Dodaj do ulubionych

dobra kosmetyczka

IP: *.broker.com.pl 25.11.06, 22:05
mieszkam we Wrocławiu od niedawna więc mam prośbę - mógłby mi ktoś polecić
dobrą kosmetyczkę razem z namiarami i ew.ceną? Chciałabym wykonać zabieg
oczyszczania twarzy, a boję się,że trafię na kobietę,która "zmasakruje" mi
twarz,bo już kiedyś,niestety,z taką miałam doczynienia...z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pimka Re: dobra kosmetyczka IP: *.os1.kn.pl 26.11.06, 10:05
      Witaj!

Polecam Ilone Wrobel. Ma gabinet na ulicy Zemskiej(Nowy Dowór) - Salon Kometyczno-Fryzjerski Ewa. Niestety nie pamietam numeru telefonu ale dostaniesz w informacji. Dziewczyna jest genialna. Wyprowadzila mi twarz z roznych zmian pohormonalnych.A ceny zabiegow tez niczego sobie. W kazdym razie majaku tam nie stracisz a w zamian dostajesz pelen profesjonalizm.

pozdrawiam
      Paula
      • Gość: dorota Re: dobra kosmetyczka IP: *.os1.kn.pl 27.11.06, 10:14
        A ja polecam Anię z salonu Hawana, na ulicy Baltyckiej. Są to oklice ulicy
        Żmigrodzkiej, Obornickiej jak wylot na Poznań. Jest rewelacyjna, delikatna i
        naprawdę profesjonalna. Na pewno lubi to robić,a to też ważne.
        Polecam ze szczerego serca. tel. 71 352 77 53.
    • nadia09 Re: dobra kosmetyczka 28.11.06, 07:35
      ja przeszłam już wiele prób wyleczenia mojej twarzy z tzw. trądziku.Chodziłam
      do kosmetyczki na ND,robiłam u niej "cuda na kiju" - niestety nie udało się:(
      Choc jest to dobra kosmetyczka ale co do mojej cery podjęła złą
      decyzję.Leczyłam się również u dermatologa antybiotykiem. Dopiero po namowie
      mojej koleżanki poszłam do jej kosmetyczki, pani z dużym doświadczeniem,
      okazała się, że mi było potrzebne dobre oczyszczenie cery. Pierwsze 3
      czyszczenia robiłam co miesiąc i jest OK!! Jest to pani Basia z ul. Ścinawskiej
      tel. 373 55 62. Jest ona bardzo precyzyjna i dokładna. Polecam:))
      • Gość: pimka Re: dobra kosmetyczka IP: *.os1.kn.pl 28.11.06, 22:57
        na ND jest wiele kosmetyczek, chodzilas do Ilony ? az trudno mi uwierzyc, ja na poczatku chodzialam na czyszczenie co 3 tyg
        i to byl klucz sukcesu
        • Gość: NIKA Re: dobra kosmetyczka IP: *.uwoj.wroc.pl 29.11.06, 07:11
          a u mnie zastosowała peling migdałowy i nie udało się:( Choć bardzo ją cenię i
          dalej chodzę np. na regulacje brwi czy depilacje. Poprostu moją cerę trzeba
          było najpierw dobrze oczyścić a późiej stosować różne pelingi.
          Pozdrawiam :)
          • Gość: WADA ZGRYZU Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:53
            Ja zaczelam od zeszlifowania twarzy mikrodermabrazja a dalej juz poszlo latwo...
    • ania1241 Re: dobra kosmetyczka 27.02.07, 11:08
      witaj moge polecic w ciemno,gabinet kosmetyczny przy ul.Kraszewskiego 15A
      tel:329-11-15
      • Gość: Ola Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:49
        Ja chodze do salonu JUWIL>Doceniam opinie poprzedniczek ale ta osoba jest
        profesjonalistka.Jak macie naprawde problemy to tylko tam , do Julity sie nie
        dostaniecie z marszu .Polecam bo jest i kosmetyczka i biotechnologiem i robi
        swoja prace z pasja.Polecam ostatnio adres na Zeromskiego 44/4 tel 325 19 17
    • Gość: Alina Re: Szukam gabinetu kosmetycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:45
      Czy jest cos w rejonie Nowowiejsciej?Chodzi o depilacje brazylijską.Mam
      niedobre doswiadczenia jak dotad.
    • Gość: ewa Re: dobra kosmetyczka IP: *.magma-net.pl 23.03.07, 11:34
      mysle, ze i ja skorzystam z Waszych rad, napiszcie jednak, prosze, ile kosztuje
      oczyszczanie twarzy? nie chodzi mi oczywiscie o dokladna cene, ale widelki... a
      oczyszczanie skory plecow? nie wiem, jak mam przygotowac swoj portfelik...
      pozdrawiam,
      ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka