Dodaj do ulubionych

Koszykarski Śląsk raczej bez Bergsona

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:12
...i to ma być poważna firma? DZIADY nic wiecej...
Obserwuj wątek
    • Gość: WKS FANka Koszykarski Śląsk raczej bez Bergsona IP: *.e-wro.net.pl 14.12.06, 23:54
      Tiiaaa, kurtki z magazynu sprzedali to rezygnują, dziadostwo jakieś i
      amatorszczyzna ten Bergson. Jeśli ich produkty mają taką jakość co ich decyzje
      o sponsoringu, to chyba szybko odsprzedam moją kurtkę na allegro.
      Jesli to prawda, to CZERWONA kartka od kibica Śląska.
    • Gość: Czajosi Wejściówek zabrakło już wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:03
      To smieszne zeby klub w 600-tysiecznym miescie gral w hali na 3,5 tys widzow, ktora zapełnia sie po brzegi w meczach z beniaminkami albo outsaiderami ligi. Miałem zamiar w poniedziałek wybrac sie na Witolda po bilety, a tak to moge sie wybrac po chesseburgera. Polsatu sport nie mam, wiec najciekawego meczu tej rundy nie zobacze. Szkoda, że taki - chciałoby sie rzecz - profesjonalny klub, tak olewa swoich kibicow.
      • Gość: dorota Re: Wejściówek zabrakło już wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:21
        Dziwny ten Sląsk nie szanuje swoich reklamodawcow.Nigdy nie mowi się żle o
        sponsorach
      • Gość: bar Re: Wejściówek zabrakło już wczoraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:09
        Gość portalu: Czajosi napisał(a):

> To smieszne zeby klub w 600-tysiecznym miescie gral w hali na 3,5 tys widzow,

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=52753543&a=52768940
    • Gość: trekker Kto powiedział żę bergson to poważna firma ? IP: *.lanet.net.pl 15.12.06, 12:20
      Przecież każdy kto ma chociaż minimalne pojęcie o ubraniach outdoorowych czy
      trekkingowych nie kupi nic bergsona bo robią beznadziejny sprzęt.
    • Gość: VVV Koszykarski Śląsk raczej bez Bergsona IP: *.e-wro.net.pl 16.12.06, 11:13
      nowa moda teraz sie sprzedaja na pol roku, moze niedlugo kazdy dzien bedzie z
      innym sponsorem w nazwie... Tylko Śląsk! piłkarski Śląsk WKS!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka