Dodaj do ulubionych

Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 07:28
..no dobrze "rozwijac talent", itd. ale k...wa nie do lecha. Mało to w polsce
klubów jest.?
Obserwuj wątek
    • Gość: VVV Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 07:53
      to sprawa Radka, ale Lech... szkoda
      • Gość: Faszysta Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: 195.20.110.* 16.11.06, 09:21
        Radek przejdzie do Lecha bo ma go w sercu. Juz kiedys w wywiadzie podkreślił,
        że gra w Śląski i ma sentyment do tego klubu ale od dziecka kibicował Lechowi.
        wiem, że trudno to przełknąć ale taka jest prawda.
        • Gość: gary Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.06, 10:14
          A co lepiej żeby poszedł do Arki, Cracovi, czy Widzewa? Jeden pies...
        • Gość: VVV Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:21
          i po co sie wypowiadasz buraku, jak nie znasz tematu, siejesz tylko ferment,
          opowiadajac bzdury
          • Gość: VVV Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:22
            radek to rodowity wroclawianin i zawsze dla niego byl jest i bedzie tylko Śląsk
            a lech to tylko miejsce pracy w 1 lidze, sam sie z tym nie mozesz pogodzic
          • Gość: Wrocek Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.chello.pl 23.11.06, 08:17
            Niech idzie gdzie chce w tej rundzie nic nie pokazał tak jak reszta jego
            kolegów.Nie ma co rozpaczac a czy bedzie to Lech czy inna druzyna to dla nas co
            za róznica?
    • Gość: gość Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: 212.160.139.* 16.11.06, 10:13
      co wy piszecie idzie grać tam gdzie mu płacą i oferują lige gre na poziomie i
      odpowiednie zaplecze sportowe!!!a gdzie ma iść ciesz się że nie idzie do Arki
      czy Widzewa!!!
      • Gość: gary Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.06, 10:20
        Ciesze sie że nie idzie do Lubina :)
    • Gość: Soul Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.magma-net.pl 16.11.06, 13:25
      Szkoda go , ale ja wam mowie , on zagra kiedys w rep i bedziemy z niego dumni ;)
      A za 600 tys mozna kupic kilku dobrych pilkarzykow do napadu i pomocy i walczyc
      o unikniecie barazy w rundzie rewanzowej. A tymczasem wszyscy na Oporowska w
      sobote o 17,00 !!!!
    • Gość: YIYU Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: 212.160.139.* 16.11.06, 13:36
      A MATEUSZ ŻYTKO POSZEDŁ DO LUBINA!!!I JAKOŚ NIKOMU TO NIE PRZESZKADZAŁO!!!
      DOBRZE ZE RADEK ODCHODZI JA TEŻ WIERZE ŻE NIEDŁUGO ZAGRA W REPREZENTACJI I
      BEDZIEMY Z NIEGO DUMNI W SUMIE TO JUŻ JESTEŚMY JA WIEM ŻE ŚLĄSK ZAWSZE BĘDZIE W
      JEGO SERCU CIEKAWE CZY WYTATUJE SOBIE HERB ŚLĄZECZKA NA PIERSI????

• Gość: Maciej Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: 212.160.139.* 16.11.06, 15:45
      Radek ma Lecha w sercu oj wymyśliłeś naprawde przecież on kocha WKS tyle razy
      to podkreślała idzie do Poznania bo taką ma prace chce się rozwijać!!
    • Gość: bzyk Przyjdźcie wcześniej na mecz !!! IP: *.e-wro.net.pl 16.11.06, 16:57
      W związku z dużym zainteresowaniem kibiców spotkaniem Śląska Wrocław z Piastem
      Gliwice (sobota, 18 listopada godz. 17:00), który będzie pierwszym spotkaniem
      ligowym rozegranym na stadionie przy ul. Oporowskiej przy sztucznym
      oświetleniu, klub informuje, że pierwsza kasa zostanie otwarta w dniu meczu już
      o godzinie 14:00. Sprzedaż biletów w pozostałych kasach rozpocznie się o
      godzinie 15:00. O tej samej porze otwarte zostaną bramy wejściowe na obiekt.
      Kibice proszeni są o odpowiednio wczesne przybycie, by uniknąć nerwowości przed
      samym rozpoczęciem pojedynku. Spotkaniu towarzyszyć będzie wiele atrakcji,
      m.in. wyjątkowa oprawa pirotechniczna! Ceny biletów nie uległy zmianie:

Trybuna odkryta - 10 zł,
      Trybuna kryta - 20 zł,
      Wstęp wolny - osoby, które ukończyły 70 lat oraz dzieci do lat 10.
    • Gość: ktos Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 16.11.06, 19:25
      qrwa szkoda wielka ale zeby lech.niech idzie do jakiegos innego klubu I ligi
      tzn np do belchatowa byle nie zadne psy.a Radek od zawsze mial w sercu tylko
      SLASK.szacunek dla Radka
    • Gość: KOLEJORZ Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.echostar.pl 16.11.06, 19:42
      ja też mam tylko śląska ale ... w dupie, he he
      • Gość: ooo Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.proxy.aol.com 16.11.06, 21:07
        Lech zdech!
      • Gość: bob Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.proxy.aol.com 16.11.06, 21:12
        Wisniewski twoje niekompetentne komentarze na temat przejscia Radka do innego
        klubu sa zbedne.
        • Gość: WKS Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.12.06, 08:26
          Ten co napisal ze Rado ma do Lecha sentyment czy cos takiego tam mial racje :(.

Widzialem jego wywiad dla lecha i mowi ze on jest w poowei Pyra toche to chore
          dla mnie czytam tak dalej jego wywiad czy moze bedzie pisac dlaczego tak
          powiedzial no i co sie okazala jego babcia jest Poznanianka ktora kibicuje
          lechowi juz od dawien dawna i wpajala mu ze lech to najlepsza druzyna w Polsce
          no i nasz Radek dlatego tak chce isc do zdecha. Szkoda bo ma wielki talent ale
          tak po zastanowieniu sie to co lepiej jak by poszedl do lubina lub leglej. Teraz
          tam buduja stadion maja wielkie anspiracje a jak nasz Radek ma byc kims wielkim
          w lechu i pokazaywac klase to niech idzie. Ja zawsze powiem on jest ze SLASKA.

A tez co chce powiedziec jak ktos zna Historie to dobrze ale jak ktos niezna to
          niech wie ze Wielkopolanie przywendrowali nad rzeke Sleza i tam sie osiedlili i
          nadali sobie imie Slazacy. Czyli mozna powiedziec ze nasi przodkowie to WLKP
          troche Historii a potem sie dowiadujesz ze tego kogo nie lubisz to powinienes
          dazyc sympatia.
      • Gość: Weni Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.whirlpool.com 18.12.06, 09:29
        Pewnie tak samo jak klubowe tradycje swojego klubu którego już nie ma.
        Kibicujesz biedaku wioskowej Amice :)))))))
        • Gość: mixer Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 15:30
          Dobrze ze Wrocław jest tak wielkomiejsi i jego stadion kurnik slask
          wrocław ,jestes załosny slazaczku mały
          • Gość: Weni Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 21:22
            Niby czemu jestem żałosny? Bo widze różnicę pomiędzy Wronkami a Wrocławiem?
            Szanowny mixerze - czas chyba wrócić do szkoły, bo z geografii się ewidentnie
            uciekało,co? :)
            • Gość: mixer Re: Radosław Janukiewicz przejdzie do Lecha? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:31
              tak to sobie tłumacz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka