Dodaj do ulubionych

ginekolog Dr Mydłowski

09.11.06, 22:41
Gdzie pracuje i kto zna? Będę wdzięczna za opinie!
Obserwuj wątek
    • aga333 Re: ginekolog Dr Mydłowski 11.11.06, 11:24
      Wspaniały lekarz, prowadzi moją skomplikowaną ciążę. Zawsze ma dla mnie czas i
      cierpliwość. Chętnie wszystko zrozumiale tłumaczy. Pracuje w Medicoverze
      (www.medicover.pl) i Mediconcepcie (www.mediconcept.pl).
      • crazycocos Re: ginekolog Dr Mydłowski 11.11.06, 14:44
        Kiedyś pracował w przychodni przy ul.Krynickiej. Sympatyczny, ale jak dla mnie
        zbyt gadatliwy - potrafił stać i gadać gadać gadać podczas gdy ja już leżałam
        na fotelu;/...:))
      • herminia Re: ginekolog Dr Mydłowski 11.11.06, 15:17
        dr Mydłowski pracuje w szpitalu w Brzegu
    • sufenta Re: ginekolog Dr Mydłowski 22.11.06, 20:55
      Moją ciążę również prowadził dr. Mydłowski.Jestem b.zadowolona-szalenie sympatyczny,fakt,dużo mowi ,ale ja to akurat lubię,kompetentny,dokładny,dostępny pod tel. komórkowym-co w mojej powiklanej ciązy było ważne.Drugi dzidziuś tylko u Niego.Ostati raz widziałam dr. w maju-wtedy pracował w Mediconcepcie,Medicove'rze i w szpitalu w Brzegu.
    • rachelg Re: ginekolog Dr Mydłowski 02.12.06, 23:04
      Przychylam się do wypowiedzi forumowiczek. Tez prowadzil moją ciąże i też bylam
      b. zadowolona. To, co też bylo dla mnie istotne, to , że nie czekalo sie do
      Niego dlugo.
    • luna1000 Re: ginekolog Dr Mydłowski 04.12.06, 12:43
      Chodzę do niego - b. fajny i sprawia wrazenie kompetentnego.
      Uważny, a to że dużo mówi to chyba lepiej, nie?
      • aniaresz Re: ginekolog Dr Mydłowski 25.12.06, 12:37
        Bardzo sympatyczny ja lubię jak lekarze dużo mówią byle na temat. W ciążę jeszcze nie zaszłam ale chciałabym u dr Mydłowskiego podejść do iui. czy ktoś był u dr na iui? Wydaje mi się kompetentny i poświęca dużo czasu pacjentkom
        • pela1001 Re: ginekolog Dr Mydłowski 30.03.07, 10:03
          Do dr Mydłowskiego trafiłam przypadkiem, kilka razy, na konsultacje. Jest
          konkretny, jasno odpowiada na pytania. Można z nim otwarcie pogadać i liczyć na
          szczerą poradę. W porównaniu do innych lekarzy, z którymi miałam do czynienia,
          ma spore doświadczenie, przez co szybko stawia trafną diagnozę. Myślę, że z
          takim lekarzem można czuć się bezpiecznie.
    • wiktoriaa Re: ginekolog Dr Mydłowski 30.03.07, 18:44
      on pomimo,ze nie byłam jego pacjentka uratował moją ciąze...jego koles Jarosz
      (z Mediconcept)ktor prowadził mnie zbagatelizował zbyt wiele!! Do jarosza juz
      nigdy nie trafiłam i nie trafie , Mydłowskiego moge polecic
      Uwazam ze facet jest OK
      • badinka Re: ginekolog Dr Mydłowski 06.04.07, 14:23
        Byłam u niego konslutacyjnie na dwóch usg 3-4D, postawił trafną diagnozę, był
        komunkatywny- mogę polecić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka