Dodaj do ulubionych

help!!! na co kasęęę???

IP: *.lanet.net.pl 27.08.08, 01:05
HEJKA. jestem szaloną zwariowaną nastolatką i nie mam w życiu problemów... jednak ostatnio coś zaczęło mnie trapić i gryzie mnie jak wesz przy ogonie. Otóż niedawno zarobiłam dość sporą sumę pieniędzy i nie wiem jak mam tę całą kasę sensownie spożytkować. Mama mówiła coś o łopacie do odśnieżania ogrodu, jednak ja w chwili swoich egoistycznych potrzeb nie jestem skłonna kupować jakiś rzeczy do użytku domowego. Co polecacie??? Nie chciałabym roztrwonić tego majątku! Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ? problem to nie miec takich problemow:) IP: *.e8.5546.static.theplanet.com 27.08.08, 01:42
      Facet to wiadomo, ze dziwki, wino i pianino ("inwestycja w siebie") ew. biznes
      rozkrecic lub na gieldzie pograc a dziecku plci pieknej coz, szmat troche a
      reszte starym oddac na konto w poczet przyszlej ksiazeczki
      mieszkaniowej/oszczednosciowej. Jesli starzy do luftu, popros kogos starszego
      (brata, kolezanke) by ci konto zalozyl/a..
    • nessie-jp Re: help!!! na co kasęęę??? 27.08.08, 02:27
      Na co kasę? No zazwyczaj na blat, można też sobie postawić na kolankach. Jeśli
      jeździsz taksówką, to najlepiej kasę na przednią deskę rozdzielczą. Jeśli
      prowadzisz barek, to na kontuarek.

A ta kasa to fiskalna, czy taka z wajchą jak za peerelu?
    • kochaj.swoje.zycie Re: help!!! na co kasęęę??? 27.08.08, 08:29
      W sumie mogę Ci swój numer konta podać, przechowam.
      • Gość: zzdano Re: help!!! na co kasęęę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 10:49
        wykup prenumeratę Bravo.
    • Gość: aamg Na podróż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 10:55
      Np. dookoła Polski z międzylądowaniem w Zgierzu.

• drzejms-buond na co kasę? 27.08.08, 11:07
        kasę, to tylko NA LADĘ
    • Gość: misiax Re: help!!! na co kasęęę??? IP: *.dialog.net.pl 28.08.08, 06:26
      napisz jeszcze ile masz tej kasy to będzie Ci łatwiej doradzić.w
      sumie teraz przed wojną z ruskimi starczy Ci na bilet w jakieś
      bezpieczne miejsce
    • Gość: sierzant Re: help!!! na co kasęęę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 11:41
      jak juz kupisz sobie te lopate nie zapomnij zalozyc sobie fan klubu na kipme.pl
      ;). moze nawet zaczniesz jezdzic z nia na pokazy miedzynarodowe, a moze uzyje
      jej nasz premier pod wykop pierwszego dolka na stadionie warszawskim , ktory ma
      byc lada chwila budowany ;)
      • bassooner Re: help!!! na co kasęęę??? 28.08.08, 15:55
        Wynajmij se na nockę Gracka Roztockiego... ;-)))
        • Gość: ogolone_jajka Re: help!!! na co kasęęę??? IP: *.ovh.net 28.08.08, 16:06
          bassooner napisał:

> Wynajmij se na nockę Gracka Roztockiego... ;-)))

Ta, zaczarowany olowek 30 lat pozniej:))) - przeniesiony z kreskowki do
          rzeczywistosci. I love this gay!!! :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka