warsau 26.04.02, 21:29 Jesli Widzew przynajmniej nie zremisuje, to straci u mnie cala sympatie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biker77 Re: Czy Widzew podlozy sie Slaskowi? 27.04.02, 01:58 warsau napisał(a): > > Jesli Widzew przynajmniej nie zremisuje, to straci u mnie cala sympatie. A od jak dawna dażysz ten klub sympatią, że piszesz coś takiego? Więcej szacunku. Nawet jeżeli mecz jest sprzedany powinieneś pochylic czoło przed trzema magicznymi literkami RTS !!! A tym, którzy ewentualnie wzięliby kasę za sprzedany mecz - chuj w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoo Re: Czy Widzew podlozy sie Slaskowi? IP: *.gtsgroup.com 03.05.02, 12:25 A swoja droga niemal zabawne ze Widzew po raz kolejny spuscil z ligi Slask Wroclaw.. Choc z drugiej strony az mi glupio i przykro. Za mojej pamieci to juz przynajmniej trzeci raz... Oj, oni musza nas tam nie lubic... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czy Widzew podlozy sie Slaskowi? 03.05.02, 12:43 Pół Polski nas nienawidzi, drugie pół TO MY!!! Widzew Łódź pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś