Dodaj do ulubionych

Lemoniada? hahaha

19.11.06, 15:15
Sluchajcie, tuz obok ,,Kruka", na ul. Kuzniczej otworzono knajpe! I to jaka!
Do wyboru mamy drinki w cenie od jakis 5 zl do prawie 100. Sa tez dwa piwa:
wloski sikacz (10 zl) i Lech (8 zl!!!!). Jest selekcja - nie podoasz sie, to
nie wejdziesz. W weekend wstep 20 zl. Muzyka leci tam taka, ze tylko DJ sie
podoba ;] Czyli: witamy knajpe w stylu warszawki. Tylko po co ona komu???
Obserwuj wątek
    • lillalu Re: Lemoniada? hahaha 19.11.06, 15:18
      A fuj! To ja już wolę wypić piwo na ławeczce w ogródku.
      • maciek-82 Re: Lemoniada? hahaha 19.11.06, 15:27
        Szczególnie w taką pogodę :)

Już jakiś czas działa ale dla mnie też porażka. Miałem zaproszenie na otwarcie i
        tak dennej i nudnej knajpy nie widziałem. Myślałem że to tylko początek im nie
        wyszedł ale w zeszły weekend byłem parę minut i to sam.
        Może są osoby, którym się to podoba - ja do nich stanowczo nie należę :) Dlatego
        jak ktoś ma ochotę niech sam sprawdzi.
    • Gość: Patryk 28 Re: Lemoniada? hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:20
      zarabiam 8 tysiecy miesiecznie, ubieram sie w garnitury od Armaniego
      zal mi takich ludzi jak Ty ktorych nie stac na rozrywke na poziomie
      • autor.anonimowy Re: Lemoniada? hahaha 19.11.06, 15:24
        tania prowokacja, gosciu
      • Gość: neo sux Re: Lemoniada? hahaha IP: *.finemedia.pl 19.11.06, 15:25
        Gość portalu: Patryk 28 napisał(a):

> zarabiam 8 tysiecy miesiecznie, ubieram sie w garnitury od Armaniego
        > zal mi takich ludzi jak Ty ktorych nie stac na rozrywke na poziomie

i założyłeś sobie neostradę za 30 zł ? :-)
        marna prowokacja.

co do knajpy: wolę wypić piwko w domu ze znajomymi oglądając mecz :-)
      • ed_norton Re: Lemoniada? hahaha 29.11.06, 19:06
        Gość portalu: Patryk 28 napisał(a):

> zarabiam 8 tysiecy miesiecznie, ubieram sie w garnitury od Armaniego
        > zal mi takich ludzi jak Ty ktorych nie stac na rozrywke na poziomie

a ile centymetrow masz we wzwodzie, bo to moze wiele wyjhasnic...
    • autor.anonimowy Re: Lemoniada? hahaha 19.11.06, 15:27
      ,,ze tylko DJ sie podoba" :) Mialo byc, ze DJowi ;)
      • Gość: luk vel luk Re: Lemoniada? hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:02
        Phi. Byłem ciekaw jak tam jest, jakie są ceny i w ogóle. W sumie osobiście tam
        nie byłem. Ale opierając sie na Waszej opinii widać, że DJ Adamus
        [współwłaściciel, jakby ktoś nie wiedział, ten co gra w tle u Wojewódzkiego w
        TVN] przenosi klimaty i ceny ze ”stolycy”. Wrocławianie mają swój rozum, nie
        potrzebują takiego lansu. Chociaż z 2 strony, znajdą się osoby, które będą tam
        bywać. No ale, nie byłem tam póki co, dajmu szanse temu miejscu. Czy przetrwa
        próbę czasu..powiedzmy roczek.
        • Gość: gryzboń Re: Lemoniada? hahaha IP: *.iitd.pan.wroc.pl 20.11.06, 08:42
          raczej jak nie beda elastyczni to ciezko im bedzie we wro najlepiej sie
          sprawdzaja knajpy z dusza typu Bezsenność Maniana ot co bo ludzie tu mieszkajacy
          no zupelnie nowa generacja Polaków
    • Gość: t-l Re: Lemoniada? hahaha IP: 193.109.212.* 20.11.06, 08:42
      nie przenoście nam stolycy do wrocławia ;) selekcja w mieście, w którym jest
      co najmniej tysiąc miejsc gdzie można spędzić miło czas??? hahaha... powodzenia
      ps. a swoją drogą byłem przekonany, że czasy różnej maści dj adamusów czy
      innych nudziarzy lansujących się przed agrarnymi matołkami już minęły a tu
      proszę, facio jeszcze szczerze wierzy, że jest kimś wyjątkowym bo potrafi
      puściś kilka kawaków naraz ;) sic!
      • Gość: raf Re: Lemoniada? hahaha IP: *.wroclaw.mm.pl 20.11.06, 19:55
        Dajcie już spokój z tą krytyką. We Wrocku jest miejsce dla różnych knajp.
        Przybysze z Warszafki będą mieli gdzie się pobawić (raczej polansować :) w swoim
        gronie. To będzie taka mała namiastka Wawki w naszym pięknym Wrocławiu.
        Pozdro dla miejscowych i napływowych imprezowiczów.
        • Gość: t-l respect ;) IP: 193.109.212.* 21.11.06, 10:45
          przkonałeś mnie - faktycznie lepiej żeby fajansiarze z wsiawy bawili się we
          własnych klimatach i drżeli czy burakowi stojącemu na bramce (dla niepoznaki
          mówiącego o sobie "menedżer klubu" ;)))) będzie odpowiadał kolor ich butów czy
          nie ;)
          • Gość: ziom Re: respect ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:51
            sam jestes fajansiarz i wsiarz ;p
            bylem kiedys w jednej knajpce w wawie i wcale nie jest tak jak tu niektorzy pisza
    • Gość: qqq Re: Lemoniada? hahaha IP: *.media4.pl 20.11.06, 10:51
      ta knajpa jest BEZNADZIEJNA!!!!

Warszawka od A do Z.

ZENADA!!
    • Gość: iza Re: Lemoniada? hahaha IP: *.media4.pl 20.11.06, 18:00
      mi sie tam bardzo podobalo. Fakt, troche drogo. Ale gdzie teraz jest tanio?
    • Gość: x-men Re: Lemoniada? hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:37
      Oto opinia mojego znajomego nt. imprezy która tam sie odbyła ostatnio, a
      zamieszczona na innym portalu:

KU**A!!!!! - takie sa moje odczucia po tej imprezie, zginela mi kurtka i polar
      w zajebistym lansiarsko-warszawskim lokalu z selekta, banda ochraniazy, wjazdem
      za 20zl i przepelniona szatnia, gdzie na browar czeka sie godzinami i to z
      takiego zajebistego miejsca ktos wychodzi w moich rzeczach

... selecty ktorej sie obawialismy nie bylo, jak sie pozniej okazalo zalowalem
      tego, szatnia przepelniona nie przyjmowali kurtek, ludzi cala ogromna masa, bar
      nieogarniety i nierozgarniety brakowalo kufli i wszystkiego - na browar trzeba
      bylo czekac 40min, muza ani Adamus ani Basovski niczym nie zachwycili,
      wystarczylo zatrzymac plyte by po 2 sekundach ciszy slyszec wycie, gwizdy i
      klaskanie, a ponzniej szla nastepna plyta, taki mix na lenia, fajnie zagraly
      dopiero dwie laski kolo 3, dzwiek dziwny za duzo bassu za malo srednich, jeszcze
      jakies dziwne lampy i inne meble wpadaly w rezonans przez co byl efekt buczenia,
      w kiblu odluch z parkietu pierdzial jak po dobrej zolnierskiej grochowce, pelno
      LCD-kow na scianach z loopami imprezowymi, podobizny Adamusa i rozanielonych
      rozimprezowanych ludkow, chyba ze 4 fotografow, kolesie z kamera z 4fun.tv -
      ponoc relacja na zywo byla, nawet zakompleksieni czuli sie jak prawdziwe
      gwiazdy, browar 8zl, ogolnie ludzie, miejsce i zamysl malo ma wspolnego z dobra
      muzyka - choc patronem medialnym by wortal strefamuzy.pl - widac ze to nie
      najwyzsze loty, chodzi raczej o robienie mamony, lansik i wyrywanie lachonow i
      towarow, jedyny pozytym to ilosc atrakcyjnych kobiet, przez co jeszcze wiecej
      obslinionych kolesi.

Na znalazce czeka nagroda, jak bedziecie widzieli na Allegro albo na miescie
      dajcie znac.

kurtka: cala czarna, snowboardowa NITRO z kapturem chowanym w wysoka stojke,
      cecha charakterystyczna na plecach w polowie kurtki czerwony maly okragly
      znaczek, na lewym rekawie przedrameinia kieszen na skipass, pas sniegowy

polar: czarny rozpinany CROP z jakims przetloczeniem na piersi.

To byla najdrozsza i najgorsza moja impreza ... mam nadzieje ze w zyciu
      • Gość: gryzbi Re: Lemoniada? hahaha IP: *.iitd.pan.wroc.pl 27.11.06, 09:00
        no byłem tam wreszcie i szczerze to tak muza dla ludzi, którzy raczej gustuja w
        mało wyszukanych rzeczach, którzy raczej kaski nie maja. ceny rzeczywiscie duze,
        w lokalu samym miło nawet dosc przytulnie i swiezo, raczej nie wiele ludzi nie
        ma tłumów jak maja wysoki czynsz to niedługodojda do wniosku ze interes in minus
        sie raczej nie oplaca chyba ze to taka pralnia jak galeria italiana na zapleczu
        rynku
    • Gość: mervin Re: Lemoniada? hahaha IP: *.media4.pl 29.11.06, 21:22
      mi sie tam podoba. Piwko zaledwie 1,5 zl drozsze niz w innych knajpach. Drinki
      maja podobne cenyLadne kobiety tam przychdza. Kogos kogo nie stac na Lemoniade
      mozna poznacv po tym ze pisze ze jest tam cienko :)
      • Gość: abstynent Re: Lemoniada? hahaha IP: *.e-wro.net.pl 29.11.06, 21:30
        Ten wątek to chyba zainicjowali i kontynuują właściciele tej budy i ich
        znajomi, bo interes nie hula i w ten sposób za darmochę chcą go zareklamować.
        Trzeba włożyć trochę grosza w promocję ,a nie zabierać miejsce na forum.
    • Gość: FINCH Re: Lemoniada? hahaha IP: *.crowley.pl 30.11.06, 11:38
      Ja mam tylko jedną uwagę. Wejście do knajpy jest zrobione z kafelek które
      stosuje się w kiblach.
    • szybki_lopezzz Re: Lemoniada? hahaha 30.11.06, 15:27
      autor.anonimowy napisał:

> Czyli: witamy knajpe w stylu warszawki. Tylko po co ona komu???

Hehe, no jak to komu?
      Warszawce, jak przyjedzie do Wro :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka