krupniok-pl 05.09.09, 04:51 kiedy Turcja wejdzie do Unii ,to zacznie sie totalny syf !! a to jest w planach unijnych ! czy Turki pasuja do Europy ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japox Re: Unia Euro a Turcja 05.09.09, 05:03 hehehehehehehe wiekszego syfu jak po wejsciu polactwa do EU juz nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok-pl Re: Unia Euro a Turcja 05.09.09, 05:13 bedzie lepszy syf !! jak wejda z Moldawi i Ukrainy !!oraz znad Dniepru ! Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek.pl Re: Unia Euro a Turcja 05.09.09, 14:26 czy Turki pasuja do Europy ????? pasuja! tak jak ty i japox do USA! Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok-pl Re: Unia Euro a Turcja 05.09.09, 15:38 eheheheheh ! Czosnek bedziesz wygladal jak ciec na ulicach Warszawu kiedy zakutane w szmaty baby tureckie beda obok ciebie przechodzic a byc moze mieszkac na tej samej klatce schodowej !! a wtedy pozostanie ci tylko strzelic sobie w cymbal ! hyhyhyhyhhhhyhyhyhyhhhyhhy!! Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek.pl Re: Unia Euro a Turcja 05.09.09, 16:50 ty cale zycie wygladasz jak ciec i sobie nie strzeliles w ten durny cymbal wiec sie nie martw. Ty lepiej uwazaj na tego twojego murzynka bambo bo zrobi z wami to co zrobili czarni z bialymi w RPA! Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek.pl Juz sie zaczelo! 05.09.09, 16:55 zaczynaja od gory! a na ciebie tez przyjdzie czas wielki pan murzyn cie przecweluje w ta chuda pryszczata polacka nielegalna dupe! wiadomosci.onet.pl/2037932,441,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: Juz sie zaczelo! 05.09.09, 17:01 hehehehehehehehehe skosnoki zamurzynie jakas nutka zazdrosci przebija w twoim wpisie czyzbys tak bardzo tesknil za fujara czarnego przyjaciela z czasow nielegala w NY? Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek.pl Re: Juz sie zaczelo! 05.09.09, 17:07 ty sie bac nie musisz jako cyganskie dziecko z niedorozwojem umyslowym zostaniesz przygarniety przez czarnych braci jako swoj, glupi chcieju nigdy nie bylem w NY i nie jetsem za_morzem nad_oceanem etc. w hameryczce jest rano wiec rwij kaciochy trawniki strzyc bo nawet na felge do wymarzonego mercedesa nie zarobisz i sciagnij pajeczyny ze zdjecia z michnikiem huahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: Juz sie zaczelo! 05.09.09, 17:42 hehehehehehehehehehehehe no wrszcie gula zaczala cie skakac w dobrym stylu tocz piane z pyska biedny jelopie, tocz Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek.pl Re: Juz sie zaczelo! 05.09.09, 17:57 chcialbys ale to nie ja mam problem z soba to nie ja zakladam zalosne posty sfrustrowanego nieudacznika, nie mnie boli ze inni maj wiecej odemnie i nie ja sie probuje pocieszac ciankimi tekstami ze w polsce nie mozna kupic jakiegos tam auta. troche czytam teraz twoich postow na poprawe humoru takiej bidy z nedza dawno nie czytalem he he. Jak zes sie zjezyl na tego michnika to niemozliwe to auta sasiada a potem jak zes krecil dobre dobre! Fajnie cie tam tez nazywaja 'odbytniak' reka do mnie mow odbytniak reka a ja ci noga odpowiem he he Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok-pl Czosnek nieudaczniku 06.09.09, 05:20 ty przesrales juz swoje zycie siedzac w Polszu !!! pozostalo ci tylko strzelic sobie w durny cymbal !!,,,ale ze w Polszy posiadanie spluwy jest nielegalne pozostal ci tylko sznur konopiany !!! hyhyhyhyhyhhyhhyhyhyyhhyyyhyhyhyhyhyhyyhyh!!!! Odpowiedz Link Zgłoś