Dodaj do ulubionych

Transformers-to jakaś kpina

02.01.07, 13:10
Jeśli szukacie firmy do wywozu śmieci to na pewno nie TRANSFORMERS!!! Firma
ciągle spóźnia się z wywozem śmieci, nie było miesiąca, żebym nie musiała
interweniować z powodu niewywiezienia smieci. Przed świętami ponad dwa
tygodnie składowaliśmy smieci na posesji, okazało się, że zwolnili kierowcę.
Teraz ponownie nie wywiezli, bo okazało się, ze zwolnili kierownika!
Pracownik działu handlowego nie jest w stanie mi powiedzieć kiedy przyjadą po
śmieci! Jutro przenoszę się do innej firmy a wszystkich ostrzegam przed tak
nierzetelną i niepoważną firmą jak TRANSFORMERS z ul. Kurkowej!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: yupi Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.crowley.pl 02.01.07, 13:40
      Również ostrzegam i odradzam! Tak nierzetelnej firmy ze świecą szukać - są
      fatalnie zorganizowani i mają w nosie wielokrotne skargi klientów. I widzę, że
      nie tylko nam opowiadali historyjki o zwolnionym kierowcy!
      • Gość: R. Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.07, 18:00
        czy liczycie że WPO ALBA - będzie bardziej zorganizowana i terminowa ?

czy macie jakieś inne altrenatywy

pozdr, R

• Gość: aa Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.magma-net.pl 02.01.07, 18:20
          jest jeszcze cos takiego jak SITA
    • kk19765 Re: Transformers-to jakaś kpina 02.01.07, 14:55
      Myślałam,że tylko nam nie wywieźli...ale z tego co czytam.....Dzisiaj mieli nam
      opróżnić kosz ale niestety....Już jestem pewna, że z nich zrezygnuję!
      • Gość: mm Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:03
        WPO Alba jest o stokroć bardziej zorganizowana, skoro działają skutecznie.
        Jestem b.zadowolony. W okresie światecznym i 31.12.2006 miałem nawet dodatkowy
        wywóz śmieci. Polecam.
        • Gość: Lilka Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:11
          Transformers to jedna wielka porażka! Nie mam juz do nich sił-przenoszę się do
          Alby.
          A Transfomersem powinna się Wyborcza zainteresować, bo to jest jakiś koszmar!!!
          • Gość: fetor Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.wroclaw.mm.pl 02.01.07, 20:36
            Popieram. Alba czyli dawne WPO nie jest moze genialna ale nie ma z nia tego
            rodzaju problemow co z Transformersami. Jeszcze pod koniec roku musialem
            rozwiazac z nimi umowe poniewaz przez dlugi okres ciagle sie opoznialo
            wywozenie smieci. Co nam z tlumaczen w stylu ze kierowca odszedl czy ze maszyna
            sie psuje? Przez miesiac? Komedia. Firma ma powazne problemy organizacyjne i
            nie ma sensu podpisywac z nimi umowy.
            • Gość: leontio Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:26
              Na Sępolnie kubły zamierzają niedługo wyjść z dzielnicy. Totalny syf, śmieci
              rozwiewane przez wiatr. Do cholery, przecież tym g.ównianym firmom płaci się za
              wywózkę śmieci, a tym bardziej po Świętach. Trzeba pomyśleć o zmianie
              obsługujących wywózkę śmieci!
    • aga1972 Re: Transformers-to jakaś kpina 03.01.07, 10:18
      Hmmm tam w ogóle jakieś dziwne klimaty. Zadzwoniłam dzisiaj, żeby zapytać kiedy
      zabiorą mi wypływający kubeł, usłayszałam, ze może jutro bo święta były...a o
      zwolnionym kierowniku pani nic nie wiedziała.
      hmmmm, normalnie Matrix...
    • Gość: yupi Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.07, 09:57
      a ja już do nich nawet nie dzwonię... kubeł przesypuje się od 3 tygodni, nie
      mam siły wysłuchiwać bajek o zwolnionych kierowcach i dyspozytorach. Obok stoi
      nowy kubeł z Alby - mam nadzieję, że ta firma okaże się bardziej profesjonalna.
    • Gość: Mama34444 Re: Transformers-to jakaś kpina IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 12:12
      Tak firma Transformers powinna splajtować.Przyjeżdżają po śmieci kiedy tylko im się żywnie podoba.Nawet zdarza się,że po śmieci przyjeżdżają o 2 w nocy,wtedy kiedy ktoś ma na 6 rano do pracy i budzą taką osobę.Ale oni mają to oczywiście gdzieś.Nawet śmieci im się nie chce sortować,bo się niby baaaaaaardzo śpieszą.To jakaś kpina.Ale u bogaczy to nawet śmieci przesortują.Taka to fałszywa i dwulicowa firma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka