Gość: kasik1 IP: *.* 31.03.03, 14:08 Cześć,zapraszam serdecznie na wspólne spacery po parku koło Astry.Mam 1 mies. córeczkę,więc spacerki trwają góra 2 godz. Wychodzę z nią po 12,przez cały tydzień.Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tores Re: Zaproszenie na spacer IP: *.* 01.04.03, 10:45 cześć. Mam też miesięczną córeczkę. Myślę że mogę umówić się z wami na spacery.Pozdrawiam Monika z Małgosią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik1 Re: Zaproszenie na spacer IP: *.* 01.04.03, 12:08 Bardzo się cieszę,Moniko! Może zaczniemy od jutra (jeśli nie będzie wiało i padało)? My wyjdziemy około 12.30,mamy wózek w biało-zieloną kratkę, będę czekać koło placu zabaw. Podaję adres pryw. kmichalska@hotmail.com. Jak się coś zmnieni to daj znać, pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik1 Re: Zaproszenie na spacer IP: *.* 01.04.03, 12:14 Bardzo się cieszę Moniko! Może zaczniemy od jutra (jeśli nie będzie lało i mocno wiało)? My wyjdziemy około 12.30, mamy wózek w biało-zieloną kratkę.Będę się kręcić koło placu zabaw.Podaję mój adres pryw. kmichalska@hotmail.com. Jak się coś zmieni daj znać, pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś