Gość: andzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 13:52 Witam, chciałabym zapisać swoją 11-letnią córkę na naukę jazdy konnej. Czy jest to możliwe o tej porze roku i czy moglibyście polecić jakąś szkółkę jazdy konnej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 00:52 Jaka dzielnica wchodzi w rachubę ,bo przy dzisiejszych korkach w mieście lokalizacja jest ważna,szkoda czasu na czekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzi Re: jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 10:11 Mieszkam niedaleko Astry więc najchętniej kierunek: Stabłowiece, Nowy Dwór, Jerzmanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:34 Przykro mi ,ale mam namiary na północną stronę naszego miasta.A ten rejon to może byc dla Ciebie za daleko ,chociaż biorąc pod uwagę most Milenijny,to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
quonio Re: jazda konna 04.12.06, 21:27 Karpowicz na Maślicach, Jarząbek na Praczach Odrzańskich przed przejazdem kolejowym w prawo.Widać stadninę z ulicy, chociaż tej stajni akurat nie polecam.U Karpowicza wiele się nie nauczy, jedynie sobie pojeździ. Na prawdę polecam stadninę w Kątnej. Anka to doskonały fachowiec i warto się wybrać przynajmniej żeby zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: jazda konna IP: *.fbx.proxad.net 13.12.06, 09:36 Mozesz podac jakies namiary na Karpowicza na Maslicach? Nie moge go znalezc w googlu. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
quonio Re: jazda konna 15.12.06, 14:07 W googlu Karpowicza nie znajdziesz. On raczej sprzedaje zwierzęta niż uczy jeździć. Jednak byłem tam jakiś czas temu i zapisałem numer telefonu 503509630. pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś