Dodaj do ulubionych

ARCHIWUM WYBORCZEJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.03, 11:08
potrzebny mi jeden konkretny artykuł z GW nr. 51 (1-2 III 2003,
J.Szczepkowsa "Artysta w telewizji.."),zajżałam do internetowego archiwum i
aby go otrzymać muszę wykupić abonament za 30 zł
napisałam na podany tam adres, pani wyjaśniła,że nie ma innej oferty...czy
nie ma innego wyjścia?
to chyba trochę mi się nie opłaca a praca magisterska w miejscu stoi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: 80.68.224.* 26.03.03, 11:12
      A biblioteki w związku z wojną pozamykali? :-)

Jacek
    • Gość: spolegliwy Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 12:43
      Gość portalu: enigma napisał(a):

>
      zajżałam
      a praca magisterska w miejscu stoi...

Mam nadzieję, że nie studiujesz na polonistyce. :)))
      • Gość: enigma Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.03, 15:24
        nadzieja matką....wynalazku;)
        studiuję a co...nowy jesteś bo po poezjach, które wypisywałam tu w zeszłym roku
        każdy by się zorientował heheheheh
        pozdrawiam polonistów ślęczących nad magisterką!!
        • Gość: Spolegliwy Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 17:15
          Ja tylko "zajrzałem". :)))
          • Gość: cojones Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 20:47
            odwiedż biblotekę uniwersytecką na szajnochy , na parterze za cenę ksera
            możesz dostać każdy artykuł
            • Gość: m* kolejna teatrolożka nam rośnie... ;) IP: 62.233.178.* 26.03.03, 23:08
              enigma-polecam czytelnię w B.Wojewódzkiej! -wiesz dobrze,że korzystałam do mgr
              z barrrdzo starych gazet i tych nowszych też,a tam niemal wszystko mają, a i
              panie bibliotekarki sympatyczne [a i xero na parterze tańsze, niż to przy
              drzwiach czytelni! i kolejek nie ma]
              powodzenia!
              m*

[ps-mgr u Deglera? :))) ]
    • Gość: m* Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: 62.233.178.* 26.03.03, 23:11

> potrzebny mi jeden konkretny artykuł z GW nr. 51 (1-2 III 2003,
      > J.Szczepkowsa "Artysta w telewizji.."),

...jeśli naprawdę nie znajdziesz tego w czytelniach..to ja poszukam w swoich
      wycinkach. skontaktuj sie ze mną : marsha1@wp.pl
      ciao
      • Gość: enigma Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 13:07
        ano u Deglera...
        pewnie pójdę do biblioteki, tylko tak mi się nie chce!!!!
        ale leniwca mam...
    • Gość: jeszcze nie mgr Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.lanet.wroc.pl 28.03.03, 13:27

> potrzebny mi jeden konkretny artykuł z GW nr. 51 (1-2 III 2003,
      > J.Szczepkowsa "Artysta w telewizji.."),zajżałam do internetowego archiwum i
      > aby go otrzymać muszę wykupić abonament za 30 zł
      >
      Radzę z dobrego serca, przed oddaniem pracy daj komuś do przeczytania. Niech ci
      wyłapie te Twoje "kwiatuszki" typu "zajżałam".
      • Gość: natasha Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 14:01
        hmmm artykuły z marca czy lutego jeszcze mozna spokojnie w bibliotekach
        znalesc.....ale co ja mam zrobic kiedy potrzebuje gazet sprzed 10 lat?? a pisze
        prace magisterska z politologii i sa mi niezbedne....chyba pozostaje mi wykupic
        ten dostep.......a moze ktos ma inny pomysł??
        pozdrawiam
        • Gość: m* Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.magma-net.pl 28.03.03, 16:30
          Gość portalu: natasha napisał(a):

> hmmm artykuły z marca czy lutego jeszcze mozna spokojnie w bibliotekach
          > znalesc.....ale co ja mam zrobic kiedy potrzebuje gazet sprzed 10 lat??

kwiatuszku-skąd wyście sie urwały??? przecież w bibliotekach wszystko jest!
          pokonaj lenia ,wstań raniutko i biegusiem do Wojewódzkiej. składasz zamówienia-
          a 15 minut oczekiwania spędz w Witamince na kawie. ja korzystałam z gazet
          wszelakich [roczniki od 1960]. to nie jest takie straszne. troche kurzu ... i
          tyle.
          powodzenia
          • Gość: natasha Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 22:37

>
            > kwiatuszku-skąd wyście sie urwały??? przecież w bibliotekach wszystko jest!
            > pokonaj lenia ,wstań raniutko i biegusiem do Wojewódzkiej. składasz
            zamówienia-
            > a 15 minut oczekiwania spędz w Witamince na kawie. ja korzystałam z gazet
            > wszelakich [roczniki od 1960]. to nie jest takie straszne. troche kurzu ... i
            > tyle.
            >
            no ciekawe....jak ostatnio bylam w Wojewodzkiej to mi powiedziano ze maja
            najwyzej sprzed roku...to samo w pedagogicznej...ale o rocznikach z 1960 nie ma
            mowy...byc moze kiedys byly --tu nie zaprzeczam , w tej chwili wszystko
            oddaja .....a tak swoja droga to kiedy korzystales(as)..bo chyba nie w tym
            roku....
            • Gość: m* Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: 62.233.178.* 29.03.03, 12:12
              >a tak swoja droga to kiedy korzystales(as)..

w ubiegłym roku.
              hmmm,to może jakiś cudacznych gazet Ci potrzeba. [ja korzystałam min ze Słowa
              Polskiego,Odry,Teatru,Wieczoru Wrocławia,Życia Literackiego,Trybuny Ludu,Życia
              Warszawy....]
              pozdrawiam wiosennie i życzę odnalezienia potrzebnych materiałów
              m*
      • Gość: enigma Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 09:36
        Gość portalu: jeszcze nie mgr napisał(a):

> Gość portalu: enigma napisał(a):
        >
        > > potrzebny mi jeden konkretny artykuł z GW nr. 51 (1-2 III 2003,
        > > J.Szczepkowsa "Artysta w telewizji.."),zajżałam do internetowego archiwum
        > i
        > > aby go otrzymać muszę wykupić abonament za 30 zł
        > >
        > Radzę z dobrego serca, przed oddaniem pracy daj komuś do przeczytania. Niech
        ci
        >
        > wyłapie te Twoje "kwiatuszki" typu "zajżałam".

ojej tak jakbyś nie wiedział(a) jak się w internecie pisze....;)
    • Gość: moboj Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.magma-net.pl 29.03.03, 12:17
      mam ten artykuł w swoim katalogu na twardym dysku, więc mogę ci go przesłać.
      jeśli jeszcze zaglądasz na ten wątek to podaję ci mojego maila: moboj@gazeta.pl

aha, ja też kończyłam wrocławską polonistyke, obroniłam się w grudniu zeszłego
      roku. pozdrawiam:)
      • Gość: m* Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: 62.233.178.* 29.03.03, 12:59
        ...filologów polskich na Forum dostatek ;)
        • Gość: Admin Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: 80.48.46.* 30.03.03, 10:30
          Teraz to już takich mamy studentów. Internet owszem, ale do biblioteki to już
          się nie chce ruszyć. Ale jakoś mnie nie dziwi. Jeśli się nie wie, że one
          prenumerują GW, to zapewne się tam nie chodzi.
          • Gość: natasha Re: ARCHIWUM WYBORCZEJ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 12:28
            Gość portalu: Admin napisał(a):

> Teraz to już takich mamy studentów. Internet owszem, ale do biblioteki to już
            > się nie chce ruszyć. Ale jakoś mnie nie dziwi. Jeśli się nie wie, że one
            > prenumerują GW, to zapewne się tam nie chodzi.

Drogi Adminie!
            Co z tego ze biblioteki w wiekszosci pewnie prenumeruja GW skoro po roku sie
            jej pozbywaja ze wzgledu na brak miejsca do składowania archiwalnych numerow(to
            slowa Pani z Wojewodzkiej Biblioteki kiedy pytalam sie o GW z 1999roku)
            Proponuje dowiedziec sie jak stan rzeczy aktualnie wyglada bo byc moze od
            czasow studenckich Pana Admina wiele sie zmienilo;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka