Gość: Olka IP: *.* 20.04.02, 08:25 Poradzcie, wroclawskie mamy, gdzie w naszym miescie mozna nabyc to cudo? Mieszkam niby w centrum, odwiedzilam juz z 15 aptek i za kazdym razem spotykalam nierozumiejacy wzrok farmaceutow...DziekujeRujke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justys Re: Nestle Sinlac IP: *.* 22.04.02, 20:44 Cześć!Mój mąż kupił mi Sinlac w aptece w Carrefour. To była pierwsza apteka do której wszedł, więc myślałam, że we Wrocławiu nie ma problemu z tym specyfikiem...Pozdrawiam! Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachacha Re: Nestle Sinlac IP: *.* 23.04.02, 11:29 Ahoj .Mój maluch mimo że ma prawie 11 miechów i jest na cycu musi podjadać. Ja kupuje to w naszej aptece a mianowicie Na Ostatnim groszu na przeciwko Astry.Nawet jeśli nie ma w danej chwili pani chętnie sprowadza a kosztuje 16,72 pln.Miłego poszukiwania.papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdasm Re: Nestle Sinlac IP: *.* 04.06.02, 13:34 Ja kupiłam w aptece w Carrefourze, ale za 21 z groszami.Magda Odpowiedz Link Zgłoś