Gość: asia IP: *.adm.uni.wroc.pl 22.11.06, 09:54 czy ktos mógłby mi udzielic informacji na temat dr Balcerek? czy ma praktyke w szpitalu? szukam lekarza do poprowadzenia ciaży :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadia Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.os1.kn.pl 22.11.06, 22:19 z tego co wiem pracuje na kaminiskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.chello.pl 07.12.06, 16:07 nie polecam, "dzieki" niej poroniłam w szóstym tygodniu, jak zadzwoniłam ze mam dziwne plaminie po lekach kótre mi kazała stwosowac na "wszelki wypadek" kazała mi brac nospe i ze mi przejdzie , neisttey nie przerszło:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa W Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 17.12.06, 23:46 Moja droga, prawda jest taka, że NIKT nie jest winny temu, że poroniłaś. To się po prostu zdarza, w dodatku wcale nierzadko. Brałaś pewnie progesteron - często się go daje, na wszelki wypadek, choć jego działanie zapobiegające poronieniom jest mocno dyskusyjne.......ale, że nie zaszkodzi, lekarze go wypisują, a pacjentka czuje, że "coś" się robi. Jedyne, co można było zrobić, to faktycznie wziąć nospę i położyć się do łóżka - taka jest prawda. Skoro płód nie był wystarczająco silny, natura zadecydowała o takim przebiegu wypadków i żaden cudotwórca tego nie zmieni. Nie rzucaj pochopnie oskarżeń. Pozdr. Ewa - po 3 poronieniach, żona lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bika Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:40 a jaka owa Pani jest w stosunku do swoich pacjentek? CZy można z nią porozmawiać w naturalny sposób bez żadnej krępacji,czy słusznie stawia diagnozę i czy jest pod telefonem,kiedy dzieję się coś złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.chello.pl 12.12.06, 15:17 powiem, tak jak ma przyjęcia w Mediconcepcie to nie odbiera telefonów nawet jak zadzwonisz do rejestracji to usłyszysz ze Pani Dr przyjmuje i jest nie dostepna, zbyt wiel od siebie nie mówi chyba że ją o cos wypytujesz to udzili niezbyt pełnej /jak dla mnie i mało wyczerpującej odpowiedzi/ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.probit.wroc.pl 18.12.06, 14:11 od czerwca czekam na odpowiedź na maila z wynikami zaleconych badań chyba sie juz nie doczekam i własnie szukam innej kliniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 18:19 Balcerek?Takiego znamy z "Alternatyw 4".Jak ten doktorek ma takie same ciągoty do butelki{takich dzisiaj nie brakuje} to broń od niego Boże!Ale może to i cudotwórca ale nie daj Boże z "głębokimi kieszeniami". Odpowiedz Link Zgłoś
blanka0 Re: dr Balcerek z Mediconcept 13.01.07, 19:15 no ja bym nie chciała żeby dr podczas badania odbierał telefony wiec nie dziwie sie że babki z mediconceptu nie łączą do pani dr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.devs.futuro.pl 21.01.07, 21:09 Sympatyczna-choć chyba najmniej kompetentna z lekarzy przyjmujących w Mediconcepcie-wiem,bo byłam u wszystkich.Wyniki nasienia mojego męża uznała za ok- dr Jarosz i dr Polak mieli odmienne zdanie,na kolejnej (i ostatniej u niej)wizycie nie była pewna,czy miałam owulację czy nie-a dla kogoś starającego się o dziecko to dość ważna diagnostycznie informacja.Będąc już w ciąży chodziłam do dr Mydłowskiego-zawsze odbierał tel. komórkowy-co szczególnie istotne przy zagrozonej ciąży.Słyszałam opinię,że jak wszystko jest ok,to dr Balcerek się sprawdza,gorzej,gdy w ciąży pojawiają się kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: 81.15.171.* 30.03.07, 08:09 dr Balcerek jest sympatyczna, wydaje się być dość kompetentna, ale... ostatnio ma mało czasu. Trudno zastać ją w klinice, bo robi specjalizację. Szkoda, bo zniecięca w ten sposób swoich pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Balcerek z Mediconcept IP: *.e-wro.net.pl 20.04.07, 14:59 Prowadziła moją ciążę i byłam bardzo zadowolona. Miałam kilka problemów, byłam raz w szpitalu, ale jej diagnostyka była kompetentna, więc nie mam zastzreżeń. Na pytania odpowiadała dość dokładnie, nawet jak zapomniałam o coś zapytać to w Mediconcepcie są również położne i można się i ich poradzić (jeśli chodzi ogólnie o ciążę). Poza tym rzeczowa i sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś