Dodaj do ulubionych

Wroclaw miasto Galby? Ten osobnik skutecznie

04.01.07, 08:58
kompromituje to europejskie miasto jakim jest Wroclaw, kompromituje, bo jego
skrajnie kaczystowskie,można powiedziec faszystowskie poglądy, dają jakiś
obraz o tym pieknym mieście , w którym to On jest jest jakimś ważnym
funkcjonariuszem? Może Wy Wroclawianie wiecie coś więcej o tym kaczyście?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jazzek Re: Wroclaw miasto Galby? Ten osobnik skutecznie IP: 62.29.248.* 04.01.07, 09:24
      Tak jest, Tadziu, ludzi o innych poglądach trzeba tępić.
    • Gość: trach ja wiem ;) IP: 193.109.212.* 04.01.07, 09:42
      wiem, że jego wypowiedzi to zalatujące faszyzmem wydzieliny agrarnej
      umyslowości i dlatego... nie czytam jego postów ;) i tobi też radzę nie
      przejmować się trollem ;)
      • Gość: Jazzek Re: ja wiem ;) IP: 62.29.248.* 04.01.07, 13:16
        Bardzo mi się spodobało Twoje określenie: "zalatujące faszyzmem wydzieliny
        agrarnej umyslowości". To efekt wrodzonego talentu czy lat pracy?
        • galba Wybacz mu... 04.01.07, 14:50
          > Bardzo mi się spodobało Twoje określenie: "zalatujące faszyzmem wydzieliny
          > agrarnej umyslowości". To efekt wrodzonego talentu czy lat pracy?

Zaczadział na tych kurso-konferencjach powiatowego PZPRu i już mu tak zostało.
          • Gość: DRAB Re: Wybacz mu... IP: 158.180.192.* 04.01.07, 15:28
            Galba ma poglady zenujace, ale w koncu swiadcza tylko o nim. Nie mozna nikomu
            zabronic pisac co sobie chce pod warunkiem ze nie nawoluje do nienawisci i pare
            podobnych paragrafow.
            Osobiscie Galba przypomina mi Wierzejskiego i innych z MW: kompetencji zadnych,
            duzo szczekania, ktore wydaje sie zaslaniac wlasne kompleksy (Galba wiesz ze
            Twoj immiennik byl gejem? rozumiem ze dlatego taka ksywka) a do tego umilowanie
            do historii a brak wyobrazni na przyszlosc.
            • tadeusz_ja "Cesarzu" mierzi mnie Twój cynizm, a nie to 04.01.07, 17:14
              że piszesz tu na forum,budujemy z mozolem demokrację w Polsce,i Ty z tej
              demokracji korzystasz, i masz do tego święte prawo!!!!!
            • galba Twoja znajomość historii jest niezwykle... 04.01.07, 20:35
              ... hmmm... by cię nie urazić... niech będzie tak: "jest niezwykle imponująca w
              swej powierzchowności. Coś gdzieś słyszałeś ale nie do końca wiesz co i jak to
              rozumnieć."

Pozdrawiam.
              • 1410_tenrok kocham, kiedy galbuje nasze umysły, bawi mnie, 04.01.07, 22:35
                że myśli ów bezzębnik, że galbowanie to tosamo, co garbowanie.

Jest taki zaangażowany, że chyba dostanie medal złotego kaczora z wstęgą oraz z
                pawią kataną.
    • Gość: corgan pełnią wrocławskiego szczynścia jest jednomyslność IP: *.chello.pl 04.01.07, 09:47
      w we wszelkiej możliwej formie. Wszyscy mają mysleć tak samo, uważać to samo,
      wielbić to samo, mieć takie samo zdanie na dowolnie wybrany temat, kochać
      sternika swojego jak siebie samego?

Tak to należy rozumieć?

Ale chyba Wrocław nie jest taki jednomyslny zważywszy że ktoś na PiS głosował,
      ktoś w wyborach głosował na LPR (8% to najwyższy wynik w kraju), nie kazdy
      wielbi Dudiego. NOP czyli faszystkowska przybudufka też jest we Wrocławiu dość
      silna.

Europejskość wyraża się również otwartością poglądów i zrozumieniem przeciwnika
      jeśli tak się mogę wyrazić. Więc musi być w niej miejsce dla Galby nawet jeśli
      się można nie zgadzac z jego poglądami.
      • sztuk6mistrz Re: pełnią wrocławskiego szczynścia jest jednomys 04.01.07, 10:06
        Gość portalu: corgan napisał(a):

> Europejskość wyraża się również otwartością poglądów i zrozumieniem przeciwnika

Otwartość na inność - tak, ale nie dla kogoś kto prawa do inności innym odmawia.

> jeśli tak się mogę wyrazić. Więc musi być w niej miejsce dla Galby nawet jeśli
        > się można nie zgadzac z jego poglądami.

Nie wiem co wypisuje ten galba, bo nie czytam jego postów, po stwierdzeniu, ze
        nie będę polemizował z kimś kto nie ma poglądów tylko uprzedzenia - w końcu mamy
        wolność i nie ma przymusu czytania i odnoszenia się do wypowiedzi każdego głupka
        forumowego.
      • Gość: Łoś_bimbacz Re: pełnią wrocławskiego szczynścia jest jednomys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:22
        w we wszelkiej możliwej formie. Wszyscy mają mysleć tak samo, uważać to samo,
        > wielbić to samo, mieć takie samo zdanie na dowolnie wybrany temat,

zachowując jednomyślność mamy szanse zdynamizować nasz dynamiczny krok.

>kochać
        > sternika swojego jak siebie samego?

przykład innych miast: Krakowa, Poznania, Katowic, które nie osiągnęły tak
        wspaniałej ciągłości dynastii i wyprzedziły nas cywilizacyjnie jakieś 10 lat
        działa odstaszająco i zapewnia ciągłość Sternika..

>
        jeśli tak się mogę wyrazić. Więc musi być w niej miejsce dla Galby nawet jeśli
        > się można nie zgadzac z jego poglądami.

niestety Galba nie mieści się w szerokiej definicji wielokulturowości miasta,
        które nie przewiduje tu sPOtkania z Galbą:)

• Gość: Andrzej Wiecie może kim jest tadeusz_ja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:10
      Wiecie może kim jest tadeusz_ja, łowca faszystów? Ten osobnik skutecznie
      kompromituje zdrowy rozsądek. Czy On jest jakimś ważnym funkcjonariuszem? Może
      Wy Wrocławianie wiecie coś więcej o tym antyfaszyscie?
    • 1410_tenrok Po pierwsze nie galba, jeno michta 04.01.07, 22:28
      Galba jaki był, taki był, ale należy szanowac jego godność cesarską. A Michta -
      jest usłużny wobec aktualnej władzy, łasi sie i głośno pis-cy. Przypomina mi
      zemesowców albo zetempowców (tych nie widziałem), ale teksty historyczne
      pokazują podobny model zaangażowania i bezwzględności umysłowej. Jak długo
      michty nie mianują na miejsce np. Bronka wildsteina, to niech se pisze te swoje
      wariactwa. Czasami potrafi być słodki ten nasz michtaczek trollunio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka