ppp993 20.11.06, 18:03 Witajcie! Mam problem - chcę pierwszy raz iść do ginekologa. Czy znacie jakiegoś dobrego ale również sympatycznego ginekologa we Wrocławiu? Dodajcie mi tez otuchy przed tą pierwszą wizytą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.generacja.pl 20.11.06, 18:07 W ciemno na Krzycką 94 do dr Jarosza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:47 Ja wiem czy Jarosz... Uśmiecha się szeroko i owszem. Ale czy o to chodzi u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 jarosz 24.11.06, 12:57 ...różne rzeczy słyszałam; ogólnie drogi, przereklamowany, długo sie czeka w poczekalni opinia znajomych "extra lekarz jak sie nic nie dzieje" osobiście nie korzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izini Re: jarosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:47 dr Bielicki Jacek przyjmuje w Corfamedzie ,,Centrum Zdrowia Kobiety''uważam,że ciepło i profesjonalizm tel do rejestracji 3217315,z tego co wiem są tam świetni lekarze jeśli chodzi o kobiety ginekologów to przyjmuje tam też dr Kotkowska,a o niej od koleżanek słyszałam same superlatywy,czasem na pierwszą wizytę łatwiej do babki .Kogokolwiek nie wybierzesz powodzenia na wizycie i pamiętaj o systematycznych wizytach u giekologa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jarosz IP: *.os1.kn.pl 28.11.06, 00:17 Świetni???, A co u wszystkich się leczyłaś? Jesteś bardzo chorowitą kobietką. Ja tam się leczyłam u jednego z lekarzy, źle mnie zdiagnozował. Nie zauważył, że mam bardzo dużą macicę i polip, natomiast stwierdził coś, czego nie miałam, nadżerkę. Całe szczęście, że się w porę przeniosłam do innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
julinka601 Re Corfamed 28.11.06, 13:42 Ja jestem pod opieką dr Bielickiego w Corfamedzie od wielu lat, podobienie jak moje córki,przyjaciółki i słowa złego żadna z nas ,o tym ośrodku,powiedzieć nie może.Ogromnie cenię dr Bielickiego za profesjonalizm ,takt ,cierpliwość i nie liczenie czasu.Ponadto posiadaja tam dobry sprzęt ,co jest nie bez znaczenia,nie mówiąc o estetycznych pomieszczeniach,Minusem są kolejki ,mimo rejestracji na godzinę .Wierzę jednak ,że uporaja się z tym problemem.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Re Corfamed IP: *.os1.kn.pl 28.11.06, 16:09 > Ja jestem pod opieką dr Bielickiego w Corfamedzie od wielu lat, podobienie jak moje córki, przyjaciółki i słowa złego żadna z nas ,o tym ośrodku, powiedzieć nie może. Problem zaczyna się dopiero wtedy , jak zaczyna szwankować zdrowie i to poważnie. Możesz mi wierzyć dopiero wtedy możemy mówić o profesjonalizmie lekarza. >Ponadto posiadaja tam dobry sprzęt. A dobry sprzęt, jest w co drugim gabinecie. Konkurencja jest bardzo duża, a wymagania pacjentek jeszcze większe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.korbank.pl 01.12.06, 00:19 Dr. Jarosz, otwarty, mega profesjonalny, delikatny, taktowny-idealny na pierwszą wizytę i inne-nie zamienię na innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurcia4 Re: Ginekolog we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 01.12.06, 09:11 a ile kosztuje u niego wizyta i ile czasu czeka się od rejestracji do wizyty?? Odpowiedz Link Zgłoś