Gość: Piotr Re: wrocławscy kierowcy !!!!!!!!!! IP: *.tyc.katowice.supermedia.pl 25.04.03, 20:20 Naucz sie facet najpierw ortografii a dopiero potem pisz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi A JA ZMIENILEM ZDANIE!!!! IP: *.client.comcast.net 27.04.03, 21:52 a ja zmienilem zdanie na temat wroclawskich kierowcow! a dlatego ze jestem od 5 miesiecy w usa i zalama!!!!!!!! jezu, jak oni tu jezdza, to tragedia, u nas we wroclawiu kazdy kierowca to holowczyc w porownianiu z bialymi amerykanami, o murzynach (katastrofa) i meksykach (katastrofa katastrof) nie wspomne. ja juz olewam, ale na poczatku, prawie osiwialem jezdzac po chicago. to ze u nas 50 km/h lewym pasem ktos jedzie, tutaj jest normalka, ja jestem zmuszony wymijac ich prawym! juz sie do tego przyzwyczailem. Albo cholerni amerykanscy kombatanci, ponakleja sobie idiota jeden z drugim nalepek na auto w stylu: "proud to be an american" albo "these colors never run - never have, never will!" a w tle amerykanska flaga, ale to malo, bo najgorzej, ze kretyni wieszaja sobie na samochodach sztandary, wiec ja mam to szczescie, ze jadac za nim jeepem wyzszym od niego to widze droge, ale jak ktos jedzie osobowym to matko i corko - co on sie musi nagimnastykowac, zeby cos zobaczyc ;))) tak czy siak, polacy tutaj, to naprawde jedni z lepszych driverów - zawsze wiem kiedy jedzie polak lub polka, bo albo "cisnie" 60 mil na godzine na ograniczeniu do 35, albo robi slalom miedzy autami ;))))) az milo popatrzec ;)))). wiec docenmy naprawde jazde naszych rodakow, czy w polsce, czy zagranica ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.L. polacy-ulani (chlopcy malowani)-samobojcy IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.03, 02:34 wjezdzajac do polski samochodem ma sie uczucie, ze opuszcza sie europe a wjezdza...no powiedzmy do kairu badz teheranu (=afryka, azja). chociaz! przepraszam egipt i iran: stan polskich przetpotowych ulic i drog oraz prawie zupelny brak autostrad stawiaja rzeczpospolite polske daleko za tymi krajami. szybka jazda samochodem nie poprawi niestety stanu cywilizacyjnego polski. z drugiej jednak strony chyba jednak tak, bo panowie lubujacy sie w szybkiej jezdzie sami sie w koncu w wypadkach wytluka. to jedynie napawa mnie optymizmem. jesli pan jeszcze jest wsrod zyjacych to zasylam panu bardzo cieple pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morris, sverige Re: wrocławscy kierowcy, IP: *.telia.com 06.05.03, 19:29 we wroclawiu jak i w calej polsce kierowcy jezdza jak zabojcy. bandyci - czyli kierowcy wroclawscy - uwazaja jak kazdy narod prymitywny i ubogi, ze posiadanie samochodu nobilituje dno spoleczne na homo sapiens. sam widzilem jag kierowcy bandyci bili cykliste za to ze oni najechali na niego i to zarysowalo karoserie? ogolnie polscy kierowcy to prymitywy tak jak i caly ten kraj majacy sie za feniksa. w istocie to gnojowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byq Re: wrocławscy kierowcy, IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 07.05.03, 17:21 Bałwany!!!!!Wczoraj na pl.Grunwaldzkim koło Parawanowca na przejsciu dla pieszych pierd&@*ny kierowca białej taksówki-Mercedes C klasy bawil sie chyba w Daniela z filmu Taxi bo o godzinie 17-stej jechal od Szczytnikow w kierunku pl.Grunwaldzkiego jakies 150km/h i robil sobie zygzaki miedzy innymi kierowcami.Pierwszy raz spier$#@^%lalem z pasow az sie kurzylo.Wg. mnie to juz gruba przesada jezdzic z takimi predkosciami w tej porze,ale niestety taki buce są wśród nas i jeszcze sie po głowie puka ze mu sie na pasy ładuje. Temat"Kierowcy Wrocławscy" możnaby ciągnąć w nieskonczonosc,ale to i tak nic nie pomoze.Zdecydowana wiekszosc nie potrafi sie zachowac kulturalnie na drodze , a taksówkarze to juz jest wielka przesada,"krówlowie szos" za dyche.Pozdrawiam każdego kto ma troche rozumu w głowie i kultury,bo to wystarczy aby przejazd przez zakorkowany Wrocław byl jak najmniej nieprzyjjemny i stresujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byq Re: wrocławscy kierowcy, IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 07.05.03, 17:25 Gość portalu: morris, sverige napisał(a): > we wroclawiu jak i w calej polsce kierowcy jezdza jak zabojcy. bandyci - czyli > kierowcy wroclawscy - uwazaja jak kazdy narod prymitywny i ubogi, ze posiadanie > > samochodu nobilituje dno spoleczne na homo sapiens. sam widzilem jag kierowcy > bandyci bili cykliste za to ze oni najechali na niego i to zarysowalo karoserie > ? > ogolnie polscy kierowcy to prymitywy tak jak i caly ten kraj majacy sie za > feniksa. w istocie to gnojowisko... Przykro mi to mowić,ale w pelni sie z Toba zgadzam, to sie nie tyczy tylko kierowcow wroclawskich.W kazdym duzym miescie sa cwaniaki kierownicy tylko w jednych miastach wieksi w innych mniejsi.Ogólnie jeden wielki gnój,chamstwo,prymitywizm i szpan(nawet czasami starym zdezelowanym VW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aseal Re: wrocławscy kierowcy, IP: 62.93.96.* 09.05.03, 07:48 o czym wy rozmawiacie, przez wiekszość kierowców robią sie korki, bo wjeżdżają: Lanosem, Polonezem, albo jeszcze jakimś innym wynalazkiem na skrzyżowanie i stoją nie przpuszczając innych. Jak bym mogła, to 80% kierowców straciłoby prawojazdy...przepraszam ale większośc nie posiada wyobraźni i wyczucia. To, ze zdał egzamin i jeździ 10 lat, nie znaczy, ze potrafi jeżdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colt Re: wrocławscy kierowcy !!!!!!!!!! IP: *.tnt38.chi15.da.uu.net 09.05.03, 14:58 Ja jezdze po stanach zjednoczonych zawodowo,bedac kiedys we Wroclawi zauwazylem ze kierowcy sa nie wyrozumiali.np.wyjezdzajac z podpozadkowanej ulicy nikt nie przepusci,zapomina ze za chwile bedzie sam w identycznej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś