Gość: Taliban IP: 2.2.64.* / 10.1.32.* 31.03.03, 21:33 My tam stosujemy kary chlosty w Afganistanie , szkoda pieniedzy na wiezienia.100 batow na plecy , przezyje ..jego szczescie.Nie przezyje ...jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czarek Re: Kim są pseudokibice IP: *.gwiazda.net.pl 01.04.03, 08:21 Ty baranie myslisz ze nie ma wsród na ludzi wykształocnych i odrazu wszyscy to bezrobotni ? pomysl troszke zanim cos napiszesz człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: Kim są pseudokibice IP: *.lanet.wroc.pl 01.04.03, 08:32 Obejrzałem sobie ostatnio to odmóżdżone stado. Są wśród nich tzw."bezszyjowcy",których natura wyposażyła w zredukowany mózg, szukajacy antidotum na kompleksy, wynikające z niemożliwości funkcjonowania wśród normalnych ludzi. Tylko w ten sposób mogą zaznaczyć swoje istnienie. Tylko w takich sytuacjach czują się ważni, tylko wtedy cieszą się szacunkiem sobie podobnych. Druga grupa to "leszczyki" i "wymoczki", które tylko w towarzystwie "bezaszyjowców" cokolwiek znaczą. Gdy są sami uciekają po tupnięciu nogą. Generalnie rzecz biorąc są to odpady społeczeństwa i nie żal mi żadnego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Re: Kim są pseudokibice IP: 195.205.73.* 01.04.03, 10:17 Gość portalu: dolnoślązak napisał(a): > Obejrzałem sobie ostatnio to odmóżdżone stado. Są wśród nich > tzw."bezszyjowcy",których natura wyposażyła w zredukowany mózg, szukajacy > antidotum na kompleksy, wynikające z niemożliwości funkcjonowania wśród > normalnych ludzi. Tylko w ten sposób mogą zaznaczyć swoje istnienie. Tylko w > takich sytuacjach czują się ważni, tylko wtedy cieszą się szacunkiem sobie > podobnych. Druga grupa to "leszczyki" i "wymoczki", które tylko w > towarzystwie "bezaszyjowców" cokolwiek znaczą. Gdy są sami uciekają po > tupnięciu nogą. > Generalnie rzecz biorąc są to odpady społeczeństwa i nie żal mi żadnego z nich. > heheheh ale boisz sie tych odpadow , i trzesiesz sie w niedziele sprawdzasz gdzie graja ustalasz dorobe jak moga jechac tylko zeby ich nie spotkac ;) heheheh Jesli taki kozak jestes dlaczego nie przyjdziesz na stadion i nie zamanifestujesz swojego zdania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Kim są pseudokibice IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 11:47 Gość portalu: Apasz napisał(a): > heheheh ale boisz sie tych odpadow , i trzesiesz sie w niedziele > sprawdzasz gdzie graja ustalasz dorobe jak moga jechac tylko > zeby ich nie spotkac ;) heheheh > Jesli taki kozak jestes dlaczego nie przyjdziesz na stadion i > nie zamanifestujesz swojego zdania ??? Jeśli już mowa o niekonsekwencji, to chciałbym, żebyś mi wyjaśnił następujące zjawisko. Kilkudziesięciu "kiboli" leży na ziemi, wokół policja, a żaden nie wyskoczy. Zabrakło odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: do Apasza IP: *.lanet.wroc.pl 01.04.03, 13:15 Miałem rację. Pewnie jesteś jednym z bezszyjowców, którzy dowartościowują się tym, ze normalni ludzie boją się wyjść na ulicę. Widziałeś jak tobie podobni grzecznie leżeli na ulicy, a potem wchodzili do radiowozów? A może byłeś wśród nich? Gdzie wtedy była twoja i ich mołojecka fantazja? Czy jesteś "wirażka" tylko w pięciu na jednego z metrowym "arumentem" w ręce? Jeśli zrozumiałem coś z tego co napisałeś, to uważasz się za szlachetnego niczym Lancelot. I co, napierdalanki na ulicach to twoim zdaniem sposób na patologię blokowisk i patologiczne rodziny? Tym razem to ty bawisz mnie do łez. Co do propozycji spotkania na stadionie muszę cię zmartwić. Przez takich jak ty już dawno nie chodzę na mecze. Mniejsza o mnie, ale jak mam wytłumaczyć żonie, że jest to impreza sportowa, jak mam zadbać o bezpieczeństwo moich dzieci? Poza tym nie uważam cię za godnego mnie przeciwnika, zwłaszcza pod względem intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Re: do Apasza IP: 195.205.73.* 01.04.03, 15:48 hymmmm na trybunie zawsze widze kogos z dzieckiem , musisz sobie zadac pytanie czy nie chce ci sie chodzic ??? czy sie boisz ??? Bo wg mnie na trybunie mozna spokojnie zasiasc .Ja tez mam zone i dziecko wiec nie traktuj mnie odrazu jak margines musisz sobie to uzmysłowic ze tzw pseudokibice to nie tylko ludzie bez podstawowki .... heheh i dlatego sie smieje z tej psycho oceny bo jakis koles ktoremu wydaje sie jest dobrym psychologiem i nakreslił trafny portret psychologiczno fizyczny pseudokibica gowno wie ! Pozdrawiam ps uwazam ze na stadionie jest miejsce dla tzw pseudkibicow i dla tzw piknikowcow ;) Ponoc jest demokracja wiec dlaczego ktos poucza mnie co mam robic skoro nie przeszkadzam postronnym ludziom !!! A co do tego co sie stało Szkoda ze tak sie stało ...... ale nie uwazasz ze typ wiedział na co sie pisze :( SS WKS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Swietna analiza brawo brawo ;) IP: 195.205.73.* 01.04.03, 10:29 Uwielbiam ten bełkot psychoanalityków w gajerkach co wy mozecie wiedziec o zyciu w tzw blokowiskach , rodzinach patologicznych , w "gangach" hehe , omijacie te miejsca ! A zdanie wyrabiacie sobie po artykule w gazecie A tam jakos trzeba zyc jakos sobie radzic , i jedyna alternatywa czesto jest byc w w tzw przez was BANDZIE ... wiec przestancie pierdolic głodne kawałkami w stylu margines społeczny itp i wezcie sie do uczciwej roboty np: na budowie cegły nosic na 10 pietro bo jeszcze windy nie ma ;) SS WKS ;) hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Swietna analiza brawo brawo ;) 01.04.03, 15:10 Gość portalu: Apasz napisał(a): > Uwielbiam ten bełkot psychoanalityków w gajerkach co wy mozecie > wiedziec o zyciu w tzw blokowiskach , rodzinach patologicznych , > w "gangach" hehe , omijacie te miejsca ! A zdanie wyrabiacie > sobie po artykule w gazecie A tam jakos trzeba zyc jakos sobie > radzic , i jedyna alternatywa czesto jest byc w w tzw przez was > BANDZIE ... wiec przestancie pierdolic głodne kawałkami w stylu > margines społeczny itp i wezcie sie do uczciwej roboty np: > na budowie cegły nosic na 10 pietro bo jeszcze windy nie ma ;) > SS WKS ;) hihihih Ja przez 10 lat mieszkałem na blokowisku. Miałem sąsiadów na których widok nawaliłbyś w spodnie ze strachu. Rodzinę patologiczną miałem za ścianą, drugą piętro wyżej i trzecią na 10 piętrze. Mój sąsiad był w gangu. 3 razy okradziono mi piwnicę, a raz auto. W czasie wakacji pracowałem fizycznie. Ale mimo to ja nie jestem dresowatym bezmózgowcem. Nie sądzę, żeby jedyną alternatywą było członkostwo w bandzie - sam jestem tego przykładem. Kto ci zabrania się uczyć, czy po prostu wyjść na ludzi? Wież kto należy do gangów? Zakompleksione palanty, które wiedzą, że są gorsze, a nie mają odwagi samemu stawić czoła przeciwnościom! Sam marzysz, żeby chodzić w gajorku, mieszkać w normalnym domu i mieć porządne, nie kradzione auto. Więc to ty przestań "pierdolić głodne kawałki"! Całkowicie popieram tezę, że kibole (nie mylić z kibicami) to margines społeczny i ludzkie śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kim są pseudokibice IP: serwer:* / 192.168.1.* 01.04.03, 10:42 Autor niby taki odważny, ale swojego nazwiska nie podał. Mnie namawia do tego, bym sie wystawiła. Tymczasem on, za moimi plecami: do kasy po wierszówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: Kim są pseudokibice IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 01.04.03, 15:57 gówno tam o nas wiecie. skinheadów prawie nie ma na stadionach. zresztą w Polsce prawie w ogóle nie ma skinheadów. a kosę ćwoczki ma się tak naprawdę ze wszystkimi oprócz zgód i układów. Cała Polska jebie śląska. LegiaMistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Kim są pseudokibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 22:05 Nie ma skinheadów? a ja to co kurwa? Odpowiedz Link Zgłoś