amistad22 30.10.06, 09:08 Witam! Jestem w 6 tygodniu ciąży i tak sie zastanawiam, który szpital wybrać do porodu! Słyszałam, że Brochów jest najlepszy a Wy co sądzicie??Czekam na opinie! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: ciąża i szpital IP: *.os1.kn.pl 30.10.06, 09:23 w szóstym tygodniu to myśle jak tu zdrowo żyć żeby dziecko było ok - chociaż na to tez nie ma sposobu. mozna zdrowo żyć i chore urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ciąża i szpital IP: *.ar.wroc.pl 30.10.06, 09:34 może dyrekcyjna? co sądzicie o tej klinice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: ciąża i szpital IP: *.os1.kn.pl 30.10.06, 09:53 a może brochów a może kamińskiego a może jak masz dużo kasy to prywatna linika : ble ble ble ja p..le ale gdybanie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ciąża i szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:56 Zawsze będzie wiele róznych opinii - kazdy szpital ma wady i zalety. Ja mialam przyjmnosc w trakcie swojej ciąży spędzić trochę czasu na Dyrekcyjnej. Rodziłam zaś na Kamieńskiego. Co mogę powiedzieć: porodówka po remoncie na Kamieńskiego jest bardzo w porządku a i personel miły. Mogę więc polecić. Co do Dyrekcyjnej - największą wadą jaką widzę jest stan budynku i wynikające z tego warunki przebywania tam. Lekarze to fachowcy. No i nie każda z nas lubi przewijających się między pacjentkami studentów. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
amistad22 Re: ciąża i szpital 30.10.06, 10:00 bart jak nie masz nic do powiedzenia na temat szpitali to nie bierz udzialu w tym forum co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: ciąża i szpital IP: *.os1.kn.pl 30.10.06, 10:05 a dlaczego nie ma dwohje dzieic żona rodziła w dóchróznych szpitalach i co z tego. każdy jest inny. A w prywatnej klinice też mogą ciętak obsłużyć że ci w pięty pójdzie to jest Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsi Re: ciąża i szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:56 Jeśli nie masz za daleko, to Trzebnica. Sprawdzone na własnej skórze :) Spokojne ,kameralne miejsce, fachowy personel, ceny niższe niż we Wrocławiu np. za wynajęcie położnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: ciąża i szpital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:23 Ale macie problemy! W Warszawie rodzą w autobusach, a tutaj, "nowe" mamuśki marzą o klinice w Szwarcwaldzie. Może jeszcze zamówić dr. Kildera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: ciąża i szpital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:45 To chyba loteria i zależy na kogo się trafi w szpitalu. Ważne aby dziecko urodziło się zdrowe. Nawet jeżeli obsługa bedzie niemiła, to przy maluszku szybko o tym zapomnisz. Moja żona rodziła na Kamieńskiego i nie narzekała. Szkoda tylko że przyszło jej z malcem pierwsze trzy tygodnie spędzić w szpitalu. I wina jak najbardziej leży po stronie szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
amistad22 Re: ciąża i szpital 30.10.06, 13:15 dziękuję Wam bardzo za informacje!wiem, że to jeszcze za wcześnie ale nachodzą mnie teraz rózne pytania i wątpliwości!A to,że najważniejsze jest to żeby dziecko było zdrowe to ja wiem codziennie sięo to modlę :-) !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ciąża i szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:39 Ami duzo zdrowia, i powodzenia, i szczescia:* Ja lezalam na ginekologii (nie rodzilam jeszcze) na Brochowie i bylam bardzo zadowolona, poszukaj Wrocławia na tej liście i poczytaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś