mikeangelo 07.05.04, 18:44 Czy ktoś ma może albo słyszał o hodowli kotów tej rasy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Kot bombajski 07.05.04, 18:54 mikeangelo napisał: > Czy ktoś ma może albo słyszał o hodowli kotów tej rasy w Polsce? Nie trafiłam na informacje o hodowli tej rasy, ale może spróbuj się dowiedzieć w PZF? Na stronie nie znalazłam takiej hodowli, ale może PZF posiada jakieś szersze dane poza stroną. Kontakt znajdziesz na: www.koty.pl/pzfkotyrasowe/kotyraso.html Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kot bombajski 11.05.04, 09:19 Mikeangelo, z tego co się dowiedziałam, rasa kotów bombajskich nie jest uznawana przez FIFe, pewinie więc nie zdobędziesz więc w Polsce z legalnej hodowli rasowego kotka bombajskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wassat Re: Kot bombajski 26.09.14, 11:31 Kot bombajski to tak naprawdę czarna odmiana kota burmskiego i dlatego nie uznawana za osobna rasę. Poszukaj czarnego burmskiego i bedziesz miał/a bombajskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
theodoor55 Re: Kot bombajski 05.12.14, 15:26 Raczej nie znajdziesz hodowli kota bombajskiego w Polsce, ja nic o tym nie słyszałem. Ale wiem że kot Burmski jest bardzo podobny do tej rasy, poszukaj takiej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mera-k Re: Kot bombajski 05.12.14, 17:21 moj znajomy hydraulik w Bombaju tez ma kota i kran. reklamuj sie na forum hydraulicznym w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś