Dodaj do ulubionych

Ja olo i ma andzia

18.11.01, 16:29
Przeprasza wszyskich Forumowiczow za me niecne wystepki. Jestem olo i andzia w
jednej osobie. Mam troche zle poukladane pod sufitem. Zawsze mi to pani w
zawodowce mowila. Ja nieboze nie sluchalem jej. Teraz jestem samotny i szukam
przyjaciol. Nikt mnie nie chce, gdyz mowia ze jestem powalony. Mam nadzieje ze
zrozumiecie mnie i podacie pomocna dlon. Nie gryze poniewaz mam
kaganiec.Plakac mi sie chce
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: Ja olo i ma andzia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 17:35
      Sądząc po wpisach olo to on nawet nie skończył podstawówki. To taki mały śmieć,
      który zawieruszył się Transformersom podczas opróżniania kubłów na śmieci.
      • Gość: zenon Re: Ja olo i ma andzia IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:25
        Nie zgadzam się z Miśkiem. Olo to wielki "człowiek", tzw. Wielka Stopa . Ma
        bogate słownictwo z obszaru języków uralskich. Czuć w nim klasę. To jest
        wielki, a nawet bardzo wielki frajer. Nie ma żadnych kompleksów, no może poza
        jednym, że jest homo nieudany.
    • Gość: mario Re: Ja olo i ma andzia IP: *.pl 24.11.01, 21:10
      Oloandzia jak ty jestem zagubiony,ale w przeciwienstwie do ciebie jestem
      typowym intelektualistą.Wiele wycierpielismy przez te twoje nieodpowiedzialne
      zarty z naszego idola Roberto.Popatrz!Roberto zniknął,zmienił nick,uleciała z
      niego siła i wiara w nasze forum.Kto nas będzie teraz bawić?Nie wierzę,że
      jestes z zawodówki.Ty musisz być wyjątkowo inteligientny!Ty to wszystko
      zaplanowałeś,wiedziałes,ze tak będzie,ty jeden wiedziałes jak nam dokopać.Nam
      zabrakło bystrości,opanowania,pomysłu by cię zripostować.Nawet najwierniejsi
      przyboczni Roberto nic nie zdziałali.Ale ja ci wybaczam,moze w twoim szaleńswie
      jest jakaś myśl?Być może ty pierwszy pojąłeś,że nasze forum goni w piętkę i
      wieje nudą?
      • Gość: konewa wybaczmy andzi! IP: *.pl 24.11.01, 21:14
        Gość portalu: mario napisał(a):

> Oloandzia jak ty jestem zagubiony,ale w przeciwienstwie do ciebie jestem
        > typowym intelektualistą.Wiele wycierpielismy przez te twoje nieodpowiedzialne
        > zarty z naszego idola Roberto.Popatrz!Roberto zniknął,zmienił nick,uleciała z
        > niego siła i wiara w nasze forum.Kto nas będzie teraz bawić?Nie wierzę,że
        > jestes z zawodówki.Ty musisz być wyjątkowo inteligientny!Ty to wszystko
        > zaplanowałeś,wiedziałes,ze tak będzie,ty jeden wiedziałes jak nam dokopać.Nam
        > zabrakło bystrości,opanowania,pomysłu by cię zripostować.Nawet najwierniejsi
        > przyboczni Roberto nic nie zdziałali.Ale ja ci wybaczam,moze w twoim szaleńswie
        >
        > jest jakaś myśl?Być może ty pierwszy pojąłeś,że nasze forum goni w piętkę i
        > wieje nudą?
        Forumowicze ja myśle podobnie.Zakopmy topór wojenny!
      • Gość: mario Re: Ja olo i ma andzia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.02, 18:40
        Gość portalu: mario napisał(a):

> Oloandzia jak ty jestem zagubiony,ale w przeciwienstwie do ciebie jestem
        > typowym intelektualistą.Wiele wycierpielismy przez te twoje nieodpowiedzialne
        > zarty z naszego idola Roberto.Popatrz!Roberto zniknął,zmienił nick,uleciała z
        > niego siła i wiara w nasze forum.Kto nas będzie teraz bawić?Nie wierzę,że
        > jestes z zawodówki.Ty musisz być wyjątkowo inteligientny!Ty to wszystko
        > zaplanowałeś,wiedziałes,ze tak będzie,ty jeden wiedziałes jak nam dokopać.Nam
        > zabrakło bystrości,opanowania,pomysłu by cię zripostować.Nawet najwierniejsi
        > przyboczni Roberto nic nie zdziałali.Ale ja ci wybaczam,moze w twoim szaleńswie
        >
        > jest jakaś myśl?Być może ty pierwszy pojąłeś,że nasze forum goni w piętkę i
        > wieje nudą?
        hej hej może ty jestes moim bratem klonem albo zaginąłes w szpitalu po porodzie ,
        wprawdzie mama nigdy mi nie mówiła o tobie ale .....
        prawdziwy mario
    • Gość: Janek Re: Ja olo i ma andzia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 02:12
      Więcej czadu. Ławka czeka.
    • Gość: 9 Re: Ja olo i ma andzia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 18:17
      oloandzia napisał(a):

> Przeprasza wszyskich Forumowiczow za me niecne wystepki. Jestem olo i andzia w
      > jednej osobie. Mam troche zle poukladane pod sufitem. Zawsze mi to pani w
      > zawodowce mowila. Ja nieboze nie sluchalem jej. Teraz jestem samotny i szukam
      > przyjaciol. Nikt mnie nie chce, gdyz mowia ze jestem powalony. Mam nadzieje ze
      > zrozumiecie mnie i podacie pomocna dlon. Nie gryze poniewaz mam
      > kaganiec.Plakac mi sie chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka