Dodaj do ulubionych

most pokoju- co z domniemaną bombą???

IP: *.wroclaw.mm.pl 14.12.06, 13:50
Macie jakieś wiadomości? Czy przypuszczenia o podłożeniu ładunku się
potwierdziły? Czy ta okolica jest przejezdna?
Obserwuj wątek
    • Gość: eh Re: most pokoju- co z domniemaną bombą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 18:15
      Przed chwila TEDE podalo (dokladnie gen. Jozef rzemien- szef zarzadzania
      kryzysowego), ze przycyzna zamieszania byl....BALON METEOROLOGICZNY.
      Nawet nie chce mi sie tego komentowac, ale to przypomina mi polityke
      informacyjna naszych dziennikarzy i kilku partii politycznych (PO i SLD). Dra
      mordy z byle g..., a potem okazuje sie , ze to tez taki balon.
      • piast9 Swoją drogą.... 14.12.06, 20:39
        ....co ten balon robił w mieście? Czy sond meteo nie należy czasem wypuszczać w
        terenie, w którym nic nikomu nie zrobią spadając?
        • marcinek101 Re: Swoją drogą.... 14.12.06, 21:37
          W centrum balonu nikt nie wypuszcza, ale jak już się go wyouści to pozostaje
          jedynie śledzić jego lot. Najprawdopodniej wiatry wiejące sobie jak chcą
          zniosły balon tak fatalnie ze zamaist spaść do Odry czy gdzie indziej spadła na
          most i narobił bigosu. Swoją drogą już niedługo to strach bezie smieci wyrzucić
          bo zaraz ktoś narobi szumu że bomba ;) Ciekawe, że byle g...o ale z "wystającym
          drucikiem..." i już krzyk bomba i pół miasta stoi!
          pozdr. M
          • wro73 Re: Swoją drogą.... 15.12.06, 17:20
            marcinek101 napisał:

> Ciekawe, że byle g...o ale z "wystającym
            > drucikiem..." i już krzyk bomba i pół miasta stoi!

Jasne. A według Ciebie to co by należało zrobić?
            Rozbroiłeś mnie swoją głupotą.
            • marcinek101 Re: Swoją drogą.... 15.12.06, 17:40
              A mnie rozbraja to nastawienie wszystkich: baomba to koniecznie muszą być
              pudełka lub pakunki "z wystającymi drucikami" Wszyscy są przeczulenia na
              wystające druciki, a przy okazji w miescie stoi sporo wraków samochodów
              pozbawionych tablic rejestracyjnych i pełno innych jak mniemam wybornych
              punktów gdzie możn podłożyć COŚ ale już bez "wystających drucików". Smieszy
              mnie, że w komentarzu zaawsze są te "druciki" i że wszyscy wypatrują tylko
              drucików. Jak ma być bezpiecznie to może jakieś służby niech pokaża jak
              wyglądają ładunki podkladane przez róznych S(^*&^*&w, które udało się rozbroić.
              pozdr. M

P.S> do wro73 sprawdź czy jesteś dobrze rozbrojony ... bo jak maszz drucik
              to ...
              • wro73 Re: Swoją drogą.... 15.12.06, 20:45
                marcinek101 napisał:

> P.S> do wro73 sprawdź czy jesteś dobrze rozbrojony ... bo jak maszz drucik
                > to ...

:)))))))
                Hmm - oglądnąłem się w lustrze, nic nie wystaje... :)
                Ale dla pewności skoczę jeszcze jutro na roentgena :)
        • Gość: eh Wiatr nie uzgodnil trasy przelotu z BOR-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:12
          a takze ze ZDiK-iem. No i widac co sie dzieje.
          Jakby ZDiK zrobil mu trase objazdu , to by sie przez najblizsze 100 lat nie
          odnalazl.
          • Gość: balon Re: Wiatr nie uzgodnil trasy przelotu z BOR-em IP: 82.160.135.* 15.12.06, 01:17
            może następnym razem niech spadnie na Długą 49...
            i znowu przyjada saperzy
            i może okaże się, że nie można tego pakunku przewozić...
            i trzeba będzie detonować na miejscu...
            najlepiej z całym ZDiK'iem - dwa problemy z głowy:D
      • Gość: natmis Re: most pokoju- co z domniemaną bombą??? IP: *.astra-net.com 15.12.06, 16:58
        Teraz marudzicie, ze zaczeto akcje, bo podejrzewano, ze moze to byc momba.
        A jak Wy byscie to zrobili? Rozrozniacie w pol sekundy?
        Ciekawe jakie bylyby Wasze komentarze, gdyby te ekipy zgodnie z Waszymi
        zyczeniami olali sprawe, a 5 minut pozniej caly most, ze wszytskimi samochodami
        i przechodniami wylecialby w powietrze. Czy ktos powiedzialby "dobrze, ze nie
        zadbano o nasze bezpieczenstwo. Doceniam dzialanie sluzb. Pech to pech" ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka