Gość: aga IP: *.wroclaw.mm.pl 14.12.06, 13:50 Macie jakieś wiadomości? Czy przypuszczenia o podłożeniu ładunku się potwierdziły? Czy ta okolica jest przejezdna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eh Re: most pokoju- co z domniemaną bombą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 18:15 Przed chwila TEDE podalo (dokladnie gen. Jozef rzemien- szef zarzadzania kryzysowego), ze przycyzna zamieszania byl....BALON METEOROLOGICZNY. Nawet nie chce mi sie tego komentowac, ale to przypomina mi polityke informacyjna naszych dziennikarzy i kilku partii politycznych (PO i SLD). Dra mordy z byle g..., a potem okazuje sie , ze to tez taki balon. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Swoją drogą.... 14.12.06, 20:39 ....co ten balon robił w mieście? Czy sond meteo nie należy czasem wypuszczać w terenie, w którym nic nikomu nie zrobią spadając? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek101 Re: Swoją drogą.... 14.12.06, 21:37 W centrum balonu nikt nie wypuszcza, ale jak już się go wyouści to pozostaje jedynie śledzić jego lot. Najprawdopodniej wiatry wiejące sobie jak chcą zniosły balon tak fatalnie ze zamaist spaść do Odry czy gdzie indziej spadła na most i narobił bigosu. Swoją drogą już niedługo to strach bezie smieci wyrzucić bo zaraz ktoś narobi szumu że bomba ;) Ciekawe, że byle g...o ale z "wystającym drucikiem..." i już krzyk bomba i pół miasta stoi! pozdr. M Odpowiedz Link Zgłoś
wro73 Re: Swoją drogą.... 15.12.06, 17:20 marcinek101 napisał: > Ciekawe, że byle g...o ale z "wystającym > drucikiem..." i już krzyk bomba i pół miasta stoi! Jasne. A według Ciebie to co by należało zrobić? Rozbroiłeś mnie swoją głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek101 Re: Swoją drogą.... 15.12.06, 17:40 A mnie rozbraja to nastawienie wszystkich: baomba to koniecznie muszą być pudełka lub pakunki "z wystającymi drucikami" Wszyscy są przeczulenia na wystające druciki, a przy okazji w miescie stoi sporo wraków samochodów pozbawionych tablic rejestracyjnych i pełno innych jak mniemam wybornych punktów gdzie możn podłożyć COŚ ale już bez "wystających drucików". Smieszy mnie, że w komentarzu zaawsze są te "druciki" i że wszyscy wypatrują tylko drucików. Jak ma być bezpiecznie to może jakieś służby niech pokaża jak wyglądają ładunki podkladane przez róznych S(^*&^*&w, które udało się rozbroić. pozdr. M P.S> do wro73 sprawdź czy jesteś dobrze rozbrojony ... bo jak maszz drucik to ... Odpowiedz Link Zgłoś
wro73 Re: Swoją drogą.... 15.12.06, 20:45 marcinek101 napisał: > P.S> do wro73 sprawdź czy jesteś dobrze rozbrojony ... bo jak maszz drucik > to ... :))))))) Hmm - oglądnąłem się w lustrze, nic nie wystaje... :) Ale dla pewności skoczę jeszcze jutro na roentgena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Wiatr nie uzgodnil trasy przelotu z BOR-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:12 a takze ze ZDiK-iem. No i widac co sie dzieje. Jakby ZDiK zrobil mu trase objazdu , to by sie przez najblizsze 100 lat nie odnalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balon Re: Wiatr nie uzgodnil trasy przelotu z BOR-em IP: 82.160.135.* 15.12.06, 01:17 może następnym razem niech spadnie na Długą 49... i znowu przyjada saperzy i może okaże się, że nie można tego pakunku przewozić... i trzeba będzie detonować na miejscu... najlepiej z całym ZDiK'iem - dwa problemy z głowy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natmis Re: most pokoju- co z domniemaną bombą??? IP: *.astra-net.com 15.12.06, 16:58 Teraz marudzicie, ze zaczeto akcje, bo podejrzewano, ze moze to byc momba. A jak Wy byscie to zrobili? Rozrozniacie w pol sekundy? Ciekawe jakie bylyby Wasze komentarze, gdyby te ekipy zgodnie z Waszymi zyczeniami olali sprawe, a 5 minut pozniej caly most, ze wszytskimi samochodami i przechodniami wylecialby w powietrze. Czy ktos powiedzialby "dobrze, ze nie zadbano o nasze bezpieczenstwo. Doceniam dzialanie sluzb. Pech to pech" ??? Odpowiedz Link Zgłoś