lusia80 16.11.06, 16:23 Witam, szukam dobrego masazysty, czy mozecie mi kogos polecic? chodzi mi o masaze relaksacyjne, i ew. antycellulitowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polibius Re: masazysta 16.11.06, 21:03 Witam. Do mnie przyjeżdża masażysta z własnym łóżkiem ortopedycznym. MNie jego masaż bardzo odpowiada, ale nie mam porównania z innymi. Jeśli jesteś zainteresowana, to pisz na priva. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: masazysta IP: *.um.wroc.pl 21.11.06, 11:04 Ja chodze na ul. Swobodna 71-73 róg Zielińskiego przy takiej ceglanej szkole, jest gabinet masażu. Bardzo sympatyczne masażystki, niedrogo i miła atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia80 Re: masazysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:54 dzięki za info - sprawdze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: masazysta IP: *.um.wroc.pl 22.11.06, 11:32 Nie ma za co. Ja jestem zadowolona. Maja dostepne ceny i fajną formę karnetów. Jęsli chcesz sobie wykupic 10 zabiegów płacisz tylko za 8. Ja sobie taki kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: masazysta IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.07, 20:13 ul.Rejtana 10/1 Bartosz Burcon,swietny masazysta.A na miejscu bardzo dobre kosmetyczki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: masazysta IP: *.madcomputers.pl 12.05.07, 15:59 Też chodziłam do Bartka i Rafała na Rejtana - są na prawdę dobrzy i nie drodzy. Do kosmetyczki bym tam nie poszła - jedyny minus co do całego gabinety to niestety trochę brudno! Odpowiedz Link Zgłoś
ania1241 Re: masazysta 23.02.07, 09:53 hej! mpge polecic super fachowca w Ośrodku przy.PL.Św.Macieja2 ceny przystępne i każdy amsaz jest przystosowany do tego gdzie Ciebie boli i jak Ciebie boli,przy zakupie karnetu ,tez sa gratisy,jest tam zaplecze fizykalne i fachowcy,fizjoterapeuci ,którzy powiedza ,co robic dalej ,bo masaz,to jedna z potrzebnych form.potem potrzebne sa jeszcze ćiwczenia,żeby wzmocnic mięsnie.polecam i [pozdrawiam,sam tez juz korzystałam z ich usług,miła i fachowa obsługa.tel.798-99-41 Odpowiedz Link Zgłoś