Dodaj do ulubionych

Ginekolog we Wrocławiu

20.11.06, 18:03
Witajcie!
Mam problem - chcę pierwszy raz iść do ginekologa. Czy znacie jakiegoś dobrego
ale również sympatycznego ginekologa we Wrocławiu?
Dodajcie mi tez otuchy przed tą pierwszą wizytą.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.generacja.pl 20.11.06, 18:07
      W ciemno na Krzycką 94 do dr Jarosza !
      • Gość: a Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:47
        Ja wiem czy Jarosz... Uśmiecha się szeroko i owszem. Ale czy o to chodzi u
        lekarza?
        • megisa1 jarosz 24.11.06, 12:57
          ...różne rzeczy słyszałam; ogólnie drogi, przereklamowany, długo sie czeka w
          poczekalni

opinia znajomych "extra lekarz jak sie nic nie dzieje"

osobiście nie korzystałam

• Gość: izini Re: jarosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:47
            dr Bielicki Jacek przyjmuje w Corfamedzie ,,Centrum Zdrowia Kobiety''uważam,że
            ciepło i profesjonalizm tel do rejestracji 3217315,z tego co wiem są tam
            świetni lekarze jeśli chodzi o kobiety ginekologów to przyjmuje tam też dr
            Kotkowska,a o niej od koleżanek słyszałam same superlatywy,czasem na pierwszą
            wizytę łatwiej do babki .Kogokolwiek nie wybierzesz powodzenia na wizycie i
            pamiętaj o systematycznych wizytach u giekologa pozdrawiam
            • Gość: mika Re: jarosz IP: *.os1.kn.pl 28.11.06, 00:17
              Świetni???, A co u wszystkich się leczyłaś?
              Jesteś bardzo chorowitą kobietką.

Ja tam się leczyłam u jednego z lekarzy, źle mnie zdiagnozował.
              Nie zauważył, że mam bardzo dużą macicę i polip, natomiast stwierdził coś,
              czego nie miałam, nadżerkę. Całe szczęście, że się w porę przeniosłam do innego
              lekarza.
              • julinka601 Re Corfamed 28.11.06, 13:42
                Ja jestem pod opieką dr Bielickiego w Corfamedzie od wielu lat, podobienie jak
                moje córki,przyjaciółki i słowa złego żadna z nas ,o tym ośrodku,powiedzieć nie
                może.Ogromnie cenię dr Bielickiego za profesjonalizm ,takt ,cierpliwość i nie
                liczenie czasu.Ponadto posiadaja tam dobry sprzęt ,co jest nie bez
                znaczenia,nie mówiąc o estetycznych pomieszczeniach,Minusem są kolejki ,mimo
                rejestracji na godzinę .Wierzę jednak ,że uporaja się z tym problemem.Polecam
                • Gość: mika Re: Re Corfamed IP: *.os1.kn.pl 28.11.06, 16:09

> Ja jestem pod opieką dr Bielickiego w Corfamedzie od wielu lat, podobienie
                  jak moje córki, przyjaciółki i słowa złego żadna z nas ,o tym ośrodku,
                  powiedzieć nie może.

Problem zaczyna się dopiero wtedy , jak zaczyna szwankować zdrowie i to
                  poważnie. Możesz mi wierzyć dopiero wtedy możemy mówić o profesjonalizmie
                  lekarza.

>Ponadto posiadaja tam dobry sprzęt.

A dobry sprzęt, jest w co drugim gabinecie. Konkurencja jest bardzo duża, a
                  wymagania pacjentek jeszcze większe.
    • Gość: Ania Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.korbank.pl 01.12.06, 00:19
      Dr. Jarosz, otwarty, mega profesjonalny, delikatny, taktowny-idealny na pierwszą
      wizytę i inne-nie zamienię na innego :)
      • Gość: chmurcia4 Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 01.12.06, 09:11
        a ile kosztuje u niego wizyta i ile czasu czeka się od rejestracji do wizyty??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka