Gość: raso IP: 193.0.242.* 24.11.06, 15:37 Bardzo prosiłabym o wszelki opinie o pani ginekolog: Sławomira Malinowski. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyasia80 Re: Dr Sławomira Malinowski 28.11.06, 14:04 ja również prosiłabym o informacje jakieś na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk2003 Re: Dr Sławomira Malinowski IP: *.as.kn.pl 29.11.06, 21:20 Super lekarz leczyłam się u niej przez dłuższy czas z pozytywnym efektem mam wspaniałe blizniaki .Super podejście do Pacjęta przytym jest bardzo dokładna polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parero Re: Dr Sławomira Malinowski IP: *.os1.kn.pl 29.11.06, 21:52 A ile kosztuje u niej wizyta i gdzie przyjmuje (coś kojarzę, że chyba na Horbaczewskiego?). Czy ma w gabinecie USG i czy robi cytologię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk2003 Re: Dr Sławomira Malinowski IP: *.as.kn.pl 30.11.06, 21:55 Pani doktor przyjmuje teraz na ul.Inzynierskiej17 ma usg i robi cytologie .Ile kosztuje wizyta to niewiem najlepiej zadzwonić i się dowiedziec 071 339 28 55. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyasia80 Re: Dr Sławomira Malinowski 01.12.06, 08:37 A czy ta pani pracuje gdzieś w szpitalu? Chodzi mi o przyjmowanie porodów? Czy tylko prowadzi ciążę?Cieszę się,że temat się rozwija,gdyż ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk2003 Re: Dr Sławomira Malinowski IP: *.as.kn.pl 01.12.06, 20:59 Z tego co się orientuje przyjmuje tylko prywatnie ,nie pracuje w żadnym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: Dr Sławomira Malinowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:38 Super lekarka! byłam u niej niedawno na badaniach kontrolnych - 140 zł wizyta z badaniem ginekologicznym, cytologią i usg transwaginalnym a wizyta tylko z badaniem gin - 60 zl. Przemila osoba, ciepła, spokojna, wszystko po kolei tłumaczy, pokazuje co widzi. trzeba płacic ale uwazam ze warto za tak miłe potraktowanie. czzysciutko, w recepcji mile panie, mozna sie spokojnie przygotowac do badania w malej lazience. super super:) Odpowiedz Link Zgłoś