - tak, ta gronowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we Wro.. IP: *.img.com 19.10.06, 10:44 Tomek ! good luck :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmm Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we Wro.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 13:33 No dobrze, ale po co głuchoniememu albo cukrzykowi specjalne miejsce parkingowe? I czy epileptyk może w ogóle prowadzić samochód? Zaraz, a cukrzyk może? Bo to chyba przynajmniej podlega dodatkowym badaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx po co takie miejsca IP: 212.127.66.* 19.10.06, 17:17 a jak cukrzyk, niewidomy chce dojechac do sklepu lub w centrum ktos go przywiozl ... pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmmm Re: po co takie miejsca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.06, 09:49 To sobie przejdzie spacerkiem przecież. Nogi ma zdrowe, nie? (Z tym niewidomym dojeżdżającym do sklepu to dałeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: po co takie miejsca IP: 212.127.66.* 23.10.06, 10:12 moj kolega niewidomy nie widzi swojego samochodu i woli go miec z brzegu ma spacerowac 3 dni by znalezc swoja bryke pomysl. niewidomi tez potrzebuja samochod miec z brzegu kolega tfurca ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYY A_K_C_J_A__R_E_A_K_C_J_A IP: 212.127.66.* 20.10.06, 10:10 akcjareakcja.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry king Re: Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we W IP: *.lanet.net.pl 20.10.06, 18:36 ta wszystko fajne zajebiscie piekne rzekłbym nawet ale T.J. Sysło to zwykły cweaniak, który pod płaszczykiemn spolecznikostwa i swej niepełnosprawnosci ogarniety jest chora ambicja zrobienia jakiejkolwiek kariery zaden z niego malarz czy twórca marny wrecz kiepski dj kiepski tez spolecznik bo co ma na celu akcja wrocław bez barier przede wszystkim promocje jego osoby poprzes eksponowanie jego infantylnych dzieł na trawajach wrocławskich i w centrum miasta a przy okazji dzieł jego zony a do tego ich własnej fundacji na której chca krecic lewe geszefty dodaujmy ze autorka artykułu to bardzo dobra znajoma głównego bohatera hehe a ona sam ogarniety chora ambicja jak juz wspominałem pisze na ten temat posty boze chron mnie przed takimi ludzmi jestem zdecydowanie przciw temu zeby został radnym niestety zostanie błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca Re: Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we W 20.10.06, 19:47 Gość portalu: larry king napisał(a): [...] larry kingu wybacz ale piszesz nie prawde rzucasz oskarzenia niczym 'jacek' lub 'placek' bezpodstawne... bycie deejayem traktuje jako hobby, nie jestem super hiper macherem miksujacym na 5 deckach plus trzy miksery szmery bajery, gram subiektywnie z laptopa, to co lubie, nie znosze konfekcji akcja wroclaw bez barier trwa od dwoch lat wizerunek jest akceptowalny spolecznie i pozytywnie odbierany moje ludziki wpisaly sie w akcje dobrze zostaw moja zone doris w spokoju, jest o wiele lepszym grafikiem niz ja, zdolna, piekna i madra. doris nie mieszaj do kampanii parkingowej - nie ma z tym nic wspolnego. fundacja artistik jest organizacja pozarzadowa, non-profit, bez dzialalnosci gospodarczej, co roku rozliczamy sie co do zlotowki, nie ma zadnych do nas pretensji, pomagamy mlodym tworcow i kreatorom autorka tego artykulu jest bardzo rzetelna dziennikarka kolega larry king moze by sie przedstawil jesli chcialby normalnie dyskutowac a nie obrzucac blotem bezpodstawnie i to incognito. tak najlatwiej. pozdrawiam tomasz jakub syslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry king Re: Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we W IP: *.lanet.net.pl 20.10.06, 19:57 chyba poczułes sie rozdrazniony ze ktos ci prawda niczym piaskiem po oczach dowala Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca Re: Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we W 20.10.06, 20:00 Gość portalu: larry king napisał(a): > chyba poczułes sie rozdrazniony ze ktos ci prawda niczym piaskiem po oczach dow > ala nie jestem rozdrazniony tylko rozbawiony twoim zacietrzewieniem i bezpodstawnymi oskarzeniami. larry king i wieslaw to ta sama osoba jak sadze, nawet nie jestes w stanie podpisac sie to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry king Re: Nowa kampania na rzecz niepełnosprawnych we W IP: *.lanet.net.pl 20.10.06, 20:03 przeciez podpisałem sie naewt pewnie nie wiesz kim jest larry king hehe to bardzo proste odpisac ze sie nie jest wku..onym skoro sie jest by nie dawac satysfakcji adwersarzowi hehe prosty patent psychologiczny wlasnie mi potwierdziłes ze cie wku..łem Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca naklejka 20.10.06, 22:55 a moze o to chodzi w8.grono.net/gallery/photo/11775976/full/?p=12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NRR tsy IP: *.171.16.7.crowley.pl 20.10.06, 23:26 Jak do tej pory lansujesz sie gdzie sie tylko da. Moze by tak odrobine skromności. Grono (a zwłaszcza fora wrocławskie) ociekają Twoją osobą, artistikiem, chilloutem i innymi- sorry - bzdetami. Warholem niestety nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: tsy IP: *.lanet.net.pl 21.10.06, 09:29 nawet nie dorasta andy warcholowi naszemu do nóg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula to ta naklejka chyba IP: 212.127.66.* 21.10.06, 10:02 w8.grono.net/gallery/48752/12/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romadour Re: to ta naklejka chyba IP: *.lanet.net.pl 21.10.06, 17:25 no bzdurna jest ta naklejka na maxa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fela Re: to ta naklejka chyba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.06, 09:39 Pod Leclerc podjechali Cyganie,zaparkowali mercedesa na miejscu dla inwalidów. Na zwróconą uwagę ochroniarza że tu bez zezwolenia nie wolno-stwierdzili że oni też są niepełnosprawni(nic za szybą nie było) i tu moga parkować i tym wypadku mają świętą rację.Cyganom wszystko wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
dorodna apropos kampanii pana tfurcy 22.10.06, 12:47 przeklejone prosto z grona : 1. Czy mógłbyś wymienić jakieś wyjątkowe zasługi p. Piechoty w tematach wymienianych w Twojej przedwyborczej agitacji? Jaka jest propozycja dla seniorów, oprócz sztandarowego Uniwersytetu Trzeciego Wieku, działalnści Biblioteki Miejskiej i klubów seniora? Czy aby na pewno znasz ten temat na tyle, aby pisać o nim w swojej rekomendacji? 2. Zaniedbane dzieci i rodziny w trudnej sytuacji. Hehe, wystarczy wiedzieć cokolwiek o programie "Rodzina Plus". Zresztą można poczytać o debacie podsumowującej ten "projekt" na www.wroclaw.pl 3. Piszesz - "kontynuowanie programu społecznego WROCŁAW BEZ BARIER - rozszerzenie go o osoby starsze, bezrobotne, rodziców samotnie wychowujących dzieci". Terminy: "starsze, bezrobotne, rodziców samotnie wychowujących dzieci" nic nie znaczą. Bezrobocie w skali 2,5% jest korzystne dla gospodarki. Samotnym rodzicem można być z wyboru. O osobach starszych pisałam powyżej. 4. Komunikacja - wiesz co, po prostu nie ściemniaj... 5. Trasy rowerowe - koncepcje to każdy Polak ma dobre... 6. Oczywiście rozumiem, że to "Uni" przy pomyśle powołania "pełnomocnika d/s ruchu rowerowego w mieście" to zwykła literówka. Ale pamiętaj, że we wnioskach liczą się nawet przecinki... Poza tym mylisz pojęcia - nie ma czegoś takiego, jak "projekty z Unii Europejskiej". Są: "programy operacyjne", "inicjatywy wspólnoty", "fundusze strukturalne" i takie tam inne. 7. Nie zgadzam się także z Twoimi koncepcjami na podniesienie bezpieczeństwa. Jestem zwolenniczką prewencji edukacyjnej, a nie restrykcyjnej, czyli jak napisałeś:"zwiększenie patroli straży miejskiej" czy "rozszerzenie strefy monitoringu na inne dzielnice" 8. Problemem nie jest młodzież poszukująca pracy na Zachodzie, ale zbyt niskie zarobki oferowani na miejscu. Chcesz kogoś przekonywać, żeby został tam, gdzie jest mu po prostu, po ludzku gorzej? 9. A niby gdzie te nowe skwery zielone? Czy to wogóle jest zgodne ze "Strategią - Wrocław w perspektywie 2020 plus"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu ! rca Re: apropos kampanii pana tfurcy IP: *.lanet.net.pl 24.10.06, 06:14 no program pana tfurcy który znajduje sie na stronie www.syslo.eu to puste frazesy bez pokrycia, tzw obiecanki cacanki których nie jest w stanie za chiny ludowe zrealizowac podczas swojego czteroletniego pobytu na stołeczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx :))))))))))) IP: 212.127.66.* 24.10.06, 10:59 pan tfurca ma juz wlasny stoleczek moze to cie tak boli, ze mimo przeciwnosci egzystuje, dziala, tworzy, realizuje sie a ty dalej jestes tam gdzie byles czyli daleko z tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena23 Re: :))))))))))) IP: *.iitd.pan.wroc.pl 24.10.06, 12:24 ech xxx to tez puste co powiedziałes lepiej odnies sie merytorycznie do jego programu jak to jest w poscie dorodnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NRR pan xxx to tsy vel tfurca vel dj sysło IP: *.171.16.7.crowley.pl 24.10.06, 14:57 ten sam styl, który znamy z grona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Git`77 Re: apropos kampanii pana tfurcy IP: *.tvk-gaj.pl 24.10.06, 15:56 Ten program jest po prostu nieprzemyślany. Wycieka z niego brak kompetencji i zwykła kiełbasa wyborcza. Wstyd, Tomek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roko Wrocław bez barier! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.06, 22:25 tfurco! zgadzam się z Tobą w 100% - likwidacja barier i blokady na koła... Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Wrocław bez barier! 23.10.06, 22:51 Gość portalu: Roko napisał(a): > tfurco! zgadzam się z Tobą w 100% - likwidacja barier i blokady na koła... Blokada na koła nie zwolni miejsca niepełnosprawnym. Prawo powinno zezwalać na wywożenie takich aut. A celowość akcji skierowanej do kierowców uważam za wątpliwą. Burak nie przestanie być burakiem dlatego, że zwróci się mu uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca Re: Wrocław bez barier! 27.10.06, 18:04 proponuje teraz cos na rozuluznienie ta dyskusja az iskrzy ... spokojnie. pierwsze na swiecie salto na wozku polecam > www.syslo.eu/backflip.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Wrocław bez barier! 27.10.06, 18:32 Dwie mnie rzeczy zastanowily w tym artykule: "Za to już dziś organizatorzy kampanii podpiszą umowę ze strażą miejską i policją, które mają częściej i gorliwiej karać mandatami kierowców nieprzestrzegających przepisów." To zeby straz miejska i policja pracowala gorliwie, zamiast sie obijac, trzeba z nia podpisac jakas umowe? Psiakrew, ze tez wczesniej o tym nie wiedzialem. A moze powinnismy tez podpisac umowe z politykami, to by przestali byc klamcami i draniami? :-) "Sysło: - Pamiętajmy, że co dziesiąty Polak jest niepełnosprawny. Koperty mogą zajmować nie tylko osoby na wózkach, lecz także głuchoniemi, osoby cierpiące na padaczkę albo cukrzycę. Nie utrudniajmy im dodatkowo życia." Tomku: mam pytanie: dlaczego gluchoniemy, ktory moze nierzadko byc osoba o wiele zdrowsza i bardziej wysportowana niz ja moze zajmowac miejsce potrzebne miedzy innymi Tobie, a ja nie? Przeciez zawsze mowi sie o tym, aby niepelnosprawnych traktowac na rowni z innymi obywatelami. Wiec dlaczego osoba gluchoniema, ktora nie jest niepelnosprawna ruchowo - tak samo jak ja - ma miec prawo parkowac na kopercie, a ja nie? Musimy pamietac, ze w kraju, ktory ma najwiecej rencistow i lewych zwolnien nie jest ZADNYM PROBLEMEM zalatwic sobie identyfikator... Sam znalem "niepelnosprawnego" ktory pod praca parkowal na kopercie, a w weekendy bawil sie w downhill w Karpaczu... Moim zdaniem koperty powinne byc tylko dla osob niepelnosprawnych ruchowo - jezeli ktos nie moze chodzic z powodu np. zaawansowanej cukrzycy - jak najbardziej jest niepelnosprawny ruchowo. Ale ktos gluchoniemy? Czy 25 letni gluchoniemy jest mniej sprawny ruchowo, niz np 60 latek po 3 zawalach, ktory inwalida w mysl prawa nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer tu pisza tez IP: 212.127.66.* 02.11.06, 20:37 smartur.blogspot.com/2006/11/wybory-ju-niebawem.html Odpowiedz Link Zgłoś