Dodaj do ulubionych

Reklamy na kołach uznane za wraki

05.11.06, 21:29
Chyba wiem gdzie szukać właściciela pojazdów. Widziałem te auta na Hallera tuż przy skrzyżowaniu z Powstańców. Obok tej dużej przedwojennej willi stały (po tej stronie ulicy co Carrefour). Może tam jest jakiś zakład z oponami? Jeśli tak to warto popytać.
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik OJ! Coś wymyśliłem! 05.11.06, 21:31
      Przecież te auta mają zamalowane szyby. Nie wiadomo co jest w środku. Może terroryści bombę podłożyli? Trzeba natychmiast usunąć z powodu zagrożenia terrorystycznego! Tak policja z Łodzi (chyba) sobie poradziła z wrakami-reklamówkami.
      • Gość: luc Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:35
        Ja ten cały ambaras rozpatruje z innej strony. To ciekawy pomysł na kampanie
        reklamową, przykuwa uwagę, niekonwencjonalna. Słowem, niestandardowe rozwiązanie.
        Z drugiej strony nie dziwię się, że przy braku miejsc parkingowych, ”białym
        kołnierzykom” leci piana z gęby jak to widzą.
        Nie wiem czy to są miejsca parkingowe płatne czy bezpłatne. Jeśli płatne, to
        skoro firma wykupiła abonament-nie widze problemów. Jeśli zaś bezpłatne. Cóż,
        pewnie całą zimę stać nie będą te okazy więc wyluzujcie:]
        • tbernard Re: 07.11.06, 12:14
          Jezdnie i przejścia dla pieszych też są bezpłatne ale nie sądzę aby mógł sobie z
          tego powodu jakiś luzak namiot tam rozbić.
      • wielkignojownik Wielki Czarownik?lepiej w skrócie W.C.. 06.11.06, 14:15
        bo pomysły twoje są lekko kałowe,dosadniej jak wysrane.
    • Gość: roodie Re: Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:41
      dokladnie, te auta tam staly, ale nie ma tam zakladu. to raczej reklama
      producenta, niz dystrybutora.
      • Gość: justynabeata Re: Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:59
        Nie wiem czy Wy zartujecie, ale Strazy Miejskiej podpowiadam, że najlepiej
        szukać właściciela w googlarce po słowie "continental". Taki napis jest na
        fotografii przy artykule: "CONTINENTAL nie daj sie zaskoczyć zimie".
        Pozdrawiam p. Ewę Mazur - muszą mieć wesoło w ZDIKu :)))
    • Gość: a ja mam pomysł Re: Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.06, 00:41
      dziś w nocy samochody tego geniusza zostaną potraktowane w ten sam sposób /będą
      calutkie białe/ i postawione bokiem do wyjazdu, albo między drzewami.
    • onan_barbazynca Re: Reklamy na kołach uznane za wraki 06.11.06, 07:45
      "Twierdzi jednak, że najpierw straż miejska musi ustalić, kto jest właścicielem
      reklamy. To może być trudne, bo na tablicach reklamowych nie ma żadnych namiarów."

To jakaś kpina? Straż miejska dysponuje takimi samymi możliwościami jak ja czy
      inny mieszkaniec??? Kupa kasy idzie na ich działalność, a oni są w stanie
      znaleźć właściciela tylko jeśli się podpisze i załączy dane kontaktowe.
    • Gość: Grzes Re: Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 07:46
      Myślę że warto obciązyć producenta opon Continetal bo przecież to one s
      areklamowane. i tyle, ale jak znam zyci, za reklamę juz zapłacono tylko bez
      tzw. faktury. i pieniądze były w białej kopercie.
    • oizo zrobić antyreklamę ;) 06.11.06, 07:47
      przebić opony i bedzie antyreklama ;) zamalować reklamę ... jak ktoś był taki
      bystry żeby wymigać się od kosztów reklamowych to i z tym sobie poradzi :)

Mnie irytuje takie "oszukiwanie" i zajmowanie bezsennsowne miejsc parkingowych.
    • Gość: Bombay Reklamy na kołach uznane za wraki IP: 213.199.232.* 06.11.06, 08:22
      więc nie czekać. Najpierw usunąć, później ściągnąć opłaty
    • Gość: Neo[EZN] Re: Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:39
      Jeżeli już się zabierają za te auta to niech zrobią porządek z wieloma innymi
      autami-słupami ogłoszeniowymi, stojącymi w centrum miasta.
      • Gość: gość portalu Re: Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.06, 15:41
        Masz racje, na K. Wielkiego często stoją pojazdy imitujące reklamy i nic z tym
        się nie robiło a w tym przypadku aż G.W sprawą się zainteresowała. Lepiej niech
        straż miejska weźmie się za samochody zaparkowane na K. Wielkiego, które stoją
        tak blisko budynków, że się przejść nie da. Nie wspomnie już o pewnym fordzie,
        który notorycznie stoi na chodniku przy przystanku autobusowym na świdnickiej (w
        stronę pl. Donminikańskiego) a także samochodach blokujących przejście dla
        pieszych przy skrzyżowaniu K. Wielkiego/Widok.
    • tfurca abolicja reklamowa 07.11.06, 08:13
      czas zaczac abolicje reklamowe
      wszystkie dzikie reklamy w przestrzeni miejskiej
      powinny byc usuniete

nie wolno zasmieca widokow
      reklama piracka, psujaca wizerunek
      wyglad estetyczny miasta

przed wojna wroclaw mial jasne zasady
      co gdzie i jak mozna reklamowac
    • Gość: inny Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.eranet.pl 09.11.06, 21:37
      Popatrzcie na plakaty wyborcze i zastanówcie się KTO zaśmieca miasto. Kto
      zapłaci za sprzątanie i jak długo będą szpeciły WSZYSTKO!!!
      Reklamy tej firmy Continental napewno zostaną zabrane w swoim czasie
      • Gość: Anton Smoluch Re: Reklamy na kołach uznane za wraki IP: *.os1.kn.pl 10.11.06, 08:30
        oj co by na to powiedzial Pilsudski:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka