Gość: zero002 Re: Meble Agata IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.13, 11:30 a tu patrzyłaś?: Aranżacje nowoczesnych kuchni kuchenne.net i szafa.org Nowoczesne i klasyczne szafy i garderoby Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.chochlik Re: zamierzasz kupić meble to nie w Agacie!! 18.11.13, 10:51 A po jakim czasie były do wyrzucenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: zamierzasz kupić meble to nie w Agacie!! 20.11.13, 14:21 Moje meble się trzymają, nie mam większych zarzutów :) jest ok i nie mam zamiaru ich wyrzucać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegarynka Re: zamierzasz kupić meble to nie w Agacie!! IP: *.tvteletronik.pl 20.11.13, 19:49 I sprytnie zareklamowałeś swoją firmę? brawo ;) Ja na agatę nie narzekam, mam meble w pokoju syna od nich i nic się z nimi nie dzieje złego. Wiadomo brudzą sie, myć i prać trzeba, ale to nie wina mebli tylko dziecka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: zamierzasz kupić meble to nie w Agacie!! 25.11.13, 16:44 A czy ktoś z Was kupował większe meble przez stronę agatahome.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość gość Re: na agtahome było wporzo IP: *.ostroleka.vectranet.pl 27.11.13, 09:00 na agathome są dodatki do domu, jeśli chodzi o zamówienie to nie mam co narzekać bo wszystko poszło gładko i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś