Dodaj do ulubionych

Przedszkole

IP: *.* 13.02.03, 12:24
To ja jeszcze raz. Być może temat poprzedniego postu (okolice Muchoboru)zbyt mocno ograniczał potencjalne mamy do dawania mi rad, dlatego jeszcze raz chciałabym prosic o poradę w sprawie wartego polecenia przedszkola. Mieszkamy na Muchoborze, co nie znaczy, że tam Szymek musi chodzić do przedszkola. Mogą to być sąsiednie dzielnice lub nawet bliżej centrum, bo i tak codziennie dojeżdzamy z mężem do pracy. Będę wdzięczna za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: JoasiaP Re: Przedszkole IP: *.* 21.02.03, 09:13
      Mój synek jest jeszcze za mały na przedszkole, więc nie mogę Ci doradzić kierując się własnym doświadczeniem, ale wg rankingu Gazety Wyborczej najlepszym przedszkolem we Wrocławiu jest to z ulicy Łódzkiej. Ocenę dawali rodzice.
      • Gość: Marfelka Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 23.02.03, 21:40
        Cześć,Czy może pamiętasz kiedy ukazał się ten ranking? Moja córka od września pójdzie do przedszkola i też nie mogę się zdecydowaćPatka
        • Gość: JoasiaP Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 27.02.03, 11:04
          Spróbuję się dowiedzieć, ale to będzie dopiero za kilka dni.
          • Gość: KasiaP Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 27.02.03, 15:09
            Dziewczyny, Przesyłam Wam link nt/ wrocławskich przedszkoli. Zyczę udanych wyborów, dla mnie to jeszcze daleka droga bo mój Adaś kończy dopiero 10 miesięcy. Mam nadzieję, że Wam się przyda.http://www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35752,740813.htmlSerdecznie pozdrawiam,Kasia
            • Gość: iwanka Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 27.02.03, 15:53
              Kasiu, chciałabym Ci bardzo podziękowac za ten link :bounce: , bo co ja się naszukałam...Wdzięczna iwanka :)
              • Gość: JoasiaP Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 04.03.03, 11:01
                Marfelka, niestety nie mogę dotrzeć do tej gazety, ale polecam powyższy link-bardzo przydatny.
                • Gość: Marfelka Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 06.03.03, 19:49
                  Dzięki AsiuRzeczywiście link jest przydatny i dzięki niemu już odwiedziłam kilka przedszkoli.Szkoda jednak że Ci się nie udało znaleźć tej gazety. Potrafisz choć mniej więcej określić kiedy to było, może łatwiej mi będzie czegoś wtedy szukać? Jednak opinie rodziców są bardzo ważne. A może któraś z Was coś wie na temet przedszkola na ul. Bartla?
                  • Gość: 1971 Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 07.03.03, 11:06
                    Witaj, Z tej strony Zuza. Też poszukuje dla mego Bartka przedszkola, bo w czerwcu skończy 3latka. Czy odwiedziłaś może któreś przedszkole w dzielnicy Oporów, Grabiszynek Stare miasto i mogłabyś mi je polecić??pozdrawiamzuza
                    • Gość: Marfelka Re: Przedszkole do Joasi IP: *.* 07.03.03, 21:34
                      HEJ ZUZA,Niestety interesowały mnie przedszkola w Śródmieściu (ok.Parku Szczytnickiego) i Krzyki. SorryPatka
      • Gość: 1971 Re: Przedszkole IP: *.* 07.03.03, 10:52
        W której Gazecie Wyborczej był ranking wrocławskich przedszkoli???
    • Gość: 1971 Re: Przedszkole IP: *.* 07.03.03, 11:00
      podziękowania dla KasiP za link dotyczący rankingu przedszkoli z GWpozdrawiamzuza (mamaBartka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka