twister700 06.01.07, 23:17 co się dzieje, że od długiego już czasu nie są wywożone śmieci.wory piętrzą się wokół kontenerów,tak dzieje się w śródmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolie_angelina Re: kontenery pełne śmieci 08.01.07, 09:34 hmm nie zauwzylam, ale ludzie narzekają transformers, więc pewnie mają rację Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: kontenery pełne śmieci 08.01.07, 15:47 Transformers firma z księżyca... Pisałam już o nich, przeniosłam się gdzie indziej bo dobijało mnie dwu, trzytygodniowe niewywożenie śmieci... Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaz35 Re: kontenery pełne śmieci 08.01.07, 21:25 U mnie jest to samo (Trzebnicka), sterty smieci w kontenerze i poza nim. Kiedyś był program we wrocławskich faktach i wypowiadał się ktoś z WPO chyba, ze miasto zamawia za mało usług - stąd tak rzadkie wywożenie śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Witamy we Wrocławiu IP: *.daminet.pl 08.01.07, 21:37 Nie narzekaj, miasto ma sukcesy. Rynek jest ładny i może Expo będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawiak7 Re: kontenery pełne śmieci 08.01.07, 22:02 Phi, odezwał się przyjezdny. U ciebie w wiosce mieszkają pewnie dwie osoby na krzyż, więc i nietrudno sprzątać śmieci choćby codziennie. No cóż, tak się jednak składa, że los ofiarował ci możliwość zamieszkania w metropolii - tak więc nie jęcz, że śmieci ci przeszkadzają - tu naprawdę mieszka dużo ludzi i nikt nie będzie topił pieniędzy w codzienne usuwanie odpadów. Przecież najważniejszy jest rozwój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: kontenery pełne śmieci IP: *.daminet.pl 09.01.07, 03:06 Głuptasku, u nas jest w mieście czyściej niż we Wrocławiu. Korków nie ma, a na basen mogę chodzić kiedy tylko zechcę za przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawiak7 Re: kontenery pełne śmieci 09.01.07, 19:47 I o tym właśnie głuptasku piszę - czysto to może sobie być w twojej małej mieścinie, wielka metropolia ma siłą rzeczy inne aspiracje niż wywożenie śmieci czy zapewnianie taniego basenu bezrobotnym (po to, żeby ci bezrobotni nie wystawali tłumnie pod monopolowym, skoro wielkich inwestycji - takich jak np. we Wrocławiu - brak). A że korków nie ma? Samochodów pewnie też... Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: kontenery pełne śmieci 09.01.07, 09:38 Na pewno przyczyniają się do tego ludzie wyrzucający tam śmieci nielegalnie. Wiele razy widziałem wieczorem ludzi podjeżdżających pod mój kontener i wywalających do niego skrzynki po warzywach, opakowania. Pewnie jakiś sklepikarz z okolicy. Odpowiedzią na zwróconą uwagę jest wiązka. Odpowiedz Link Zgłoś
foresttransport Re: kontenery pełne śmieci 12.10.15, 12:55 www.jagodka.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
foresttransport Re: kontenery pełne śmieci 12.10.15, 12:55 www.foresttransport.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
foresttransport Re: kontenery pełne śmieci 12.10.15, 12:56 www.jagodka.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
foresttransport Re: kontenery pełne śmieci 12.10.15, 12:57 www.foresttransport.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś