Dodaj do ulubionych

Nepotyzm posłanki PIS

20.03.06, 17:31
"Wydział zdrowia, podległy Annie Nowak:

Artur Szałabawka z-ca dyrektora 424-5672 aszalab@um.szczecin.pl
336D/3135,radny PIS
Tatiana Duklas główny specjalista 424-5667 tduklas@um.szczecin.pl
337C /3116
Marta Giezek inspektor 424-5674 mgiezek@um.szczecin.pl 337B /3117 ,
pracownica
biura poseskiego PIS

Mirosława Masłowska, posłanka PIS

Giezek Marta Pracownik 07.03.2006
Szałabawka Artur Pracownik 07.03.2006, syn posłanki PIS, radny PIS

Podobno Anna Nowak ma mieć poparcie PIS w kandydowaniu na prezydenta."

jestem ciekawa zdania wyborców PIS
Obserwuj wątek
    • Gość: Galoty Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:45
      Ta pani zawsze wydawała mnie sie wielce podejrzaną. Jeżeli te informacje są
      rzetelne to jest to kompromitujące.
      • Gość: andreas Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.centertel.pl 20.03.06, 18:01
        a do kogo przepraszam mozna mieć wieksze zaufanie,
        jak do rodziny?
        Rodzina przeciez jest podstawowa komórka i podstawa społecznosci!
        • xxtoja Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 18:11
          sugerujesz, że ta giezek z Szałabawka kręci, no bo jak rodzina to rodzina,
          widocznie tym dwóm asystentom społecznym Cugowski przyśpiewuje, a masłowska
          przyklaskuje.
          • Gość: menel Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 21:10
            xxtoja napisała:

> sugerujesz, że ta giezek z Szałabawka kręci, no bo jak rodzina to rodzina,
            > widocznie tym dwóm asystentom społecznym Cugowski przyśpiewuje, a masłowska
            > przyklaskuje.

"Z PiS-em związana jest Marta Giezek, urzędniczka wydziału zdrowia i polityki
            społecznej szczecińskiego magistratu, do niedawna asystentka poseł PiS-u
            Mirosławy Masłowskiej."
            • Gość: dociekliwy Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 21:11
              to ona jest zwiazana z pisem czy szałabawką ?
              • xxtoja Re: Nepotyzm posłanki PIS 29.06.06, 21:18
                na pewno z PiSem, Cugowski wtedy też należał - oczywiście do PiS-u.
                • Gość: :))) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 29.06.06, 22:41
                  O, jaki stary wątek ktoś wyciągnął! Tak przypadkowo. :)))
                  • Gość: czytelnik Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 08:05
                    pani Marto oczywiście,że nie przypadkowo, do tej pory miała pani dwa
                    stanowiska , teraz doszło trzecie, jak pani znajduje na to wszystko czas ?
                    • xxtoja Re: Nepotyzm posłanki PIS 30.06.06, 08:27
                      Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> pani Marto oczywiście,że nie przypadkowo, do tej pory miała pani dwa
                      > stanowiska , teraz doszło trzecie, jak pani znajduje na to wszystko czas ?
                      ...
                      ..
                      przecież ona jest zdolna do wszystkiego, a jak inteligentnie donosi.
                    • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 08:54
                      Nie nazywam się Marta, tylko Chuck Norris.
                      • Gość: ja Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:59
                        Gość portalu: :)) napisał(a):

> Nie nazywam się Marta, tylko Chuck Norris.
                        • Gość: ja Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:00
                          wstydzi się pani swoich pogladów, nazwiska ,czy kariery ?
                          • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 10:49
                            Siebie pytasz? To zabawne:)
                            • Gość: ja Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:44
                              ja szaraczek ,nazwisko nikomu nic nie powie, mnie nigdzie nie wciskają
                              pani Marto jak to jest mieć 3 pensyjki ?,tylko te dyzury na forum chyba
                              męczace ?
                              • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 13:16
                                Hmm, pewnie fajnie jest mieć trzy pensyjki. Ja mam jedną, ale nie narzekam. Na forum zaglądam dla
                                własnej rozrywki i wcale mnie to męczy, tylko bawi - m.in. śmieję się do rozpuku, dowiadując się, że
                                mam na imię Marta. Może jeszcze się dowiem, jak mam na nazwisko i w ogóle kim jestem. Kontynuuj,
                                proszę :)
                                • Gość: :( Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:35
                                  pensja jedna, reszta to diety
                                  • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 13:45
                                    Chodzi o diety delegacyjne? Bardzo rzadko wyjeżdżam służbowo. No ale jak mam na nazwisko?
                                    Strasznie mnie to ciekawi!
                                    • Gość: menel Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:59
                                      No ale jak mam na
                                      > nazwisko?

myślicie,że kogoś to obchodzi ?, następna niedoceniana
                                      • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 15:33
                                        Nie psuj zabawy:)
                                        • Gość: ciekawski Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 17:28
                                          i teraz się nie dowiemy :(
                                          • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 19:36
                                            No właśnie...:(
                                            • Gość: ciekawski Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 19:54
                                              to może sama powiedz, będzie prościej :)
                                              • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 20:05
                                                Chuck Norris chyba się nie spodobało...:(
                                                "ja" twierdzi, że mam na imię Marta, to nazwisko też pewnie zna. Niestety, nie chce podać. I teraz już
                                                nic nie wiadomo :(
                                                • Gość: ciekawski Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 22:29
                                                  to Chuck Norris jest kobietą ?
                                                  • Gość: :)) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.chello.pl 30.06.06, 22:58
                                                    W przypadku Chucka Norrisa wszystko jest możliwe.
                                                  • Gość: Chuck Norris Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: 80.48.34.* 03.07.06, 19:36
                                                    Nie podszywaj się.
        • Gość: Galoty Re: załamka tą Masłowską i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:13
          Przyznam, że jestem zszokowany tym faktem. Faktem zatrudnienia syna. Pamiętam
          jak Zytę usuwali z PO za zatrudnienie synowej.
          Przecież to kompromitujące dla PiS i wcale nie wydaje mnie sie to smieszne.
        • psychol_ogia Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 18:40
          Gość portalu: andreas napisał(a):

> a do kogo przepraszam mozna mieć wieksze zaufanie,
          > jak do rodziny?

Rozumiem,że tylko w przypadku PIS ?
          • piotr33k2 Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 18:48
            nie tylko nepotyzm ,posłank pis-u jest znana z tego że jeżeli ma coś do
            powiedzenia to przeważnie kompromitujące ją osobiście idiotyzmy.
            • xxtoja Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 18:58
              piotr33k2 napisał:

> nie tylko nepotyzm ,posłank pis-u jest znana z tego że jeżeli ma coś do
              > powiedzenia to przeważnie kompromitujące ją osobiście idiotyzmy.
              ..
              przecież ona lepiej wie niż Ty i ja . Jeszcze gorzej ona wie co my chcemy i
              myślimy i działa dla naszego dobra. Ta baba jest wszechwiedząca i nieomylna
              władczyni.
              • piotr33k2 Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 19:00
                ona jest taka sama jak te zdewociałe i debilne matrony z lpr-u.
                • xxtoja Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 19:07
                  ale sie uśmiałam, ale masz rację niestety, bo traktuje większość jak głupków, a
                  sama jest obłudna.
                  • psychol_ogia Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 20:19
                    xxtoja napisała:

> ale sie uśmiałam, ale masz rację niestety, bo traktuje większość jak głupków,
                    a
                    >
                    > sama jest obłudna.

Tak się robi karierę. Może znów będzie kandydować na prezydenta:-)
          • Gość: ciekawus Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: 195.117.158.* 20.03.06, 20:45
            Wiesz coś o rodzinach innych radnych czy posłów? Może coś o panu Trokowskim?
            • anna_maria Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 21:10
              oj ciekawus Arturek martw się o mamusię i jej pracownicę ;)
              • psychol_ogia Re: Nepotyzm posłanki PIS 20.03.06, 21:20
                Od kiedy w biurch poselskich posłów PIS pojawiły się komputery to forum stało
                się dużo ciekawsze.
                • Gość: manipulo Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: 87.207.51.* 21.03.06, 02:07
                  Naprawdę sądzisz, że to oni? Oj, wielu by się zdziwiło, gdyby znało prawdę... Niezły ubaw z tych
                  podejrzeń :)))))))
    • Gość: demon Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:36
      Nic z tego nie wynika. Jeżeli posłanka PiS zatrudnia syna, to normalne. Tak
      jest np. w Usa, jak tu ktoś na forum napisał. Zaufanie ma się do najbliższych,
      a nie przypominam sobie, żeby gdziekolwiek był zakaz zatrudniania jako
      asystenta swojego syna. Czy to znaczy, że wybitny lekarz nie może zatrudnić
      swojego syna jako asystenta, nawet jeżeli ten syn jest genialny? To jakaś
      paranoja! Gilowska zatrudniała syna i bardzo dobrze, a że debilna PO zrobiła
      wkoło tego jatkę, bo nic innego nie mieli na Zytę, a chcieli się jej pozbyć.
      Teraz się wszędzie chwalą że PiS ma taką świetna min fin, bo to od nich. A boja
      się, że Zyta pociągnie za sobą innych. W końcu po to została wzięta do rządu.
      • Gość: andreas Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:50
        Tak nalezy zatrudniac rodzine!
        A wszyscy Polacy to wielka rodzina...
        • Gość: leon Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.internet.v.pl 21.03.06, 00:08
          jak anegdota brzmi historia o radnej masłowskie, która już kilka lat temu
          walczyła z przywilejami dla radnych głosując za odebraniem darmowych przejazdów
          komunikacją miejska (kiedy i tak nikt z rdnych nią nie jeździł) a potem sama
          poleciała do ZDTiM po bilet wolnej jazdy!
          • anna_maria Re: Nepotyzm posłanki PIS 21.03.06, 07:55
            Za Głosem:
            "Praca w magistracie

Szczeciński magistrat przyjmuje ludzi do pracy. Do obsadzenia jest jeszcze 16
            stanowisk. Potrzeba inspektorów, ale jest także szansa dla osób z większymi
            aspiracjami. Na nich czeka stanowisko wicedyrektora.

...........

Przyjęto 4 osoby do Biura Obsługi Interesanta oraz 10 urzędników do Wydziału
            Zdrowia."
            Spora ta rodzina :)
            • xxtoja Re: Nepotyzm posłanki PIS 21.03.06, 08:30
              jak skończyły sie pieniądze w Sanepidzie z HiV-Aids, to cała gromadka rzuciła
              sie na Urząd Miejski, bo tam są pieniądze.
              ...
              To co, że urząd przyjmuje do pracy, ja szaraczek no i tak nie mam szans.
              • Gość: Obserwer Urban miał rację . Po prostu prawicowy TKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 08:43
                Żenująca ta Masłowska. Poprzednio zrobiła sobie wycieczkę na pogrzeb JPII na
                koszt podatnika.
                • xxtoja Re: Urban miał rację . Po prostu prawicowy TKM 21.03.06, 08:52
                  no tak, jak się zreflektowała, jak prasa to skrytykowała, to zapłaciła, ale po
                  niewczasie i dlatego nikt w jej szczere checi nie wierzy, po prostu czysta
                  kalkulacja swojego wizerunku.
              • psychol_ogia Re: Nepotyzm posłanki PIS 21.03.06, 08:54
                xxtoja napisała:

> jak skończyły sie pieniądze w Sanepidzie z HiV-Aids, to cała gromadka rzuciła
                > sie na Urząd Miejski, bo tam są pieniądze.
                > ...

Na czele z prezydent A. Nowak, która teraz ma zapewnić ciągłość zatrudnienia.
                Bardzo intensywnie szykuje się do wyborów.
                • Gość: lepper Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:56
                  Nie wiem czy wiecie ale Pani anna Nowak była przyjaciółką Pani Masłowskiej i i
                  za czasów dyrektorowania w Sanepidzie Pani Masłowska zatrudniała panią Nowak a
                  nawet miała obrywy dla siebie i syna, który była zatrudniany przez Panią
                  Nowak ....niezła kombinacja!!!No nie?
      • Gość: no no no do demona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 05:17
        Żaden przepis nie zabraniał Kwasniewskiemu spotykac sie z Kulczykiem, czy z
        Ałganowej zarówno w Polsce jak i w Austrii (o ile wogóle sie spotykał).
        Żaden przepis nie zabrania zatrudniać w Urzędzie Miejskim szwagra posła,
        awansować syna senatora itd itd.
        Mowa tu jest demonie o przyzwoitości.
        • xxtoja Re: do demona 21.03.06, 08:43
          Gość portalu: no no no napisał(a):
          Mowa tu jest demonie o przyzwoitości.
          ..
          no tak fakt w całym swoim życiu nie była przyzwoita, tylko władza była w jej
          głowie, jest przestawicielem charakterystycznym PiS-u, ani grama przyzwoitości
          w jej poczynaniach, bo ona wie, tak jak kaczor, zupełna indentyfikacja.
          Oczywiście według prawa i sprawiedliwości według jej widzimisia. Pamietam jak
          tu na forum, powiedziano, że w miejscu zamieszkania w Dabiu jej nie lubią, a
          tam chyba najlepiej ją znają. Pracę radnych z Dabia widocznie ma w poważaniu,
          Bo ona tak jak Ludwik francuski, wie lepiej niż mieszkańcy, bo doświadczyła
          trudy zamieszkania w Dabiu. Lekceważący stosunek do ludzi, którzy pracują
          społecznie, a nie za pieniądze tak jak ta pani cesarzowa.
          • Gość: wtajemniczony Mała układanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:30
            Zebrane w necie:

ze strony prezydeny A. Nowak:

"Prowadzę zajęcia ze studentami socjologii, pracy socjalnej, doradztwa
            psychospołecznego. Obszar moich zainteresowań to problemy patologii społecznej,
            społeczne aspekty zdrowia, techniki doradztwa społecznego.
            Niezależnie od pracy na Uniwersytecie Szczecińskim zajmowałam się od 1995 roku
            problematyką profilaktyki HIV/AIDS. Jestem autorką innowacyjnych programów z
            tego zakresu, m.in. założyłam ogólnopolską organizacę pozarządową zajmującą się
            promocją zdrowia, opracowałam i koordynowałam programem działalności Punktów
            Konsultacyjno-Diagnostycznych HIV w Szczecinie i Koszalinie,

pracowałam w charakterze Kierownika Działu Oświaty Zdrowotnej Wojewódzka Stacja
            Sanitarno-Epidemiologiczna w Szczecinie,

a w latach 2000-2002 byłam Pełnomocnikiem ds. Narkomanii i HIV/AIDS przy
            Wojewodzie Zachodniopomorskim."

"Mirosława Masłowska (PiS) - absolwentka Pomorskiej AM. Po studiach rozpoczęła
            pracę w Miejskim Szpitalu Dziecięcym, tam też zrobiła II stopień specjalizacji
            z chirurgii oraz medycyny społecznej.

Była dyrektorem Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Szczecinie."

"Nazwisko: Szałabawka
            Imię: Artur
            Okręg wyborczy: II
            Głosy w wyborach: 342
            Data powołania: 2005/10/17
            Uchwała: Nr XLIV/851/05
            e-mail: arturo@331@02.pl
            Funkcja w Radzie: Radny
            Przynależność klubowa: POPiS

Stan cywilny: żonaty, dwójka dzieci
            Data i miejsce urodzenia: 03.10.1967 r. Szczecin
            Wykształcenie: wyższe, magister socjologii (Uniwersytet Szczeciński)

Przebieg kariery zawodowej:
            1989 - 1990 Żegluga Szczecińska - dysponent eksploatacji statków
            1991 - 1994 MercaMadrid s.a. w Madrycie - pracownik fizyczny od 1993
            brygadzista
            1994 - 1998 Straż Miejska w Szczecinie - inspektor
            1998 - 2002 Urząd Miasta Szczecin:
            - Dyżurny Techniczny Miasta
            - Wydział Zdrowia i Polityki Społecznej - Główny Specjalista ds. Polityki
            Społecznej
            - od 07.2004 Zastępca Dyrektora Wydziału Zdrowia i Polityki Społecznej

od 10.2005 - Radny Rady Miasta Szczecin

Skrót TADA powstał od pierwszych liter imion "rodziców" organizacji:

Tatiana Duklas, Anna Nowak, Darek Wojtko, Artur Szałabawka. "
            • Gość: lepper Re: Mała układanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:01
              A gdzie epizod z samochodami w madrycie?
              • anna_maria Re: Mała układanka 22.03.06, 09:14
                Gość portalu: lepper napisał(a):

> A gdzie epizod z samochodami w madrycie?

a o co chodzi ?
                • Gość: lepper Re: Mała układanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:15
                  no to chyba oczywiste...
                  Wrok też skasowany...
    • Gość: :) Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:40
      Ale posłem jest Masłowska, a nie wy, kundle ...:)
      • psychol_ogia Re: Nepotyzm posłanki PIS 21.03.06, 13:30
        Gość portalu: :) napisał(a):

> Ale posłem jest Masłowska, a nie wy, kundle ...:)

Typowa wypowiedz przedstawiciela PIS.
        • Gość: lumpenliberał Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: 195.117.158.* 21.03.06, 14:16
          tak jest, ci pisowcy wszystko by chcieli przejąć. już im TV nie wystarcza, gazety, banki, a jeszcze sięgają
          po nasze forum, ręce precz od inteligentów!
          • Gość: Marcin inteligient się znalazł.... IP: *.smsnet.pl 21.03.06, 18:29
            jeżeli ty jesteś polskim inteligentem, to ja dziękuje....
            pakuje walizki i wyjeżdżam z Polski!!!
            obym za granicą nie trafił na takich ludzi jak ty : zionących nienawiścią i zakompleksionych, a do tego zadufanych w sobie
      • xxtoja Re: Nepotyzm posłanki PIS 21.03.06, 16:34
        Gość portalu: :) napisał(a):

> Ale posłem jest Masłowska, a nie wy, kundle ...:)
        ..
        ..
        tak jest posłem i od posła się wymaga pewnego poziomu i klasy, a nie takiej
        obłudy i fałszu.
    • Gość: gienekx Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 22.03.06, 09:46
      Po pierwsze pan Szałabawka nie jest żadnym dyrektorem tylko radnym w Radzie
      miasta Szczecina i to dla tego, ze uzyskał taki wynik wyborczy, a nie dlatego,
      że jest synem byłej radnej czy obecnej posłanki.

Po drugie Zytę wyrzucono bo wsadziła syna na 1 miejsce na liście do wyborów
      parlamentarnych PO a jego praca była tylko pretekstem do jej wywalenia.

Po trzecie poseł PiS nie może zatrudnić rodziny, Szałabawka jest tylko
      asystentem społecznym i zarabia okrągłą sumę 0 zł- swoją drogą ciekawe, że
      nikogo nie dziwiły mieszkania(biura) opłacane z pieniędzy poselskich i całe
      rodziny zatrudnione w biurach poselskich za rządów SLD?

Na koniec o wiarygodności informacyjne przesądza hasło "podobno".

Podobno anna_maria jest facetem, któremu w życiu się nie udało i pełen
      frustracji pisze tutaj jakieś bzdety!
      • anna_maria Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! 22.03.06, 09:55
        > Podobno anna_maria jest facetem, któremu w życiu się nie udało i pełen
        > frustracji pisze tutaj jakieś bzdety!

typowo pisowski atak :))

a teraz fakty:

Zgłoszenia współpracowników:

Chrostowski Maciej Asystent społeczny 07.03.2006
        Giezek Marta Pracownik 07.03.2006
        Szałabawka Artur Pracownik 07.03.2006

to znaczy,że posłanka Masłowska ma jednego asystenta społecznego i dwóch
        pracowników etatowych

"Nazwisko: Szałabawka
        Imię: Artur
        Okręg wyborczy: II
        Głosy w wyborach: 342
        Data powołania: 2005/10/17
        Uchwała: Nr XLIV/851/05
        e-mail: arturo@331@02.pl
        Funkcja w Radzie: Radny
        Przynależność klubowa: POPiS

Stan cywilny: żonaty, dwójka dzieci
        Data i miejsce urodzenia: 03.10.1967 r. Szczecin
        Wykształcenie: wyższe, magister socjologii (Uniwersytet Szczeciński)

Przebieg kariery zawodowej:
        1989 - 1990 Żegluga Szczecińska - dysponent eksploatacji statków
        1991 - 1994 MercaMadrid s.a. w Madrycie - pracownik fizyczny od 1993
        brygadzista
        1994 - 1998 Straż Miejska w Szczecinie - inspektor
        1998 - 2002 Urząd Miasta Szczecin:
        - Dyżurny Techniczny Miasta
        - Wydział Zdrowia i Polityki Społecznej - Główny Specjalista ds. Polityki
        Społecznej

- od 07.2004 Zastępca Dyrektora Wydziału Zdrowia i Polityki Społecznej

od 10.2005 - Radny Rady Miasta Szczecin

fakty, fakty i jeszcze raz fakty

> Po trzecie poseł PiS nie może zatrudnić rodziny,

a jednak może :))))
        • Gość: gienekx Typowo PO SLD owskie bzdury IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 22.03.06, 10:03
          Posłanka Masłowska ma 1 pracownika i 2 asystentów społecznych, a to co
          wyciągasz z internetu to jakieś dyrdymały. Podam ci numer do jej biura i się
          poinformuj 091 464 37 00. To,że ktoś umieścił jakieś wypociny w sieci to nie
          znaczy, że to prawda. Szałabawka dyrektorem nie jest bo jest radnym, więc
          dyrektorem być nie może! A PiS zabrania zatrudniania rodziny i to jest FAKT!

Twoje fakty to ty masz ale z gazety Fakt chyba!
          Jak napiszą,że widziano Yeti w Szczecinie też uwierzysz?
          • anna_maria Kłamstwa PIS 22.03.06, 10:11
            Te "dyrdymały" pochodzą z oficjalnej strony PIS posłanki Masłowskiej:

Mirosława Masłowska

Data i miejsce urodzenia: 20-10-1943, Warszawa
            Stan cywilny: wolny

Wykształcenie: wyższe
            Zawód: lekarz medycyny

Staż parlamentarny: brak

Wybrana dnia: 25-09-2005

lista: Prawo i Sprawiedliwość

okręg wyborczy: 41 Szczecin
            liczba głosów: 7675

Klub parlamentarny:
            Klub Parlamentarny Prawo i Sprawiedliwość
            Nr skrytki: 224

--------------------------------------------------------------------------------

www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/224.htm

--------------------------------------------------------------------------------

Szałabawka jest NADAL dyrektorem, na urlopie do września, ale etat zablokował
            i jest nadal pracownikeim Urzędu. Dodatkowo podejmuje decyzje jako radny ,
            członek komisji zdrowia dotyczące swojego wydziału i stanowiska.
            • Gość: gienekx Szkoda słów! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 22.03.06, 10:26
              Kłamstwo to ty masz we krwi!
              Tłumaczę ci że to błąd, Szałabawki, który wypełnił nie ten formularz. Jest
              tylko asystentem - ale dla ciebie może buć nawet królem Hiszpani. Na urlopie
              bezpłatnym jest i nie może żadnych decyzji jako dyrektor podjąć więc jakby nim
              nie był. To chyba proste (chociaż dla ciebie nie wiem...)!

Jezeli chciałaś(eś) zająć to stanowisko dyrektora to trzeba było tak mówić -
              prosto z mostu!

To nie jest oficjalna strona posłanki masłowskiej tylko strona sejmowa, którą
              sporządzają jacyś panowie z Wa-wy.

Podałem ci numer - może i kartę telefoniczną mam ci kupić? Zadzwoń i sprawdź i
              nie rób bałaganu w sieci.

Rzuciłaś oskarżenie - to w tym kraju wystarczy się z tobą poprocesować. Za dużo
              masz kasy i wolego czasu? Nepotyzmu nie ma i nie było. Działasz jak Fakt lub
              Superexpres walisz błotem, a wystarczy sprawdzić rzetelnie informacje.

Powiem krótko jak nic nadajesz się na dziennikarza w tym kraju!

• anna_maria Re: Szkoda słów! 22.03.06, 10:40
                Gość portalu: gienekx napisał(a):

> Kłamstwo to ty masz we krwi!
                > Tłumaczę ci że to błąd, Szałabawki, który wypełnił nie ten formularz.

:))))))))))))))))))))), rozbawiłeś mnie do bólu,....nie ten
                formularz :)))))),może pani Giezek też pomyliła formularze i zapomniała,że
                zatrudnił ja Szałabawka w wydziale zdrowia i jednocześnie w biurze poselskim
                mamusi :)))))
                Wy myślicie,że ludzie są całkiem głupi ???

Jest
                > tylko asystentem - ale dla ciebie może buć nawet królem Hiszpani. Na urlopie
                > bezpłatnym jest i nie może żadnych decyzji jako dyrektor podjąć więc jakby
                nim
                > nie był. To chyba proste (chociaż dla ciebie nie wiem...)!

jako radny, członek komisji zdrowia ma wpływ na wiele decyzji dotyczących jego
                wydziału

>
                > Jezeli chciałaś(eś) zająć to stanowisko dyrektora to trzeba było tak mówić -
                > prosto z mostu!
                >
                > To nie jest oficjalna strona posłanki masłowskiej tylko strona sejmowa, którą
                > sporządzają jacyś panowie z Wa-wy.
                >
                > Podałem ci numer - może i kartę telefoniczną mam ci kupić? Zadzwoń i sprawdź
                i
                > nie rób bałaganu w sieci.
                >
                > Rzuciłaś oskarżenie - to w tym kraju wystarczy się z tobą poprocesować.

wszystkich nie zastraszycie !!!!!!

Za dużo
                >
                > masz kasy i wolego czasu? Nepotyzmu nie ma i nie było. Działasz jak Fakt lub
                > Superexpres walisz błotem, a wystarczy sprawdzić rzetelnie informacje.
                >
                > Powiem krótko jak nic nadajesz się na dziennikarza w tym kraju!
                >
                dziekuję za komplement :)
                • Gość: gienekx Ludzka podłość nie zna granic IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 22.03.06, 11:05
                  Masz jakieś kompleksy? Może chciałaś(eś) się dostać do parlament u nie wyszło :(
                  Nepotyzmu jak nie widziałem, tak nie widzę.

Widzę pieniactwo i awanturnictwo nic więcej.
                  Elementarny brak wiedzy i informacji, obrzucanie błotem i wprowadzanie w bład.
                  I takim marnym dziennikarzyną możesz zostać zawsze - np.w GW
                  • anna_maria Re: Ludzka podłość nie zna granic 22.03.06, 11:43
                    Gość portalu: gienekx napisał(a):

> Masz jakieś kompleksy? Może chciałaś(eś) się dostać do parlament u nie
                    wyszło :
                    > (

wszystkich oceniasz według swoich kryteriów , nie jestem politykiem i broń mnie
                    Boże od bycia

> Nepotyzmu jak nie widziałem, tak nie widzę.
                    >
                    > Widzę pieniactwo i awanturnictwo nic więcej.

dla Was , członków PIS wyciąganie waszych afer to "pieniactwo i awanturnictwo "

> Elementarny brak wiedzy i informacji, obrzucanie błotem i wprowadzanie w
                    bład.
                    > I takim marnym dziennikarzyną możesz zostać zawsze - np.w GW

dziekuję za podpowiedz , napiszę do GW podanie o pracę :)
                    • Gość: gienekx Do wszystkich pieniaczy i pismaków s-f IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 22.03.06, 12:04
                      Mam pomysł pisz powieści s-f coś będziesz z tego miał(a). Nie interesuj się
                      rzeczami, o których nie masz pojęcia.
                      Rozumiem, że nic ci nie pozostało w swej bezsilności i bezradności jak pisanie
                      takich bzdetów. Jak uważasz to za aferę, to proszę o tym poinformować media -
                      prasę TV itd. Ale w swej pseudo odwadze możesz tylko pisać tu na forum i nic
                      więcej, bo masz swiadomość bzur jakimi raczysz wszystkich. Łatwo jest oczernicć
                      trudniej dochodzić prawdy. Zrób coś, pokaż że potrafisz, że nie jesteś kolejną
                      żałosną miernotą chowającą się pseudonimem i idź z donosem - pokaż światu
                      prawdę.
                      Stać cię na to?
                      • Gość: qmaty Re: Do wszystkich pieniaczy i pismaków s-f IP: 195.117.158.* 22.03.06, 12:30
                        Popieram! Nareszcie jakiś rozsądny głos na tym forum zdominowanym przez "towarzystwo wzajemnej
                        adoracji". Aż dziw, że tego nie wycięli. Jeśli się z nimi nie zgadzasz, to oczywiście masz już łatkę
                        wstrętnego PiSowca. Do głowy im nie przyjdzie, że może być inaczej. Serdecznie pozdrawiam!
                        • Gość: Galoty Re: Do wszystkich pieniaczy i pismaków s-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:57
                          Jako podejrzewany o wstrętne PiSowstwo i nie będąc członkiem towarzystwa
                          Wzajewnej Adoracji (TWA) pragnę wyrazić swoją totalną dezaprobatę dla
                          postępowania poseł Masłowskiej w tej sprawie.
                          Co do bezpłatnego urlopu to kto go podpisał ? Kto go dał ? Kto zastępuje w
                          pracy tego pana bo jak nikt to z tego wynika, że jest tam o ten etat za dużo.
                          • xxtoja przypominam startowała na prezydenta 23.03.06, 23:05
                            pod hasłem uczciwy prezydent Szczecina, tylko z jej uczciwością to ty gientex
                            nie masz nic wspólnego. A ta pani poseł zapomniała co to znaczy te słowo.
                            Za kim ty tak obstajesz za obłudną kobietą. Za mało ją znasz i jej syna też.
                            Ci ludzie nie wiedzą co to jest moralność i uczciwość, wiedzą co to jest
                            kłamstwo i chęć kariery, o czym świadczy postepowanie radnego - ratuje
                            politycznie Szczecin.To tylko jego chęć poczucia bycia radnym, poczucie aby
                            usiąść w niebieskim fotelu. Komuś zarzucają, a sami sa po uszy w bagnie...
                            Ciekawostka, ta Giesek, to nie jest w takim razie profesjonalistka, to co za
                            te biuro ta Masłowska ma, jeżeli są błędy i nie wychwytują tego. No właśnie to
                            widać jaka ta lekceważąca jest ta ferajna.
                            • psychol_ogia Re: przypominam startowała na prezydenta 24.03.06, 07:52
                              xxtoja napisała:

> pod hasłem uczciwy prezydent Szczecina

a teraz będzie popierała swoją koleżankę A. Nowak ?, pod tym samym hasłem.....
                              • xxtoja Re: przypominam startowała na prezydenta 24.03.06, 08:34
                                a skąd wiadomo, że bedzie popierac A Nowak, no tak dzieki niej dostał tam etat
                                jej syn, bo wtedy dyżurny techniczny miasta był w reorganizacji, i etaty były
                                odchudzane. Jednak ten tandem i pociotki nadal funkcjonuje, Tak tylko uczciwe
                                sa wobec siebie, gadając na siebie, ale grunt to elastycznoć. No tak te drobne
                                przysługi wobec siebie procentują.
                                • Gość: pisowiec Re: przypominam startowała na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:10
                                  xxtoja napisała:

> a skąd wiadomo, że bedzie popierac A Nowak,

przeciez sama nie wystartuje

no tak dzieki niej dostał tam etat
                                  >
                                  > jej syn, bo wtedy dyżurny techniczny miasta był w reorganizacji, i etaty były
                                  > odchudzane. Jednak ten tandem i pociotki nadal funkcjonuje, Tak tylko uczciwe
                                  > sa wobec siebie, gadając na siebie, ale grunt to elastycznoć. No tak te
                                  drobne
                                  > przysługi wobec siebie procentują.

bezpartyjny fachowiec popierany przez PIS, to jest TO !!!!
                                  • xxtoja Re: przypominam startowała na prezydenta 24.03.06, 17:32
                                    sam sobie przeczysz, zawsze był partyjny, a najlepiej robił jak rozdawał
                                    prezerwatywy prostytutą. Lepszy był od Tatiany i jaki pracowity, że hoho.
                                    niestety to jest układ i nic wiecej pozazdrościć tylko mozna. Forsa to jest
                                    forsa, a obiecanki to sasanki.
                                    • Gość: fabian Re: przypominam startowała na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:38
                                      Ja jednego nie rozumiem.Czy ludzie należący do PIS nie mają prawa nigdzie
                                      pracować bo należą do PIS? Przecież Masłowska nie rządziła miastem ale była
                                      radną z mocno opozycyjnej opcji co nieraz uzasadniła. Jej syn pracował w UM i
                                      czy w związku z tym miał zrezygnować z pracy i przejść na bezrobocie bo matka
                                      była radną.
                                      • xxtoja Re: przypominam startowała na prezydenta 25.03.06, 06:35
                                        a jak myślisz dzięki komu miał pracę w urzędzie, jakoś inni nie dostali.
                                        • Gość: fabian Re: przypominam startowała na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 06:59
                                          Poza 1100 innymi ludżmi rzeczywiście inni nie dostali. puknij sie w
                                          czoło.Masłowska załatwiła pracę synowi a potem jechała po Jurczyku i po
                                          Nowakowej jak po baranach.Ot,kobieca logika:)
                                          • xxtoja Re: przypominam startowała na prezydenta 25.03.06, 07:04
                                            tak, to Ty sie puknij w czoło, bo tak było. Mi chodzi o tych innych z dyżurnego
                                            technicznego miasta. Szałabawka jak tam pracował, bardzo się chwalił
                                            osiągnieciami w Tada i ile zarabiał, a wtedy była Nowakowa preziem. Nie
                                            zapominaj forsa łączy. Przecież pisałam, że gadały na siebie, ale lata pracy
                                            łączą, grunt to elastyczność. A do dyzurnego technicznego to tak się dostał z
                                            ulicy?
                                            • Gość: fabian Re: przypominam startowała na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 07:18
                                              nie wiem czy z ulicy ale wiem że dopatrywanie się nepotyzmu,bob ktoś jest synem
                                              OPOZYCYJNEGO radnego jest histerią.a praca u dyżurnego technicznego jako
                                              stójkowy, to erzeczywiście fucha!jezeli później został przeniesiony do
                                              wydz.zdrowia razem z Tanią to znaczy że po prostu wzięto tam fachowca.facet
                                              wyrabiał się kupę lat w Tadzie więc wiedzę i doświadczenie miał jak mało kto w
                                              Szczecinie.A one na siebie nie gadały bo to jest stwierdzenie bez sensu. Po
                                              prostu Masłowska była w ZDECYDOWANEJ I JEDOZNACZNEJ opozycji w stosunku do
                                              Nowak,więc z nepotyzmem ma to nic wspólnego.Natomiast należy przypuszczać że
                                              MIMO matki radnej opozycyjnej,syn był na tyle dobry że pracował w wydz.zdrowia.
                                              • xxtoja Re: przypominam startowała na prezydenta 25.03.06, 07:34
                                                do dyżurnego technicznego nie dostał sie jako stójkowy, tylko siedzący przy
                                                aparacie, a to było wcześniej zanim Nowakowa została prezydentem, bo wtedy
                                                pracowała w Sanepidzie a masłowska była dyrektorem. Masłowska była dwie
                                                kadencje w radzie. Ja nie słyszałam aby na Nowakaowa tak gdadała na sesji, czy
                                                na komisji zdrowia jak jej syn był wzywany, wtedy po prostu milczała. Czepiała
                                                sie wszystkiego tak aby nie zaszkodzić. A wycieczka do Rzymu z Jurczykiem
                                                przyniosła chyba rezultaty. Musiała tak gadać, bo się szykowała do sejmu,
                                                wszysko wykalkulowane.
                                                • Gość: fabian Re: przypominam startowała na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 07:39
                                                  to twoja ocena i opinia.Spróbuj ją wyjaśnić w realu, bo na forum to możesz
                                                  jeszcze napisać że syn Masłowskiej spał z Nowakową a Masłowska z Juczykiem i
                                                  dlatego nie wyrzucono go z pracy, mimo że miał wyszkształcenie i doświadczenie
                                                  jak mało kto w Szczecinie.Ruja i poróbstwo w tym urzędzie
                                                  • xxtoja Re: przypominam startowała na prezydenta 25.03.06, 07:57
                                                    co się wciekasz, wszak oni wszyscy szerzyli profilaktykę HiV/ AIDS wśród
                                                    prostytutek. a najlepszy m fachowcem w rozdawaniu prezerwatyw i ulotek był
                                                    własnie Szałabawka, bardzo pracowity był. Ciekawe odświadczenie w opiece
                                                    społecznej. Tak i to dopiero go zmobilizowało aby ukończyć studia
                                                    socjologiczne, bo wczesniej nie mógł. Tak z niego fachowiec pełną gębą i jaka
                                                    kariera. bardzo podobna tak jak ten drugi tandem Trokowski - Śmigielska. Zawsze
                                                    uważam, że można pozazdrościć takich opiekuńczych rodziców. A tu w tym
                                                    przypadku jak Zyta Gilowska i jej syn.
                                                    ..
                                                    Człowieku nie popadaj w skrajne myślenie o łóżkolandi, a może głodnemu chleb na
                                                    myśli.Chyba ci sie pomyliło, bo w urzedzie mówią, że Nowakowa jest platoniczną
                                                    miłością Jurczyka.Bardzo brzydko myślisz, a fe nieładnie.
                                                    ..
                                                    Niestety ten wydział pod patronem p. Nowak jest nieuporządkowany, a świadczą o
                                                    tym te DPS-y, jak wydział może na to pozwolić, że tam tak gnębią
                                                    pensjonariuszy, albo korkowe, ktoś tu napisał, że istnieją w dostawaniu kasy
                                                    faworyci.
                    • Gość: bagno Re: Ludzka podłość nie zna granic IP: 213.76.141.* 17.11.06, 21:23
                      Pisowcy to jedno wielkie bagno.Dieta radnego to za malo dla syneczka poslanki
                      Maslowskiej. Mamusia zrobila z niego komendanta wojewodzkiego OHP,Martusie
                      usadowila na liscie pisu do rady miasta,na szczescie bez efektu.Szalabawka z
                      kolei pociągnąl za sobą niejakiego bylego policjanta Kądziołkę i tak dalej.
                      • Gość: w-pis Re: Ludzka podłość nie zna granic IP: *.system.szczecin.pl 18.11.06, 09:44
                        Mamusia zrobila z niego komendanta wojewodzkiego OHP,Martusie
                        > usadowila na liscie pisu do rady miasta,na szczescie bez efektu.Szalabawka z
                        > kolei pociągnąl za sobą niejakiego bylego policjanta Kądziołkę i tak dalej.
                        a Lachowicz musi poczekać...
                  • tuner skrzywdzony za młodu 26.05.06, 00:34
                    Widać gieniuś (kto cię tak skrzywdził tym imieniem?), że denerwują cię
                    fakty...Póki mogłeś zaprzeczać- zaprzeczałeś, gdy udowodniono ci, że się mylisz-
                    zacząłeś obrażać. Zapamiętaj gieniuś, że z faktami gentlemani nie dyskutują.
                    Widziałeś kiedyś na filmie jakigoś gentlemana?
                    • Gość: bez telewizora Re: skrzywdzony za młodu IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 21:27
                      to teraz bedziemy oglagac w Tv tylko klan Masłowskich
                      • Gość: sprawiedliwość Re: skrzywdzony za młodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:41
                        Gość portalu: bez telewizora napisał(a):

> to teraz bedziemy oglagac w Tv tylko klan Masłowskich

to chyba dobrze
        • Gość: madziula Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:20
          A moze tak w końcu pani poseł wyjaśni jak jest w rzeczywistości z tymi
          asystentami i posadkami dla swoich?
          • Gość: Galoty Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:29
            Co ma wyjasniać. Wygrała los na loterii. Cztery lata po ponad 10.000 zł
            miesięcznie plus pensje dla rodzinki. Sukces życiowy
            • Gość: kasa Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:39
              Tak jak Zaremby Napieralskiego Wiecheckiego czy Piskorskiego. Tylko ona już coś
              wcześniej w życiu osiągnęła a oni...?
              • Gość: Galoty Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:11
                A co takiego (pardon bo nie wiem) osiągnęła wcześniej właśnie Ona ?
                • Gość: kasa Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:17
                  Np. II stopień specjalizacji z chirurgii dziecięcej.
                  • Gość: antypis Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:11
                    Gość portalu: kasa napisał(a):

> Np. II stopień specjalizacji z chirurgii dziecięcej.

który wykorzystywała pracując w SANEDIP-ie, pewnie udzielała tam pomocy
                    dzieciom ?, tym od dotacji...

• Gość: antypis Re: Jak zwykle bzdura na bzdurze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:26
                  Gość portalu: Galoty napisał(a):

> A co takiego (pardon bo nie wiem) osiągnęła wcześniej właśnie Ona ?

jak to co ?,owinęła sobie Jurczyka wokół małego palca...
    • Gość: lotto Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.szczecin.mm.pl 27.03.06, 23:28
      hmm..jak 3 wstrętne czarownice, straszą nad Szczecinem.Boże chroń nas, bo jak
      sie rozpanoszą to nic nam nie pomoże nawet cud.A może P.Nowak jakiegoś chłopa
      pozna, zajmie sie domem.Jakby nie było, każda pokraka znajdzie dla siebie
      chłopaka...żeby tyle smrodu wokół siebie robić.Pani Prezydent wstyd.Jako
      mieszkaniec Miasta Szczecin mam wielki żal.Osoba na tym stanowisku powinna
      świecić przykładem a tu takie brudy...
      • Gość: madziula Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:28
        Pani poseł jest zwolenniczka prawdy, uczciwości i .........dlatego najwyższa
        pora wyjawić prawdę społeczeństwu ! wszystkim przeciwnikom i zwolennikom PiS.
        Czas skończyć z domysłami!!!!! Przecież asystenci pani poseł nawet ci społeczni
        mogliby oficjalnie uchylić rąbka tajemnicy...
        • Gość: gienekx Hahaha IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 28.03.06, 14:59
          Myślę, ze akurat to forum jest najmiej uprawnione do takich żądań! Nic nie stoi
          na przeszkodzie umówić się z posłanką w jej biurze i sprawdzić. I nie pisać tej
          fantastyki rodem z czasów Bieruta.
          • Gość: madziula Re: Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:38
            czy ty wiesz co proponujesz? w końcu to nie tylko prywatne sprawy posłanki,
            jesli prawdą jest to co przeczytałam na tym forum to niestety zwolennicy tej
            partii przy kolejnych wyborach będa mieli dylemat na kogo teraz głosować...
            • psychol_ogia Re: Hahaha 03.04.06, 12:43
              "zwolennicy tej
              > partii przy kolejnych wyborach będa mieli dylemat na kogo teraz głosować..."

To tylko wierzchołek góry lodowej.....
              • Gość: telewidz Re: Hahaha IP: *.system.szczecin.pl 03.04.06, 18:35
                a dzis posłanka stała przy samym Jarosławie, pokazywali w Kronice
                • xxtoja Re: Hahaha 03.04.06, 20:46
                  Gość portalu: telewidz napisał(a):

> a dzis posłanka stała przy samym Jarosławie, pokazywali w Kronice

wreszcie go dopadła?, a był szczęśliwy uśmiech na jej twarzy.
                  • Gość: pulpa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:21
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: maglarz Re: Hahaha IP: *.chello.pl 03.04.06, 22:06
                      do pukania to tylko klawiatura tym plotkarom została
                      • Gość: kokot Re: Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:10
                        a ty tutaj?przecież one rączka w rączkę z Bogusiem.to Boguś już be i dlatego
                        musi sobie z nimi swoją listę wyborczą robić. Boguś Trzos na prezydenta! wyspy
                        bezludnej
                        • xxtoja Re: Hahaha 04.04.06, 08:51
                          Czytam i oczom nie wierzę, jakich to ma zwolenników poseł masłowska i jej syn.
                          No tak są takie powiedzenia: lepiej stracic z mądrym niż z głupim zyskać i te
                          drugie, że swój do swego ciągnie albo podłość ludzka nie ma granic.
                          • psychol_ogia Re: Hahaha 04.04.06, 08:54
                            Poziom obojga jest taki jak widać. Pozostaje nadzieja,że nawet załatwienie
                            przez mamusię pierwszego miejsce na liście nie wystarczy, wierzę w mądrość
                            ludzi w Szczecinie.
                          • Gość: gala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:02
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • xxtoja Re: Hahaha 04.04.06, 09:04
                              a co wam obiecał, ze tak go bronicie, szkalując innych.
                              • Gość: gala Re: Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:24
                                a co tobie obiecano?że ci da potrzymać?
                          • anna_maria Re: Hahaha 04.04.06, 14:52
                            xxtoja napisała:

> Czytam i oczom nie wierzę, jakich to ma zwolenników poseł masłowska i jej
                            syn.

chyba już pora uwierzyć, szkoda,że tak późno, ale lepiej późno.....
                            • psychol_ogia Nowe zadania 25.05.06, 07:25
                              Czy radny Artur Szałabawka syn posłanki Masłowskiej jest komendantem wojewódzim
                              OHP ?, a co z blokowanym stanowiskiem dyrektora w Urzędzie Miejskim ?
                              • Gość: :-(( :-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:03
                                To smutne, że partia mieniąca się ... itd itp robi takie rzeczy.
                                Proponuję syna posła Piechoty na dyrektora .......pałacu Młodziezy a zresztą
                                obojętne. To byłby dopiero szum i rwetes
    • Gość: Łukasz Krzysztof Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.stargard.mm.pl 03.07.06, 22:21
      szalabawka jest asystentem spolecznym i nie ma z tego tytulu zadnych korzysci
      finansowych.
      zyta zlecala swojemu dzicku ekspertyzy za ktore placila.
    • Gość: ... Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:25
      ale jajo...
      • Gość: ciekawski Re: Nepotyzm posłanki PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:27
        czy Marta Giezek została dyrektorem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka