Gość: Zulu IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.11.06, 22:48 Trema speta nogi i po meczu !! stawiam na Legie 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.65 Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa 17.11.06, 00:40 Wszyscy kibice Zagłębia na stadion.Będzie to na pewno trudny pojedynek dla lubinskej drużyny,ale dzięki wsparciu przynajmniej 10000 kibiców mozna będzie pokusić sie o pokonanie warszawskiej drużyny a dodatkowo stworzyć spektakl sportowy,żeby wreszcie przede wszystkim wrocławscy dziennikarze przestali pisać,że Zagłebie to drużyna bez kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic dolnśląsk Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 06:35 Legia wygrywa bo pomagali jej sędziowie (patrz na rzut wolny , który przyniósł jej bramkę w meczu z lechem).Jestem za Lubinem!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeQ Re: Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:50 A dlaczego to marne redaktorzynki nic nie napisały o tym ,że w sobotę o goz.17.00 odbędzie się histroryczny mecz przy jupiterach we Wrocławiu na Oporowskiej pomiędzy Śląskiem i Piastem Gliwice w drugiej lidze , że napewno będzie więcej kibiców niż na Lubin-Legia w OE , że będzie o niebo lepsza oprawa meczu we Wrocławiu, że będzie niaspotykana pirotechnika , że doping i zabawa we Wrocławiu bedzie na poziomie OE i o niebo lepsza niż na wiosce. Ja wiem redaktorzynki się poobrażały na ŚLĄSK i nic co jest pozytywne o tym klubie nie wypocą na stronach swojej gazetki. Jak będą jakieś aferki to zaraz znajdzie się to na pierwszej stronie. A jak nie bedzie żadnej aferki to napewno ją sprowokują swiomi wypocinkami. Och żałosne tępaki nawet się cieszę ,że nic nie piszecie o ŚLĄSKU lepiej o nim zapomnijcie i nie przypominajcie sobie nigdy nawet wtedy gdy będzie odnosił sukcesy w OE i LIDZE MISTRZÓW. Poradzimy sobie bez was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Lepsza oprawa??? IP: *.volkswagen.de 17.11.06, 17:06 Buahahah! Lepsza oprawa? Wiecej kibiców? A ile Wrocek ma mieszkańców cwaniaczku? Ciekawe czy w przyszłym roku na III ligę też bedą kibice przychodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.65 Re: Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa 17.11.06, 20:57 Jezeli FreeQ chcesz złośliwości to będziesz je miał. Po pierwsze jako kibic pilkarski wole mieszkać w Lubinie bo tam gra czolowy klub OE,a nie we Wroclawiu gdzie gra drużyna w drugiej lidze i tak gra ,że grozi jej spadek do trzeciej ligi a tam gra z rezerwami Zagłębia. Po drugie wole mieszkac w Lubinie bo tam inauguracja jupiterów była pare lat temu a teraz szykuje sie inaguracja ale na boisku treningowym. Po trzecie wolę mieszkać w Lubinie bo tam bezpiecznie moge pojśc na stadion z córka na co nie odważyłbym sie na to we Wrocławiu i to potwierdzaja policyjne raporty. Po czwarte wole mieszkac w Lubinie bo tam więcej prawdziwych kibiców a nie bandytów stadionowych,którzy niszczą polską piłkę. Po piate wole mieszkac w Lubinie bo tam dzieci chodza do szkoły i wiedza ,że zarówno Lubin i Wrocław to miasta,natomiast we Wrocławiu zdarzaja się ludzie ,którzy do szkoly mieli pod górke i chociaz Lubin od ponad 750 lat ma prawa miejskie oni tego nie wiedza. Dlatego FreeQ zastanów się zanim cos napiszesz bo ośmieszasz siebie a tym samym ośmieszasz kibiców pilki we Wrocławiu,którzy chętnie do Lubina na mecze przyjezdzaja-a widac to po rejestrcjach samochodów. Wszystkich kibiców pilki noznej zapraszam na bezpieczny stadion Zagłębia na mecz z Legia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeQ Re: Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:06 Do "andrzej.65" ...złośliwości ciąg dalszy Po pierwsze ŚLASK gra w drugiej lidze tylko dlatego ,że honorowo pozbył sie zamożnego sponsora jkim było Ludowe Wojsko Polskie za czasów komuny i od tego czasu ze zmiennym szczęściem bez sponsora gra raz w pierwszej ,raz w drugiej a nawet przypadkowo w trzeciej lidze dizęki w głównej mierze swoim wiernym kibicom . Natomiast zagłębie dyby się pozbyło honorowo (...buha,ha,ha,ha...) swojego komunistycznego (w dalszym ciągu) sponsora to słuch by o was zaginął na zawsze zarówno o drużynie jak i kibicach. Po drugie gdyby ŚLĄSK grał w OE to inauguracja oświetlenia byłaby również kilka lat temu bo jest to wymóg licencyjny. Natomiast gdyby zagłębie grało w drugiej lidze to nikt nigdy by nie postawił wam jupiterów bo nie jest to wymogiem licencyjnym w drudiej lidze. (chyba dalej macie warunkową licencję na pierwszą a przynajmniej mieliście przez długi czas). Po trzecie chodzę na ŚLĄSK od 1975 roku najpierw jako młody chłopak , później jako młodzienie ze swoją dziewczyą , teraz jako ojciec i mąż czasami ze swoją żoną ale częściej z córką. I gwarantuję ci ,że nigdy nic nikomu się nie stało. I nikt się nikogo nie boi. Jeżeli swoją wiedzę czerpiesz z raportów policyjnych to wiem kim jesteś ( co nie jest dziwne w przypadku kibica zagłębia, "konfidenta"). A oprócz tego jesteś zwykłym tchórzem (to też nie jest dziwne). Po czwarte polską piłkę niszczą takie przekupne , sprzedajne i skorumpowane kluby i ich działacze jak zagłębie lubin. Sprawa w sądzie jest w toku i juz nie długo po zapadnięciu wyroku szykujcie się na czwartą ligę i niebyt w polskiej piłce . Kto wtedy będzi słyszał o zagłębiu i ich kibicach? Po piąte masz rację ,że Lubin ma prawa miejskie , ale cóż ja na to poradzę ,że ja tego nie czuję . Co ja na to poradzę ,że jak tam jestem to widzę wioskę , a jestem dość często w związku ze swoją pracą. Może dlatego tak to czuję i widzę bo patrzę się przez pryzmat kibiców zagłębia , którzy wiecznie się napinają i śnią o swojej wielkości. I dlatego zastanowiłem się i napisałem to wszystko i wiem ,że nie ośmieszam kibiców z Wrocławia . I nie pisz bzdur ,że kibice z Wrocławia jeżdżą na zagłębie. A tablice rejestracyjne wrocławskie są normalnym widokiem u was bo wasze całe życie jest zdominowane przez Wrocław i to was boli. To jest wasza wielka trauma. Kibice z Wrocławia oczywiście przyjeżdżają do lubina ale tyko kiredy gra ŚLĄSK,WISŁA,LECHIA,MOTOR,MIEDŹ To tyle... może nie złośliwości ale zwykłych suchych faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
maq77 Re: Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa 18.11.06, 16:15 Posługujesz się kłamstwem i nielogicznymi wypowiedziami żeby dowieść wyższości Śląska nad Zagłębiem. > 1. Po pierwsze ŚLASK gra w drugiej lidze tylko dlatego ,że honorowo pozbył sie > zamożnego sponsora jkim było Ludowe Wojsko Polskie za czasów komuny honorowo ????? chcesz powiedzieć, że klub stał przed wyborem, albo wojsko albo brak sponsora i wybrał brak sponsora? A mozna było się zachować niehonorowo i zostac na utrzymaniu wojska ??? przeciez to kompletna bzdura > Natomiast gdyby zagłębie grało w drugiej > lidze to nikt nigdy by nie postawił wam jupiterów bo nie jest to wymogiem > licencyjnym w drudiej lidze Kłamstwo - jupitery zostały postawione w Lubinie w sezonie, gdy Zagłębie grało w drugiej lidze. Inauguracja odbyła się 22 sierpnia 2003 (II liga, Zagłębie 2-0 ŁKS). >(chyba dalej macie warunkową licencję na pierwszą > a przynajmniej mieliście przez długi czas). Zagłębie nie ma licencji warunkowej. Stadion, mimo że nie jest ładny - spełnia wszyskie wymogi licencyjne PZPN'u. > to wiem kim jesteś ( co nie jest dziwne w przypadku kibica > zagłębia, "konfidenta"). do tego poziomu dyskusji nie będe się zniżał > Po czwarte polską piłkę niszczą takie przekupne , sprzedajne i skorumpowane > kluby i ich działacze jak zagłębie lubin. Sprawa w sądzie jest w toku i juz nie Korupcja w lidze dotyczy w równym stopniu Zagłębia i Śląska. Przypomnij sobie zeznania młodego Dziurowicza dotyczące awansu Śląska do 1 ligi. > Po piąte masz rację ,że Lubin ma prawa miejskie , ale cóż ja na to poradzę ,że > ja tego nie czuję . Co ja na to poradzę ,że jak tam jestem to widzę wioskę , a > jestem dość często w związku ze swoją pracą. Może dlatego tak to czuję i widzę Skoro to taka wioska to po co tam jeździsz? I to jeszcze często. Skoro Twoje wizyty są związane z pracą to znaczy, że to miasto daje Ci jakieś korzyści biznesowe. Może zatem powinieneś wykazac trochę szacunku w stosunku do miasta i ludzi dających Ci zarobić. > bo patrzę się przez pryzmat kibiców zagłębia, którzy wiecznie się napinają i > śnią o swojej wielkości. Przeciez to cały sens kibicowania. Napinanie się i śnienie o własnej wielkości. Nie widze w tym nic złegi - pod warunkiem zachowania elementarnego szacunku dla rywala. > I dlatego zastanowiłem się i napisałem to wszystko i wiem ,że nie ośmieszam > kibiców z Wrocławia . Pokazujesz pewien stereotyp kibola Śląska, który zamiast wspierać własny klub próbuje zaszkodzić innemu - chociażby takimi wypowiedzami. > To tyle... może nie złośliwości ale zwykłych suchych faktów. Właśnie, że nie faktów a tylko i wyłącznie złośliwości i kłamstw. Jakbyś sie chwilę zastanowił i odrzucił na bok własne frustracje, to dojdziesz do wniosku, że w interesie Śląska wcale nie leży osłabianie Zagłebia i odwrotnie. Pierwszoligowe derby Dolnego Śląska byłyby korzystne zarówno dla Wrocławia jak i Lubina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.11.06, 06:14 FreeQ "bo wasze całe życie jest zdominowane przez Wrocław" Zapewne dlatego najwięcej wpisów wrocławskich kibiców jest w tematach o Zagłębiu Lubin? Wiesz co, a "dominuj" sobie w internecie, my w tym czasie powalczymy o mistrzostwo Polski. W piłce nożnej i dwa razy w ręczną :) PS Nazwy własne pisze się z dużej litery FreeQ. Odpowiedz Link Zgłoś
maq77 Re: Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa 18.11.06, 16:22 > A dlaczego to marne redaktorzynki nic nie napisały o tym ,że w sobotę o > goz.17.00 odbędzie się histroryczny mecz przy jupiterach we Wrocławiu na > Oporowskiej pomiędzy Śląskiem i Piastem Gliwice jakbyś kupił papierową gazete to byś przeczytał o historycznym meczu Śląska z Piastem Gliwice > napewno będzie więcej kibiców niż na Lubin-Legia w OE ano zobaczymy, gdzie będzie więcej kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
maq77 Re: Zagłębie Lubin gra z Legią Warszawa 18.11.06, 20:43 > > napewno będzie więcej kibiców niż na Lubin-Legia w OE > > ano zobaczymy, gdzie będzie więcej kibiców. Śląsk 2-0 Piast widzów: 5000 Zagłębie Lubin 1-0 Legia Warszawa widzów: 9000 źródło: 90minut.pl faktycznie w Lubinie było znacznie więcej niż 9 tys. Myślę że około 12. Odpowiedz Link Zgłoś