angie07 06.01.07, 19:13 Proszę o numery tel. najlepiej z cennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiapa Re: pilnie potrzebuje pediatry na wizyte domową!! 07.01.07, 08:59 Dobry pediatra, ale drogi (o cene zapytaj przez telefon) 607041094 Odpowiedz Link Zgłoś
suszek_k Re: pilnie potrzebuje pediatry na wizyte domową!! 07.01.07, 21:01 dr Michalski, wizyta 100 zl, bardzo dobry lekarz szczegolnie dla dzieci do 1 roku zycia, tel. 601750304 Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaa7 Re: pilnie potrzebuje pediatry na wizyte domową!! 15.01.07, 15:23 doktora Michalskiego rownież bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Michalski ??? 18.01.07, 13:47 Mówicie o tym z Korczaka ?? To najwieksza porazka jak mi sie przytrafiła oststnimi czasy. Buc jakich mało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
evanka Re: Michalski ??? 18.01.07, 13:58 jooska2 napisała: > Mówicie o tym z Korczaka ?? To najwieksza porazka jak mi sie przytrafiła > oststnimi czasy. Buc jakich mało !!! O, a moglabys jakos te opinie rozwinac, uzasadnic i podac konkrety? Bo zabrzmialo dosc mocno... Sama nie mialam z nim do czynienia, ale mam jego telefon "w razie czego". Dostalam ten namiar od zadowolonej z jego uslug kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
suszek_k Re: Michalski ??? 18.01.07, 19:29 dlaczego od razu buc? fakt, nie jest moze jakos bardzo sympatyczny ale zawsze dokladnie zbada dziecko, cierpliwie odpowiada na wszystkie nawet najglupsze pytania, mozna do niego zadzwonic i konsultowac sie, i jeszcze nie slyszalam zeby wystawil bledna diagnoze a znam sporo dzieci, ktiore sa przez niego prowadzone Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: Michalski ??? 19.01.07, 10:05 "nie jes bardzosymatyczny ..." hehehee dobre sobie. to bezczelny i chamski typ. dziecko owszem przebada, ale z ta cierpliwością to by nie przesadzała. mi nie odpowiadał na zadne pytania. prowadził swój monolog jakby mne tam w ogole nei bylo.nawet na mnie nei patrzył tylko sie gapił w okno. Na moje slowa ze dziecko ciągle płacze i jest niespokojne mowi: a co pani myslała, ze dziecko tylko je i spi /? to nie lalka ! musi płakac !! opłakany to on sam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aviance Re: Michalski - świetny neonatolog 19.01.07, 15:22 Rzadko korzystam z prywatnych usług pediatrów, ale z miałam trochę problemów w zeszłym roku z moją córeczką. Jako neonatologa polecono mi dra Michalskiego i byłam bardzo zadowolona. Był u nas trzy razy w dośc podbramkowych sytuacjach. Moje wrazenie: MIŁY, SKROMNY i kompetentny człowiek. Odpowiedział na wszystkie pytania i uprzedził kilka np. dotyczących szczepień dodatkowych. Ostatnie słowo które przyszłoby mi do głowy by go określic to 'buc'.Może we Wrocławiu jest więcej pediatrów o tym nazwisku? Jeśli nie, dowodzi to tego, że każdy musi szukac 'swojego' lekarza, bo 'jeszcze się taki nie urodził..... Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: Michalski - świetny neonatolog 22.01.07, 08:39 tak, Michalski jest swietny, tylko świetny wzięłabym w cudzysłów. Może we Wrocławiu jest > więcej pediatrów o tym nazwisku? Jeśli nie, dowodzi to tego, że każdy musi > szukac 'swojego' lekarza, bo 'jeszcze się taki nie urodził..... Widze ze Michalski to dla Ciebie bożyszcze..... :) Zapewniam Cie ze sie urodziło wiele bardziej kompetentnych osób. A za niektórych usługi nie trzeba płacic. Odpowiedz Link Zgłoś
suszek_k do jooska2 22.01.07, 22:32 napiszesz jakies konkrety? bo moze w takim razie powinnysmy o czyms wiedzec i zmienic lekarza jesli jest tak jak mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: do jooska2 23.01.07, 10:43 to sa MOJE doświadczenia i nie każe nikomu zmieniać lekarza. Skorto chodzisz do niego i jesteś zadowolona to po co zmieniać ?? To co pisałąm było bardziej do tych,którzy jeszcze u niego nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
aviance Re: Michalski - świetny neonatolog 23.01.07, 19:37 Bożyszcze? Nie, po prostu wyprowadził moją małą z kilku problemów z którymi pediatra z przychodni (niezła zresztą) nie poradziła sobie.Dlaczego miałabym go krytykowac skoro pomógł mojemu dziecku? I nie odebrałam go jako zarozumiałego, więc każdy ma swoje odczucia. To tyle.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: Michalski - świetny neonatolog 24.01.07, 09:30 Tak, nie ma sensu polemizować. Każdy chodzi tam gdzie mu pasuje. Najważniejsze żeby byc zadowolonym. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
suszek_k Re: Michalski ??? 20.01.07, 23:28 a moge tez prosic o wiecej info na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: pilnie potrzebuje pediatry na wizyte domową!! 15.01.07, 18:30 dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
besia73 Re: pilnie potrzebuje pediatry na wizyte domową!! 19.01.07, 14:29 Pani Cecylia Rząca - pracuje w Korczaku. B.miła, rzeczowa i kompetentna. Za wizytę domową bierze 80zł, jeśli od razu bada 2 dzieci (jak u mnie) to 90 zł razem. tel. 601 052 475 Odpowiedz Link Zgłoś