Gość: MarianPazdzioch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:12 ...i to ma być poważna firma? DZIADY nic wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WKS FANka Koszykarski Śląsk raczej bez Bergsona IP: *.e-wro.net.pl 14.12.06, 23:54 Tiiaaa, kurtki z magazynu sprzedali to rezygnują, dziadostwo jakieś i amatorszczyzna ten Bergson. Jeśli ich produkty mają taką jakość co ich decyzje o sponsoringu, to chyba szybko odsprzedam moją kurtkę na allegro. Jesli to prawda, to CZERWONA kartka od kibica Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czajosi Wejściówek zabrakło już wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:03 To smieszne zeby klub w 600-tysiecznym miescie gral w hali na 3,5 tys widzow, ktora zapełnia sie po brzegi w meczach z beniaminkami albo outsaiderami ligi. Miałem zamiar w poniedziałek wybrac sie na Witolda po bilety, a tak to moge sie wybrac po chesseburgera. Polsatu sport nie mam, wiec najciekawego meczu tej rundy nie zobacze. Szkoda, że taki - chciałoby sie rzecz - profesjonalny klub, tak olewa swoich kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Wejściówek zabrakło już wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:21 Dziwny ten Sląsk nie szanuje swoich reklamodawcow.Nigdy nie mowi się żle o sponsorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Wejściówek zabrakło już wczoraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:09 Gość portalu: Czajosi napisał(a): > To smieszne zeby klub w 600-tysiecznym miescie gral w hali na 3,5 tys widzow, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=52753543&a=52768940 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trekker Kto powiedział żę bergson to poważna firma ? IP: *.lanet.net.pl 15.12.06, 12:20 Przecież każdy kto ma chociaż minimalne pojęcie o ubraniach outdoorowych czy trekkingowych nie kupi nic bergsona bo robią beznadziejny sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Koszykarski Śląsk raczej bez Bergsona IP: *.e-wro.net.pl 16.12.06, 11:13 nowa moda teraz sie sprzedaja na pol roku, moze niedlugo kazdy dzien bedzie z innym sponsorem w nazwie... Tylko Śląsk! piłkarski Śląsk WKS! Odpowiedz Link Zgłoś