heraldek 10.11.06, 01:45 Czyzby Giertych i LPR wykupili Leroy Merlin .... ...i zamkneli 11 listopada......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 li.. IP: *.ar.wroc.pl 10.11.06, 09:25 No tak a osiedlowe sklepy pozamykane. Zastanawiam się jak mam zrobic dzisiaj zakupy jadąc do domu po pracy po 19. A sklep społemowski przy ul. Zemskiej będzie już zamknięty a jutro będzie miał wolne. A tak małe sklepy krzyczały zeby wielkie hipermarkety były pozamykane w wolne dni!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar k Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:06 Nie wychodż z pracy , to nie będziesz musiał robić zakupów . To święto jest o ludziach i dla ludzi . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksy Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.06, 16:48 O co ci chodzi? Moim zdaniem bredzisz. Mnostwo ludzi pracuje do pozna i potem jest problem ze zrobieniem zakupow. To sprawa wolnego rynku - jak ktos nie chce, niech sklepu nie otwiera, tylko niech potem nie placze, ze mu sie podbiera klientow... Proste, prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.06, 20:37 Najczęściej klijenci małych osiedlowych sklepów świętują .Jak czegoś zapomnisz leć do marketu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adl Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 li.. IP: 212.160.139.* 10.11.06, 16:29 MAGDALENA JEST JUTRO NIECZYNNA - informacje z sufitu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promocja Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.akron.net.pl 10.11.06, 17:01 * KAUFLAND ul. Legnicka 62 11 listopada - godz. 7-22 (Uwaga! w papierowym wydaniu „Gazety” błędnie napisaliśmy, że Kaufland jest nieczynny w sobotę i niedzielę* - przepraszamy) * TAKI FAJNY ŻARCIK WYBIÓRCZEJ - MAJĄ POCZUCIE HUMORU!! :))) Najbardziej rozbawili chyba konkurencję Kauflandu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 225 Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:24 a ja dzwoniłam do LEROY Merlin i powiedzieli że czynne do 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: 217.153.131.* 10.11.06, 20:38 hstrhsjt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 li.. IP: *.os1.kn.pl 11.11.06, 07:13 Bardzo fajny i przydatny artykuł! Więcej takich! Najlepiej na każde "święto"! Niestety, wkradło się kilka drobnych błędów, ale cóż, Gazeta Wyborcza to nie Times. Odpowiedz Link Zgłoś
mopi.alkohol Re: Mopi Monopolowy ul. Stysia 41 11.11.06, 08:04 Otwarty. Tak jak zawsze 8-24. Zapraszam. Pytania proszę na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoor Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.os1.kn.pl 11.11.06, 11:15 Dobra informacja, ale bardzo by sie przydalo zeby te sklepy byly chociaz alfabetycznie posortowane! Po cholere np. szukajac leclerca musze sie przebijac przez 13 stron? Oczywiscie wyszukiwanie po nazwie sklepu nie dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.06, 11:37 Hej,hej Ułani.Malowane dzieci! Niejedna panienka za wami poleci. Mówi wam to coś?Czy dzisiaj nie lepiej wczuć się w atmosferę święta zamiast gapić się w sklepowe pułki? Gdzie wasz patriotyzm?Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molik Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.wroclaw.mm.pl 11.11.06, 15:36 kiedyś też byłem patriotą ale .... dzięki temu co sie dzieje juz nie jestem, żal mi tylko tych, którzy poświęcili zycie dla tego karaju bo nie było warto NIC TO PAŃSTWO NIE JEST W STANIE MI ZAOFEROWAC. Słuzba zdrowia jest do wiadomo czego, zarobki i warunki socjalne tak samo a koszty ziemi czy mieszkań ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.chello.pl 11.11.06, 18:21 to w... do niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molik Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.wroclaw.mm.pl 11.11.06, 18:31 dzięki, ale nie znam niemieckiego tylko angileski :D, ale bardzo dziekuje ze intraną propozycję, a tobie co Pawle co mamusia z tatusiem pomogają ?? moze babcia wiesz sam spi... malkoholik.w.interia.pl/bialystok.html zygać sie chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.06, 18:41 To jedż do Anglii lub Jankesów.Ja powiem tyle że na obczyżnie to nawet ze złotem życie nie jest jak w swojej ojczyżnie.A prawdziwy patriota kocha zawsze swoją ojczyznę niezależnie od sytuacji gospodarczej,jest z nią na dobre i na złe.Są w naszym kraju ludzie którzy chcą dla swojej ojczyzny dobrze zrobić a nie dla siebie.A jak będziemy myśleć w kategoriach:u nas żle a gdzie indziej lepiej to trzeba z tąd wiać to nigdy dobrze u nas nie będzie bo ktoś dla Polski musi pracować,ktoś musi ją rozwijać by było lepiej,inaczej zawsze będziemy dziadami,inni będą się z nas śmiać i nie będą o nas dobrze mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molik Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: *.wroclaw.mm.pl 11.11.06, 19:04 Matrix masz absolutna rację, tak też robię dopada mnie czasem depresja gangstera jak musze sie gnieździć z rodziną w małym metrażu, a patrze jak "moje" pieniądze są marnotrwione, jak ide do lekarza i ten nie chce mi dać skierowania na badania, które mi sie należą, jak patrze a na górze żrą sie za nasze pieniadze TEGO MAM DOSYĆ. Zdaje se sprawe ze lepeij byc dziadem u siebie niż na obczyźnie. Co mam za to ze sie uczyłem..........powiecie dla siebie ale i dla kraju by innym zyło sie lepiej ??Dobrze ja moge myslec by dobrze robic dla kraju nie dla siebie a co z moimi dziećmi ?? wybacz synku nie pojdziesz do szkoły bo taty na to nie stać........ kocham Polskę ale mam dość tego g. które ją otacza i w którym tkwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek Ja mam lepszy pomysl- poprosic zaborcow aby Polske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:42 ....znowu wykasowali z mapy Europy na 2-3 wieki......... ....czasy zaborow to najlepszy okres w rozwoju ziem polskich.... ..Gdyby nie kamienice i infrastruktura z tego okresu to jak by wygladaly dzisiejsze miasta.....stare, wyeksploatowane ale ciagle funkcjonalne, w dobrym stylu i smaku..... ....to co zbudowali Polacy potem to wielki shit.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re:Molik IP: *.os1.kn.pl 11.11.06, 21:47 Molik, Ty po prostu nieudacznik jstes i tyle.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molik Re:Molik IP: *.wroclaw.mm.pl 12.11.06, 09:34 Gość portalu: Pietrek napisał(a): > Molik, Ty po prostu nieudacznik jstes i tyle.............. być moze, czy masz pojecie...... jak to jest sobie radzić SAMEMU bez niczyjej pomocy ?? masz rodzinę ??...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re:Molik IP: *.os1.kn.pl 12.11.06, 09:41 Zawsze sobie sam radzilem.Nic nigdy nie dostalem od nikogo za darmo. Nie szukam usprawiedliwien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molik Re:Molik IP: *.wroclaw.mm.pl 12.11.06, 13:28 Ja tez nie szukam........i uważam ze KRAJ ten nie jest przyjazny dla młodych ambitnych ludzi, którzy robią coś dla niego uczciwie jeśli kombinują przy tym to napewno jest cacy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tak pracują największe wrocławskie sklepy 11 IP: 213.17.145.* 12.11.06, 10:46 Lidle, Plusy, Alberty także są pootwierane w dniu 11 listopada. tylko nie wiem jak Biedronki, które w poprzednich latach były pozamykane. Zresztą Niemcy nie mają czego swiętować..... Upokarzający Wersal....? a więc szefostwo nakazuje przyjść do pracy swym pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś