Gość: anarpi IP: *.* 12.11.02, 21:49 Hej! Czy któraś z Was ma namiary na dra Pawluka? Nr do rejestracji, gdzie dokładnie przyjmuje (adres), ile kosztuje wizyta??I w ogóle chętnie dowiem sie coś n.t. tego ginekologa.Pozdrawiam,Ania P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RONKA Re: namiary na dra Pawluka? IP: *.* 14.11.02, 12:34 dr Pawluk tel.342-86-30 (prosic pracownię USG)lub rejestracja.pon i sr od 9-10.30 tel.348-14-29Bardzo ciężko się zarejestrować, ja w połowie października dzwoniłam i wolny termin był dopiero na początku grudnia.Sama nie mam doświadczenia ale słyszałam pozytywne opinie, głównie że jest fachowcem w odczytywaniu USG.Pozdrawiam Ronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarpi Re: namiary na dra Pawluka? IP: *.* 14.11.02, 15:27 Bardzo dziękuję za odpowiedź!A gdzie przyjmuje dr Pawluk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RONKA Re: namiary na dra Pawluka? IP: *.* 14.11.02, 16:46 sorry, ale nie zapisałam sobie, myślę że trzeba zadzwonić i się dowiedzieć, ale z tego co pamiętam to gdzieś w pobliżu Zielińskiego, ale dokładnie nie wiem.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila_mlak Re: namiary na dra Pawluka? IP: *.* 19.11.02, 23:53 > Sama nie mam doświadczenia ale słyszałam pozytywne opinie, głównie że jest fachowcem w odczytywaniu USG.Nasze doswiadczenie z dr. Pawlukiem sa jak najlepszeczytajac USG nie pomylil sie w okresleniu plci, nawet u naszych trojaczkow, jak powiedzial tak mamy. Dzisiaj sie urodzily, mialy byc dwie baby i trzeciego nie jest pewnien - tak sie stalo dwie dziewczynki ichlopak Z pozdrowieniami tato trojaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RONKA Re: namiary na dra Pawluka? IP: *.* 20.11.02, 09:15 GRATULACJE!!!Zastanawiam się tylko jak może prowadzić ciążę lekarz, do którego umówienie się na wizytę jest z dwu miesięcznym wyprzedzeniem?Pozdrawiam Ronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarpi Re: namiary na dra Pawluka? IP: *.* 25.11.02, 13:34 No właśnie, Ronka, tez mnie to zastanawia... W końcu dostałam się do dra Pawluka, na szczęscie to jednorazowa wizyta, bo nastepna byłaby już chyba po porodzie Swietny lekarz, rzeczywiście, ale nie uwierzycie, o której weszlam - i wyszłam - z jego gabinetu...Weszlam o... 23.20. Wyszłam o 23.50 (!) Pomijam już, że wizyta była umówiona na 21.10. Przyjechałam z mężem i zobaczywszy dziki tłum stwierdziłam, że pójdę na dwie godzinki do domu... I miałam rację, przyszedłszy po 2 godzinach, czekałam jeszcze pół godziny ... To nie jest normalne, zwłaszcza, że to leczenie prywatne, ale może tylko ja mam takiego pecha...Pozdrawiam,Ania P. + maleństwo (luty 2003)I serdeczne gratulacje dla rodziców trojaczków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa_P Re: namiary na dra Pawluka? witam trojaczki! IP: *.* 09.12.02, 13:21 czesc, No prosze, szukalam lekarza, a znalazlam NASZE WROCŁAWSKIE TROJACZKI !! Witajcie!! Serdzecznie gratuluję Rodzicom, dzielnej Mamie, ktorej zdjecie widzialam w GW oraz nie mniej dzielnemu Tacie. Życzę duzo sily i cierpliwosci, przed Wami sporo pracy, czy macie trzecią parę rąk? Napiszcie cos o malenstwach, mają juz prawie 3 tygodnie, czy tak? pozdrawiam cieplo, Ewa, (mama czworaczkow, ale kazde w innym wieku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila_mlak Re: namiary na dra Pawluka? witam trojaczki! IP: *.* 11.12.02, 16:18 Witamy. Nasze kruszynki maja sie cudownie, szybko przybieraja na wadze i co najwazniejsze sa zdrowe. Trzeciej pary rak nie mamy i z druga para jest roznie, poniewaz maz do pracy, a babcia do poludnia, bo pracuje. Tak wiec musze sobie sama radzic, ale nie jest zle daje rade hiii. Najgorsze sa noce, poniewaz babelki prawdopodobnie maja kolki. Razem z mezem probowalismy wszystkiego np. suszarki, cieplej pieluszki, masowania itp. nic nie pomagalo. Najmlodsza (najmniejsza) Julia tak krzyczala, ze az glosiku jej brakowalo, a my nad nia plakalismy, ze nie umiemy jej pomoc. O polnocy maz wsiadl do samochodu i pojechal zakupic kropelki na kolke i rewelacja po podaniu nastapila upragniona cisza. Julia i jej rodzenstwo zasnelo.Pozdrawiam - Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: namiary na dra Pawluka? IP: *.* 11.12.02, 09:06 A co to za lekarz?Gdzie pracuje i jakie na jego temat są opinie? Odpowiedz Link Zgłoś